FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1551552553554555689»
Alex88pl07.03.2011 21:18

ce bine ca nu mai am TV.

Stryker07.03.2011 22:37

posturile astea de TV sunt dusmanii Stelei, ei l-au creat pratic pe acest personaj mediatic jij, care evident, ca si alte "vedete" autohtone si-a luat-o in cap, numai ca el find mai nebun din fire, a iesit tot acest circ in care a fost tras si acest club ...

ce e pacat e ca exista oameni, printre care si destui stelisti, care vizioneaza aceste jeguri de emisiuni si fac astfel rating la aceste televiziuni, care urmaresc audienta cu orice scop.

faza cu Samuila este antologica, deja ciobanul poate spune aproape orice vrea la TV fara sa pateasca nimic

pcsbb08.03.2011 09:48

Cat de mult iubeste antrenorul Lacatus Steaua:

In ultimul mandat pe banca Stelei, Lacatus a avut un salariu lunar de 20.000 de euro, insa nu si-a mai inclus in contract o clauza conform careia isi primeste banii pe tot sezonul daca va fi demis. Lacatus a plecat dupa cinci luni, dar cu inca 100.000 de euro in buzunar.

Sud194708.03.2011 16:57

Gaman la Steaua

pentru Steaua II ca Maicon?

Dextter08.03.2011 17:19

maicon a jucat la Steaua 2 pentru ca Lacatus nu a vrut sa il foloseasca in atac... oricum nu stiu ce sa zic despre el astept sa joaca in echipa mare sa vad ce e de capu lui.

David08.03.2011 18:56

"Legat de partea financiara, eu sunt un antrenor ieftin, nu va faceti probleme. La echipa nu vom face schimbari. Mircea Irimescu se va alatura, poate sa ramana si Iordanescu. Cu cat suntem mai multi, cu atat supravegherea jucatorilor e mai eficienta. Legat de loc, si locul doi e pentru Liga Campionilor." a mai declarat Cartu.

Reteta perfecta! :sick: Ma mir ca nu l-a luat Jiji mai repede.

Le reseau pansant08.03.2011 21:01

Astazi a aparut pe gsp o stire si zice ca Stadionul National (de ce ma-sa ii spune National Arena nu stiu) va fi terminat la timp adica in 2 luni si pun o poza in care stadionul nici macar "la rosu" nu este.

Acum va intreb eu pe voi, ce credeti o sa fie terminat la timp?

Dupa experienta mea eu spun ca este foarte greu, aproape imposibil tinand cont de volumul lucrarilor ramse, finisaje interioare + exterioare,amenajari interioare (mobilier, iluminat, instalatii etc)

montatul acoperisului, al tabelei, al gazonului, al lojelor plus 20% din scaune (undeva la peste 10.000 ) plus locurile de parcare, amenajarea zonei.

Iar la toate acestea trebuie facute simulari amanuntite pe diferite paliere:

-afluire/defluire

-securitate incendii

-caz de panica generala/cutremure/evenimente neprevazute

-teste privind rezistenta cladirii

-corectii post finalizare

Ori cele expuse mai sus ar fi trebuit sa fie finalizate cam cu 2, 3 saptamani inainte de testele/simularile propuse si cam cu o luna/doua inainte de inaugurare.

Eu nu pot posta poze daca poate sa puna cineva poza din articol i-as fi recunoscator,

aici este legatura catre articol: http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/asa-ara...are-231362.html

PS: poate se face chiar un topic pentru ca sunt convins ca se va discuta mult despre stadion atunci cand va fi gata.

red&blue_boy08.03.2011 21:22

Eu unul nu cred ca o sa fie gata la timp,cand e preconizat.Dar cine stie,o fi lucrand Mesterul Manole la el...

pcsbb09.03.2011 07:54

343541stadionulnational.jpg

stadionulnationalliaman.jpg

stadionulnationalliaman.jpg

MoWeed09.03.2011 08:13

Eu m-as mira sa fie gata la timp. Ai dreptate, mai este foarte mult de munca.

Ce teste, lasa-le-ncolo de teste. Pai nu stii ca in Romania e litera de lege binecunoscuta vorba "merge si asa". Vorba aia, daca proiectantul a calculat rezistenta si a gandit circulatia maselor, la ce mai e nevoie de teste?

Probabil o sa-l inaugureze cu Argentina neterminat. Nu m-ar mira sa riste o tragedie pentru a evita sa-i plateasca pe argentinieni si sa nu-si recupereze banii.

Fane09.03.2011 08:25

Pozele sunt ceva mai vechi.

Le reseau pansant09.03.2011 08:49

cam de cand? din ce luna

articolul dupa gsp era de ieri si nu era specificat ca pozele sunt mai vechi, oricum daca este real caz de jurnalism tipic romanesc, punem poze cu stadionul din august in articol din luna martie.

Fane09.03.2011 09:00

@LRP

Probabil in toamna.

Uita-te la poza a doua si-ti dai seama in comparatie cu cu celelalte.

Din ce stiu eu mai au sa-i puna scaunele si gazonul...probabil si cateva finisaje.

pcsbb09.03.2011 13:46

Pozele sunt datate de ieri 8.03.2011

razvan2809.03.2011 20:19

Il termina la timp ma nu-i problema dar va fi nasol daca nu fac ceva cu caile de acces spre stadion..

pcsbb10.03.2011 09:58

"M-a sunat astazi Piturca sa-l dau afara pe Meme Stoica. Oamenii astia trebuie sa inteleaga ca cine scoate sabia din teaca, de sabie va fi taiat. Mihai mi-a zis ca singura dorinta a lui este sa se impace cu Piturca. Eu nu pot sa-l dau pe Meme afara pentru ca este putin indispensabil Stelei la acest moment", a spus Becali.

Pentru ca i-a luat partea lui MM, Piturca l-a amenintat pe patronul Stelei."Piturca mi-a zis ca ma ataca pe mine de maine. Am ramas blocat, ce vina am eu?", a spus Ciobanul.

Eu zic ca acum ar fi bine sa-l atragem pe Piturca de partea noastra, a suporterilor, sa-i prezentam punctul nostru de vedere, doleantele noastre si motivele pentru care facem ceea ce facem vizavi de cioban. Daca vorbesc prostii si ma hazardez asta e dar asa mi se pare oportun.

red&blue_boy10.03.2011 10:05

Piturca , unul dintre noi ! :)

MoWeed10.03.2011 11:52
"M-a sunat astazi Piturca sa-l dau afara pe Meme Stoica. Oamenii astia trebuie sa inteleaga ca cine scoate sabia din teaca, de sabie va fi taiat. Mihai mi-a zis ca singura dorinta a lui este sa se impace cu Piturca. Eu nu pot sa-l dau pe Meme afara pentru ca este putin indispensabil Stelei la acest moment",

Cata logica domne. Auzi la el, putin indispensabil :))

danimarcu10.03.2011 12:23
Eu zic ca acum ar fi bine sa-l atragem pe Piturca de partea noastra, a suporterilor, sa-i prezentam punctul nostru de vedere, doleantele noastre si motivele pentru care facem ceea ce facem vizavi de cioban. Daca vorbesc prostii si ma hazardez asta e dar asa mi se pare oportun.

Nici Piturca nu e tocmai usa de biserica!

M-a scarbit de-a dreptul domnisoara Meme ieri la conferinta de presa,dar si Piturca a gresit daca a spus ceva de fata lui Meme.Avea mai mult de castigat Piturca daca raspundea alftel...

De alaturat noua nu e nici o sansa.E mai prieten cu Gigi decat credem noi,vezi implicarea ca martor(mincinos) in cazul valiza...

Cu toate astea,Piturca e cel mai apropiat de gusturile suporterilor dintre fostii stelisti care activeaza ca antrenori.

geedorah10.03.2011 15:09
Piturca , unul dintre noi ! :)

Nu chiar ;)

Alex10.03.2011 15:28

Inainte de a citi asta mancati CEL PUTIN un camion de LAMAI.

http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2011/03...-miezul-noptii/

Kagawa10.03.2011 16:06

Voua chiar nu vi s-a mai luat sa tot comentati de niste oameni care azi se balacaresc ca la usa cortului si maine se impaca ca cei mai buni prieteni ?

Impacarea anului 2011 va fi MM-Piti.

In Romania este posibil orice,m-am convins.

David10.03.2011 16:27

Comentariu pe sport.ro

:AISS:Facem un apel public catre toti suporterii adevarati ai Stelei.Veniti la stadion sa semnati o petitie catre ONU,am descoperit un paragraf in care ONU daca strangem 3000 de semnaturi se autosesiseaza fiindca George Becali e europarlamentar si nu poate sa se implice sportiv.

A..****..nu are actiuni.

aristica10.03.2011 16:43

Ciobanul, finantatorul Stelei, a anuntat ca Ciprian Tatarusanu este noul capitan al echipei, portarul fiind impus in acest rol de reprezentantii galeriei.

"Am vorbit cu mai multi oameni din galerie. Mi-au spus ca au o rugaminte la mine, ca nu ma obliga dar ei vor ca Tatarusanu sa fie capitan de echipa. Mi-au zis ca, daca ii respect, acesta trebuie sa poarte banderola. Am fost de acord si i-am comunicat si lui Cirtu. Tatarusanu va fi capitan de acum inainte", a anuntat Ciobanul.

Anterior, latifundiarul din Pipera il nominalizase pe Eric Bicfalvi ca nou capitan de echipa dupa ce "decarul" Cristi Tanase a intrat in dizgratie.

Sursa

razvan2810.03.2011 18:14

Pe Piturca nu-l intereseaza de suporterii Stelei , il intereseaza doar de el.

«1551552553554555689»