Ieri, Gazeta a vorbit cu 3 membri ai forului de apel, prezidat de Constantin Son. Unul dintre aceștia a acceptat, sub protecția anonimatului, sã spunã ce riscã Steaua la viitoarea ședințã. "Este clar cã la Comisia de Disciplinã nu s-a respectat regulamentul în vigoare. Circulara FIFA 1026, aprobatã de Comitetul Executiv în luna martie, n-a fost pusã în aplicare. De ce? Probabil pentru cã membrii comisiei s-au speriat de vizita fãcutã de Gigi Becali și au judecat în funcție de amenințãrile patronului Stelei", a declarat unul dintre cei 5 membri ai Comisiei de Apel.
"Probabil, Steaua va fi depunctatã"
"Sînt convins cã va ieși un scandal monstru dupã ce se va da decizia de la Apel, pentru cã în mod normal, dacã se va respecta statutul, atunci Steaua va fi depunctatã cu 3 puncte, așa cum scrie acolo", a adãugat membrul comisiei, care a explicat și de ce a ținut sã-i fie pãstratã secretã identitatea. "Nu aș mai avea voie sã votez, pentru cã ar însemna cã o fac dupã ce m-am pronunțat deja în acest caz".
Decizia Comisiei de Apel va fi definitivã
Comisia prezidatã de Constantin Son se va întruni cel mai probabil luni, însã un verdict e posibil sã fie dat la mijlocul sãptãmînii viitoare. "Avem nevoie de timp pentru a ne pronunța, deoarece este un caz important. Cred însã cã vom urgenta procedura, pentru cã este finalul campionatului. Oricum, decizia noastrã va fi definitivã", a adãugat un alt membru din cadrul Comisiei.
Componența Comisiei de Apel
Constantin Son - președintele
Iosif Robi Urs - prim-vicepreședinte
Traian Tomescu - vicepreședinte
Aurel Comșa - membru
Mircea Cezar Ionescu - membru
bosorogu ala de tomescu a zis ca e posibia o depunctare , daca se va intampla ceva saptamana viitoare si ne vor depuncta nu stiu ce se va intampla si cum vom reactiona toti cei care suntem legeti de Steaua , din pacate tre sa stam cu frica in san cateva zile ![]()