FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferul lui Hamza in impas

«1234»
Kapetan0s11.08.2014 14:17
Intrebarea e daca au alternative pe felie la Hamza sau trebuie sa se duca Argaseala la puscarie ca sa-l intrebe pe Jiji ce casete cu jucatori a mai vizionat...

Ar mai exista o varianta Kléber Laube Pinheiro , un atacant de 24 de ani brazilian care a trecut pe la FC Porto(desigur el a fost mai mult rezerva si apoi imprumutat la Palmeiras) si acum joaca la FC Porto B.

France9811.08.2014 14:23
S-au dat banii respectivi din moment ce Steaua a intrat in negocieri cu jucatorul. Daca s-ar fi facut demseruri mai consistente saptamana trecuta, sa fii convins ca si atunci ar fi intrat bulgarii pe fir. Se vede de la o posta ca e vorba de o tactica de a nu-ti lasa adversarul sa se intareasca.

Cat priveste salariile, mi-e greu sa cred ca Ludogorets ii ofera mai mult de 20.000 (suma care deja e mare pentru regiunea asta). Mai e ceva la mijloc...

hamza este foarte atasat de publicul de la ploiesti. el de altfel tocmai sia deschis si un bar in ploiesti. suporterii de la ploiesti mereu l-au adulat imi aduc aminte ca au facut si un miting cand a avut acel incident cu radu mazare, cred ca anul trecut pe vremea asta. ba chiar unii suporteri petrolisti care sunt avocati il reprezinta la procesul pe care il are cu mazare. posibil sa fi contat si asta.

din pacate este un moment negativ , chiar nu stiu daca mai este timp pana diseara sa luam alt atacant de valoare. sa nu mai spun ca hamza era la zi cu pregatirea fizica. asta e, mergem inainte , daca pana acum nu eram asa inversunat pt play off acum imi doresc nespus de mult sa ii eliminam pe castraveti !!!

Empyro11.08.2014 14:32
Ar mai exista o varianta Kléber Laube Pinheiro , un atacant de 24 de ani brazilian care a trecut pe la FC Porto(desigur el a fost mai mult rezerva si apoi imprumutat la Palmeiras) si acum joaca la FC Porto B.

Eheee...pana se adapteaza asta, chestii socoteli, e inutil pentru play-off. Din punctul asta vedere Hamza era un castig rapid. Intelege limba, cunoaste fotbalul atat cel romanesc cat si cel bulgaresc..

Chizda ma-sii. Oricum , din punctul meu de vedere nu atacul este adevaratul punct slab al nostru...

Pana la urma a zis bine Stochita (si chiar ma mir ca a avut o parere critica) : cine mai e si Breeveld asta ? un Bourceanu sau un Pintilii sigur nu e...

@France98, exact aia e dimensiunea reala a problemei. Pe langa faptul ca e play-off, mai sunt si bulgari (sau cel putin pe e astia ii reprezinta). E o chestiune de orgoliu pana la urma...

colonelu voiculescu11.08.2014 14:51
Pana la urma a zis bine Stochita (si chiar ma mir ca a avut o parere critica) : cine mai e si Breeveld asta ? un Bourceanu sau un Pintilii sigur nu e...

Are o calitate esentiala avind in vedere "strategia" de transferuri : este ieftin

aidf11.08.2014 14:53

Ludogorets cred ca ii ofera 25000, oricum mi se pare enorm...debia astept playofful acuma, sa le dam cu terenul in cap sa isi bage asta unghia in gat ca a ramas acolo.

Cat despre Breveld mi se pare o achizitie buna, e peste Prepelita sau Filip.

Kapetan0s11.08.2014 15:06
Ludogorets cred ca ii ofera 25000, oricum mi se pare enorm...debia astept playofful acuma, sa le dam cu terenul in cap sa isi bage asta unghia in gat ca a ramas acolo.

Cat despre Breveld mi se pare o achizitie buna, e peste Prepelita sau Filip.

Normal ca este enorm pentru niste tari in care salariu mediu nu este de nici macar de 500 de €/luna.Avand in vedere situatia economica din Bulgaria ( nu ca Romania ar sta mai bine) ma mir cum poate cineva sa pompeze atatia bani intr-o echipa de fotbal dintr-un orasel(ca idee toata populatia din Razgrad,50 de mii de oameni, nu umple stadionul national arena) fara sa fie nimic ilegal la mijloc :).

aidf11.08.2014 15:49

Oricum un lucru e cert va fi tensiune mare la playoff.

Mizez pe Keseru.

colonelu voiculescu11.08.2014 16:36
stati asa , poate nu il ia nici ludogorets poate e doar o tactica sa nu reusim sa il inregistram noi pt play off.

te pui cu bulgarii??

de vina sunt cei care au lasat ca negocierile sa se ajunga asa tarziu. trebuia luat de saptamana trecuta chiar daca inseamna un efort de 100-200.000 in plus.

Varianta lui Hamza :

"Am semnat acum 15 minute cu Ludogorets, totul este incheiat. Am auzit ce a spus Steaua, dar ei au avut caracter cand au venit acum doua sapatamani sa discute de Luchin si nu au vrut sa-si arate intentiile, nici sa ma bage in seama?

Ne-am vazut, ne-am salutat, eu cu Argaseala. El mi-a cerut numarul de telefon, mi-a spus ca ma suna si nu m-a mai sunat. O perioada lunga nu am mai aflat nimic.

Abia cand au vazut ca au cazut cu Ludogorets si-au dat seama ca sunt interesati de mine, au venit sa vada un meci de-al lor si atunci si-au adus aminte de mine. Au negociat cu mine, insa era prea tarziu.

Eu eram de acord cu Steaua pentru contract, insa ei nu erau de acord cu Botev pentru suma de transfer. Lodogorets a facut totul in doua-trei zile, asta inseamna club serios, care nu pierde saptamani intregi pentru a face un transfer", a spus Hamza.

http://www.sport.ro/Liga-1/prima-reactie-a...t-ce-ei-au.html

Myrypy11.08.2014 16:43

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...a+fost+serioasa

Ce jalnic! Ne milogim sa dam 400.000 de euro in 10 transe! A ajuns si Ludogorets sa ni-l sufle pe Hamza! Zici k aia au jucat in Liga anul trecut si au incasat 17-18 milioane de euro, nu noi!

Sa sa spele Gigi cu banii pe cap! Ptiu!

Kapetan0s11.08.2014 16:54

Nu stiu de ce mai continua povestea asta si de ce se mai streseaza atata lume.Oricum ciobanu' e singuru care are de pierdut din afacerea asta, majoritatea fanilor cred ca se multumesc sa urmareasca meciurile din EL pe National Arena.Ca simplu spectator mi-a adus mult mai multa satisfactie spectacolul din sezonul 2012-2013 din Europa League decat "miuta" care au jucat-o Chelsea si Schalke 04 cu Steaua anu' trecut.

xray11.08.2014 17:17

Cluburile au trecut la negocieri, care au durat pana azi, numai dupa ce Steaua s-a inteles cu jucatorul. Aseara a reconfirmat ca totul este ok. Azi, dupa ce in sfarsit s-au inteles cluburile, s-a intors Hamza pt ca a intervenit Ludogorets. Spre cinstea lor, cei de la Botev Plovtiv, pentru ca erau in negocieri cu Steaua, au primit oferta lui Ludogorets, dar a primat negocierea cu Steaua, cu care s-a si inteles de fapt la final. Numai ca nu a mai vrut jucatorul.

Acest scenariu ar fi fost oricand, indiferent de sume, daca Ludogorets urma sa joace play off cu Steaua si stia ca Steaua are nevoie de atacanti.

Bulgarii au jucat murdar si chiar imi doresc din tot sufletul sa trecem de ei in play off.

- Referitor la Hamza, bine ca nu a mai venit. Caracter de 2 lei(Bati palma si apoi nu te ti de cuvant. Mercenar veros!) si creier de furnica. Ludogorets nu l-a luat ca are nevoie de el. Trebuia sa inteleaga. Daca avea nevoie il lua de peste 2 luni. Dupa play off va scapa de el.

- Referitor la conducerea Stelei, a comis berbecia de a da/recunoaste in presa transferul, care a amplificat si a facut din Hamza un "estential" in atacul Stelei. Poate si Moti le-a transmis ce se spune prin presa si declaratiile oficialilor stelitisti.

De asta a actionat Ludogorets, pentru a impiedica Steaua sa se intareasca.

Eu nu cred ca in cateva zile Hamza s-ar fi integrat decisiv pentru dubla cu bulgarii.

PS

2013-2014 a cam frecat banca si la Botev. A marcat 2 goluri in 2014/2015 si 5 in 2013/2014

http://prntscr.com/4bsgiq

http://prntscr.com/4bsgcl

http://ro.soccerway.com/players/hamza-younes/53293/

Empyro11.08.2014 17:37
Ce jalnic! Ne milogim sa dam 400.000 de euro in 10 transe! A ajuns si Ludogorets sa ni-l sufle pe Hamza! Zici k aia au jucat in Liga anul trecut si au incasat 17-18 milioane de euro, nu noi!

Hai sa fim seriosi ! Nu de asta nu s-a realizat transferul. Ai vazut ce a declarat Hamza : "Oui, j'ai done ma parole"

Nu ai voie sa negociezi cu un jucator fara acordul clubului. S-au inteles la bani cu cei de la Plovdiv, apoi cu jucatorul, iar Ludogorets au intrat pe fir si i-au oferit 25.000 EUR. Hamza s-a sucit de pe-o zi pe alta.

Intr-adevar, sunt culpabili ca nu s-au miscat repede !! Insa, obiectiv vorbind, acest jucator nu face banii. Nu-l poti tine pe Chipciu (de ex.) cu 12.000 si pe asta cu dublul sumei.

Sunt ferm convins ca daca-l doreau, bulgarii l-ar fi transferat pana acum. Mutarea asta a fost una strategica, pentru a nu permite intarirea noastra. Daca n-ar fi picat cu noi, nu vedea Hamza nicio oferta de la Ludogorets.

Din pacate, faptul ca pana acum n-ai reusit sa-ti aduci varful pe care ti-l doreai la timp, e o problema mult mai serioasa decat "ratarea" transferului lui Hamza.

Alexandru H.11.08.2014 17:52

Da, e caracter de doi lei ca nu s-a dus la mila ciobanului in loc sa-si vada de propriile interese si de un salariu superior. :mellow:

Empyro11.08.2014 17:55
Da, e caracter de doi lei ca nu s-a dus la mila ciobanului in loc sa-si vada de propriile interese si de un salariu superior. :mellow:

Cuvantul e cuvant ! Pentru cuvant poti sa si raspunzi :)

P.S. : Vom vedea ce va fi peste 1-2 ani. Steaua sigur o sa fie tot aici, Ludogorets nu se stie. Proiecte de cacao in orase de doi lei s-au mai vazut prin zonele astea. Astia daca nu vad Liga nici anul asta, si-au taiat craca !

xray11.08.2014 17:56

Hamza : "Oui, j'ai done ma parole".

Nimeni nu poate incrimina interesul! E logic ca te duci la bani mai multi, dar nu promiti una si faci alta.

Avea caracter daca spunea: "Ok, dar daca pana semnam apare o oferta mai mare, atunci nu mai vin la Steaua!"

Reactia lui Galca:

"Am vorbit cu Galcă şi mi-a spus: <Dacă a făcut aşa ceva, nu putea să fie jucător la Steaua!>", a povestit Argăseală la Dolcesport.

Myrypy11.08.2014 21:41

Ma distreaza placa asta pe care o pune conducerea cum ca "Hamza nu are caracter".

Sa inteleg ca Luchin care a fost polist si mare antidinamovist, apoi "caine" si antistelist si acum imbraca tricoul Stelei, e "profesionist" si "e normal sa mearga la echipa care ii ofera mai multi bani", pe cand Hamza care nu a jucat nici o secunda in viata lui la Steaua si nu are vreo obligatie morala fata de acest club " e lipsit de caracter" daca alege sa mearga la "Ludo" decat sa vina la Steaua.

In loc sa ne vorbeasca de caracterul lui Hamza, Argaseala ar trebui sa ne explice de ce Steaua se "coieste" (n-am gasit termen mai bun) sa dea 500.000 de mii pe un atacant de valoarea lui Hamza si are pretentia sa achite pe acesta 400.000 in 2 rate, de parca ar fi vorba de 4 milioane, nu de cateva sute de mii de euro. Si sa ne explice de asemenea cum dumnealui negociaza un transfer 2-3 saptamani si vine Ludogorets si il rezolva in 2 zile, daca tot e vorba de profesionalism.

Nu sustin ca Hamza e vreo mare valoare, insa, la ce a jucat in campionatul Romaniei, este clar peste Lemnaru si Iancu care sunt solutii acum in atacul Stelei si cred ca era nevoie de el la Steaua in acest moment. De aceea nu gasesc nici o scuza conducerii pentru ratarea acestui transfer.

Daca la capitolul aducerii jucatorilor de valoare nu exceleza, in schimb vad ca domnii Argaseala si Duckadam se intrec in a comenta "caracterul" jucatorilor si a da declaratii inepte gen "Ma bucur ca jucam primul meci acasa si al doilea pe teren neutru!?", "Nu ne temem de Ludogorets" sau "e bine ca dupa asemenea deplasari obositoare jucam mai aproape de casa"?! - Poi nu mai bine jucam la Malmo?- zic.

France9811.08.2014 22:55

sunt 2 probleme la transferul lui hamza. luand-o cronologic, daca nu ar fi existat prima nu ar fi existat nici a 2a. dar pt ca a existat prima asta nu inseamna ca trebuie sa nu o vedem pe a 2a!

1. faptul ca s-a intarziat transferul lui hamza inexplicabil de mult. nu aveau voie sa intarzie atat.

2. faptul ca jucatorul a dat dovada de lipsa de caracter pt ca ei duminca seara "batusera palma" iar duminica noaptea a aparut oferta de la ludogorets. asta e, trebuie sa acceptam ca sunt echipe mai puternice financiar decat noi. chiar daca ele vin din bulgaria.

din punctul nostru, de suporteri, de ratarea transferului sunt vinovati si conducerea si jucatorul. asta e, mergem inainte. e o perioada grea la club, clubul este parasit de cei 2 oameni cat de cat capabili din conducerea echipei. la cum merg lucrurile pt mine ce se intampla anul asta e ca un bonus. nu se poate sa fi sus de tot mereu.

in orice caz dupa toate declaratiile date de hamza nu imi mai pare asa rau dupa el. recunosc ca azi toata ziua am fost extrem de suparat ca l-am ratat, pana seara cand a intrat in direct la digi. inteleg ca toti jucatorii sunt mercenari dar acest baiat daca venea la noi nu cred ca venea cu nici o tragere de inima. probabil ca pt el clubul nostru nu insemna nimic deosebit. repet, inteleg ca toti sunt mercenari, dar pana la un punct. cand vii la Steaua trebuie sa vii cu o motivatie fantastica, sa fii onorat ca esti cautat de un asemenea club. ori daca el a ales pentru cateva zeci de mii sa ramana acolo e clar ca nu ar fi apreciat nimic din ce inseamna Steaua.

daca pleaca Gardos zilele astea pentru play off nu avem decat 2 fundasi centrali in tot lotul. bine ca nu au galbene centralii nostri ca altfel am fi riscat suspendari pt meciul retur din bulgaria. totusi la 1 galben de suspendare sunt chipciu si latovlevici care ar putea rata returul.

Empyro12.08.2014 00:56

Myrypy, chiar daca mi-e teribil de antipatic Argaseala, caracterizarea facuta tunisianului este una corecta. De fapt se refera la comportamentul lui profesional. In fotbal vorbim de totusi de sume mari si e normal ca o astfel de tranzactie sa nu se efectueze pe loc. In momentul in care negociertile s-au incheiat si s-a batut palma, putem spune ca avem manifestari de vointa concurente si avem o intelegere, o conventie perfectata, chiar daca actele nu s-au redactat si semnat.

Vorbim de un gentlemens agreement care tine de profesionalism si de ce nu de educatie si caracter. De multe ori acest tip de intelegeri sunt intarite de un precontract intr-o forma scrisa.

Nu bati palma daca stii ca mai ai o oferta de analizat, eventual ceri timp de gandit, caci inseamna ca negocierile nu s-au incheiat si nu s-a ajuns la un acord !

Scuzele debitate de impresar, nu-l mai impresioneaza nici pe un antistelist notoriu ca Vama.

Cat priveste investitiile, credeam ca am inteles cu totii ca tot ceea ce se face la Steaua de un an de zile e pe modul avarie. A fost adus Lemnaru , sa mai fie un atacant, apoi s-a accidentat. Am picat cu un adversar mai dificil, subit a crescut si interesul pentru aducerea unui varf si a unui mijlocas la inchidere. Daca dadeam de Bratislava, garantat nu mai ajungea nici Breeveld si nici Ludogorets nu-l cumpara pe Hamza. :)

Iar salarii de 25k sa plateasca bulgarii ; personal n-am vazut ce realizari are Hamza sa merite banii astia , un salariu mult mai mare decat al lui Gardos, Chipciu, Szukala sau Latovlevici.

xray12.08.2014 03:17

Sport.ro a publicat:

FILMUL complet al celei mai mari lovituri primite de Steaua vara asta!

"- ORA 10:00 - Transferul la Steaua era ca si facut

Luni la ora 10 seful Stelei, Argaseala anunta ca Hamza e aproape luat "

- ORA 12:00 - Ludogorets intra oficial pe fir

N-au trecut decat doua ore, pana cand sefii lui Botev au facut un anunt oficial.

"Avem doua oferte egale, de la Steaua si de la Ludogorets. Hamza decide unde merge"

- ORA 15:00 - Steaua mareste oferta

La ora 15, Hamza facea deja vizita medicala la Ludogoret. Inca nu batuse palma cu bulgarii, care-i ofereau un salariu mai bun.

Cand a vazut ca treaba e seriosa, seful Stelei a marit oferta pentru Hamza - i-a oferit bulgarului 20.000 pe luna.

Hamza i-a spus, insa, pas Stelei si a semnat pe 3 ani cu Ludogoret. Steaua a esuat in negocierile cu Hamza, pe care s-a chinuit o luna sa-l aduca si l-a pierdut in doar cateva ore.

- Hamza refuza Steaua. Argaseala: "Astea sunt caracterele"

"Daca astea sunt caracterele. I-am spus sa semneze actele prin fax si mi-a spus:<< domnule, daca nu ma cunoasteti, eu sunt un tip de mare onoare. Eu nu ma sucesc, daca am promis, asta fac! Nu-mi place sa stau in Bulgaria, am batut palma, pentru mine este mai mult decat semnatura>>... asta e omul!", a declarat Valeriu Argaseala."

Sursa: Sport.ro

La fel de adevarat este ca Hamza trebuia adus o data cu Luchin. Coiala i-a dus in situatia de a prinde conjunctura cu adversar Ludogorets, pe care nimeni nu o anticipa. Involuntar, cu o ora inainte de tragerea la sorti, si UEFA a schimbat si destinul acestui transfer. :)

PS

Culmea ironiei ar fi ca dupa play off, Ludogorets sa-l ofere Stelei imprumut. :)))

Virgil12.08.2014 05:34

Hamza e al Ludogoretsului. Pentru un salariu lunar de 25.000 euro. Suma de transfer nu mai are importanta. Bulgarii n-au stat pe ganduri. Au dat banul, au incheiat contractul, pe cand argatul lui Gigi s-a cufurit pe domnia sa pentru 200.000 ca sa vada lumea ce mare negociator e el. Rusine, de 3 ori rusine lui Argaseala si Stelei fiindca nu avem un negociator adevarat in club.

Argaseala e un taran care nu prea le are nici cu vorbitul, cu atat mai mult cu negociatul. Am pierdut un atacant care are nativ simtul golului.

xray12.08.2014 06:30

Cosmin Moți, jucator ce evoluează pentru Ludogoret, a dezvaluit la Dolce Sport că știa de cateva zile că Younes Hamza va semna cu campioana Bulgariei.

Vezi in video tot ce a declarat Moți!

"E un transfer important. Hamza e un jucator valoros, iar eu știam că vine de cateva zile la noi. Joi am auzit prima dată că ar putea să semneze cu noi. Cele două cluburi se ințelesesera ramasese doar acordul lui Hamza", a declarat Moți la Dolce Sport.

Joga Bonito12.08.2014 06:36

Daca m-ar pune cineva sa-l caracterizez pe Argaseala in doua cuvinte, acestea ar fi: "sluga proasta".

xray12.08.2014 07:01
Daca m-ar pune cineva sa-l caracterizez pe Argaseala in doua cuvinte, acestea ar fi: "sluga proasta".

Ai dreptate, dar in cazul asta Argaseala nu are nicio vina.

Ciobanul nu a vrut sa dea cat a cerut Plovdiv la inceput, nu Argaseala. Daca platea atunci ... ura si la gara! Dar ciobanul a acceptat pretul cerut de Plovdiv, cand a vazut cu cine am cazut in play off si in perspectiva ca Lemnaru e out. Deci, strans cu usa.

Daca picam cu Slovan Bratislava, Steaua si Plovdiv negociau si acum. Nici Ludogorets nu-l lua si nici Steaua nu era presata de timp pentru ca il voia pentru grupele CL. :)

colonelu voiculescu12.08.2014 07:18
In momentul in care negociertile s-au incheiat si s-a batut palma, putem spune ca avem manifestari de vointa concurente si avem o intelegere, o conventie perfectata, chiar daca actele nu s-au redactat si semnat.

De fapt nu stim ; sunt 2 variante diferite spuse de Hamza si de Argaseala

Si nu m-as grabi sa dau crezare unuia sau altuia

Important ca s-au cacait , nu au rezolvat nimic si ca ar fi trebuit sa aiba variante la Hamza , nu sa se lamenteze acuma

Alexandru H.12.08.2014 09:37

Apropo de batutul palmei si de faptul ca asta ar tine loc de contract semnat...

Cum le zicea Becali fotbalistilor care veneau sa-si ceara primele promise la inceputul calificarilor pentru CL? "Avem ceva semnat? Nu. Deci nu va dau nimic". Hamza si-a urmat interesul, Ludogorets la fel... daca Steaua s-a calicit la 200.000 de euro suma de transfer pentru un fotbalist mult mai bun decat Lemnaru si Iancu (in my humble opinion), sa faca bine sa-si caute doar jucatori ieftini de acum inainte, de aia care ar juca si pentru nasturi la Steaua.

«1234»