FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1574575576577578689»
navodarean07.08.2011 09:44

Voi, civilizati ? Ma faci sa rad. Pe stadion, poate... ca sunteti ocupati cu suflatu' in goarna si desfacerea pungii de seminte bulgaresti. In rest, daca ma dau din greseala peste tine pe strada, incepi sa injuri ca ultimu' taximetrist...

Uita-te in vest, sa vezi acolo huliganisme, nu ce se practica la noi. S-a plans cineva? Numai neica-nimeni d-alde tine sunt mai cu mot si nu vor ei "drogati, siringati" pe stadion, ca vezi doamne vin cu copilu' la meci si n-are ce sa invete de la peluzari.

Ia zi, cand injura un tigan de la t1 tot meciu' si copilu' tau aude, de ce nu te duci sa-l tragi de maneca si sa-i zici ca sunt si copii pe stadion ?

Ultra = un mod de viata. Asa cum tu maturi pe jos, asa si baietii din poza sunt ultrasi.

axl07.08.2011 09:57

Hienelor, nu sariti asa pe om. Explicati civilizat daca aveti ceva de explicat, daca nu, mentineti un ton decent. Daca tastezi "Ba!" interlocutorul nu te aude mai bine.

MoWeed07.08.2011 09:59

Baieti, e laudabila intentia voastra de a-l convinge pe Catalin, insa este aproape imposibil.

Adica, daca la televizor zice ca "ultrasii aia sunt huligani", inseamna ca asa si este. Probabil domnul Catalin este unul din cei care au avut orgasme vazand evacuarea din meciul de pe Giulesti din sezonul trecut. Ce daca erau loviti oameni care mergeau spre iesire fara sa provoace? Sigur merutau...

Pentru persoanele ca el este imposibil sa-i explicati ce inseamna, de fapt, mentalitatea ultras. Un om care "nu precupeteste nici un efort" sa incurajeze echipa in acest moment si, deci, sa contribuie personal la moartea Stelei nu va intelege niciodata de ce "huliganii il injura pe nea' Gigi". Sunt convins ca Steaua nu este o religie pentru el (ce om credincios l-ar accepta pe Antichrist?), ci doar un motiv de lauda la munca sau in discutiile cu tovarasii de prin cartier.

Probabil e o persoana care nu a injurat in viata lui si care, la fazele discutabile din meciuri nu injura niciodata ci recita o poezie. Sau unul din cei pentru care "**** Dinamo" e acceptabil, in timp ce "**** Gigi" e un atac la adresa inocentei copiilor din tribune.

Daca intr-adevar domnul Catalin are varsta pe care o are, ar trebui sa-i fie rusine. Un om care a vazut la lucru macar echipa de la jumatatea anilor '90 nu ar trebui sa ii gireze tampeniile creeaturii din loja.

Andrei*07.08.2011 10:08

@ axl si MoWeed

asta e cam 50% la 50 %!pe de o parte aveti dreptate,poate n-am procedat elegant insa astora trebuie sa le explici pe limba lor ca altfel nu pricep! :beer2:

Andrei Dobre07.08.2011 11:50

E dreptul tau Catalin sa ai alta parere. Vreau doar sa iti spun ca nu am mers acolo impreuna cu cei 2 prieteni cu scopul de a ne trage-n poze si a ne vedea lumea... . Nu am adus, prin gestul nostru, nici o ofensa acestui moment festiv, nu cred ca am jignit pe nimeni, poate doar pe cel vizat! Am fost surprinsi in poza de mai sus, cu mainile ridicate...era un gest adresat celui care ne filma, nu am mers acolo sa facem ultraserie sau huliganisme...! Nu suntem copii, suntem responsabili de actiunile noastre si le facem in perfecta deplinatate a facultatilor mintale! Afisand acest banner(!) pe National Arena intr-un astfel de moment, nu inseamna nimic, nu e un gest demn de lauda sau admiratie, e "o picatura de normalitate intr-un ocean de anormalitate!"... . Cu respect!

Daca imi vei replica, imi permit sa te rog sa nu o faci intr-o maniera ironica, certurile online sunt apanajul altor forum-uri si altor oameni...nu e cazul aici!

Catalin43MS07.08.2011 13:16

@Andrei si ceilalti...e drept,trebuie sa mi se spuna pe limba NOASTRA!a voastra e formata doar din injective...ma mir Andrei,ca parca totusi a fost cultivata saminta buna in tine,deduc asta din cum scrii si totusi ai incercat cu mine un dialog civilizat...dar,de ce se rezuma la voi totul in scandaluri si batai?de ce mergeti la meci?nu pentru a sustine echipa?mergeti la meci pentru a-l injura pe becali?atentie:nu ii tin partea lui becali!are greselile lui,multe!dar de ce nu se sustine echipa in stadion?stii ce Andrei?poate nu e cazul tau,dar langa tine sunt foarte multi care primesc bastoane pentru ca nu au primit cate o palma cand era momentul.iar anti-becali se poate manifesta oricand,oriunde.....oricum,dar nu in prezenta jucatorilor.nu ajutati cu nimic.spunea careva din voi:"sus pe maybach"...as vrea intr-adevar sa-l mai vad pe becali pe masina,vreo o ora...ar insemna ca a mai aparut o performanta in istoria Stelei.

Adrian07.08.2011 15:01
@Andrei si ceilalti...e drept,trebuie sa mi se spuna pe limba NOASTRA!a voastra e formata doar din injective...ma mir Andrei,ca parca totusi a fost cultivata saminta buna in tine,deduc asta din cum scrii si totusi ai incercat cu mine un dialog civilizat...dar,de ce se rezuma la voi totul in scandaluri si batai?de ce mergeti la meci?nu pentru a sustine echipa?mergeti la meci pentru a-l injura pe becali?atentie:nu ii tin partea lui becali!are greselile lui,multe!dar de ce nu se sustine echipa in stadion?stii ce Andrei?poate nu e cazul tau,dar langa tine sunt foarte multi care primesc bastoane pentru ca nu au primit cate o palma cand era momentul.iar anti-becali se poate manifesta oricand,oriunde.....oricum,dar nu in prezenta jucatorilor.nu ajutati cu nimic.spunea careva din voi:"sus pe maybach"...as vrea intr-adevar sa-l mai vad pe becali pe masina,vreo o ora...ar insemna ca a mai aparut o performanta in istoria Stelei.

Am vrut sa comentez dar nu mai are rost. Ia uitati ce ne-a scris baietelul mai sus. Superb!

Si apoi omul isi da cu parerea despre alt utilizator laudandu-l pentru ca scrie corect. Si mai superb!

Mor de ras!!!

Vai! Nu mai pot.

Va rog sa ii explicati voi acestui pusti care e diferenta intre "invective" si "injective" :D

bogdinho'07.08.2011 15:16

Din cate stiu eu invectivele sunt jignirile aduse unei persoane , in vreme ce injectivele fac parte din matematica din cate ma pricep eu la aceasta materie :))

Imi cer scuze daca gresesc !

P.S :

Unul singur putea redresa si transforma Steaua in ceea ce a fost , in ciuda faptului ca avem un Cioban la conducere, pariez ca ar fi luat la pas titlul anul trecut , acela e Victor Piturca !

pcsbb07.08.2011 15:20

Da!!! Da!!! Ne-a Jiji campion!!! Nu-i asa Cataline ca suna bine asta: Anu' asta suntem ca Barcelona, putem lua si Sampion Lig. :yeahh:

Vorbesti exact ca unu' care n-a fost in viata lui pe stadion si crede tot ce vede la televizor despre fotbal, conducatori, suporteri si in primul rand despre moralitate. Daca tu inca ma icrezi ca victoriile ar face bine Stelei inseamna ca ai trait sau traiesti intr-o lume paralela. Jucatorii de care ai spus tu ca n-au nici o vina si protestul nu trebuie facut in prezenta lor, ar trebui sa stii ca n-au nici o legatura cu Steaua sau cu spiritul acestei echipe, sunt la fel de neimportanti ca si Mache, Meme, Agoniseala sau Ciobi. Cu speranta ca nu esti Meme sau Agoniseala poate o sa intelegi ce inseamna Steaua pentru noi. Pana atunci citeste istoria Stelei si ia aminte, Steaua nu inseamna valize, dosare, circ la televizor, glorii tarate prin noroi, blaturi, suporteri batuti in tribune, etc.

red&blue_boy07.08.2011 15:32
Vorbesti exact ca unu' care n-a fost in viata lui pe stadion si crede tot ce vede la televizor despre fotbal, conducatori, suporteri si in primul rand despre moralitate. Daca tu inca ma icrezi ca victoriile ar face bine Stelei inseamna ca ai trait sau traiesti intr-o lume paralela. Jucatorii de care ai spus tu ca n-au nici o vina si protestul nu trebuie facut in prezenta lor, ar trebui sa stii ca n-au nici o legatura cu Steaua sau cu spiritul acestei echipe, sunt la fel de neimportanti ca si Mache, Meme, Agoniseala sau Ciobi. Cu speranta ca nu esti Meme sau Agoniseala poate o sa intelegi ce inseamna Steaua pentru noi. Pana atunci citeste istoria Stelei si ia aminte, Steaua nu inseamna valize, dosare, circ la televizor, glorii tarate prin noroi, blaturi, suporteri batuti in tribune, etc.

Bine punctat, dar, din pacate, n-ai cu cine.Pentru unul ca el esti doar un huligan, vagabond sau mai stiu eu ce...

Catalin43MS07.08.2011 16:00

sunt de acord ca becali nu este celde care are nevoie Steaua.dar in acelasi timp stiu ca nici conflictul vostru cu el,interminabil,nu face bine echipei.daca tot spuneti ca nu conteaza nici jucatorii...de ce va mai doare capul de echipa asta?faceti-va voi o echipa.si sunt de acord cu cel care a spus ca singura solutie pentru viitorul acestei echipe il reprezenta Victor Piturca.pentru ca el stia sa va puna si pe voi la respect nu doar pe becali.desi,daca imi aduc bine aminte,cu ceva ani in urma,se canta la greu "piti piti lasa-ne,lasa-ne,lasa-ne..."

cand ati fost adevarati suporteri?atunci sau acum?

Catalin43MS07.08.2011 16:18

pentru toti cei aflati in dialog contradictoriu cu mine,cititi ultimul meu post gasit pe "de ce trebuie sa plece GB din Ghencea"

Le reseau pansant07.08.2011 16:37
sunt de acord ca becali nu este celde care are nevoie Steaua.dar in acelasi timp stiu ca nici conflictul vostru cu el,interminabil,nu face bine echipei.

cand ati fost adevarati suporteri?atunci sau acum?

Mai baietel ai putea sa ne scutesti de prezenta ta pe forum? m/ne-am saturat de moralisti si de revolutionari din astia neintelesi pana peste cap. Daca tot spui ca esti civilizat, bine educat, ca faci parte din elita societatii atunci de ce te compromiti venind aici intre drogati, bagabonti si iresponsabili? cum se face ca voi cei civilizati si bine crescuti apelati mereu sunteti mereu eclipsati de huligani, de ce voi cei 20-30.000 de civilizati va legati de 2 oameni, de ce nu ati facut voi o alta actiune pe masura inteligentei si statutului vostru social, o actiune care sa puna in valoare inteligenta si profunda voastra intelegere a fenomenului sportiv-fotbalistic.

PS: vezi ca e injectiva daca este monotona pentru ca orice functie monotona este si injectiva. Iar daca f(x1) =f(x2) si oricare x1,2 apartin lui A surpriza avem o injectiva.

vezi ca tot tu ai mai multe greseli de scriere decat huliganii

Catalin43MS07.08.2011 17:21

@le reseau pensant: da plec de aici,plec dintre voi,pentru ca e cazul sa ma mut in tribuna cu cei civilizati.cand o sa aveti si voi echipa,anuntati-ma.....

Le reseau pansant07.08.2011 17:38
@le reseau pensant: da plec de aici,plec dintre voi,pentru ca e cazul sa ma mut in tribuna cu cei civilizati.cand o sa aveti si voi echipa,anuntati-ma.....

faza este ca noi am fost/suntem mereu prezenti. la ce tribuna esti? acolo unde ne-a tilica tramvaistul il injura pe Dica? langa oameni civilizati ca el te muti?

pytycrys07.08.2011 17:45

UNDE SUNT CIVILIZATI MA IN TRIBUNA? Injurati oamenii din peluze ca sunt "huligani,drogati,betivi" si ca "fac rau echipei" . Voi cu ce rasa voastra ajutati ma echipa? Cum o "sustineti"? Cu semintele sparte?

danimarcu07.08.2011 19:04
...as vrea intr-adevar sa-l mai vad pe becali pe masina,vreo o ora...ar insemna ca a mai aparut o performanta in istoria Stelei.

Daca sa bati pe Craiova acasa cu 2-1 e performanta,atunci ai dreptate!

cind o sa fi la fel de civilizat ca si mine

va pupa jean aurolacilor..............

Nu e cam dur cuvantul pentru unul care vorbeste foarte des despre civilizatie?...

ar3s08.08.2011 11:33

Steaua este iubită pe orice stadion si orice meci se va defășura cu casa inchisă oriunde. Eu nu mă pot impaca insă cu ideea că inima Stelei nu ne este alaturi. Din punctul meu de vedere, nu ne putem considera acasă dacă Peluza Nord nu este prezentă la meci. Numai ei stiu să sustină echipa", a spus Mihai Stoica la sportro.

clausblaus08.08.2011 13:40

Astazi:"negocieri" intre MM si PN,pentru sustinerea echipei,indiferent pe ce stadion or juca stelistii!

Liderul(??)PN,Gheorghe Mustata,neaga orice fel de negociere si anunta ca PN nu se va prezenta pe nici-un stadion,unde Steaua nu este iubita!!(??)

Maye09.08.2011 15:04

Jabba, in direct si pe Digi si pe Sport ro.

Adrian09.08.2011 17:48
Eveniment inedit in prima ligă spaniolă! Javi Poves, fundasul echipei Sporting Gijon si-a anuntat retragerea pe motiv că este prea dezgustat de faptul că "fotbalul inseamnă doar bani".

"Cu cit petreci mai mult timp in fotbal iți dai seama că totul inseamnă bani, este putred si iți pierzi orice fel de speranță", a spus jucatorul, citat de cotidianul El Pais.

Înainte să-și anunte retragerea, Poves le-a cerut sefilor să nu-i mai platească salariul prin intermediul unui cont bancar, pentru că nu a vrut să incurajeze "sistemul". De asemenea, el a refuzat masina oferită de unul din sponsorii echipei.

Fostul fotbalist a dezvaluit că acum are de gind să-și reia studiile, el fiind inscris la o facultate de istorie din Madrid.

Cam asta inseamna un intelectual in fotbal.

Poate ca multi vor zice ca omul e paranoic dar nu e asa. E doar un baiat care si-a dat seama ca fotbalul nu mai inseamna fotbal. E o meserie, nu mai e sport.

Arsenal1886Steaua194709.08.2011 19:08

Tot respectul pentru el !

ebonyc10.08.2011 19:19
Steaua, remiza rusinoasa cu Stefanesti

Steaua a suferit o semi-umilinta miercuri seara, terminand la egalitate cu modesta echipa proaspat promovata din Liga a patra, AS Stefanesti, scor 0-0.

Dupa ce cei de la Tunari au amanat amicalul pentru ca nu aveau suficienti jucatori, stelistii au jucat un amical cu cei de la Stefanesti.

Steaua a dominat tot meciul, insa desi a avut pe teren jucatori precum Tatu sau Mihai Costea nu au reusit sa inscrie.

Levy a inceput meciul in urmatoarea formula: Stanca - Martinovici, Geraldo, Iliev, Brandan - Rusescu, Bicfalvi, Bourceanu, Bajenaru - Tatu, M. Costea.

Pe parcurs au mai intrat Galamaz, Prepelita, Lupu, Popa, ROsu si Latovlevici.

Onlinesport

Parca vad o finala in Liga cu Stefanesti, pierduta de echipa lui Gigi la penalty-uri.

bogdinho'10.08.2011 19:23

Au ratat ca niste eroi :))

Razvypitesti11.08.2011 10:38
Au ratat ca niste eroi :))

vai de mama lor

«1574575576577578689»