FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mai sunt 4 etape.Vom fi campioni de toamna!

«123»
Virgil27.10.2004 17:46

Conform calculului hârtiei,Steaua va fi campioana de toamna în sezonul actual,2004/2005.

In etapa de duminica 31.10.2004,etapa cu nr.12,Steaua va întâlni Nationalul lui Olaroiu,pe Ghencea stadium.Normal ar fi ca Steaua sa învinga si sa egaleze la puncte echipa din parcul cu platani.Rapidul va juca la Craiova,unde o vad pierzând.Drept care clasamentul ar arata astfel:

1.Steaua 25 puncte , 2.National 25 p , 3.Rapid 21 p

In etapa a 13 - a , Steaua va învinge probabil la Bacau si va ajunge la 28 p.

In etapa a 14-a,în Ghencea vom fi gazdele brasovenilor.Daca nu acasa,atunci unde vom fi siguri de victorie?Inca 3 p,31 în total,si în continuare lideri.

In ultima etapa,a 15-a,Steaua se va deplasa la Timisoara pentru a îndeplini o simpla formalitate.Victoria în fata lui Poli.Vom ajunge astfel la cota 34.

In sfârsit dupa restanta din 5.XII cu Apulum,vom avea probabil 37 de puncte.Asta înseamna ca Super Steaua trebuie sa câstige urmatoarele 5 meciuri din campionat.O sarcina cu destula încarcatura,dar foarte posibila.

In tot acest timp Nationalul va ajunge la 31 de puncte,iar Rapidul la maximum 24.

De Dinamo nu are rost sa amintim,pentru ca ea se pregateste în continuare de Champions League editia 2999/3000,atunci când la conducerea echipei va fi un stra-stranepot al lui Bristi Corcea.Sa-i uram succes si multa,multa rabdare.

Vise ? Nicidecum ! Pura realitate !

sorin_77728.10.2004 04:50

Asa cum ai prezentat tu Virgil situatia nu o vad imposibila.... Totul tine de meciul cu National. Daca batem nu mai pierdem nici un puncutel pana la final.... Asta ar insemna 8 victorii consecutive in campionat de la infrangerea cu Iasiul.... Sunt echipe accesibile dupa National si vad acest lucru foarte posibil... Vreau sa dorm si cand ma trezesc sa vad ca totusi Steaua a acumulat 37 puncte.... Ar fi super... Dar totul tine de acest meci cu Nationalul... Acum e acum!!!

Virgil28.10.2004 06:08

Dupa socoteala mea,nu ar fi decât 6 victorii consecutive în campionat,pentru ca :

dupa meciul cu Iasiul a urmat meciul cu U Cj.Dupa U am învins Standardul,iar dupa Standard pe "macelarii"de la CFR.Meciul cu "macelarii" ar fi asadar primul câstigat de la Iasi încoace.Plus înca patru etape pâna la sfârsitul primei parti,plus restanta cu Apulum,exact 6. :)

George Stan28.10.2004 11:56
Dupa socoteala mea,nu ar fi decât 6 victorii consecutive în campionat,pentru ca :

dupa meciul cu Iasiul a urmat meciul cu U Cj.Dupa U am învins Standardul,iar dupa Standard pe "macelarii"de la CFR.Meciul cu "macelarii" ar fi asadar primul câstigat de la Iasi încoace.Plus înca patru etape pâna la sfârsitul primei parti,plus restanta cu Apulum,exact 6. :)

In campionat, dupa Iasi a urmat Otelul.

sorin_77728.10.2004 13:56

In campionat, dupa Iasi a urmat Otelul.

Atat eu cat si Virgil am gresit. Sunt 7 deci cu tot cu restantza...

Daca ma gandesc bine maximum de puncte ar putea fi in acel moment 37...

Cu 5 puncte peste jumatatea intregului campionat 2003-2004...

Eheeeheee.... Ar fi o optiune serioasa pentru castigarea titlului... Dar nu suficienta...

sorin_77728.10.2004 14:13

Am si eu o propunere interesanta...

Nu este legata de subiectul topicului dar nu stiu unde sa o plasez.

Pentru realizatorii site-ului...

Sa ascultam momente din sanul galeriei in momentul incurajarilor. A fost la un moment dat (dupa meciul cu Dinamo) reactia la golul inscris de Cristea... SUPER ADEVARACIUNE!!!! Daca cineva are inregistrat cantecele si scandarile PRO Steaua inregistarte de la orice meci - format mp3 - (fara obsenitati) sa le poata trimite catre realizatorii site-ului si acestia sa le posteze.

Credeti ca ar fi o idee reusita??? Te-ai simti printre adevarati suporteri atunci zic eu...

sorin_77728.10.2004 14:13

Acelasi lucru si pentru imagini video... Cu toate ca este um pic mai greu sa preiei, dar cine stie...

George Stan28.10.2004 14:23

Gasesti asa ceva (la fel ca cele inregistrate in groapa) pe site, de la meciurile cu TSKA, la Sofia si Standard la Bucuresti (cel de la meciul cu standard nu este din galeria PN, este filmat in SUD insa cred ca o sa-ti placa)

Oricum, foarte buna propunerea, cine are sau poate sa faca rost de asa ceva, este invitat sa le trimita si in mod sigur le vom publica.

gone28.10.2004 17:28

Am niste mp3 de la meciul cu Standard plus poze si filme(in rezolutie slaba). Insa sunt pe calc unui prieten. Cand fac rost de ele pot sa vi le trimit.

George Stan28.10.2004 17:55

Foarte frumos, le asteptam.

serban2328.10.2004 21:52

Am inteles ca l-au suspendat pe Para 2 etape.

Ce nesimtiti

sorin_77729.10.2004 05:58
Am inteles ca l-au suspendat pe Para 2 etape.

Ce nesimtiti

Am vazut si eu... Probabil a pedepsit intentia... Eu nu o vad abuziva asa cum spune site-ul oficial... A gresit... Poate asa nu va mai ceda sicanarilor... Este totusi pacat pentru ca ne va lipsi si in meciul de la Bacau... Dar cred ca nu se pune problema rezultatului la Bacau...

Virgil29.10.2004 07:04

Si asta s-a întâmplat numai datorita "macelarului" ala infect de turcu de la CFR,care a vrut pur si simplu sa-l dezbrace pe teren.Ce dorea sa faca,sa-l violeze?

Daca stau si revad faza,Para nici nu a intentionat sa i-o traga în barbie,pentru ca daca voia putea.Pur si simplu l-a atentionat sa-si vada de treaba.Cred ca s-a grabit Balaj când i-a dat rosu.Era mult si un galben,pentru ca Para fusese de fapt victima si nu macelarul ala ordinar care a simulat ca a fost lovit.Poate ca Balaj a fost pacalit de teatrul prost jucat de turcu.

danutbelu29.10.2004 07:37

In turul campionatului trecut am condus pana la final. Dar un meci la care nu ne asteptam(cel cu Farul din ultima etapa) si, condus de un arbitru care a vazut fault la Radoi pt totdeauna.

FORZA Steaua

reddog29.10.2004 12:09

Parerea mea e ca va bate Nationalul. Sunteti prea concentreti cu finala CUPEI UEFA!

andronescu29.10.2004 12:12

Vom fi campionii atat de toamna cat si la sfarsitul intregi editii de campionat. Suntem cei mai buni, avem cel mai valoros lot, cei mai buni suporteri.........Acest titlu nu are cum sa ne scape. Ne vedem in Champions League la un meci cu Juventus in Ghencea. la sfarsitul turului Steaua va avea 6 puncte avans fata de locul 2. De caini si de ciori nimic de spus pentru ca ei nu exista!!!!!!!Hai Steaua!!!!!!!!!11 [/size]

reddog29.10.2004 13:30

Somn usor in continuare! Vezi sa nu te trezesti din acest vis frumos ca si de patru ani incoace... Nu prea ati mai castigat nimic.... V-am pierdut urma deja, dar incercam sa va adulmecam din nou. Au, STINKS!

George Stan29.10.2004 13:32

Yeah....smells like european cups... nasol rau reddog nu ?

reddog29.10.2004 14:07

Nu e nasol deloc...

Sper ca nu visati si voi ca si Borcea?!

Virgil29.10.2004 14:53

Si mie mi se pare ca ar avea intentia mârsava sa ne bata.Dar de data asta,o va lua precis în barba.Asa încât zic:

De-ar sti Oli ce-o pati,dinainte s-ar feri.

(proverb aplicat)

George Stan29.10.2004 15:03
Nu e nasol deloc...

Sper ca nu visati si voi ca si Borcea?!

Nu visam, noi inca suntem in cupele europene. Si... de ce ne-am permite sa visam? Am castigat noi vreodata vreo cupa europeana? Am jucat noi vreo finala ceva ? Vax! :)

reddog29.10.2004 15:30

Nu te mai gandi la trecut. A fost frumos, dar nu cred ca se va reedita in curand. gandeste din perspectiva prezentului si vei vedea ca se anunta vremuri mai degraba gri decat albe sau, ma rog, rosu-albastre!

Cred ca Nationalul vor da totul sa va bata. Ramane de vazut...

STILL CHAMPION!

sorin_77729.10.2004 16:00
Parerea mea e ca va bate Nationalul. Sunteti prea concentreti cu finala CUPEI UEFA!

Parerea mea este ca ati pierdut cam mult anul asta!!! Si o sa mai pierdeti... Pazea!!!

reddog29.10.2004 18:29

Nici pentru Dinamo nu e inca nimic pierdut. Nu iti fa griji pentru noi, nu va lasam sa respirati linistiti, inca nu. Oricum ma bucur ca in ultimii patru ani ati castigat voi si pentru noi, daca tot vorbeam de castiguri!

REDDOG FOREVER

Virgil29.10.2004 19:37

Ti-a mai spus cineva pâna acum ca ai umor?Auzi la tine,nimic nu e pierdut...Ha,ha,ha.Cinci meciuri pierdute nu înseamna nimic pentru tine.Inseamna ca trebuie sa le pierdeti pe toate,ca sa fie ceva de luat în serios.Reddog,esti un tip simpatic,întretii gratuit buna dispozitie pe acest site.Multumesc.Faci o fapta buna.

Totdeauna fapta buna,este tuturor cununa.

«123»