FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii contraataca: cerem URGENT retrogradarea rapidului!

«1345»
montreal07.06.2006 18:15

v Moldovan ar trebui sa fie dat afara din Romania, in suturi !!!

cat tupeu, ce nesimtire ....

Incredibil !!!!

DTP-Ludacris07.06.2006 18:15

Vedeta? ce vedeta ? tu il consideri vedeta pe ratatul ala ? :lol:

weeezer_2007.06.2006 18:17

iar Moldovan, cum bine s-a mai zis, ar fi meritat cel putin 4 rosii din prima, in returul asta... si asta in conditiile in care nici macar nu i-am vazut toate meciurile... infect caracter, din pacate e unul din aia care cand se intoarce in Romania, o face cu nasul pe sus, ca "domne io am jucat afara si am fost jmeker si vin si va predau voua fotbal". Tot respectul si consideratiunea acestui Helesteanu, pe care dupa meciul nostru cu Bistrita de acum cativa ani il injuram pe unde-l vedeam/auzeam, dar acuma mi-a facut o bucurie prea mare...

Vedeta? ce vedeta ? tu il consideri vedeta pe ratatul ala ? :lol:

pai cum sa nu, mah, s-a vazut la Televizor... maine poimaine il auzi cu "m-ar interesa o cariera in lumea actoriei, vai eu, talentatul de mine care sunt"

INFECT!! RAHAT IMPUTZIT..

Motanu D07.06.2006 18:19
vai eu, talentatul de mine care sunt"

Care este !!! Ca asa se zice pe sub pod pe acolo !!!

montreal07.06.2006 18:22

ar tb decernat premiul "cel mai infect comportament"

in bloc echipei de sub pod...

ar tb penalizati dur de tot pentru comportament nesportiv...

pentru v Moldovan sa ajungi sa joci la gagauzi

tu si milogii tale, sa nu mai calci prin Romania, nu meriti...

DTP-Ludacris07.06.2006 18:39

Ar trebuie...dar vor fi ? :wink: Oricum..ma bucur ENORM pentru ce au simtit ei ,huiduiti de tot stadionul,facuti de ras la TV ...si maine in presa...o merita din PLIN ! :wink:

weeezer_2007.06.2006 18:41

bai, te doare capul...

Corsicanu': "Campionatul nu a fost câştigat pe teren!"

2006-06-07 20:43:00

Liderul galeriei rapidiste, Gheorghe Răducanu ( Corsicanu' ) a declarat: "Nu suntem trişti, aşa suntem noi rapidiştii. Suntem mâhniţi de atitudinea conducătorilor Stelei care au declarat că dacă nu iau titlul nu mai vorbesc cu Porumboiu, ca există nişte legi nescrise prin care Steaua trebuie să fie campioană. Ţara asta a adormit, din această cauză nici nu mai vin oamenii pe stadioane. Noi tot aşteptăm ca cineva să-şi dea seama că fotbalul nostru e pe un drum greşit. Noi credem că acest campionat nu s-a câştigat pe teren. Eu n-am văzut meciul Stelei, dar din ce mi s-a spus şi din declaraţiile lui Becali...nu cred că s-a câştigat corect.

Suntem stupefiaţi de declaraţiile lui Becali, oare nu le-au înţeles şi conducătorii din fotbal?", a declarat şeful suporterilor rapidişti în cadrul emisiunii Fanatik.

pe bune, intre noi fie vorba... are cineva vreun dubiu, cel putin pt meciurile la care a trambitzat Gigi in stanga si-ndreapta, ca a facut vreun aranjament? pai ce hotz striga "io-s hotzul"???

alt frustrat si Corsicanul asta... dk-l intrebi unde-i Corsica nici nu stie, dar deh, el crede ca vreun personaj din Tom si Jerry...

P.S. imi plac tot mai mult replicile lui MM

***alex***07.06.2006 18:44

http://www.UEFA.com/footballeurope/news/Ki...sId=428094.html

Si uite asa noi ne cucerim respect in Europa, iar rapid se face si mai mult e râs!

weeezer_2007.06.2006 18:47

sincer, in momentul asta nu pot sa ma mai gandesc la jocurile bune facute de Rapid in Europa... dupa magaria si circul pe care l-au facut azi, mi-e rusine ca ne vor reprezenta in UEFA :(

felix4you200207.06.2006 18:49

weeezer_20

de vina este si gb datorita declaratiilor date. putina moderatie in declaratii nu i-ar strica. daca ar avea minte mai multa, ar evita interpretarile ulterioare ale declaratiilor sale. sunt de parere ca, in ciuda lucrurilor bune facute totusi de el la club, a reusit sa sifoneze serios imaginea Stelei. datorita comportamentului sau steauasi stelistii sunt asociati numelui de ciobani. datorita declaratiilor lui (si ale lui ms) Steaua are acest razboi cu presa, etc. banii investiti in club nu-i dau dreptul sa fie badaran. plus ca prin declaratiile de dupa meci se vor face multe interpretari asupra meciurilor Stelei din acest campionat si din cele viitoare

alex_Ra207.06.2006 18:58

Inca o data echipa de sub podul grant a demonstrat ca este cea mai frumoasa din Romania, cel putin sezonul asta(vb lui Razvan), frumos meci cu Jiul, toti jucatorii lor sunt numai caractere, primul este viorica Moldovan dupa care niculaie, maftei s.a. Pot sa zica ce vor ei acum, noi avem si titlul 23 si normal ca ne invideaza ca intotdeauna

SPRE 24

silviu-07.06.2006 19:35

Niste animale ordinare,niste mizerii.Rusine rapidului pt meciul de la Petrosani,iar Moldovan e cel mai mizerabil caracter dintre toti.Asta-i echipa frumoasa a campionatului?Niste animale imputite ...Idiotu ala de Coman nu s-a gandit ca putea sa-i reteze vreo vena la gat jucatorului de la Jiu?Sau ce sa mai zic de R.Stancu...Ce sa mai,niste cacati de oamnei!Bravo Steaua!Imi cer scuze suporterilor ca mai intai i-am criticat pe Rapidisti in loc sa felicit Steaua dar sunt inca socat...

korynna07.06.2006 20:01

se pare k cine behaie la urma behaie mai bine...sau Dumnezeu nu e "tzigan" :lol: :lol: Steaua a demonstrat inka o data ce inseamna valoarea si superioritatea!Iti multumim Steaua pt k existi!Iti

di_di_tza-steaua07.06.2006 20:25

wow...chiar vreau sa rad :lol: fratilor...yo's noua in forum,dar sufletu e vechi cu Steaua... :D c aiureli si c se vaicaresc atata rapidisti...!sa mor de ras...nu altceva! :twisted: nush cum de mai au curaju sa mai abereze atat!orikm se stia cine e CAMPIOANA...bai...yo zik sa-i trimita la polu nord sa joace cu ursii polari...ca o echipa ka rapid...mai bine,se duk sa se apuce de patinaj artistic :twisted: ....siii...apropo...CAMPIONI AM FOST***CAMPIONI VOM FI***PANA VOM MURI***<<Steaua Bucuresti>>!!!

iancu dragosh07.06.2006 21:45

Intrebarea mea este urmatoarea: De ce nimeni nu remarca faptul ca Jiul cu 3 oameni in plus pe teren timp de jumatate de ora nu si-a creat nici o ocazie si a marcat doar dupa ce Coman i-a pus talpa pe gat lui Dragan?

clubdumonde07.06.2006 21:52
Intrebarea mea este urmatoarea: De ce nimeni nu remarca faptul ca Jiul cu 3 oameni in plus pe teren timp de jumatate de ora nu si-a creat nici o ocazie si a marcat doar dupa ce Coman i-a pus talpa pe gat lui Dragan?

Pt ca desfasurarea de evenimente i-a pus intr-o situatie pe care nu o pregatisera: sa atace si sa conduca jocul

Bogdan4Steaua07.06.2006 21:56

Cei de la Jiul au avut o atitudine similara cu cea din meciul cu noi. Nu s-au chinuit sa atace, ci au preferat sa nu termine meciul la o diferenta mare de goluri. Asa se explica faptul ca nici cand aveau superioritate numerica nu atacau in valuri. Cei de la Rapid s-au batut singuri pierzandu-se cu firea. Oricum nu mai conta. ;)

iancu dragosh07.06.2006 23:14

Problema este ca desi au jucat in aceeasi maniera si cu noi, presa a ales sa ignore acest lucru. De altfel, rapid dupa meciul cu Farul a avut asigurate toate victoriile, fara ca nimeni sa se refere macar la una: Cluj, Bistrita, Sportul si Jiul.

predatorpulse715.06.2006 08:11

Hai sa radem putin de situatia milogilor: fiti atenti cum pleaca toti de la "farmecul vietii",Daniel niculae, pancu si probabil si viorel Moldovan. Noroc pentru ei ca Lucescu jr a prins boala pe noi si vrea sa "razbune" esecurile din acest campionat: Steaua le-a luat titlul si Steaua i-a dat afara din Europa.

Stire vazuta la tvsport: pentru ca e instabila,s-a luat decizia de a demola peluza din giulesti sau asa ceva si capacitatea stadionului va fi redusa de la 19000 la 10000.

Mie asta imi suna a pedeapsa divina pentru blaturile facute p acest final de campionat. :lol:

FORZA Steaua si Meme hai mai repede cu transferurile de CL.

stelista_pe_viata16.06.2006 19:09

crapidistii au fost si vor ramane intotdeauna niste milogi,care vor face orice ca sa poata lua si ei un titlu.E si normal k sunt invidiosi,noi avand un palmares de valoare in fata lor.Iar in legatura cu ceea ce au facut impotriva Stelei,pana la urma si-au dat si ei singuri seama ca Steaua e prea puternica pe langa un club asa mic si de neunit cum este rAPIDU`.

forever_STEAUA01.07.2006 12:18

@darkmenx

Numai sa nu te enervezi! :twisted:

ultras steaua02.07.2006 07:45
:D:D:D o echipa de rahat , conducatori de rahat asta inseamna rapidul MANDRU CA SUNT STELIST!!!
«1345»