Stai un pic, tu crezi ca eu ma iau de tine? Lorimer, dragul meu, departe de mine gandul asta. Cand spun(cu cea mai mare convingere) ca avem cei mai de rahat suporteri din tara, tu nici nu esti pe lista, ca din punctul meu de vedere tu esti suporterul Craiovei. Eu nu te consider stelist. Poate iti place sa urmaresti meciurile Stelei asa cum le urmaresc eu pe-ale Ajaxului(meci frumos aseara cu AZ) dar nu esti frate Stelist.
Nu da nimeni in tine si in cei ca tine. Eu am tot repetat ca disperatul pe aici ca nu ma adresez acelor oameni care merg pe stadion doar la victorii, doar cand echipa joaca bine. Unii se simt, nu ma cred, dar eu chiar vorbesc serios.
Pe mine ma intereseaza acei stelisti care au abandonat orice speranta, care au renuntat la lupta. Aia ma interseaza pe mine. Chiar si baietii aia din galerie despre care ne-ai amintit tu ca strigau lucruri frumoase despre atunci-colonelul Zisu.
Dupa cum i-am explicat si prietenului tau, Alexandru h, alea au fost alte vremuri. Nu aveam informatia neceseara, aveam scuze. Acum nu mai avem nici o scuza sa nu il vrem pe cioban cat mai departe de Steaua. Acum nu mai avem nici o scuza sa nu luptam.
Steaua e intr-o situatie jenanta. E condusa din puscarie. Unde mai exista asa ceva? La Milan. Dar sa fim seriosi, Berlusconi cu echipa aia de 1000000000 de ori mai bine decat ciobanul infect cu Steaua. El e murdar, intr-adevar, si isi merita soarta. Dar ca suporter al Milanului nu prea vad ce i-ai putea reprosa. Sigur, nu cnosc toate detaliile. S-ar putea sa aiba si aia ce sa-i reproseze. Ma indoiesc insa ca macar se apropie treaba de ce avem noi la Steaua. Numai daca ne gandim ce investitii a avut ala la Milan, ce transferuri a facut(Ronaldo, Ronaldinho, Beckham, Inzaghi, Ibrahimovic, etc.), e greu sa compari cele doua situatii.
Steaua e insa condusa de un puscarias, din puscarie, banii ii sunt furati, investitii nu sunt facute(de ani multi, as adauga), transferurile sunt de rahat, performante exista doar pentru ca Liga 1 e un campionat slab. Atat. Ai vazut si tu valoarea adevarata a CFR-ului. O sa vezi si ca vor avea nenorocitii vreo serie de 30 de meciuri fara infrangere si ca vor lua titlul. Cu Strambu sau fara. Ca poate il dau imediat afara si il aduc pe Ando si atunci putem fi siguri 110% ca sunt campioni.
Nu, nu, Lorimer. Ai inteles gresit. Nu ma leg de tine. Tu nu contezi, crede-ma. Daca am discutii cu tine pe aici, am pentru a le explica celor care citesc niste lucruri pe care tu le-ai inteles gresit. Sau poate pe care vrei intentionat sa le prezinti gresit. Nu stiu, nu te cunosc, nu cunosc motivele tale.
Daca vrei sa intelegi, bine. Daca nu, asta e.
Sa nu crezi ca nu am observat ca, dupa ce am reinceput sa trimit articole la site, voi ati inceput sa ma atacati mai tare. E ok. Pentru mine asta inseamna ca sunt pe drumul cel bun.
Sper sa nu te superi pentru ce am zis aici si sa imi citesti in continuare articolele. Si sa le comentezi. Daca vei face si tu articole vreodata, si eu voi face la fel.