FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Senzational !

«123»
I.N.Money28.05.2006 16:13

Si daca totusi nu exista o inregistrare? daca nu este decat o cacealma ca sa ii bage in sperieti pe Giulesteni si sa ii faca sa retraga plangerile facute? :?

sorin_77728.05.2006 16:20

Un articol care sta la baza acestei inregistrari sa zicem poate fi si cel din GSP.ro (!!!) de astazi intitulat:

"Munti" spre Poli?

iata si un pasaj interesant de acolo:

"Conform unei surse oficiale, un membru al Comitetului Director al Politehnicii a fost contactat telefonic de Aurel Marinescu, șeful filialei PNG Caraș-Severin și amic bun cu Dorinel Munteanu. Marinescu, strigat "Bebe" de prieteni, l-a propus pe antrenorul - jucãtor al lui CFR Cluj pentru postul de tehnician, a cãrui interimat e asigurat de Iosif Rotariu dupã demisia lui Gicã Hagi. "Domnul Marinescu a sunat pe cineva din conducerea lui Poli și a întrebat dacã Timișoara ar fi interesatã de o colaborare cu actualul tehnician al lui CFR Cluj. Dupã ce șeful lui Poli s-a asigurat cã telefonul vine chiar din partea lui Dorinel, l-a informat pe domnul Marinescu cã în zilele urmãtoare toți membrii Consiliului Director vor fi anunțați și existã posibilitatea ca sãptãmîna urmãtoare sã se așeze la masa tratativelor".

Contactat telefonic, fostul cîntãreț de muzicã popularã Aurel Marinescu, care împreunã cu fratele sãu Nicușor Marinescu au fost cunoscuți în Banat prin formația "Frații Marinescu", a negat cã ar cunoaște intențiile lui Dorinel: "Un asemenea lucru îmi este total strãin. Nu se știe niciodatã, dar nu pot confirma cã Munteanu este interesat sã discute cu Poli"."

"Dorinel mai are contract cu CFR Cluj pînã în 2007. Dupã meciul cu Rapid au apãrut informații cã el ar dori sã plece pentru cã nu a fost de acord cu blatul"

"De el a vorbit Meme?

Înaintea meciului CFR Cluj - Rapid 1-3, managerul Stelei, Meme Stoica, a declarat cã a aflat cã partida va fi cîștigatã de giuleșteni de la un jucãtor al feroviarilor și de la cineva din anturajul lui Dorinel. Cum Aurel Marinescu e amic bun cu Dorinel și, în același timp, liderul unei filiale a partidului lui Gigi Becali, ar putea fi el personajul invocat de Meme."

Articolul a fost scris de Adrian Bucur (Timișoara).

Intrebarea care si-o pune autorul articolului ma urmareste si pe mine De el a vorbit Meme?

Bodanel29.05.2006 09:25

Nu stiu daca exista sau nu inregistrarea tot ce imi doresc e sa nu fie depunctata Steaua si sa termine totul mai repede. Noi vom lua 23 iar aviari vor canta "suparat, suparat sunt doamne suparat,

iar n-am castigat,"

Krmol29.05.2006 16:48

Ar fi fain sa existe si inregistrarea si sa se demonstreze odata blatul rapidului...apoi o sa fiu cel mai fericit sa vad in toata presa scris despre magaria asta si sa vad cum ii acuza toti pe rapidisti si sa-i vad pe ei asa ofticati mai ales pe comunistul ala de Copos :twisted: nu cred ca Radoi ar spune asta asa aiurea; are el ceva ca e baiat istet :wink:

cmt-steaua29.05.2006 17:07

Daca o are sa o folosesca cu grija . Se poate isca un scandal mare . Nu avem nevoie de scandal la sfarsit . :!:

Minimus29.05.2006 17:13

Ba din contra! Sa o scoata ! Sa iasa scandal si sa curatam fotbalul de mizerie ... Parchet , DNA , nu-mi pasa dar eu unul m-am saturat de mistourile la care suntem supusi etapa de etapa ...

Trebuie sa se sparga buboiul odata si o data si la noi! Sa ajungem ca Italia pe primele pagini ale tuturor ziarelor de sport si nunumai din intreaga lume. Dar sa scapam odata de alde Padureanu si altii ca el...

Bogdan4Steaua01.06.2006 20:25
Zilele lui Copos in functia de vicepremier sunt numarate.  :wink:

Cat a durat?.....4 zile? :)

bodanelu02.06.2006 05:18

Se pare ca Martin Tudor a fost amendat cu 2000 de euro pt ca a plecat de la meciul cu rapid in minutul 75. el nu a mai vrut sa participe la acel joc... si acum a fost scos si din lot...

sursa gsp.ro

Motanu D02.06.2006 05:23
Se pare ca Martin Tudor a fost amendat cu 2000 de euro pt ca a plecat de la meciul cu Rapid in minutul 75. el nu a mai vrut sa participe la acel joc... si acum a fost scos si din lot...

sursa gsp.ro

Hmm... oare de ce sa fi luat el o asemenea decizie...

Adevarul e ca am vazut derby-uri Gloria-Ceahlaul mai bine regizate.

Casillas02.06.2006 06:16

"A refuzat circul?

Valentin Şchiopu

Scandalul iscat în jurul partidei de la Dej dintre CFR şi Rapid, 1-3, a atenuat impactul unui eveniment petrecut chiar în timpul meciului. În minutul 75, Martin Tudor a părăsit banca de rezerve şi a plecat la Cluj, fără să mai aştepte restul echipei. El a urmărit întîlnirea de pe bancă, susţinînd că s-a accidentat la încălzire şi fiind substituit în ultimul moment de Ţurcaş. Cîţiva apropiaţi de-ai jucătorului, din Capitală, au dezvăluit că Martin a simulat accidentarea pentru a nu lua parte la mascarada de la Dej.

Dorinel Munteanu a luat foc după ce aflat că portarul său nu şi-a mai aşteptat colegii. A vrut iniţial să-l excludă din lot pentru ultimele două meciuri din campionat, dar a renunţat gîndindu-se că, astfel, ar alimenta speculaţiile de blat. L-a amendat totuşi cu 2.000 de dolari, fapt recunoscut de tehnician: "La mine nu contează numele jucătorilor". Dorinel a mai spus că Martin Tudor nu va face parte din lotul deplasat la Reghin, pentru partida de azi cu Gloria. "A venit şi mi-a spus că are probleme la umăr", a motivat Munteanu, care a demarat deja tratativele pentru aducerea unui portar. Martin va părăsi aproape sigur Clujul, fiind tentat să revină la Steaua sau să plece în străinătate. Locul lui ar putea fi luat de Stăncioiu (Sportul), Cătălin Grigore (Poli) sau Hotoboc (Jiul).

"

Sursa GSP

Ce bine ar fi dk ar reveni la Steaua!!

Gaby02.06.2006 20:14

Martinica dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca ramane un baiat de mare caracter. Cu el in poarta, Steaua ar fi mai puternica, asa ca te asteptam inapoi la Steaua ! Esti oricum mai bun decat Carlos !

Melku02.06.2006 20:21

Cred ca acum e destul de clar ca Martin Tudor a vorbit cu MM Stoica la telefon. Sper din tot sufletul sa se intoarca Tudor, intotdeauna mi-a placut de el, a facut minuni inainte sa vina Hamutovski.

Gaby02.06.2006 20:25

... ba chiar si dup-aia ... uiti ca in meciul cu Brasovul, din penultima etapa de anul trecut, Martinica a pastrat victoria noastra printr-o parada ULUITOARE la ocazia lui Surdu ?

Melku02.06.2006 20:40

In general perioada buna a avut-o inainte sa vina Hamutovski cand se vorbea despre el ca e material de nationala si chiar era...

bodanelu03.06.2006 05:41

ieri Gloria-Cluj 1-2... oare s-au intors punctele pirdute de Cluj in meciul cu Rapid? Mai ales ca Gloria a jucat cu echipa a 2-a, foarte multi titulari fiind prezenti la satelit cica "sa nu retrogradeze din B3"

IONUTZ-CIPRIAN03.06.2006 08:41

:evil: >>>Mai si intrebi?Cooperativa UTC-ista functioneaza in continuare si o face incredibil de bine!!Martin Tudor cred ca o sa vina la echipa inapoi,a vazut ce inseamna sa nu joci corect si cred ca s-a cam saturat de "feroviari" de la Cluj pacat de antrenor!!>>> :twisted:

Bogdan4Steaua03.06.2006 15:47

Presa nu a facut mare tevatura pe chestia asta. De ce acum nu construiesc tot felul de scenarii? Nu am vazut nici o asociere in presa in urma meciului Gloria - CFR.

Motanu D03.06.2006 16:05

Hmm, dupa blatul de ieri azi s-a petrecut un alt episod al cooperativei milogilor. Timisoara a dat meciul Pandurilor pentru ca Jiul sa se teama de retrogradare...

Bogdan4Steaua03.06.2006 16:10

Timisoara oricum nu mai are nici un obiectiv. Nu este exclus sa le cedeze in ultima etapa meciul cainilor daca acestia mai au sanse la UEFA.

Poli demonstreaza ca este doar o echipa de pluton. Punct.

_yang05.06.2006 22:52

Eu nu cred ca Dorinel Munteanu a stiut dinaintea meciului ca e blat...iar despre Tudor in nici un caz nu cred ca are vreo implicare (sa nu uitam ca e un stelist pana la moarte)!!!

Si inca ceva : stati linistiti nu vom afla niciodata ca a fost blat acolo...

Virgil08.06.2006 15:48

Senzational,site-ul oficial al Jiului Petrosani,este www.steauafc.ro !

:)

http://www.prosport.ro/?c=61

weeezer_2008.06.2006 15:50

mie nu mi se incarca prosportul, dar la www.jiulpetrosani.ro e site-ul lor oficial dupa cum scrie acolo... nici un redirect catre steauafc.com, nimic...

Virgil08.06.2006 15:51

Trebuie sa urmezi link-ul Prosportului.

forever_STEAUA08.06.2006 15:52

Virgil are dreptate... Deja e prea de tot...

forever_STEAUA08.06.2006 15:53
mie nu mi se incarca prosportul, dar la www.jiulpetrosani.ro e site-ul lor oficial dupa cum scrie acolo... nici un redirect catre steauafc.com, nimic...

Off-topic: Scapa de IE... Si poate atunci o sa ti se incarce...

«123»