FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1637638639640641689»
Lorimer28.07.2013 10:49

Pai Adriane, Vlad si Moweed ca sa nu ne mai invartim in jurul cozii...cine i-a tolerat domne de la inceput pe aia 2? De ce nu spuneti ba frate adevarul? De ce nu ii atacati pe aia de la galerie? Va e frica? Cine zicea frate iin 2003 "Zisule, Zisule, sa-ti dam la m.u.i.e." si "Nea Gigi noi nu plecam, stam si noaptea si dormim aici". Cine avenit sa spuna vorbe dulci despre Mitza in 2006 la TV (cand fusese Mustata arestat) la un an dupa pumnul dat aluia? Aia din galerie! Vreo 5-6 insi care s-au prezentat ca fiind sefi de factiuni de galerie".

Si cine doreati voi sa-i bata pe aia 2 in trafic? Sa vin eu din provincie? Daca aia care au suferit cel mai mult prin deplasari de foame, au stat in ploi, canicula i-au tolerat (pentru ca asta e adevarul), adica aia care conteaza mai mult, de ce va legati frate de niste simpli licurici din provincie ca si voi care oricum n-au nicio putere de a schimba ceva?...

drvladyk28.07.2013 12:20

Dar de cine m-am legat coane? Eu, sarmanul de mine, doar de Joga ma mai iau si aia amical si numai daca machesc "zama ghe plojniti" ca la vin nu fac urat. V-am zis eu oi sau elvetieni in ultimele luni? Sustineti frate ce vreti, atata timp cat nu jigniti sau nu exagerati cu trolling-ul nu dau cu bata, sper ca s-a vazut.

Adrian28.07.2013 13:17

Stai un pic, tu crezi ca eu ma iau de tine? Lorimer, dragul meu, departe de mine gandul asta. Cand spun(cu cea mai mare convingere) ca avem cei mai de rahat suporteri din tara, tu nici nu esti pe lista, ca din punctul meu de vedere tu esti suporterul Craiovei. Eu nu te consider stelist. Poate iti place sa urmaresti meciurile Stelei asa cum le urmaresc eu pe-ale Ajaxului(meci frumos aseara cu AZ) dar nu esti frate Stelist.

Nu da nimeni in tine si in cei ca tine. Eu am tot repetat ca disperatul pe aici ca nu ma adresez acelor oameni care merg pe stadion doar la victorii, doar cand echipa joaca bine. Unii se simt, nu ma cred, dar eu chiar vorbesc serios.

Pe mine ma intereseaza acei stelisti care au abandonat orice speranta, care au renuntat la lupta. Aia ma interseaza pe mine. Chiar si baietii aia din galerie despre care ne-ai amintit tu ca strigau lucruri frumoase despre atunci-colonelul Zisu.

Dupa cum i-am explicat si prietenului tau, Alexandru h, alea au fost alte vremuri. Nu aveam informatia neceseara, aveam scuze. Acum nu mai avem nici o scuza sa nu il vrem pe cioban cat mai departe de Steaua. Acum nu mai avem nici o scuza sa nu luptam.

Steaua e intr-o situatie jenanta. E condusa din puscarie. Unde mai exista asa ceva? La Milan. Dar sa fim seriosi, Berlusconi cu echipa aia de 1000000000 de ori mai bine decat ciobanul infect cu Steaua. El e murdar, intr-adevar, si isi merita soarta. Dar ca suporter al Milanului nu prea vad ce i-ai putea reprosa. Sigur, nu cnosc toate detaliile. S-ar putea sa aiba si aia ce sa-i reproseze. Ma indoiesc insa ca macar se apropie treaba de ce avem noi la Steaua. Numai daca ne gandim ce investitii a avut ala la Milan, ce transferuri a facut(Ronaldo, Ronaldinho, Beckham, Inzaghi, Ibrahimovic, etc.), e greu sa compari cele doua situatii.

Steaua e insa condusa de un puscarias, din puscarie, banii ii sunt furati, investitii nu sunt facute(de ani multi, as adauga), transferurile sunt de rahat, performante exista doar pentru ca Liga 1 e un campionat slab. Atat. Ai vazut si tu valoarea adevarata a CFR-ului. O sa vezi si ca vor avea nenorocitii vreo serie de 30 de meciuri fara infrangere si ca vor lua titlul. Cu Strambu sau fara. Ca poate il dau imediat afara si il aduc pe Ando si atunci putem fi siguri 110% ca sunt campioni.

Nu, nu, Lorimer. Ai inteles gresit. Nu ma leg de tine. Tu nu contezi, crede-ma. Daca am discutii cu tine pe aici, am pentru a le explica celor care citesc niste lucruri pe care tu le-ai inteles gresit. Sau poate pe care vrei intentionat sa le prezinti gresit. Nu stiu, nu te cunosc, nu cunosc motivele tale.

Daca vrei sa intelegi, bine. Daca nu, asta e.

Sa nu crezi ca nu am observat ca, dupa ce am reinceput sa trimit articole la site, voi ati inceput sa ma atacati mai tare. E ok. Pentru mine asta inseamna ca sunt pe drumul cel bun.

Sper sa nu te superi pentru ce am zis aici si sa imi citesti in continuare articolele. Si sa le comentezi. Daca vei face si tu articole vreodata, si eu voi face la fel.

Lorimer28.07.2013 14:16

Dragul meu, eu nu te atac. Am facut asta in trecut, acum nu ma mai sunt infocat pe treburi de genul asta. Cand spui "voi" nu ma include si pe mine. Nu orice discutie in contradictoriu este un atac.

Nu ma intereseaza daca tu ma crezi sau nu stelist. Exact cum ti-am spus....cunosc foarte bine filosofia microbistului roman si stiu sigur ca daca echipa ta locala ar fi avut ceva rezultate mai de doamne- ajuta erai si tu acum un mic suporter al lor. Sau poate esti dar nu o spui aici...mare lucru.

Si stiu ca nu contez...ca si tine de altfel...si adevarul e ca nimeni din cei de aici nu conteaza cand te referi la gloata. Practic indemnul tau aici este pentru niste oameni care oricum nu conteaza. Tu stii foarte bine ca si cu Tbilisi si cu urmatorii stadionul va fi arhiplin si arunci vorbe de genul ""cine merge la meci nu e Stelist"" tocmai ca apoi sa-ti poti arata dezamagirea.

Dar sa stii ca invitatia mea catre tine sau altii de a ne vedea la o masa si a discuta despre istoria acestui club (la toate disciplinele) ramane valabila...si atunci iti dai seama cat de stelist sunt. Ca scuza-ma fratioare...nici aia care nu stiu mai nimic despre istoria clubului nu sunt atunci. Si fata de aia de la Bucuresti care ani de zile au suferit prin deplasari nici tu nu esti. Ca nu e usor sa mergi unde se agata harta-n cui, sa pierzi tot weekendul, sa ajungi luni dimineata la servici si mai obosit, cand altul doar aprinde tvul si da din gura pe net, sau se duce cu gagica in parc sau la piscina.

Tocmai aici si doream sa ajung...adreseaza-te in mod direct alora din galerie care sunt cei mai stelisti dintre stelisti si care au tolerat situatia existenta....intreaba-i pe ei care le sunt motivele si nu te mai adresa aici unora ca noi astia 10-20 care oricum nu contam.

Adrian28.07.2013 18:40
Nu ma intereseaza daca tu ma crezi sau nu stelist. Exact cum ti-am spus....cunosc foarte bine filosofia microbistului roman si stiu sigur ca daca echipa ta locala ar fi avut ceva rezultate mai de doamne- ajuta erai si tu acum un mic suporter al lor. Sau poate esti dar nu o spui aici...mare lucru.

Uite de asta nu e bine sa vorbesti fara sa cunosti. Eu am mers la multe meciuri de-ale Unirii. Sigur, nu saptamanal, dar mergeam. Am fost la tot acel sezon de divizia b in care echipa a promovat pentru prima data. Mergeam cu colegi de liceu, la o poveste si un meci de fotbal. Nu ca sa sutinem echipa sau nu stiu ce. Desi, pentru o echipa saraca si mica, care chiar juca fotbal, mi-a parut rau ca biletul era doar 5 lei.

Unirea a avut un sezon fantastic in B, a promovat in A, a facut un sezon fantastic si acolo. Si eu tot stelist am fost. Tot cu Steaua am tinut cand a venit la Alba Iulia.

Am fost si la meciurile lui U, in Liga secunda. I-am vazut promovand, cu jucatori foarte buni, da' tot stelist am ramas.

Pe vremea aia, tovarase, imi placea fotbalul. Imi placea sa ma uit. Ma uitam la cate 4-5 meciuri pe etapa la un moment dat. Mai ales ca toate erau date pe Pro TV, TVR1 si TVR2. Apoi am aflat cam cum sta treaba, am aflat cum se fac blaturile, cum se joaca la pariuri, mai multe. M-am scarbit si nu am mai mers. Doar la Steaua.

Apoi s-au intamplat alte rahaturi, pe care le cunoastem toti, si am ales sa nu mai merg la nici un meci. Ce sa-i faci?! Asta-i viata!

Primul meci pe stadion la care am fost a fost un meci al Stelei, cu Unirea. N-aveam cum dracu' sa tin cu altcineva cand tata mi-a zis ca aia in tricourile alea frumoase, ros-albastre sunt echipa armatei. A fost love at first sight.

Tu stii foarte bine ca si cu Tbilisi si cu urmatorii stadionul va fi arhiplin si arunci vorbe de genul ""cine merge la meci nu e Stelist"" tocmai ca apoi sa-ti poti arata dezamagirea.

Va fi. Dar poate ca, in loc de 50 de mii de oameni, vor fi 49.999. Si atunci nu-mi pare rau ca am scris articolele alea.

Dar sa stii ca invitatia mea catre tine sau altii de a ne vedea la o masa si a discuta despre istoria acestui club (la toate disciplinele) ramane valabila...si atunci iti dai seama cat de stelist sunt.

Si eu iti pot spune multe despre istoria lui dinam0, chiar si despre Craiova. Stiu si niste lucruri mai urate despre echipa orasului tau, lucruri pe care multi nu le spun, lucruri mult mai urate decat orice s-a intamplat vreodata la Steaua. Stiu si despre istoria rapidului. Asta nu inseamna ca dau 2 bani pe aceste echipe.

Si fata de aia de la Bucuresti care ani de zile au suferit prin deplasari nici tu nu esti

Din nou vorbesti fara sa cunosti. Si eu am dormit prin gari. Si eu mi-am refuzat anumite lucruri ca sa am bani de bilete. Poate ca nu la fel de multe deplasari ca altii, da'am destule.

Si coane, tu cam uiti ca eu chiar plec de unde se agata harta-n cui ca sa ajung la meciurile de acasa ale Stelei :)

iNsTiGaToR29.07.2013 08:09
Realist vorbind, nu prea vad cum ar putea sa ne elimine Dinamo tibilisi. Poate in play-off sa dam de un adversar mai dificil dar si acolo sunt slabe sperante. Steaua o sa se califice in grupe, fanii o sa jubileze pentru ca au alte 3 posibilitati de check-in pe facebook si Jiji va primi banii sa tina echipa vreo 2 ani, daca nu chiar 3 cat sta la puscarie.

Sunt de acord ca mai aproape sa scapam de jeg nu am fost niciodata. Dar n-avem ce-i face daca pentru majoritatea conteaza mai mult un sezon european decat indentitatea Stelei...

2-3 oameni din peluza pe teren. 3-0 la masa verde. Niste petarde alaturi de alte obiecte aruncate in teren, un pic de scandari rasiste. Nasoala e treaba cu bataia luata de la 'badigarzi'.

Lorimer29.07.2013 08:21

Si mai nasoala e si cu amenda si dosarul penal...

iNsTiGaToR29.07.2013 08:22
Si mai nasoala e si cu amenda si dosarul penal...

Am uitat sa mentionez si asta

Nimerod29.07.2013 09:04

Nu mi se pare sanatoasa gandirea asta,te razbuni pe echipa din cauza ciobanului,ce vina au jucatorii care au castigat un titlu si ce drept avem noi sa le luam sansa de a juca in UCL?

Chiar si fara cupele europene puscarie' tot nu vinde ,are jucatori de vandut.

DOUBLE29.07.2013 09:48

Nu pot sa nu observ cum voi trei apareti pe site in exact acelasi timp. Sunteti cei 3 muschetari? :D

Adriane,

Tie chiar nu ti s-a acrit sa jignesti mereu pe cei care nu sunt de acord cu tine ?

Ce scrii tu nu sunt argumente, ci numai contre.

Chiar mi-ar placea sa ne intilnim pe NA, printre "cocalarii" care poate, ca si mine, merg dupa Steaua de aproape 30 de ani, si carora li s-a cam acrit de ce postezi tu pe aici...Este un mod de viata pentru multi sa mearga la meci si sa intre pe site si cred ca ai cam sarit calul in ultima vreme. Chiar nu te poti adapta ?

Multumesc....

Adrian29.07.2013 10:10

Dar prietene, de ce te superi?

Asa cum ai recunoscut, tu mergi la stadion pentru tine, nu pentru echipa. E mod de viata, nu?

Atunci n-ar trebui sa te afecteze cele spuse de mine.

Eu unul nu ma pot adapta in functie de rezultate. Imi pare rau.

P.S. Cat despre argumentele mele care nu sunt argumente, nu sunt de fapt ale mele. Sunt ale lui Stoica. El a zis ca situatia o sa fie dramatica daca Steaua nu intra in CL. Oare de ce?

Cum poate neparticiparea in CL in acest sezon sa afecteze un club care a fost doar pe profit in ultimii ani? Ani in care nu a participat in CL.

Am o intrebare pentru tine. Sper sa imi raspunzi pentru ca si eu am raspuns la intrebarea ta.

Te deranjeaza faptul ca banii Stelei se duc la un puscarias?

norden29.07.2013 13:58

si tu spurcatule de ce nu mergi la stadion, pentru ca esti un spurcat dinamovist javra ordinara.

Adrian29.07.2013 14:19

Eu nu dau bani la puscariasi :)

DOUBLE29.07.2013 14:41
Dar prietene, de ce te superi?

Asa cum ai recunoscut, tu mergi la stadion pentru tine, nu pentru echipa. E mod de viata, nu?

Atunci n-ar trebui sa te afecteze cele spuse de mine.

Eu unul nu ma pot adapta in functie de rezultate. Imi pare rau.

P.S. Cat despre argumentele mele care nu sunt argumente, nu sunt de fapt ale mele. Sunt ale lui Stoica. El a zis ca situatia o sa fie dramatica daca Steaua nu intra in CL. Oare de ce?

Cum poate neparticiparea in CL in acest sezon sa afecteze un club care a fost doar pe profit in ultimii ani? Ani in care nu a participat in CL.

Am o intrebare pentru tine. Sper sa imi raspunzi pentru ca si eu am raspuns la intrebarea ta.

Te deranjeaza faptul ca banii Stelei se duc la un puscarias?

Ti se pare ca merg NUMAI pentru mine de atitia ani ?

Nu stii sa citesti si sa privesti decit la 1 cm in fata nasului: mod de viata de suporter, credeam ca te jignesc daca precizez asta de la inceput. Dar asta iti e firea: impulsul de a sari la gitul celui care te baga in seama.

Esti de plins, dragul meu. Nu te poti bucura, nu poti trai, nu poti decit distruge prin cuvinte.

Nu imi este teama sa iti raspund: este o intrebare mult prea simplista, asa cum sunt toate postarile tale, din pacate. Acesta este raspunsul meu....

Inaptarea despre care spuneam ca ii esti victima nu tine cont de rezultate, tine cont de ego-ul fiecaruia. Ca de obicei, subtilitatile nu si-au avut efectul.

Te mai rog ceva: sa nu vii pe la meciuri, esti nociv-la propriu, de data asta.

Adrian29.07.2013 14:47

Modul de viata despre care vorbesti nu are nici o legatura cu Steaua, ci cu tine. Nu afecteaza Steaua deloc, doar pe tine. Tu te poti minti ca tot ce faci faci pentru Steaua. Dar nu e adevarat. Faci pentru persoana ta, pentru a continua acest mod de viata. Nu exista nici o diferenta intre tine si ultrasii care nu pot fara fenomenul lor.

Asteptam un raspuns simplu de la tine, da sau nu. Desi nu mi l-ai dat, l-am obtinut.

DOUBLE29.07.2013 18:17
Modul de viata despre care vorbesti nu are nici o legatura cu Steaua, ci cu tine. Nu afecteaza Steaua deloc, doar pe tine. Tu te poti minti ca tot ce faci faci pentru Steaua. Dar nu e adevarat. Faci pentru persoana ta, pentru a continua acest mod de viata. Nu exista nici o diferenta intre tine si ultrasii care nu pot fara fenomenul lor.

Asteptam un raspuns simplu de la tine, da sau nu. Desi nu mi l-ai dat, l-am obtinut.

Daca tot esti atit de priceput la oameni, fapte, locuri etc., ma ajuti cu un profil de-al meu ? Cam cum ma vezi ? Egoismul ma caracterizeaza in relatia cu Steaua, am priceput, dar altceva ? Fanatism ? Irealism ? Si nu ai obtinut niciun raspuns, asta crezi tu...naiv, ca intotdeauna, dragule.

parker29.07.2013 18:55

Adriane vino cu poza reala, unde stai sa te respecte lumea sa vedem cu cine stam de vorba...

Adrian29.07.2013 19:36

Parker

Asta e site de dating si nu stiam eu?

Double

Din nou iti zic, nu are rost sa te superi pentru ca eu nu caut sa te jignesc. Dar nu putem ignora o realitate: Steaua e intr-o situatie in care nu a mai fost niciodata. Putem scapa de jeg. Trebuie doar sa vrem. Trebuie doar sa punem binele Stelei inaintea binelui nostru. Atat.

Jegul o sa vanda echipa, vei vedea. Dar doar dupa ce nu vor mai veni banii. Cat timp oamenii ii baga bani in buzunar, el va sta sa mulga.

Ai vazut probabil ca deja pretul lui Chiriches a scazut. Nenorocitul asta o sa distruga Steaua chiar din puscarie. O sa faca cu ea ce a facut Bucsaru ala la Urziceni sau nenorocitul ala la Galati.

Daca noi nu luam atitudine, riscam sa pierdem echipa asta. Ca nenorocitul e in stare sa faca si ca jegosul de Iancu si sa arunce un camara emblema si palmaresul Stelei.

DOUBLE30.07.2013 09:27
Parker

Asta e site de dating si nu stiam eu?

Double

Din nou iti zic, nu are rost sa te superi pentru ca eu nu caut sa te jignesc. Dar nu putem ignora o realitate: Steaua e intr-o situatie in care nu a mai fost niciodata. Putem scapa de jeg. Trebuie doar sa vrem. Trebuie doar sa punem binele Stelei inaintea binelui nostru. Atat.

Jegul o sa vanda echipa, vei vedea. Dar doar dupa ce nu vor mai veni banii. Cat timp oamenii ii baga bani in buzunar, el va sta sa mulga.

Ai vazut probabil ca deja pretul lui Chiriches a scazut. Nenorocitul asta o sa distruga Steaua chiar din puscarie. O sa faca cu ea ce a facut Bucsaru ala la Urziceni sau nenorocitul ala la Galati.

Daca noi nu luam atitudine, riscam sa pierdem echipa asta. Ca nenorocitul e in stare sa faca si ca jegosul de Iancu si sa arunce un camara emblema si palmaresul Stelei.

Ok, sa zicem ca asta ar urma...si ce strategie ai ? Ce ar trebui sa se faca pentru a se evita asta ?

Pastrind proportiile, desigur, cred ca am ajuns sa traim intr-o societate oligarhica, unde banutii au intrat, in proportie covirsitoare, pe miinile unor indivizi cu o scala a valorilor cel putin indoielnice....Cum vezi tu ca macar Steaua sa iasa din chestia asta ?

1. Nemaivenind la stadion ? Perfect...in locul nostru vor veni altii, nicio problema, din "noul val", cu haine de firma si pipite, persoane care nu au notiuni elementare despre fotbal, nu mai vorbesc despre Steaua...

2. Venind si protestind ? Cum anume...?

Si pentru ca e totusi zi de meci, bafta Stelei !!!

Adrian30.07.2013 10:02

Tot ce conteaza e ca stelistii adevarati sa fie constienti de ce se intampla la echipa si sa nu mearga la stadion.

Nu e problema ca merg altii in locul lor. Acei altii merg doar cand sunt rezultate. Dupa ce vor fi dati Chiriches, Bourceanu, Latovlevici, Popa, etc., lucru care se va intampla cat de curand, asta stie toata lumea, echipa va cadea. Ca nu poti sa faci performanta cu Nikolic. Atunci spectatorii nu vor mai veni la stadion si totul se va duce in jos.

Lipsa de la stadion a stelistilor adevarati ar trage si un mare semnal de alarma. Imi pare rau ca lumea nu intelege asta. Ca poate sa urle Stoica si sa scrie pe facebook cat vrea, suporterii de rezultat sunt doar suporteri de rezultat si nimic mai mult.

Parerea mea, pe care am mai spus-o, e ca trebuie sa ne maturizam si sa hotaram ce vrem.

Vrem o Steaua fara cioban? Daca da, asta trebuie sa facem.

Daca nu vrem o Steaua fara cioban, atunci mergem la meciuri, ignoram, ne facem ca totul e bine.

Tu te-ai suparat ca ai simtit ca eu ti-am atacat modul de viata. Departe de mine gandul asta. Fiecare poate sa traiasca cum vrea el. Dar aici vorbim despre binele Stelei. Pentru Steaua trebuie sa facem si sacrificii.

Daca nu suntem dispusi sa ne sacrificam pentru o perioada scurta de timp, nu are rost sa ne mai spunem stelisti.

DOUBLE30.07.2013 10:54
Tot ce conteaza e ca stelistii adevarati sa fie constienti de ce se intampla la echipa si sa nu mearga la stadion.

Nu e problema ca merg altii in locul lor. Acei altii merg doar cand sunt rezultate. Dupa ce vor fi dati Chiriches, Bourceanu, Latovlevici, Popa, etc., lucru care se va intampla cat de curand, asta stie toata lumea, echipa va cadea. Ca nu poti sa faci performanta cu Nikolic. Atunci spectatorii nu vor mai veni la stadion si totul se va duce in jos.

Lipsa de la stadion a stelistilor adevarati ar trage si un mare semnal de alarma. Imi pare rau ca lumea nu intelege asta. Ca poate sa urle Stoica si sa scrie pe facebook cat vrea, suporterii de rezultat sunt doar suporteri de rezultat si nimic mai mult.

Parerea mea, pe care am mai spus-o, e ca trebuie sa ne maturizam si sa hotaram ce vrem.

Vrem o Steaua fara cioban? Daca da, asta trebuie sa facem.

Daca nu vrem o Steaua fara cioban, atunci mergem la meciuri, ignoram, ne facem ca totul e bine.

Tu te-ai suparat ca ai simtit ca eu ti-am atacat modul de viata. Departe de mine gandul asta. Fiecare poate sa traiasca cum vrea el. Dar aici vorbim despre binele Stelei. Pentru Steaua trebuie sa facem si sacrificii.

Daca nu suntem dispusi sa ne sacrificam pentru o perioada scurta de timp, nu are rost sa ne mai spunem stelisti.

Din pacate, pe NA va veni intotdeauna lume, pentru ca este la moda....nu 50.000 mii, dar 30.000-35.000 se vor stringe.

Nu m-am suparat, m-am invatat cu felul tau de a posta: ori alb-ori negru. M-am intristat ca un om patimas ca tine este atit de radical.

Mai exista si gri, poate te vei convinge.

De sacrificiu vorbeam si eu, dar asa cum inteleg eu aceasta notiune: sa mai mergem din cei adevarati, pina nu ne napadesc cu totul ceilalti.

Ceva de reflectat: crezi ca noi, cei care scriem aici, cei care mergem sau nu la meciuri, sintem mai "adevarati" decit Hagi & co ? Ma indoiesc...dar nici macar Hagi & co nu au "recuperat" Steaua. Crezi ca nu au vrut ? Crezi ca ei nu stiu, mult mai clar decit noi, ca nu stam pe roze ? Este suficient sa ii vad expresia fetei lui Ogararu cind apare pe la meciuri...Dar daca nici ei nu au reusit, ce crezi ca putem face noi...? Cind ai pe cineva drag bolnav, abia atunci ii esti mai aproape.

Cam atit am avut de spus. Tot sper ca vei ajunge pe la vreun meci, cumva.

Se discuta mai placut fata in fata....

Adrian30.07.2013 11:08

Noi trebuie doar sa nu-i bagam bani la jeg. Asculta-ma, ca nu vorbesc prostii, intr-un an, maxim, Steaua nu va mai fi a lui. O sa vezi.

Nenorocitul o va vinde imediat dupa ce pune mana pe toti banii ei. Planul lui doar il stim: Imediat dupa intrarea in grupele CL, Chiriches si alti jucatori vor fi vanduti la prima oferta. Echipa nu va face mare lucru in grupe, nu va mai repeta sezonul european de anul trecut, probabil nici in campionat nu va face nimic.

Dupa ce nu va mai fi nimic de luat, va da si palmaresul si emblema, ca doar pe el nu l-au costat nimic. Problema e ce va mai ramane din Steaua.

SuperstaR1830.07.2013 11:50
Este suficient sa ii vad expresia fetei lui Ogararu cind apare pe la meciuri...Dar daca nici ei nu au reusit, ce crezi ca putem face noi...? Cind ai pe cineva drag bolnav, abia atunci ii esti mai aproape.

Cam atit am avut de spus. Tot sper ca vei ajunge pe la vreun meci, cumva.

Se discuta mai placut fata in fata....

Oga a declarat de mai multe ori ca si-ar dori sa se intoarca in echipa manageriala-administrativa a clubului. Imaginati-va cum ar fi fost cu un profesionist integru ca el in locul memeului bataus. Dar atat timp cat Jiji e in fruntea echipei, nu se va intampla :(.

In fine, discutam discutii. Cine vrea, vine la stadion, cine nu, sta acasa. Adrian, incearca sa respectia asta si sa nu mai faci oi persoanele care se duc pe stadion.

Empyro30.07.2013 11:55
Oga a declarat de mai multe ori ca si-ar dori sa se intoarca in echipa manageriala-administrativa a clubului. Imaginati-va cum ar fi fost cu un profesionist integru ca el in locul memeului bataus. Dar atat timp cat Jiji e in fruntea echipei, nu se va intampla :(.

In fine, discutam discutii. Cine vrea, vine la stadion, cine nu, sta acasa. Adrian, incearca sa respectia asta si sa nu mai faci oi persoanele care se duc pe stadion.

Chestia asta e un lucru dificil. Trebuie acumulata experienta, fiindca managementul unui club nu e deloc similar cu jucatul de fotbal (chiar si la nivel foarte inalt). Vezi cazul "cobrei".

Empyro30.07.2013 12:18

"Victor Piturca a comunicat lista cu cei 14 jucatori romani care evolueaza la echipe din strainatate care au primit telegrame de convocare pentru amicalul cu Slovacia, care se va disputa la București, pe Arena Nationala, pe 14 august, de la ora 21:00.

Noutatile selectionerului sunt proaspat transferatii din Liga 1 Nica, Alexe, Chitu și Florescu, ultimul revenind in circuitul primei reprezentative după ce fusese om de baza in mandatul lui Razvan Lucescu. De asemenea, a primit convocare si Banel Nicolita, absent de mai bine de un an de la actiunile primei reprezentative.

Pe 9 august Piturca va decide lista finala a stranierilor, iar lotul completat cu jucatori din Liga 1 va fi anuntat pe 11 august, dupa derby-ul Dinamo - Steaua.

Iata lista convocatilor de la echipe din strainatate: Bogdan Lobont (AS Roma), Constantin Nica (Atalanta Calcio), Paul Papp (AC Chievo), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Razvan Rat (West Ham United), Costin Lazar (PAOK), George Florescu (FC Dinamo Moscova), Gabriel Torje (Udinese Calcio), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Aurelian Chitu (Valenciennes FC), Marius Alexe (US Sassuolo Calcio), Claudiu Keseru (SC Bastia) si Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK)." - digisport

Banel si Florescu revin cu forte proaspete si motivati sa-si umileasca adversarii. :))

«1637638639640641689»