Nu e nimeni vinovat ca pleaca de la Steaua, pleci pentru ca vrei si nu pleci pentru ca nu vrei. Daca nu voia sa plece, refuza transferul si totul se termina acolo; a vrut sa plece pentru un salariu mai mare, intr-un fotbal mai mare si la o echipa "cu nume". A crezut ca se va impune; nu a reusit. Destinul e in mainile sale.
Eu vad lucrurile astfel :
Esti jucator si esti golgeterul echipei, fanii te respecta, ai castigat campionat, faci parte dintr-o echipa bunicica , ai colegi buni , urmeaza calificari in UCL si probabil o toamna UCL... si evident te gandesti la mai bine dpdv financiar ....
Limitele ti le cunosti : nu esti Neymar , nu esti Messi, nu esti David Villa ... dar ai un impresar .... pe care il consulti ... si il intrebi ... cum e mai bine sa faci ca sa performezi financiar ...
Si impresarul daca ar fi fost de partea ta trebuia sa-ti spuna :
1. pai vorbesc cu GB sa-ti mareasca contractul
2. pai ramai pana in toamna sa apuci sa joci in UCL si apoi sigur gasim ceva ...
ASA AR FI FOST NORMAL!!!
Dar el ii spune .... aaaa pai perfect ... am eu un amic la Sevilla si poti merge acolo imediat ... pe triplu salariu ca la Steaua ... imi iau si eu un comision .... iau si de la cioban ca ii aduc 2 mil euro in cont .... banutu la buzunar .... ce sa mai ....
Dar nu-i spune ... bai baiete vezi ca acolo e greu ... uite la Torje a plecat pe mult mai multi bani ... cam ca tine asa era de valoare .... si uite-l fara echipa .... bla bla ...
Un impresar trebuie sa-si ajute clientul ... si sa-l sfatuiasca ...
Dar mizerabilii nu o prea fac ...
Pentru Sevilla, 3,5 mil de euro cat ii costa Rusescu transfer + salariu pe 2 sau 3 ani este maruntis .... asa cum ar fi pentru Steaua sa ia un jucator cu 50k euro ... si sa-i dea 5 k salariu lunar ...
Cam asa sta treaba !