FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Senzational !

«123»
axl2310.06.2006 01:53
Mirel Radoi  

"Merg pana la capat, nu imi e teama de consecinte".

pai cam care ar fi consecintele care i-ar inspira teama lui Radoi? declaratiile astea se fac cand esti cu musca pe caciula sau joci la cacialma! :D:D:D

Virgil09.08.2006 05:29

Rulmentul Brasov, formatia pregatita de Mariana Târca, a întâlnit luni seara, la Sf. Gheorghe, vicecampioana Ungariei, FTC Budapesta, echipa care a venit în România la invitația UDMR, partid care a si platit cantonamentul maghiarelor. Româncele au avut parte de un tratament la care nu se asteptau niciodata. "Am jucat ca în deplasare. La începutul meciului, spectatorii au cântat imnul Ungariei, iar pe noi ne-au fluierat si ne-au înjurat tot timpul", a povestit Mariana Tîrcã.

Detinatoare a Challenge Cup sezonul trecut, Rulmentul Brasov a terminat în final la egalitate cu câstigatoarea Cupei EHF, FTC Budapesta, 26-26, româncele primind ultimul gol când mai erau doar câteva secunde de joc. "Atmosfera mi-a lasat un gust amar, dar m-am si bucurat pentru ca am avut prilejul sa vad echipa cum joaca în "deplasare", a adaugat Târca. Antrenoarea Rulmentului e foarte multumita de interul ucrainean Vita Muhina, transferata de la SG Kirkhoff, pe care o va opri în lot. În schimb, s-a renuntat la portarul Sanja Pavlovici, de la echipa sârbã Hummel Belgrad.

______Sursa :

____http://www.gsp.ro/index.php?a=51836&shift=1______

Senzational ? Asa pateste si echipa de hochei a Stelei cand merge in acea zona.Injurat la tine acasa.Totusi,nu credeti ca cineva ar trebui sa ia masuri ?

Dawson09.08.2006 06:01

Ca maghiarilor li se permite sa-si bata joc de legile statului in virtutea statutului minoritatilor, mai treaca-mearga, incearca si ei sa profite la maximum de niste avantaje, desi ar trebui sa-i puna intrucatva pe ganduri faptul ca ungurii din Ungaria nu-i prea au la suflet... Mai grav este insa ca sunt o gramada de romani prin tara care, prinzand in timp "boala" pe Bucuresti, confunda ideea de unitate nationala cu o presupusa teroare a bucurestenilor, ceea ce ii face sa creada intr-o posibila divizare administrativ-politica, o idee pe cat de cretina pe atat de periculoasa!

_yang09.08.2006 10:03

au mai si cantat imnul ungariei nenorocitii... Dupa parerea mea acestor jeguri ar trebui sa li se retraga cetatenia romana si sa fie expulzati in ungaria lor mult iubita !!!

Gica Chioru09.08.2006 10:09

Este vorba de un pretext. Imnul Ungariei este un imn ce reprezinta nu numai Ungaria ca stat ci poporul, din cate stiu eu este vorba despre un imn cantat de revolutionarii de la 1848, deci, teoretic, nu trebuie sa-l privim ca pe imnul Ungariei.

Un fel de "Avram Iancu" al nostru, sper sa-l stiti:

Iancule mare,

Iancule tare,

Cu noi sa fii,

Tu-ntinereste

Si insufleteste

Pe ai tai fii.

IL_Diablo09.08.2006 10:24

M-am saturat de ungurii astia pana peste cap. M-am saturat de placute bilingve, m-am saturat de Marko Bella, m-am saturat de pastori fanatici. M-am saturat de imnu' lor cantat cu atata patima in Romania. NU VA SUPORT!

I.N.Money09.08.2006 11:43

Daca la noi in tara se intampla asa,nici nu vrea sa imi imaginez ce era daca jucam la Budapesta.

Credeam ca doar la hockey se poate intampla asa ceva,cunoscand rivalitatea dintre Steaua si Miercurea Ciuc,dar nu ma gandeam ca si la handbal se poate intampla asa.

Virgil19.08.2006 10:25

Ieri seara in cadrul etapei a 4-a a campionatului Ligii I,nou promovata Unirea Urziceni,a invins in deplasare pe Farul Constanta,printr-un gol marcat in minutul 84 de Aldea !

_yang19.08.2006 10:27

Aldea cred ca e erou ... a adus 4 puncte Urziceniului.

cristian01419.08.2006 10:40

@ _yang

Cred ca Aldea a adus 6 puncte pentru Unirea Urziceni.

Gol cu Galatiul acasa, si acum gol cu Farul la Constanta. 8O

Motanu D19.08.2006 12:09

Asta da stire senzationala:

Reading 3 - 2 Middlesbrough

Boro a avut 2-0 in minutul 21 !!! La pauza era deja 2-2 dupa ce au primit 2 goluri intr-un minut...

Se mai intoarce roata !!! :twisted:

cristian01419.08.2006 12:13

@ Motanu D

Incredibil ! :lol:

In ce competitie s-a disputat meciul ?

Motanu D19.08.2006 12:18

Campionat - tocmai a inceput. Reading e nou promovata.

I.N.Money19.08.2006 19:10

De acum cred ca o sa vedem scenarii gen Boro de anul trecut la nationala Angliei,unde s-a mutat nea` Steve McLarren. :D

_yang21.08.2006 13:32
@ _yang

Cred ca Aldea a adus 6 puncte pentru Unirea Urziceni.

Gol cu Galatiul acasa, si acum gol cu Farul la Constanta.  8O

El a inscris de fiecare data in minutele de sfarsit ale meciurilor deci daca el nu marca Unirea ar fi castigat 2 puncte,asa are 6 . Ai inteles acum ??? spre cl

Virgil24.08.2006 05:42

Piata Universitatii/23 august 2006/dupa ora 22:30.

Veselie,masini,clacsoane,Stelisti fericiti,politisti moto,masini de politie,politisti de la Circulatie,jandarmi,garduri la nivelul trotuarelor,lume multa,galerie,steaguri ros-albastre,televiziune,cântece,"Campionii,campionii...","Forza Steaua...","Trup si suflet...","Am avut si vom avea...","Dinamo,UE Dinamo","Gigi Becali..","[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...","in Stefan cel Mare/azi e-nmormantare","Forza Steaua...","Sa vina echipa...","lui Rapid,UE lui Rapid","Vali Badea !","Olaroiu,Olaroiu !","Stea-ua vino-ncoa/saluta-ti ga-leria !".

Baieti,fete,parinti cu copii pe umeri,jandarmi,fluieraturi,huiduieli.23:40,vine echipa,cativa coboara,"Oli,Oli...!","Vali Badea",urale,veselie,Carlos bate cuba cu cei din jurul sau,23:48,jucatorii se urca in autocar,care demareaza spre "Trattoria di Calcio" din Parcul Herastrau pentru a sarbatori.

0:00.Multimea incepe sa se imprastie,trotuarele bulevardelor sunt pline de lume,benzile bulevardelor sunt pline de masini.Clacsoane,steaguri ros-albastre agitate,bucurie,"forza Steaua,forza Steaua,hei,hei",trece si Gigi Becali in Maybach-ul sau,spre Pipera.

In drum spre casa,revad filmul acestei seri minunate,inceputa pe stadion si terminata in Piata Universitatii.Printre mii de Stelisti.Stelistii mei.Seara de senzatie.

Daca nu ati auzit niciodata,daca nu ati trait momentul,bucuria unui "UE Dinamo" din mijlocul galeriei,nici nu stiti ce ati pierdut...

Grinch24.08.2006 06:52

Acea mare de FOC de la sfarsitul meciului pe acea muzica care este fundalul imnului Ligii Campionilor a fost SENZATIONAL ! Nu o sa uit toata viata mea acel moment .

«123»