Sport.ro a publicat:
FILMUL complet al celei mai mari lovituri primite de Steaua vara asta!
"- ORA 10:00 - Transferul la Steaua era ca si facut
Luni la ora 10 seful Stelei, Argaseala anunta ca Hamza e aproape luat "
- ORA 12:00 - Ludogorets intra oficial pe fir
N-au trecut decat doua ore, pana cand sefii lui Botev au facut un anunt oficial.
"Avem doua oferte egale, de la Steaua si de la Ludogorets. Hamza decide unde merge"
- ORA 15:00 - Steaua mareste oferta
La ora 15, Hamza facea deja vizita medicala la Ludogoret. Inca nu batuse palma cu bulgarii, care-i ofereau un salariu mai bun.
Cand a vazut ca treaba e seriosa, seful Stelei a marit oferta pentru Hamza - i-a oferit bulgarului 20.000 pe luna.
Hamza i-a spus, insa, pas Stelei si a semnat pe 3 ani cu Ludogoret. Steaua a esuat in negocierile cu Hamza, pe care s-a chinuit o luna sa-l aduca si l-a pierdut in doar cateva ore.
- Hamza refuza Steaua. Argaseala: "Astea sunt caracterele"
"Daca astea sunt caracterele. I-am spus sa semneze actele prin fax si mi-a spus:<< domnule, daca nu ma cunoasteti, eu sunt un tip de mare onoare. Eu nu ma sucesc, daca am promis, asta fac! Nu-mi place sa stau in Bulgaria, am batut palma, pentru mine este mai mult decat semnatura>>... asta e omul!", a declarat Valeriu Argaseala."
Sursa: Sport.ro
La fel de adevarat este ca Hamza trebuia adus o data cu Luchin. Coiala i-a dus in situatia de a prinde conjunctura cu adversar Ludogorets, pe care nimeni nu o anticipa. Involuntar, cu o ora inainte de tragerea la sorti, si UEFA a schimbat si destinul acestui transfer. 
PS
Culmea ironiei ar fi ca dupa play off, Ludogorets sa-l ofere Stelei imprumut.
)