FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1572573574575576689»
navodarean19.07.2011 10:18

dar totusi n-ai vazut esentialul? echipa Ciobanul? :))

GRYG19.07.2011 10:19

Daca nu ne vom strange cu totii nu vom face nimic. Acest cioban crede ca numai el poate conduce Steaua. Si noi suntem atat de lasi si ne bagam capul intre umeri si nu facem nimic. A reusit sa dezbine o galerie atat de mare si nimeni nu a vazut.

danimarcu19.07.2011 10:28
Fratilor, oare cat mai trebuie sa suportam aceasta mizerie? Nu cumva este momentul sa ne trezim?

"Zambeste,maine va fi mai rau!"...

cristy.steaua2119.07.2011 19:30
Roochi22.07.2011 20:23
Bye-Bye,altii care pleaca,spor!
danimarcu23.07.2011 16:59

OAUUU !

Controversata cantareata AMY WINEHOUSE a fost gasita moarta in apartamentul ei din Londra!!!!!

vlad23.07.2011 17:12
OAUUU !

Controversata cantareata AMY WINEHOUSE a fost gasita moarta in apartamentul ei din Londra!!!!!

Sunt de-a dreptul socat de acesat stire! Nici prin gand nu-mi trecea ca-si va gasi sfarsitul asa de tanara.

Acelasi soc o sa-l am si cand Catalin Botezatu ,intr-un moment de dementa senila la senectute,ne va declara ca el fost protagonistul shoului Burlache si nicidecum Burlacul.

Am mai suferit eu un soc asemanator cand Raduleasca Miha a facut o marturisire in premiera ca si-ar fi pus silicoane. Cine ar fi crezut?!!!

axl23.07.2011 17:14

La subiect stimabililor, la subiect.

Steaua Bucuresti Forum > Despre Steaua > Discuții roș - albastre > Stirile zilei, ok?

danimarcu23.07.2011 17:17
Nici prin gand nu-mi trecea ca-si va gasi sfarsitul asa de tanara.

Nici eu!

Viata sanatoasa, fara vicii, era a doua ei natura!... :whistle:

vlad23.07.2011 17:23
La subiect stimabililor, la subiect.

Steaua Bucuresti Forum > Despre Steaua > Discuții roș - albastre > Stirile zilei, ok?

Uite,Catalin ca sunt la subiect:

Steaua ei norocoasa a apus . Pacat ca nu a avut Vointa sa renunte la droguri. O hahalera ,o drogata,cine stie poate il contesta pe Oier. Facea parte din Sud?

Offtopic acum:

Steaua nu mai sperie pe nimeni: "Pelici mi-a spus că nu vom pierde, eu nu l-am crezut"- presedintele Vointa Sibiu

pcsbb26.07.2011 10:35

Rednic e pregatit sa-i ia locul lui Levy.

Desi stirea a aparut intr-un ziar de toaleta, pare sa fie adevarata, cine altcineva ar fi atat de dobitoc sa vina vina pseudo-antrenor la Steaua acum. :ike:

red&blue_boy26.07.2011 11:44

Rednic ne-ar mai lipsi.De fapt,ce mai conteaza...

Virgil27.07.2011 20:17

Ciocoiul Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat miercuri seara ca "timp de 90 de minute, National Arena consuma cat tot sectorul 3 din Bucuresti intr-o noapte. Numai ca sa aprinzi si sa stingi luminile pe stadion pentur 90 de minute costa 60.000 de euro".

"Nu am discutat inca detaliile de pret, de inchiriere pentru o partida de fotbal, insa suma va fi in jur de 75.000 de euro pe meci", a mai declarat Oprescu la Realitatea TV.

Pentru un singur joc, echipele romanesti au fost anuntate acum putin timp ca vor fi nevoite sa plateasca 35 de mii de euro. In suma sunt incluse toate costurile de organizare, de la paza pana la servicii medicale.

Steaua, Dinamo, Rapid, Otelul si echipa nationala si-au anuntat deja prezenta pe National Arena. Rapid si Otelul vor juca doar in cupele europene pe National Arena.

Steaua s-a zgarcit sa plateasca Armatei suma de 20.000 de euro pe luna pentru Ghencea, asa ca isi poate lua adio de la National Arena.

Oprescu a mai anuntat miercuri seara ca o firma de management specializata se va ocupa de inchirierea si mentenanta stadionului, dupa o licitatie ce va avea loc. El a spus ca deja patru nume mari din strainatate sunt interesate sa preia arena si ca firma castigatoare va face un profit de aproximativ 1,5 milioane in primul an, dupa care va urca la 3-4 milioane in anii urmatori. (trai neneaca pe banii babachii, unde neneaca este firma care va prelua arena, iar babaca, bietul suporter roman.) Evident, comisionul ciocoiului va fi pe masura. Pentru a avea cu ce sa intretina cele cateva mega apartamente pe care le poseda, cele 3 iahturi proprietate personala si evident familia si posibil amantele. Daca nu ale lui, ale lui fi-su.

Onlinesport

O concluzie ar fi ca Migi se poate zgaria pe ochi pentru ca a dat vrabia din mana, pe cioara de pe gard. Steaua e o echipa fara casa, un fel de chirias daca are bani sa plateasca chiria sau pur si simplu un om al strazii care-si poate trai viata prin canale. Un fel de aurolac. De unde, Migi aurolacul!

danimarcu28.07.2011 09:33
O concluzie ar fi ca Migi se poate zgaria pe ochi pentru ca a dat vrabia din mana, pe cioara de pe gard. Steaua e o echipa fara casa, un fel de chirias daca are bani sa plateasca chiria sau pur si simplu un om al strazii care-si poate trai viata prin canale.

Problema e ca nu are bani!

Ministrul Oprea a spus ieri la emisiunea lui Turcescu pe b1tv ca tot ce are Gigi de facut pentru a redeschide iar negocierile privind inchirierea stadionului este sa-si plateasca datoria de 700 de mii de euro!

Pai nu vezi ca el cauta sa joace pe gratis?Pai va fi foarte greu pt jucatori sa joace aproape fiecare meci pe alt teren...

eugen_chaos0429.07.2011 10:33
Daniel-Ionut29.07.2011 17:56

Steaua a inregistrat contractele jucatorilor Bourceanu, Nikolic si Costea la Liga, iar acestia vor putea evolua contra Mioveniului.

*Alecs*30.07.2011 11:16

Gigi a plecat spre plaja unde, fară să stea prea mult pe ganduri, a sarit pe un skijet. A fost rugat să-și pună echipamentul necesar, dar a refuzat: "Ce vestă imi trebuie mie? Ce să fac cu ea?"

Hai acuma Neptun, niste valuri, curenti ceva, o pisica de mare, un atac al meduzelor.

navodarean30.07.2011 11:57

E in Mamaia. Se toarna "Razbunarea algelor 2"

clausblaus30.07.2011 22:27
Hai acuma Neptun, niste valuri, curenti ceva, o pisica de mare, un atac al meduzelor.

N-ai sa vezi asa ceva!Lui Neptun i se falfaie de un ciobanas ajuns pe "valuri",pisicilor de mare li se blegeste acul de la mirosul de oaie,iar meduzele(saracele de ele)se "topesc" de la izul de zer emanat de neanfricatul conducator de ....turme!

NICI MAREA NU IL INGHITE!!!

axl31.07.2011 06:30
Gigi a plecat spre plaja unde, fară să stea prea mult pe ganduri, a sarit pe un skijet. A fost rugat să-și pună echipamentul necesar, dar a refuzat: "Ce vestă imi trebuie mie? Ce să fac cu ea?"

Asta ar trebui sa insemne amenda pentru firma care i-a inchiriat sky jetul. Daca Gigi a refuzat sa poarte vesta firma era obligata sa refuze inchirierea.

danimarcu31.07.2011 09:07
Asta ar trebui sa insemne amenda pentru firma care i-a inchiriat sky jetul. Daca Gigi a refuzat sa poarte vesta firma era obligata sa refuze inchirierea.

Astea-s amanunte nesemnificative!

Important este ca o tara intreaga a mai vazut o data ca legile nu se aplica si in cazul lui Gigi,el fiind special si cu stea in frunte... :thumbdown:

axl31.07.2011 09:27
Astea-s amanunte nesemnificative!

Important este ca o tara intreaga a mai vazut o data ca legile nu se aplica si in cazul lui Gigi,el fiind special si cu stea in frunte... :thumbdown:

Ideea e alta. Gigi n-a facut nimic rau. A spus doar ca nu vrea vesta. Firma a gresit ca l-a lasat fara.

Poate se apuca si de sky diving si face aroganta sa refuze parasuta. Ce-i trebuie lui parasuta?! Ce sa faca cu ea?!

danimarcu31.07.2011 10:18
Ideea e alta. Firma a gresit ca l-a lasat fara.

Am inteles ideea.Dar de unde se trage faptul ca firma l-a lasat fara,desi legea spune contrariul?Din miile de arogante la adresa legii aratate la TV de-a lungul vremii,din care orice om de rand trage urgent concluzia ca Gigi este deasupra ei,si ca oricum nu ti se intampla nimic daca faci cum spune el...

axl31.07.2011 10:31

Ei, asta e vina presei care considera necesar sa ne arate imagini cu oierul zburdand pe sky jet cu camasa fluturand in vant ca Mihai pe cal.

Si daca exista oameni care trag concluzii eronate din asta e numai vina lor.

red&blue_boy31.07.2011 12:43
Poate se apuca si de sky diving si face aroganta sa refuze parasuta. Ce-i trebuie lui parasuta?! Ce sa faca cu ea?!

:D

Ei, de-ar fi asa...

«1572573574575576689»