O stire de-a dreptul amuzanta :
"Finantatorul clubului Petrolului, Daniel Capra, a reactionat dupa dezvaluirile in premiera publicate pe GSP.RO: "Avem probleme cu banii, asa cum sunt peste tot. E clar ca cineva imi vrea raul si incearca destabilizarea echipei. Nu am avut nici o discutie cu Lucescu despre bani. Nu i-am cerut nici o scobitoare, nici un pahar cu apa.
Nu vreau sa comentez in nici un fel motivele pentru care Razvan Lucescu a fost dat afara de la Petrolul. Referitor la Adi Mutu sa-mi spuna cate sticle cu apa mi-a dat el. A plecat liber de contract, am decis să-i reziliem contractul. Nu se mai intoarce, iar Petrolul n-a primit nici un leu pentru transferul lui".
(stirea initiala)
Sursele GSP au aflat detalii incredibile care au dus la rezilierea contractului pe care Lucescu jr. il avea cu formatia prahoveana. Inainte cu cateva zile de meciul de la Tg. Jiu, finantatorul echipei Daniel Capra a avut o discutie aprinsa cu Lucescu.
"Nimeni din echipa nu stia de aceasta intalnire pe care Capra a avut-o cu Razvan. S-a aflat mai apoi in momentul in care Razvan a fost dat afara de la echipa. Capra i-a spus ca nu mai are foarte multe lichiditati si ca nu mai poate duce foarte mult echipa. Dupa mai multe minute de discutie, Lucescu a primit o propunere din partea patronului!", suna dezvaluirea sursei GSP.
Despre ce e vorba? Continua dezvaluirile in premiera ale sursei: "Capra i-a cerut lui Razvan un imprumut pe termen lung de 500.000 de euro! Bani cu care sa plateasca jucatorii, utilitatile, dar si alte cheltuieli ale echipei. Lucescu nici n-a vrut sa auda si l-a refuzat direct pe Capra, care a facut un scandal urias. L-a amenintat pe Lucescu ca va avea viata grea in continuare!".
Mutu i-a dat aproximativ 300.000 de euro!
Lucescu nu ar fi fost singurul oficial al echipei care-l imprumuta pe Capra. Aceleasi surse, care au dorit sa le fie pastrata identitatea au dezvaluit ca, in urma cu ceva vreme, Adrian Mutu a decis sa-l imprumute pe patronul "lupilor" cu 300.000 de euro!
"Mutu a plecat de la Petrolul in India, la Pune City, pentru a putea sa-si recupereze banii pe care Capra i-a luat de la el. Suma de 100.000 de euro pe care indieni o platesc in schimbul transferului lui Mutu intra tot in contul jucatorului. Nu in contul clubului!
Incercand sa-i returneze lui Mutu datoria de mii de euro, cei doi au avut o discutie si singura varianta prin care Mutu sa-si primeasca cei 200.000 de euro pana la finalul anului a fost ca el sa joace in India", dezvaluie sursa ziarului.
Pana la momentul publicarii acestei stiri, Razvan Lucescu si Daniel Capra nu au raspuns apelurilor redactorilor GSP.