Poate se apuca si de sky diving si face aroganta sa refuze parasuta. Ce-i trebuie lui parasuta?! Ce sa faca cu ea?!
![]()
Poate se apuca si de sky diving si face aroganta sa refuze parasuta. Ce-i trebuie lui parasuta?! Ce sa faca cu ea?!
![]()
Ciobanul: "Construiesc cea mai tare echipă a Stelei din istorie, putem cîștiga chiar si Liga Campionilor"
Hahahahahahahahahahahahah =)) declaratie a la ciobandante
PS. : Daca moderatorii considera ca postul mergeam mai bine la sectiunea "Gluma zilei" sa-l mute acolo.
cred ca e timpul sa imi apara lacrimile pe obraz...mi-a murit si ultima speranta ca echipa pe care o iubesc(Steaua) va avea un viitor asemanator cu trecutul.adio spectacol,desi,prin '86,'87,'88,'89,li se spunea vitezistii iar pe pancartele din tribune scria: "a venit circul".in fiecare an minciuni,minciuni,minciuni.....jucatori de 5 mil,10 mil,15 mil....oare cind se vor cumpara jucatori ieftini sau se vor lua gratis?sovsic are 21 ani...nu merita sa se investeasca intr-un jucator tinar,tehnic?MM....tu ne-ai amagit!era vorba ca merita sa fie adus,pt ca e ceva ce nu avem in tara si se cauta de mult timp asa ceva pt Steaua...sunt nou aici,nu am postat niciodata dezi am tot citit pina acum...dar acum,chiar nu am mai rezistat.A FOST ODATA CA INTR-O POVESTE/A FOST FRUMOS SI NU MAI ESTE...SI DIN PACATE,IN FELUL ASTA,NU VA MA FI NICIODATA.............SUNT DEZGUSTAT...MA VOI BUCURA DACA VA MAI CASTIGA Steaua,DAR NU MAI SPER LA SPECTACOL,CIRC,,,ce sa mai vorbim de tiki-taka?chiar sunt deznadajduit,am sperat degeaba ca mai prin in viata mea ceea ce mi-a facut tineretea frumoasa...
" Dacă mă bate Clujul vreti să innebunesc? "
by ciobi
so.. haide "U"!
Englezii plang dupa SPIRITUL Stelei! Povestea din Premier League incheiata IN LACRIMI de o finalista UEFA:
SPIRIT OF Steaua
"27 aprilie 2006. Middlesbrough - Steaua. 4-2. Fanii Stelei au vazut in genunchi finalul unui meci la inceputul caruia levitau. Maccarone a distrus visul finalei de Cupa UEFA in singurul sau moment sfant in Anglia.
Nici suporterilor lui Middlesbrough nu le-a venit sa creada. Au urmarit in slow motion finalul incredibil in care nicio tactica n-a mai contat. Steve McClaren a trecut granita antrenorilor mediocri cu ofensiva nebuna din ultimele 10 minute. Nu l-a interesat daca asculta Binele sau Raul cand a schimbat TOT ce gandise inainte de meci. Finala pe care Romania se pregatea s-o traiasca in rosu si albastru s-a jucat in alte culori.
2 mai 2009. Middlesbrough joaca pe Riverside cu Manchester United. McClaren a avut timp sa rateze un turneu final cu Anglia si s-a intors la imaginea de loser dinaintea minunii de la Boro - Steaua. Omul care i-a tinut de unul singur apararea, Southgate, e acum antrenor. Boro a uitat sa mai joace pentru Europa si tremura. Toata lumea o vede retrogradata. Clasamentul e impotriva ei, iar fanii sunt disperati. United e aproape campioana si vrea sa castige tot. Nu-i pasa de sentimente si n-are rabdare in fata lamentarilor. Suporterilor lui Boro nu le-a mai ramas decat spiritul.
In 3 ani, Boro a ramas fara nimic. Maccarone si-a dat seama ca i-a pacalit prea mult pe englezi si s-a intors gratis in Serie A. Siena avea nevoie de o rezerva care sa ridice suporterii in picioare cand lipsesc solutiile pe banca, asa ca i-a spus ca e nevoie de el acasa. Downing si Bradley Jones au ramas langa Southgate, care intre timp s-a imbracat in costum de manager. Suporterilor nu le-a venit sa creada ca pot ramane fara echipa in Premiership. Ultimul efort s-a legat de Steaua. De spiritul celui mai mare meci din ISTORIA clubului, de spiritul Stelei.
Au creat un steag urias care trebuia sa transmita un mesaj mai puternic decat orice cuvant. "Spirit of Steaua" a fost ultima incercare de a gasi suflet in fotbalistii obsedati de numarul cardurilor. Southgate a reactionat cu un zambet. Bradley Jones a dus mana la piept apoi i-a asigurat cu gesturi largi de happy end. Si Dowing a dat totul. Din pacate, King, Alfonso si Aliadiere n-au inteles NIMIC.
United a batut cu 2-0. Boro a retrogradat. 'Spirit of Steaua' s-a consumat in echipa din 2006."
Sursa: sport.ro
"În această vara Steaua a realizat cea mai tare campanie de achizitii din istoria ei. Nici macar la inceputul anilor '80 nu cred că s-au adus atit de multi fotbalisti de mare valoare" (Ioan Becali)
ahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahaha
Atunci Steaua a adus jucatori dintr-un campionat puternic, jucatori cu care a castigat CCE.
Acum... ahahhaha ... nici nu pot spune mai departe. Ce logica de fier are giovanii ![]()
Pentru ca Giovanni "e mafiot prin modul lui de a se comporta, parcheaza masina da un milion spaga, se duce la restaurant da doua milioane spaga, el e milionarul, smecherul, mafiotul, are o anumita prestanta"
De asta isi permite sa dea declaratia aia ![]()
La Nationala Romaniei e blestem , Piti urmarit de Satana ![]()
Dupa accidentarile lui Latovlevici si Gabi Matei , au urmat Costin Lazar si Paul Papp care are ruptura de menisc.
E ceva dubios in atmosfera pe acolo ![]()
http://www.b1.ro/stiri/monden/radu-banciu-...la-TV-9031.html
Radu Banciu: "Ciobanul: Un agramat, peltic și analfabet, care nu vorbește acasă ci doar la TV"
Radu Banciu: "Ciobanul: Un agramat, peltic și analfabet, care nu vorbește acasă ci doar la TV"
E prea bland spus analfabet, agramat, inca nu s-au inventat cuvinte atat de dure care sa-l descrie pe cioban. ![]()
Maicon inca o dubla pentru ucrainieni. Are 6 goluri in 5 meciuri.... mare noroc a avut ca nu l-a vrut ciobanoidu' ... poate sa-si vada de cariera linistit acum.
Lasa-ma si cu Maicon ala. A dat si el 3 goluri dintre care 2 au fost pe blat cu hamesitii aia din Regie si acum e idol.
Era vorba despre campionatul Ucrainei aici ![]()
Fanii Stelei la inaugurarea stadionului National Arena: «Pleacă ciobane!»
Zeci de mii de microbisti si curiosi au venit, ieri, să vadă stadionul National Arena, care este aproape gata. Unii dintre ei au venit pregaiti să-și spună off-urile fotbalistice, in stilul suporterilor.
Bucurosi ca in sfarsit, avem si noi un stadion la nivel international, cu care să ne mandrim, fanii sportului si-au adus aminte de hibele din fotbalul romanesc. Doi tineri au venit gata "inarmati" cu un banner de parcă Steaua ar fi urmat să se joace, ieri seara un meci pe noul gazon.
Mesajul, "Pleacă ciobane", scris in culorile echipei din Ghencea, rosu si albastru, era destinat, fară a preciza concret persoana, finantatorului clubului Steaua, Ciobanul.
National Arena, care a costat 131 de milioane de euro, are o suprafață de 108.420 mp, 29.600 metri mp de acoperis 3 etaje la tribune, 55.000 de locuri, 190 locuri de parcare, 4 ecrane video.

Banerul acela chiar nu isi avea rostul aseara acolo.nu e stadionul lui Ciobanul.dar se pare ca intre cei 22 milioane de oameni din tara asta,ies in evidenta doar cei fara gindire.in loc sa se fi gindit la Steaua sau echipa nationala,ei se gindeau la becali.in loc sa aprecieze ceea ce era de vazut in aceasta bijuterie de stadion,cei doi au in continuare grija lui becali.oare ei dorm noptile?de ce nu ne putem gindi doar la echipa,la jucatori si la rezultatele lor?de ce nu incercam sa creem un cadru necesar performantei?de ce nu incercam un armistitiu de cel putin un an?chiar cred ca poate fi anul Stelei.dar atentie,totodata e si anul cel mai greu din punct de vedere al concurentei.cum s-au intarit toate echipele rivale anul asta,nu am mai vazut niciodata o astfel de concurenta in intaririle echipelor.cu scandal,nu ajungem nicaieri.si baietii astia ai nostri au nevoie de liniste.daca nu deschidem noi armistitiul cu becali,nu cred ca baietii vor putea fi concentrati la maxim pentru victorii.hai mai bine sa incercam sa il induplecam pe becali cu buna pentru a-l aduce pe damir sovsic.ar fi cireasa de pe tort,dupa aceasta vara cum nu cred ca au mai fost in ultimii ani la Steaua in materie de transferuri.felicitari becali pentru aceste transferuri.dar adu-ni-l noua te rugam si pe sovsic.e genul de jucator din clasa Iordanescu,Hagi,Panduru,aliuta,un jucator cum multe echipe isi doresc la mijlocul terenului.poate ca e putin umflat pretul lui,poate inca nu e copt,dar merita o investitie in talentul lui,si merita ajutat sa confirme...si cel mai potrivit loc pentru confirmare ar fi Steaua!il mai vreau pe sovsic la Steaua si o sa am rabdare cel putin 6 luni sa se acomodeze si sa inceapa sa arate ce stie.pentru ca e FOTBALIST DE FOTBALIST!!!FORTA Steaua!!!HAI SVOSIC!!!ADUNAREA SUPORTERI,SA FACEM SA FIE ANUL NOSTRU!ceva valabil si pentru noi suporterii,si pentru jucatori,si pentru conducere:mai putina vorba si mai multe fapte.sa vorbeasca altii,NOI TOTI IMPREUNA,SA CISTIGAM CAMPIONATUL!!!
am uitat sa specific ceva:sper ca cei ce se vor ocupa de acest stadion minunat,sa stie sa faca absolut tot ce e4ste necesar pentru ca in toata arena sa domneasca CIVILIZATIA!deci,cei doi din poza,sa isi ia banerul si sa si-l puna in dormitor.....
cei doi din poza,sa isi ia banerul si sa si-l puna in dormitor.....
La puscarie cu ei ! ![]()
in loc sa aprecieze ceea ce era de vazut
baaaaaaa, nu e muzeu!o isterie nationala pentru un lucru normal in orice societate normala...
p.s. GUIE MIGI!
baaaaaaa, nu e muzeu!o isterie nationala pentru un lucru normal in orice societate normala...p.s. GUIE MIGI!
ia-ti si tu un baner...in pat,sa dormi bine pe el,sa visezi doar la ceea ce gindesti...si sa nu iti aduci niciodata nici un aport pozitiv la tot ce inseamna Steaua.se aude la tine....baaaaaaaaaaaaaaaa?
Cataline cred ca esti un comunist convins si ai o gandire tare pragmatica cand tu inca speri la perfomanta atata timp cat nea Jiji stapaneste acest club ca pe un saivan...
Esti chiar asa de dus incat sa crezi ca noi sau nu stai ca noi nu suntem dar voi,adevaratii suporteri aveti un cuvant de spus???Uiti ce a facut memintza?Cine sa il induplece sau tu nu realizezi ca ala se crede atotputernic????
Sa nu iti uiti semnitele si goarna care o ai pe noptiera,cand vei veni sa sustii echipa lu nea Jiji!
ia-ti si tu un baner...in pat,sa dormi bine pe el,sa visezi doar la ceea ce gindesti...si sa nu iti aduci niciodata nici un aport pozitiv la tot ce inseamna Steaua.se aude la tine....baaaaaaaaaaaaaaaa?
Amice... stadionu' nu e biserica, muzeu sau mai stiu eu ce. Pe stadion te manifesti ca atare. Daca vrei, poti sa pleci si tu cu EL. Nu ducem lipsa de locuitori al catunului ilfovean.
@Andrei...esti unul dintre cei doi?se pare ca si tu ai nevoie de un banner in dormitor.somn usor....si sa te trezesti doar cind vei sti cu adevarat ce inseamna Steaua!cind o sa ai virsta mea,cind o sa vezi fotbal cit am vazut eu,cind o sa fi la fel de civilizat ca si mine,sa ti se spuna "buna dimineata" ![]()
![]()
Amice... stadionu' nu e biserica, muzeu sau mai stiu eu ce. Pe stadion te manifesti ca atare. Daca vrei, poti sa pleci si tu cu EL. Nu ducem lipsa de locuitori al catunului ilfovean.
eu,noi,comunisti daca ziceti voi,pragmatici daca ziceti voi.....stadionul nu e muzeu,nu e biserica,sunt de acord cu voi.dar,nu e jungla de care aveti nevoie sa va puteti desfasura.noroc ca sinteti citeva sute...pentru ca noi,comunistii,pragmaticii...sintem milioane de civilizati.nu e cazul sa merg eu cu echipa sau cu becali....dar nu ar fi rau sa vina el pe stadioanele noastre,ale celor care stim sa sustinem o echipa la un meci la care sa aiba acces si copii si femei si virstnici.va pling de mila.....
receptionat Andrei,starforce si navordean?
cind o sa vezi fotbal cit am vazut eu
faptul ca tu asociezi fotbalul cu Gigi Belciug spune foarte multe despre tine baros...VPM!
p.s. ce dor mi-era de astia!
sus pe maibac catalineeeee
hehehe se pare ca am avut dreptate cand te-am "mirosit" ca esti un neocomunist "de bine"....Mai ai putin si ne dai un speech din ala cu "Sa nu precupetim nici un efort...."
Ce te defineste pe tine ca fiind mai civilizat ca noi?Faptul ca ignori mizeria de la club?Ce inseamna Steaua pentru tine sau nu CE din spiritul Stelei de care te-ai indragostit mai este valabil azi?
Mai bea o bere si fa-ti un dus,Ceausescu a murit....