FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferul lui Hamza in impas

«1234»
xray13.08.2014 18:52
in orice caz eu doar am spus ca il pot trece fara probleme daca vor.

Am inteles asta si eu ti-am explicat de ce, in opinia mea, daca nu l-au trecut la inceput(lista A trimisa pana pe 13 august) e putin probabil dupa.

- Lista A nu o poti modifica cum vrei, decat in conditiile art. 18.14, care iti permite doar unul, dar sa scoti unul(daca nu ai lasat loc).

- E scapinatul cu dreapta la urechea stanga sa-l bagi pe unul ca apoi sa-l scoti peste cateva zile, cand il ai pe Hamza in curte cand intocmesti lista A.

- Nici ca efect surpriza de ultima ora nu tine, pt ca Hamza nu e o "necunoscuta" pentru noi. A jucat vreo 5-6 meciuri impotriva Stelei.

Cum am spus, Steaua va apela si ea la art 18.14. si pentru asta a lasat un loc vacant in lista.

France9813.08.2014 19:34

hamza a inscris golul 3 al celor de la ludogorets in supercupa castigata cu 3-1. scorul a fost 1-0 la pauza pt botev, dar au ramas in 10 in min 45 si ludogorets a intors, dar nu f usor. cu goluri marcate in 53, 85 si 93.

hamza a fost rezerva si a intrat in min 68

aidf13.08.2014 19:47

Ce HAMZA BA...a revenit PIOVACCARI !

xray13.08.2014 20:09
Ce HAMZA BA...a revenit PIOVACCARI !

Bravo!

Si Iancu pare ca si-a revenit. :)

Sport.ro titreaza:

"El poate fi adevaratul LIDER al Stelei: "<<E un mare jucator!>>" Diamantul REDESCOPERIT din echipa lui Galca.

Gabi Iancu s-a intors la nationala de tineret, a primit banderola de capitan si e vazut de staff-ul tehnic printre liderii actualei generatii. Moldovan merge mai departe si spune ca Iancu va fi unul dintre cei mai importanti jucatori pentru nationala mare a Romaniei in viitorul apropiat.

"<<Bineinteles ca l-am iertat pe Iancu, i-am si spus ca nu ma intereseaza ce-a fost in trecut si ca am incredere in el. Prezentul conteaza, am mare incredere in el. L-am si responsabilizat cu banderola, s-a comportat ireprosabil.

Toate aceste zvonuri cum ca ar fi un jucator problema, ca are un caracter complicat, trebuie infirmate. E un mare jucator, va fi de baza si la tineret si, pe viitor, la echipa mare!>>", a spus Moldovan la Sport.ro."

Are balta peste. ;)

@France98

Am vazut rezumatul. S-a rupt echilibrul dupa ce au ramas aia in 10(min 45). Pana atunci a condus Botev si putea sa faca si 2-0. Golul lui Hamza(min 90+3) a fost de tipul "ti-a fost greu(sa o bagi)", vorba lui Lacatus. :)

Fiind 2-1, Botev a alegat in 10 dupa egalare si i-a prins Ludogorets pe contraatac in prelungiri. Asa s-a marcat golul 3 a lui Hamza.

Pentru rezumat click aici: Video

Empyro13.08.2014 20:11

Hai sa fim seriosi cu Iancu !

Meanwhile in Bulgaria http://www.gsp.ro/international/Liga-campi...lei-432157.html

Lasand la o parte debutul cu gol al lui Hamza, a se vedea calitatile tehnice ale jucatorilor lui Ludogorets...

In special golul egalizator marcat de tanarul Vura.

Asta impreuna cu Marcelinho ne vor da mari batai de cap...

Virgil14.08.2014 10:55

Ma bucur cat se poate de sincer ca acest topic are atata succes, Ce constat e ca va place sa va contraziceti. Intr-un fel spus sa faceti trolling. Purceaua-i moarta in cotet, Hamza a dat primul lui gol pentru Ludogorets, iar Argaseala e un prost negociator. Cand vezi ca nu te intelegi cu bulgarul, ori da cat vrea el, ori pluseaza, ori vezi-ti de treaba. O negociere se face intr-o sedinta, maxim doua. A lui a durat o luna si sec vorbind a fost mai mult o milogeala

J. Houlding14.08.2014 11:03

Aici nu e vorba numai de Hamza (cum spune si titlul), ci despre mai multe lucruri. Ba, ca Argaseala e posibil sa minta, ba ca nu putea lua decizii si oferi mai mult fara o discutie cu Gigi de fiecare data, ba ca oricum vine altul in loc care poate sa fie chiar mai bun etc... Probabil ca ai atunci cand ai creat acest topic nu stiai ca va semna tocmai cu bulgarii cu care Steaua trebuie sa joace acum.

Virgil14.08.2014 11:10

Scuza-ma, dar cum a spus si Hamza, el ttrebuia sa fie cu mult inainte in curtea Stelei. Ori atunci cand l-a transferat pe Luchin, nu era vorba despre Hamza, altfel ar fi trebuit sa-i ia la pachet.

Acum aud tot felul de informatii suspicioase prin gazetele spotive. Ba ca vor sa-l aduca pe Raul Rusescu inapoi, ba pe Piovaccari, ba pe Bokila, ba pe Grozav. Vrajeala ca la prima cobor.

J. Houlding14.08.2014 11:19

In conditiile actuale si Gigi tine de pret. Au tot amanat sperand ca vor scadea bulgarii din pretentii. Acum hai sa vedem ce stie si Lemnaru asta ca poate nici nu e nevoie sa mai vina vreunul.

Realitatea e ca si ziarele sunt ca si noi...speculeaza ca doar nimeni nu stie exact ce s-a discutat la telefon sau fata in fata intre cele doua parti.

De regretat era Moraes in 2011 si poate Wesley acum... Hamza e bun, dar nu ceva deosebit.

France9814.08.2014 11:52

Lemnaru mai are cateva saptamani bune de stat deci nu ne poate ajuta in play off.

de fapt sa fim sinceri cam oricine ar veni nu cred ca ne poate ajuta foarte mult in play off. dar m-as bucura sa vina acum cineva (oricare dintre rusescu, bokila, pio) pt ca in cazul unei nedorite eliminari atunci sigur nu va mai veni nimeni! macar acum daca vine ramane pt tot sezonul.

xray14.08.2014 16:13

Nu cred ca Rusescu, Bokila sau Grozav vor ajunge la Steaua acum. Sunt gogosi de presa.

E posibil sa vina Pio, dar sunt sceptic. Peste 99% play off-ul se va juca pe teren cu Chipciu, Keseru/Iancu.

E posibil ca nici Breveeld sa nu fie titular sau folosit.

France98 are dreptate! Nu se ingrasa porcul in Ajun. Trebuiau adusi jucatori inca din faza pregatirilor. Acum ... Argaseala poate aduce si 11. Degeaba. Doar sa joace ciobanul cu ei play off la Poarta Alba. Galca nu va risca.

colonelu voiculescu14.08.2014 16:36
Trebuiau adusi jucatori inca din faza pregatirilor.

Cacaiala e doar la achizitii .

La vanzari de jucatori se misca repede de tot

aidf15.08.2014 02:47

Am mai zis inainte, Keseru trebuie sa demonstreze ca e bun, trebuie sa dea goluri si sa califice Steaua in Liga...dupa aia o sa mai vina jucatori, parerea mea.

afinogenov6115.08.2014 10:35
Cacaiala e doar la achizitii .

La vanzari de jucatori se misca repede de tot

Pe banda rulanta chiar dupa Gardos,citisem ca urmatorul ar fi Latovlevici!

Virgil15.08.2014 11:25

Hamza a devenit Hamzav pe tricou, daca nu m-au inselat ochii. Poate vor sa-l bulgarizeze. Lucru mare, bibicule.

«1234»