FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii contraataca: cerem URGENT retrogradarea rapidului!

«12345»
felix4you200202.06.2006 18:43

alt "domn" umbla cu paraciuni :

Steaua, reclamată la Primărie!

Becali îl acuză pe Copos că ar fi depus o reclamaţie la Primăria Sectorului 6 în care a spus că roş-albaştrii nu au autorizaţie pentru reamenajarea stadionului Ghencea

Sebastian STAN

Finanţatorul Stelei a declarat că giuleştenii doresc răul echipei din Ghencea şi că vor neapărat ca roş-albaştrii să fie depunctaţi.  

"Rapidul s-a ţinut scai. Lăsaţi-mă pe mine cu vrăjeala lui Copos! Credeţi că nu ştia că Rapid a făcut memoriu?", a spus revoltat Gigi. Ca să întărească acest lucru, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că George Copos a făcut o reclamaţie la Primăria Sectorului 6 pe motiv că Steaua nu avea autorizaţie pentru reamenajarea stadionului Ghencea (foto). "Cu Copos degeaba te împaci, că nu ştii ce alte manevre face pe la spate. Să-şi retragă reclamaţia de la Primăria Sectorului 6, cu investiţiile Stelei în arenă, pentru că mi-a făcut reclamaţie că Steaua face lucrări fără autorizaţie! Vrea să facă doar rău Stelei. Bine că şi-a dat demisia din Guvern, că oricum nu avea nicio treabă acolo!", a spus Becali.  

Arena din Ghencea a intrat în reparaţii în luna martie, urmând a avea loc schimbarea totală a suprafeţei de joc, amenajarea unui sistem de drenare, montarea unui sistem de încălzire a gazonului şi a unui circuit de aspersoare.

*articol din prosport

general_angel03.06.2006 14:45

m-am inregistrat in forumul rapidului ca sa vad ce se intampla si sa le cer dovezi ca sa le sustina acuzatia lor de rasisim . in afara de esti cioban ,taran ,hot si prost, sau ceva de genul venim peste voi , nu au avut ce sa zica. si ne mai acuza pe noi de insulta.

cristianotopeanu04.06.2006 12:41

Ne vedem aici :D

bbb1kw.jpg

Virgil04.06.2006 16:17

@ Norbinho

O sa-ti spun un secret.Intotdeauna mi-ai fost simpatic.Chiar si atunci cand ne "duelam". :lol:

Respect inca o data pentru ceea ce ai facut. :wink:

cristina04.06.2006 19:36

Oare nu a vazut nimeni ce striga Daniel niculae impreuna cu galeria rapidului prin minutul 80 al meciului din seara asta cu Sportul? Ghinionul lui a fost ca o camera a televiziunii era "pe el" in momentul respectiv si s-a vazut extrem de clar ce striga. Domnule Mihai Stoica, pe noi ne-au suspendat o etapa, nu mai spun de amenda. rapidul ce va pati? Va fi amendat cu 1 euro Daniel niculae, care oricum a semnat cu francezii? Asta daca avem mare noroc.

Minimus04.06.2006 19:39

cea mai buna jignire pt ei ... Olaroiu sa afiseze in geamu casei cupa dupa meciul de la Vaslui. Asta ar trebui sa fie raspunsul nostru! I-ar durea mai tare decat eventualul 1 euro dat in scarba de comitetele de la Liga ... :D

I.N.Money04.06.2006 19:49

Trebuie pusa o copie a Cupei Campionilor mai bine.. 8)

felix4you200204.06.2006 20:03
Trebuie pusa o copie a Cupei Campionilor mai bine.. 8)
nu este o solutie. au trecut totusi 20 de ani de atunci si nu ne mai putem lauda prea mult cu asta. am parea patetici.
I.N.Money04.06.2006 20:04

dar le-am inchide definitiv gura :wink:

***alex***04.06.2006 20:05

OFF-TOPIC : Cine a zis ca suna la Recurs? :D

MihaiM04.06.2006 20:15

sper ca se sesizeaza cineva si pt injuraturile la adresa lui Radoi si pentru cum cacatul ala retardat de niculae a injurat un jucator al sportului la marginea terenului dupa o intrare a acestuia prin alunecare. S-a vazut clar pe buzele jegosului cum il injura de mortzi. Si strambul de Lucescu mai manca balega cu lopata despre cum e echipa li de doi lei, cea mia frumoasa. A uitat ca au fost vreo 20 de etape pe locul 7 sezonul asta

I.N.Money04.06.2006 20:24

Cu Keca ai nimerit-o :lol: ..

I.N.Money04.06.2006 20:34

Csik parca inca mai joaca la U` Cluj... :lol: ,Keca era mai mult un jucator placut de Walter.

Melku05.06.2006 00:08

Daca tot o dam in nostalgii :D ce ziceti de fostii mari jucatori Szekely, Hrib, Luca, Duro...baietii astia mai traiesc?! 8O

FortuneTeller05.06.2006 02:22

Conform www.Prosport.ro, galeria Rapidului a recidivat in insulte la adresa Stelei si lui Mirel Radoi. Deasemenea au scandat lozinci discriminatorii la adresa homosexualilor. Asteptam ca dl. Csaba A. sa se sesizeze si de aceasta data. Ar trebui initiat un protest la FARE cu privire la aceasta discriminare. Era clar ca milogii nu se poot abtine!

Dj05.06.2006 10:06
OFF-TOPIC : Cine a zis ca suna la Recurs? :D

Sorin parca zicea...dar din cate am vazut nu a sunat nimeni la recurs...probabil nu au primit telefoane.sincer si eu as suna la recurs si sa fie dealde "il puce" sau vama spaga sa ii intreb si vreo 2 de sanatate...

Melku05.06.2006 12:28
ps: mieila ce mai face?  :lol:  :lol:

Ce vremuri...ar fi bun un topic cu fostii jucatori ai Stelei, buni sau rai in care sa aflam informatii despre ei. (sau nu l-am gasit eu inca?) :D

1on06.06.2006 08:48

Mieila, Panc, Silvian Cristescu, Bogdan Nicolae, Carabas,

Motanu D06.06.2006 08:52
ps: mieila ce mai face?  :lol:  :lol:

Joaca pe la Minerul Motru parca...

weeezer_2007.06.2006 17:21

iar Bogdan Niculae la Vaslui...

Panc e om de baza la National, sau cel putin era, parca...

DTP-Ludacris07.06.2006 18:03

V. Moldovan: "Un jeg de ţară şi un campionat jegos"

La finalul meciul "ciudat" de la Petroşani, Viorel Moldovan nu şi-a putut controla nervii şi a declarat că s-ar putea să renunţe la a mai juca fotbal în România. "Ce mai contează în jegul ăsta de ţară şi un campionat jegos. Mă face să mă gândesc serios şi la viitorul meu" s-a dezlănţuit atacantul giuleştean după terminarea meciului.

sursa: PROSTSPORT

uuu..no COMMENT ! e prost ,tampit,si ...ar trebuie DAT AFARA DIN TARA !

Bogdan4Steaua07.06.2006 18:07

Acelasi campionat jegos i-a tolerat "respectabilului" Moldovan intrari criminale in multe meciuri. Azi nu a mai fost Tudor sa ii arbitreze!

antonika07.06.2006 18:07

era un proverb care zicea ceva de genu asta: "cand vulpea nu putea sa ajunga la struguri a zis ca nu merita, ca sunt acrii!!"

cam asa a facut v.prostovan.... daca

(doamne fereste) castigau rapidistii campionatu, sa vezi ce tare era Romania si campionatul...

DTP-Ludacris07.06.2006 18:12

Marius Constantin: "Şi-a bătut joc de noi !!!"

2006-06-07 19:15:00

Marius Constantin a declarat, imediat după meci: "Vrem să uităm cât mai repede acest meci.Greşeala s-a făcut la început, din partea arbitrului pentru că Nico nu l-a atins pe adversar, iar la mine au fost nişte îmbrânceli. Şi-au bătut joc de noi."

Întrebat dacă a mai trecut prin aşa ceva, fundaşul rapidist a spus: "N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva şi sper să fie pentru ultima oară."

Marius Constantin l-a acuzat pe arbitrul Heleşteanu că a avut rolul principal în dezastrul de la Petroşani: "Să-i luaţi şi domnului Heleşteanu un interviu pentru că el a fost autorul acestui scandal."

Am început acest retur de pe locul 6, am avut un an extraordinar. Oricum, jocurile erau deja făcute. Aşa ne-a zis şi Răzvan, că indiferent ce se va întâmpla astăzi, noi suntem extraordinari. Eu sper ca Răzvan să nu plece de l Rapid şi să rămână aceeaşi familie şi la anul vom spulbera UEFA. "

vor spulbera UEFA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ms rapid...sunteti mult mai comici decat orice alt serial de divertisment,bancuri ,etc

weeezer_2007.06.2006 18:14

cat KKT poate sa manance infectul ala de Constantin, au fost imbranceli?? aia de i-a tras-o in ceafa lui Dinita, a fost imbranceala? r-ar ma-sa dreaq ca nu ma mai abtin, a intrecut orice limita a bunului simt acest imbecil devenit vedeta peste noapte

«12345»