FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferul lui Hamza in impas

«1234»
xray12.08.2014 09:45
.. daca Steaua s-a calicit la 200.000 de euro suma de transfer ...

Cluburile(Steaua si Plovdiv) s-au inteles pe suma de transfer. Steaua a acceptat pretul cerut de Botev Plovdiv. Deci nu exista "calicit la 200.000 suma de transfer". Luni Argaseala s-a dus sa semneze cu jucatorul, care duminica seara i-a confirmat ca totul este ok si sa vina in Bulgaria pentru a finaliza actele. Nu a vrut sa semneze prin fax, desi documentele au fost discutate si agreate impreuna cu impresarul si avocatul. Seara i-a spus ca el e om de cuvant si il asteapta in Bulgaria ... dar l-a pus degeaba pe drumuri, ca dimineata a semnat cu Ludogorets, chiar daca Steaua i-a marit la 20.000(unele ziare spun 25.000) salariu lunar(prin impresar), ca luni Hamza nici macar nu i-a mai raspuns la telefon. ;)

La fel a patit si Astra cu Guilherme ... S-au inteles, au vanturat in presa "ca si facut" si apoi in ziua cand sa parafeze actele nu a mai venit/vrut ala sa semneze.

In fine ... e istorie! :)

GRYG12.08.2014 10:29

Atunci se vede lipsa de caracter a jucatorului ....

France9812.08.2014 10:38

din pacate Steaua chiar s-a "calicit". dar nu ieri sau alaltaieri. ci acum 1 saptamana 2. cand puteau sa ofere din prima cat au cerut aia (oricum nu au cerut milioane) dar au negociat incercand sa profite ca botev oricum voia sa scape de el.

tocmai asta e problema, jucatorul trebuia rezolvat inainte sa intre ludogorets pe fir.ludogorets care a intrat destul de tarziu. sa nu mai spun ca o mare greseala a fost ca Argaseala chiar si Paunescu cam de o saptamana tot declarau ca se va face, ca e aproape gata ca nu stiu ce. poate tocmai asta i-a facut pe aia de la ludogorets sa intre pe fir ca daca mergeau pe burta poate alta era situatia.

sunt putin offtopic, dar in iarna imi aduc aminte ca vorbeam cu MM pe facebook si presa deja dadea pe Keseru la noi. iar el mi-a negat. deci uite cum se face un transfer.

Alexandru H.12.08.2014 10:40

xray, nu mai manipula.

Vorbeam de perioada in care Steaua negocia cu Botev, cu mult inainte ca Ludogorets sa ajunga adversarul nostru in playoff. Botev cerea 200.000 de euro in plus pe care Steaua nu era dispusa sa le ofere. Pana la urma Botev a mai scazut din pretentii insa Ludogorets a intrat pe fir si restul e istorie.

Dar asa se intampla cand ajunge Argaseala, care nu ar trebui sa aiba sarcini de astea, sa tina locul directorului sportiv, patronului. Ca deh, parnaiasul nu are incredere in nimeni.

xray12.08.2014 11:19
xray, nu mai manipula.

Vorbeam de perioada in care Steaua negocia cu Botev, cu mult inainte ca Ludogorets sa ajunga adversarul nostru in playoff. Botev cerea 200.000 de euro in plus pe care Steaua nu era dispusa sa le ofere. Pana la urma Botev a mai scazut din pretentii insa Ludogorets a intrat pe fir si restul e istorie.

Ce manipulare si pe cine manipulez, mai? Ai un fix???

Despre ce spui tu mai sus am scris si eu clar anterior:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=683688

Tu ai spus de "calicit" in acest context:

"Apropo de batutul palmei si de faptul ca asta ar tine loc de contract semnat... Hamza si-a urmat interesul, Ludogorets la fel... daca Steaua s-a calicit la 200.000 de euro ..."

Eu ti-am replicat ca Hamza a batut palma, dar s-a razgandit. L-a pus si pe drumuri pe Argaseala. Nu a facut asta pt ca s-a calicit Steaua cu Botev. A facut-o ca asa e el fara onoare, desi ca interes era liber sa o faca, dar trebuia sa-i spuna macar seara: "nu mai veni, boule"!

E logic ca interesul poate fi influentat conjuctural(tragerea la sorti, alta oferta etc., dar onoarea e aceeasi in orice circumstante ale interesului! Daca o ai!!!

Dar discutia e inutila. Mortul nu se mai intoarce de la groapa. :)

France9812.08.2014 11:29

topicul cred ca ar trebui inchis. chiar sters daca se poate.un jucator care f probabil ca nu va ajunge niciodata la noi nu merita un topic si atatea discutii pe forumul nostru.

ia priviti ce a spus hamza pe facebook ieri si azi

ieri

http://s18.postimg.org/q87noko49/Screensho..._00_31_55_1.png

azi

http://s29.postimg.org/bz328p1pz/Screensho..._13_37_08_1.png

daca tot facem conversatie, care este treaba cu locul acela disponibil? daca il luam maine pe rusescu inteleg ca poate fi trecut pe lista pt ca am lasat 1 loc liber. dar poate juca in ambele meciuri sau doar in retur?

Alexandru H.12.08.2014 11:46

Nu, e vorba de faptul ca leadershipul Stelei traieste intr-o lume paralela. In lumea normala in care traim, negocierile se fac cu contracte scrise, se fac de catre oameni pregatiti pentru asta iar sumele oferite nu sunt in batjocura. Onoarea aia de care vorbesti s-a cam dus, cel putin in cazul unora dintre voi, in momentul in care ati inceput sa va imbaiati in zoaiele lui Becali.

Nu fac parte din aia care cred ca Steaua ar trebui sa dea salarii umflate jucatorilor sau ca in lipsa lui Becali ar fi lapte si miere. Dar, cel putin in cazul asta, conducerea clubului a facut trei mari greseli:

a) A trenat nepermis de mult intelegerea cu Botev. Eu intelegeam asta daca nu aveau neaparata nevoie de Hamza. Dar in momentul in care esti dispus sa-i dai 20.000 de euro pe luna (salariu imens pentru Steaua si campionatul romanesc) e clar ca refuzul de a plati in momentul initial suma ceruta de Botev a fost o eroare uriasa. Mai ales ca motivatia principala a aducerii lui Hamza (calificarea in CL) cerea imperios ca acesta sa intre in cantonamentele echipei cat mai repede posibil. Ca e una sa-l aduci cu 3 saptamani inainte de meci, si alta cu o saptamana...

b) Argaseala a devenit negociator de fotbalisti, in conditiile in care nu e pregatit pentru asta. Si nu dau vina pe el, ca imi inchipui ca nu e un rol pe care si l-a dorit in mod special. Argaseala e cu banii, cu finantele... nu intelege partea sportiva a valorii pe care ti-o poate aduce un jucator. Daca era un antrenor cu coloana si nu unul bucuros nevoie mare ca a ajuns la Steaua, Galca ar fi trebuit sa fie parte a acestui proces, nu sa stea pe margine si sa astepte jucatorul la poarta. Vinovat? Pai cine altcineva decat puscariasul... unde e directorul sportiv, ba?

c) S-a bazat pe promisiuni, pe vorbe, pe "onoare". Ceea ce e cam ciudat pentru un club condus de indivizi fara onoare. Daca s-ar fi bazat pe interesul egoist al individului, adica motorul intern al fiecaruia dintre noi, si-ar fi dat seama ca o oferta mai mare decat cea a Stelei l-ar fi convins pe Hamza sa emigreze. Hamza nu e stelist de mic, nu e nici macar roman sa zici ca ar trebui sa aiba un atasament special pentru Steaua (imi inchipui ca la Petrolul nu li se preda despre cat de frumos e la Steaua).

Si o ultima observatie. Daca unii din voi isi mai amintesc, Parvulescu a promis initial dinamovistilor ca vine la ei, s-a fotografiat chiar si in tricoul lor. Dar a fost deturnat de Steaua... la momentul respectiv ma indoiesc ca am zis aici, pe forum, ca Parvulescu e un om fara onoare si ca Steaua s-a comportat neonorabil... hell no, era doar veselie si sampanie. Asa ca mai da-te jos de pe piscul etic in care te-ai cocotat, ca nu despre calitatile morale ale unui om sau ale unui club vorbim aici. Ci despre lipsa de profesionalism in conducerea unui club de fotbal.

Empyro12.08.2014 11:56

Trebuia sa urmaresti discutiile si interventiile televizate de ieri, atat ale lui Argaseala cat si ale lui Hamza. Negocierile serioase cu si pentru tunisian s-au demarat in urma cu o saptamana , o saptamana si un pic.

Ludogoret nu s-au prezentat mistic si au oferit din senin mai mult decat Steaua. Cel mai probabil a oferit tot cat Steaua, deci au profitat de pe urma negocierile initiale.

Dar asa se intampla cand ajunge Argaseala, care nu ar trebui sa aiba sarcini de astea, sa tina locul directorului sportiv, patronului. Ca deh, parnaiasul nu are incredere in nimeni.

Ca asta nu se pricepe, ca in slugarnicia lui o fi incercat sa-l impresioneze pe cioban, sa-i arate ce bun negociator e el, ca e singur si a trebuit sa-si imparta timpul intre Targu Jiu si Sofia sunt alte discutii. Cand spui ca te-ai inteles cu un club, onorezi intelegerea. Hamza trebuia pus sa semneze un precontract si probabil ca in conditiile alea ar fi fost onest si nu ar fi acceptat, ca nu-i asa, baiatul se considera "lup" pe banii bulgarilor :)).

Una peste alta, lucrurile astea se intampla in fotbal cu atat mai mult cu cat negociezi cu mercenari (globetrotteri) si trebuie oricand sa te astepti la asa ceva, presupunand ca ai o oarecare experienta.

Pe de alta parte si aici iti dau dreptate, cum astia n-au cuvant, nici ciobanul nu are cand promite prime pe care nu le mai plateste in veci, s.a.m.d. Deci, intr-un fel samsarii se merita unul pe altui.

xray12.08.2014 11:57

E o curva "disponibila", o suni, o inviti la tine acasa, stabilesti tariful si ea zice OK ca vine la ora H.

Apoi tu o astepti toata noapte ca fraierul, nu-ti mai raspunde nici la telefon, ca pe drum i-a dat taximetristul cu ceva lei in plus si s-a dus cu el!

Dar ce faci? Curva-i curva!

Ok! Sistemul e devina, nu? Fu*k the system!!! :)

PS

Exemplu cu Parvulescu nu deloc asemanator. Aia nici macar nu au negociat cu el. Nu mai intru in detalii.

Totusi, si in cazul lui, dupa faza cu tricoul si apoi ajunsul la Steaua, stii cum ii spuneau javrele?

Curvulescu!!

Alexandru H.12.08.2014 12:28
E o curva "disponibila", o suni, o inviti la tine acasa, stabilesti tariful si ea zice OK ca vine la ora H.

Apoi tu o astepti toata noapte ca fraierul, nu-ti mai raspunde nici la telefon, ca pe drum i-a dat taximetristul cu ceva lei in plus si s-a dus cu el!

Ok! Sistemul e devina, nu? Fu*k the system!!! :)

PS

Exemplu cu Parvulescu nu deloc asemanator. Aia nici macar nu au negociat cu el. Nu mai intru in detalii.

Totusi, si in cazul lui, dupa faza cu tricoul si apoi ajunsul la Steaua, stii cum ii spuneau javrele?

Curvulescu!!

Daca vrei sa brodim pe seama exemplului, ai primit exact ceea ce ti-ai dorit: o curva. Cam penibil sa te plangi la final ca a fost aia mai curva decat ai fi crezut posibil. Cam asa si cu achizitionarea de jucatori in fotbalul modern: daca vrei loialitate, mergi la juniorul crescut de tine si-l propulsezi in prima echipa (nici atunci nu ai siguranta onoarei dar macar ai incercat); daca vrei valoare, te risti cu mercenari.

Re. Parvulescu. Pai si dinamovistii sunt la fel de fraieri ca babele steliste care se plang acum de dezonoarea lui Hamza. "Marca banul sau GTFO" - asta e capitalismul, nu lacrimile patetice zvarlite de invinsi. La Parvulescu a fost din punctul meu de vedere mai grav (pentru fotbalist) caci omul era dulau convins... dar uite cum rezolva banii mai multi enigmele morale. Poate e o lectie si pentru sefii de la Steaua...

Cand spui ca te-ai inteles cu un club, onorezi intelegerea. Hamza trebuia pus sa semneze un precontract si probabil ca in conditiile alea ar fi fost onest si nu ar fi acceptat, ca nu-i asa, baiatul se considera "lup" pe banii bulgarilor laugh.gif.

Ah, deci trebuia sa onoreze intelegerea dar mai zici ca era nevoie si de un precontract. Ce frumos va contraziceti, domnu' Empyro...

Empyro12.08.2014 12:43
Ah, deci trebuia sa onoreze intelegerea dar mai zici ca era nevoie si de un precontract. Ce frumos va contraziceti, domnu' Empyro...

Daca voiai sa fie tinut cu ceva faceai un precontract. Eu am zis mai sus ca poti numi batutul palmei un gentlemen's agreement si ca in anumite circumstante (de ex, cand poate fi demonstrat), se poate considera conventie si poate produce efecte juridice.

Pare-se ca acum am recitit si eu intamplarile de ieri, lui Hamza i s-a propus chiar sa semneze contractul prin fax si a refuzat, pe motiv ca el e om de cuvant. Irelevant oricum in contextul actual...

Cat priveste treaba cu interesul, il citam pe tunisian :

"Dar ei au avut caracter? Cand au venit sa-l ia pe Luchin de ce nu au vorbit si cu mine despre un transfer la Steaua? Ei au rezolvat transferul lui Luchin si cu mine nu s-a intamplat nimic. Chiar daca m-am vazut cu domnul Argaseala in curtea clubului, nici nu m-a bagat in seama. Ei stiti cand m-au dorit cu adevarat? Cind au vazut ca au picat cu Ludogoret".

Alexandru H.12.08.2014 12:48

Gentlemen's agreement cu Becali? Hai nu ma fa sa rad...

"Primele pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor le vor primi doar jucatorii Stelei si cei care au jucat in dubla cu Legia. Chiriches este jucatorul lui Tottenham, Rusescu este jucatorul Sevillei. Din acest motiv, ei nu vor incasa primele", a spus Stoica.

sau...

"Jucatorilor li s-au promis cate 200.000 de euro brut pentru calificarea in grupele Champions League. Nu exista o clauza in contracte, dar este o promisiune. Acum cine le garanteaza ca isi vor primi banii?", a explicat managerul echipei, Mihai Stoica.

Pute de-a onoare in curtea Stelei...

Empyro12.08.2014 12:58
Gentlemen's agreement cu Becali? Hai nu ma fa sa rad...

Ce importanta are chestia asta ?

Am spus mai sus

Pe de alta parte si aici iti dau dreptate, cum astia n-au cuvant, nici ciobanul nu are cand promite prime pe care nu le mai plateste in veci, s.a.m.d. Deci, intr-un fel samsarii se merita unul pe altui.

Te rog nu-mi explica ca la nivel principial ce-a facut Hamza e o chestie OK. Si pe urma mai posteaza si pe retelele de socializare mizeriile pe care ni le-a aratat France98.

La fel nu vreau sa-mi explice nimeni nici cum neacordarea primelor promise de catre cioban ar fi o chestie OK sau in interesul "firmei".

aidf12.08.2014 15:00

Eu pana la urma cred ca Hamza stia de mai mult timp ca va semna cu Ludogoretz si s-a folosit de Steaua sa ii dea aia mai multi bani. Oricum multa :finger:

DOUBLE12.08.2014 15:29

Sintem oameni in toata firea, nu copilasi de tastatura...chiar nu vi s-a acrit de "subiectul" asta ? Chiar va lasati atit de usor manipulati ?! Hamza nu a mai rezistat si a postat unul dintre adevaruri: ca ramine "lup". Cine a fost de fata la negocieri: vezi procesul lui cu Mazare....

A doua parte ar fi aceea a calului troian: cum sa destabilizam adversarii cu orice pret...cit timp exista si 1% sansa de a cadea cu bulgarii, "negocierile" trebuiau prelungite cu orice pret, atit intre cluburi, cit si intre Steaua si Hamza.

Este cel mai usor sa ataci in orgoliul si ambitia adversarului...exact asta s-a intimplat.

Timpul va da dreptate unei dintre "taberele" care discuta pe acest site.

xray12.08.2014 16:39
Alexandru H. :

xray:

Daca vrei sa brodim pe seama exemplului, ai primit exact ceea ce ti-ai dorit: o curva. Cam penibil sa te plangi la final ca a fost aia mai curva decat ai fi crezut posibil.

Nu ai inteles nimic.

- Cand "bati palma" cu o curva declarata si aia nu se tine cuvantul si iti trage teapa urmandu-si interesul, ai fi ridicol sa te revolti si sa-i bati obrazul. Stiai de la inceput ca e curva! Ai fost fraier, sa fii sanatos!

- Cand unul se declara "om de cuvant", bati palma cu el si el face exact ca o curva urmandu-si interesul, esti indreptatit sa-i bati obrazul si sa-i spui ca nu are caracter.

Daca in opinia ta Hamza a fost om de cuvant, nu ai decat sa-i ceri prietenia pe fb! :)

It's a free country!

Parvulescu. Pai si dinamovistii sunt la fel de fraieri ca babele steliste care se plang acum de dezonoarea lui Hamza.

Compari mere cu pere numai din dorinta de a persifla stelisti.

Altfel, vorbim de valori, de onoare, pe principii, de caracter la jucatorii de la Steaua, dar ne stergem cu ele la cur cand nu ne mai convine in discursul "cu dedicatie" si trolling.

In cazul Parvulescu, Badea nu s-a inteles nici cu clubul, nici cu jucatorul.

Deci, Parvulescu nu a dat nicio teapa lui Dinamo. Parvulescu, ca jucator, nu a avut nici o oferta de la Dinamo pe care a refuzat-o in detrimentul Stelei. A fost doar o dorinta a lui de a juca acolo, sperand ca-l va lua Dinamo. Daca Dinamo l-a considerat prea scump si nu a fost dispusa sa plateasca suma ceruta de Gaz Metan, nu e vina lui! Cum nu ar fi fost nici vina lui Hamza daca ciobanul nu se intelegea cu Plovdiv si el pleca luni la Ludogorets sau la Dinamo! Ar fi fost OK!

Javerele l-au facut "Curvulescu" pt ca s-a dat dinamovist si a accceptat sa joace la Steaua. In mintea lor, trebuia sa ramana la Gaz Metan si sa refuze Steaua.

Parvulescu nu a avut de ales din 2 oferte, ca Hamza, si ar fi semnat cu Steaua, desi avea oferta si a batut palma cu Dinamo. Nu! A acceptat pentru cariera lui singura oferta avuta. De la Steaua. A acceptat pt cariera de fotbalist, nu pentru bani! Era bine platit si la Gaz Metan.

In situatia asta, cei care l-au facut curva pe Parvulescu sunt cretini, nu fraieri!

Nici asa Hamza nu are vreo vina. Onoarea este numai problema lui si e dreptul lui sa si-o vanda pe oricat. Mie mi-e fix pix. In schimb pot sa ma bucur ca nu a mai ajuns la Steaua. La mimat e suficient pacaliciul ala de N'Doye.

xray13.08.2014 09:44

PS

Am scris aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=683643

"- Referitor la Hamza, bine ca nu a mai venit. Caracter de 2 lei(Bati palma si apoi nu te ti de cuvant. Mercenar veros!) si creier de furnica. Ludogorets nu l-a luat ca are nevoie de el. Trebuia sa inteleaga. Daca avea nevoie il lua de peste 2 luni. Dupa play off va scapa de el."

Confirmarea a venit mai repede decat credeam:

"L-au furat de la Steaua, dar nu l-au trecut pe lista UEFA! Hamza, prins in razboiul dintre bulgari si romani."

http://www.sport.ro/calificari/l-au-furat-...-si-romani.html

Empyro13.08.2014 10:22

Cum am spus, strategia de a nu-ti lasa adversarul sa se intareasca este cateodata una buna. Slovenul Bezjak este omul de atac numarul unu al celor de la Ludogorets, lucru care nu se va schimba nici in actualul sezon, acesta fiind intr-o forma excelenta.

J. Houlding13.08.2014 11:42

1. Orice fotbalist din lume se duce unde e mai bine platit...restul e vrajeala. Nu e omul obligat sa stea pana te hotarasti tu daca-l vrei sau nu. Cati jucatori in timp nu si-au ratat contracte si n-au ramas cu buza umflata asteptand dupa un club sau altul, ca la final sa li se comunice ca a fost altul preferat.... Chiar Marco Reus s-a aratat indignat ca a ratat un transfer la United asteptand dupa Barcelona care l-a preferat pana la urma pe Suarez (cel putin asa spune presa).

2. E foarte posibil ca si Argaseala sa minta.

3. Oricum, vad ca exista obsesia suporterului dupa atacanti...cat mai multi sa fie acolo! In loc sa se bucure de venirea lui Breveld, ba plang dupa arab, ba zic unii de doua zile ca oricum nu era bun.

4. Nu Empyro... ca drept dovada bulgarii nu l-au bagat pe lista pentru meciurile cu Steaua. Si daca il bagau, avea nevoie de timp de acomodare, ca si la Steaua. Nu ar fi facut diferenta pentru niciuna dintre echipe. Ludogoret are acum o dubla cu Steaua, si apoi fiecare pe drumul ei. Nu e ca si cand suntem adversari la campionat.

France9813.08.2014 12:44

hamza poate fi trecut pe lista fara probleme pana la meciul cu noi. nu are foarte mare relevanta ca nu a fost trecut initial.

xray13.08.2014 17:08
hamza poate fi trecut pe lista fara probleme pana la meciul cu noi. nu are foarte mare relevanta ca nu a fost trecut initial.

Nu este asa!

E vorba de lista care trebuia trimisa la UEFA pana 13 august ora 24:00, deci dupa ce l-au luat pe Hamza. Nu anterior. De exemplu, in lista noastra figureaza Breveeld, luat/semnat luni.

http://prntscr.com/4cczav

Refera play off-ul. Cum a fost si o lista pt tururile 2 si 3. Pentru grupe CLsau EL va fi alta. UEFA da aceasta optiune, dar o data trimisa nu mai poti schimba cum vrei.

Vezi aici:

Regulament UEFA

"XI Player Eligibility

Article 18

Conditions for registration: List A

18.13 List A has to be submitted by the following fixed deadlines:

a) 25 June 2012 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;

b) 12 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;

c) 26 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round;

d) 13 August 2012 (24.00 CET) for all matches in the play-offs;

e) 3 September 2012 (24.00 CET) for all further matches from the first match

in the group stage up to and including the final. "

Doar in Lista B, dar acolo e alta mancare de peste:

"Conditions for registration: List B

18.16 Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B

during the season. The list must be submitted by no later than 24.00 CET on

the day before the match in question.

18.17 A player may be registered on List B if he is born on or after 1 January 1991 (nu e cazul lui Hamza :) )

and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted

period of two years since his 15th birthday by the time he is registered with

UEFA. Players aged 16 may be registered on List B if they have been

registered with the participating club for the previous two years without

interruption. "

France9813.08.2014 17:42

Cum de ti-a scapat si nu ai citit articolul 18.14? :)

18.14 For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00 CET on the day before the relevant first-leg match and the club's association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.

bulgarii il pot trece, dar trebuie sa scoata un jucator.pentru ca altfel nu ar mai respecta locurile pe care le-au lasat libere (ei nu au cei 4 jucatori obligatoriu crescuti la club).

xray13.08.2014 18:00

Nu mi-a scapat, dar daca il aveau in curte, nu i-a impiedicat nimeni sa-l treaca. E logic.

De ce s-ar fi complicat sa-l treaca dupa, scotand apoi pe ultima suta pe unul care a ajutat echipa pana in play off? Dar e problema lor.

In ideea asta(art. 18.4) si Steaua spera sa gaseasca un atacant pana la ora meciului. Se zvoneste de Pio.

PS

- GBS: "Vom mai aduce un atacant inainte de play-off-ul cu Ludogoreţ. Nu, nu este vorba de Rusescu, ci de Federico Piovaccari", a spus Valeriu Argaseala.

- "Este posibil sa mai vina jucatori, am mai spus asta, noi mai vrem un atacant. Nu va pot spune niciun nume acum, sunt negocieri, avem discutii, dar nu va pot spune nimic pentru moment. Cu Rusescu nu avem discutii acum, nimic, nu intra in calcul.

Mi-a trecut supararea pe Hamza, ca a fost drumul atat de lung de la bulgari pana aici, incat mi-a trecut. M-am simtit tradat atunci, am spus acele lucruri, dar mi-a trecut. Nu mai este un subiect de actualitate, am depasit momentul", a spus Valeriu Argaseala la conferinta de presa in care a fost prezentat mijlocasul Breeveld.

Deci e cazul sa ne treaca si noua de "Hamza la Steaua". E deja subiect trecut! :)

Il asteptam in play off daca il baga. Nu ne-a speriat la Petrolul, nu ne va speria nici la Ludogorets.

France9813.08.2014 18:22

motivele pt care nu l-au trecut nu le poate stii nimeni.

in primul rand ca sa il treaca trebuiau sa nu treaca pe unul din cei care au fost deja trecuti. poate ca au considerat ca oricare din astia deja trecuti sunt mai importanti ca el. o varianta foarte posibila cu atat mai mult cu cat sunt 2 atacanti centrali foarte buni la ei. besjak un sloven si quixada brazilianul.

dar in acelasi timp nu exclud sa fie o vrajeala ieftina a bulgarilor sa doreasca sa ne faca o aroganta maxima si sa il treaca cu 25 de ore inaintea meciului.

in orice caz eu doar am spus ca il pot trece fara probleme daca vor.

apropo de ludogorets. avem putin noroc ca ei au un program ceva mai dificil decat noi. azi au supercupa cu botev iar sambata au meci cu cska sofia. am intrebat astazi pe un bulgar care vorbeste romana despre ei si spunea ca sunt departe de forma lor din toamna trecuta. de fapt din iarna trecuta nu au aratat spectaculos niciodata. a, si inca ceva, "profesionistii" de la gsp au spus astazi clar ca ludogorets si-a schimbat antrenorul. nimic mai fals. lucrurile stau asa;

acum 2-3 saptamani dupa prima lor etapa l-au dat afara pe antrenorul care era de 1 an la ei. l-au pus principal pe secundul lui iar astazi a venit un alt secund. nu s-a schimbat iar antrenorul principal. gsp ziar mincinos si prost pregatit profesional :))

aidf13.08.2014 18:27

Bulgarii doar magarii fac recent, si chestia cu biletele, la Peluza 1 nu se pot vinde bilete ca astia nu vor sa spuna cate bilete vor.

«1234»