FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Senzational !

«123»
Virgil28.05.2006 09:18

Mirel Radoi sustine ca are pe telefonul mobil o inregistrare a unei convorbiri telefonice legate de CFR Cluj - Rapid (1-3), care ar putea incrimina ambele echipe. El o va face publica numai daca Steaua va fi depunctata.

"Am interceptat o convorbire telefonica legata de ceea ce s-a intamplat la Cluj, la meciul cu Rapidul".

"Sunt lucruri interesante pe care le voi face publice doar daca Steaua va fi depunctata! Sunt implicate nume importante din fotbal".

"Merg pana la capat, nu imi e teama de consecinte".

Ionutdal28.05.2006 09:21

Of ce mult mi-as dori pe craapid si CFR Cluj in Liga 2 . Radoi aratale indiferent de decizie . Nu au ce sa-ti faca . CURAJ !!!

Rossoblu28.05.2006 09:34

marti se va da decizia, daca ne depuncteaza cred ca o sa iasa cu probele :wink:

felix4you200228.05.2006 09:43
Mirel Radoi sustine ca are pe telefonul mobil o inregistrare a unei convorbiri telefonice legate de CFR Cluj - Rapid (1-3), care ar putea incrimina ambele echipe. El o va face publica numai daca Steaua va fi depunctata.  

"Am interceptat o convorbire telefonica legata de ceea ce s-a intamplat la Cluj, la meciul cu Rapidul".

cam dubioasa treaba cu interceptarea. daca asta a fost procedeul folosit, proba nu poate folosita decit daca interceptarea a fost facuta legal. daca insa a fost inregistrata de unul dintre cei 2 interlocutori si facuta publica unuia sau altuia dintre apropiati, proba este perfect valabila.

tare m-as bucura ca proba sa fie valabila si sa poata fi folosita. si tare as vrea ca acea inregistrare sa fie reala, nu vorbe-n vint, asa cum a folosit ms dupa meciul Cluj-rapid

I.N.Money28.05.2006 10:05

Cred ca mai bine ca totul sa se uite si acea posibila inregistrare a lui Mirel sa ramana la el,deoarece s-ar putea sa aibe de suferit de cauza ei 2 personaje drage noua Stelistilor,care se afla in prezent la Cluj. :?

alinush8928.05.2006 10:10

Da...de acord cu tine,dar mai bine sa sufere 2 stelisti decat 22 de jucatori si alte cateva milioane...Nu cred ca Steaua va fi depunctata

radooku_steaua28.05.2006 11:41

@i.n.money ti-e iti e mai drag Dorinel care a jucat un an la Steaua decat Radoi? Iti e mai drag Tudor decat Nicolita? termina-te cu prostiile de 2 lei. Dasta ii fluierau unii din suporteri pe Dorinel si pe Tudor la final k ii erau dragi. eu am doar mare respect pentru ei dar daca au gresit trebuie sa plateasca

sorin_77728.05.2006 12:23

Este foarte probabil sa aiba ceva Radoi care sa ii inrimineze pe Rapid si CFR... Probabil discutia de care vorbeste Radoi a avut loc inainte de meci...

NU UITATI CA Radoi A PARIAT O SUMA DE BANI CONSIDERABILA PE VICTORIA RAPIDULUI!!!!

Spun CONSIDERABILA ca nimeni nu arunca 1500 euro pe ferestra, chiar si Radoi... Altfel si-ar platii cu ei o rata la mashina cea noua... Logic nu?

I.N.Money28.05.2006 13:03

@radooku_steaua

Daca Radoi are o inregistrare in care Tudor/Dorinel ii spun ca meciul e CFR-Rapid e trucat,cariera lor se termina,mai mult risca sa ajunga la inchisoare, cel putin Dorinel.

Iar suporterii care ii huiduiau dau dovada de cata inteligenta are in el romanu.

alex_Ra228.05.2006 13:04

eu ash vrea sa ne depuncteze, atunci cred ca pe ei i-ar retrograda

oricum se pare ca Dorinel a vrut sa renunte dupa meciul cu --- ---- de la dej, pt ca dupa meci s-au strans la vila lui din Cluj multi suporteri ai CFR-ului care i-au cesrut sa nu plece, nu stiu dak va mai ramane dupa ce meciul acela si Tudor se pare ca acum e dorit de Steaua

felix4you200228.05.2006 13:13

@I.N.Money

pai de ce sa intre la inchisoare ? Tudor s-a "accidentat" la incalzire, Dorinel nici macar nu a jucat. plus ca Dorinel a executat ordinele lui pascany si celalalt actionar de la Cluj. schimbarile dubioase din echipa, pe care le-au sesizat si clujenii, nu au trezit nicio banuiala la LPF si FRF

in alta ordine de idei, o conversatie cu unul dintre cei doi nu poate fi considerata proba.

I.N.Money28.05.2006 13:16

Am zis de Dorinel,pai daca DNA-ul a intrat pe fir s-ar putea ca Dorinel sa plateasca alaturi de Paszkany si de Muresan,daca a fost ceva putred la Dej.

Doar e antrenor, nu?

felix4you200228.05.2006 13:40

@I.N.Money

chiar daca vor gasi ceva suspect, vor musamaliza totul, ca doar nu degeaba sta Copos la guvern. trebuie sa faca ceva sa apere rapidul daca iese ceva la iveala

I.N.Money28.05.2006 13:45

Ai dreptate Felix,cat timp acel individ o sa fie vicepremier nu prea o sa se faca ceva impotriva Rapidului.

Dar daca lucrurile o sa continue in acest hal si sa mai apara meciuri ca cel de la Dej,al echipei de "sub Grant",seful statului trebuie sa faca ceva.

Nu este posibil ca doi corupti sa ocupe functia de prim ministru si vicepremier,intr-o tara care se vrea in UE. :roll:

Bogdan4Steaua28.05.2006 14:27

Zilele lui Copos in functia de vicepremier sunt numarate. :wink:

korynna28.05.2006 14:37

as vrea k inregistrarea sa fie facuta publica chiar daca nu suntem depunctati!de ce sa astepte asta?ar veni k o replica la ce a facut rapidul!daca intr-adevar e ceva necurat ar trebui sa fie stiut de toata lumea indiferent dak Steaua e depunctata sau nu!!!ceea ce a declarat Mirel e k un santaj...dak Steaua e depunctata atunci o sa se duca si rapidul in jos!oricum imi pare bine k ii avem la mana pe aviari! :lol:

felix4you200228.05.2006 14:52

@korynna

daca este doar inregistrarea unei convorbiri intre el si unul dintre jucatori, si este facuta publica, fara a avea dovezi, se lasa cu sanctiuni disciplinare pt cei care au facut-o publica, nu pentru cei in cauza. am inteles ca DNA au intrat peste acel meci dar, chiar si cu acea inregistrare, nu cred ca vor gasii vreo proba, iar daca vor gasi ceva vor musamaliza totul, ca nu sta Copos cu miinile-n sin si-si apara odorul (crapid)

korynna28.05.2006 15:12

asa vom vedea cat de departe se poate merge cu manarii in Romania!nu cred k se "lucreaza" chiar asa pe fata!oricum Copos e prea jegos si nu pot sa-l sufar si imi doresc k inregistrarea sa poata fi luata k proba sa-i infundam odata pt totdeauna pe parvenitii astia la titlu!!!rapid Bucuresti locul vostru este in B...demonstrati asta prin tot ceea ce faceti,prin gandire,prin comportament!lupu' isi schimba blana dar naravul ba!

forever_STEAUA28.05.2006 15:21

@korynna

Deocamdata in Romania, probele video si audio nu sunt acceptate ca probe. Exceptie fac cele autorizate, evident.

felix4you200228.05.2006 15:25
nu cred ca se "lucreaza" chiar asa pe fata!
ai dreptate' date=' mnu se lucreaza prin fata, ci pe la spate. memoriile ddepuse sunt cel mai elocvent exemplu despre procedeele folosite de mincatorii de lebede.

imi doresc ca inregistrarea sa poata fi luata ca proba sa-i infundam odata pt totdeauna pe parvenitii astia la titlu

dorinta si putinta sunt doua lucruri distincte. nu este totul sa doresti, trebuie sa si poti folosi o proba, ori ceea ce au ei nu prea poate fi folosita, decit impotriva lor, din pacate

jorginho28.05.2006 15:33

Ar trebui ca acea proba pe care o detine Radoi sa fie facuta publica indiferent de rezultatul sedintei de la Comisia de Apel. Din pacate, probabil ca este vorba de o convorbire cu Martin Tudor. Cel despre care se vorbeste ca s-ar putea intoarce la vara in Ghencea.....

korynna28.05.2006 15:36

nu se "lucreza" pe fata=adica manariile nu se fac chiar asa pe fata nici chiar in Romania!sa inteleg k nu se accepta deloc k proba si Radoi ar fi pedepsit dak ar face inregistrarea publica?parerea mea k e vedeti doar negru,nu e chiar asa,nu sunt atotputernici fie Copos cine o fi...da-o draq de treaba...nu o fi el cel mai tare!dak o sa iasa mai multe lucruri la suprafata nu mai are ce face oricat de sus pus ar fi!

DTP-Ludacris28.05.2006 15:42

Frate...daca a facut blat...trebuie sa plateasca..chiar daca e Dorinel si a jucat la Steaua..dak tinea la clubul Steaua nu accepta asa ceva...si gata !

felix4you200228.05.2006 15:44

@korynna

o inregistrare audio nu este valabila in dreptul romanesc, deocamdata, mai ales ca tehnologia a avansat atit de mult incit se pot face minarii si pe prtea asta cu aparatura ultraperformanta. probele trebuie sa fie probe materiale

Bogdan4Steaua28.05.2006 16:08

Asa este, insa cu certitudine ca se va isca un scandal monstru.

«123»