FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1552553554555556689»
dee10.03.2011 18:16

Liderul galerie de la Peluza Nord, Gheorghe Mustață, a declarat că cel mai potrivit pentru postul de capitan este portarul Ciprian Tatarusanu.

"În vestiarul acela trebuie o mană de fier care să ia masuri, indiferent de valoarea jucatorului. Cine greseste trebuie trimis la echipa a doua sau exclus din lot. Jucatorii iubesc banii si trebuie să-și dea viata pe teren. Suntem suparati pe Tanase, el nu a inteles cum trebuie să se comporte capitanul Stelei. Noi l-am vedea capitan pe Tatarusanu", a spus Mustață la sport.ro.

Liderul fanilor si-a reconfirmat sustinerea față de managerul Mihai Stoica: "Noi, suporterii, de două zile, stam pe telefon cu Mihai Stoica. El si Duckadam sunt sigurii stelisti din club. Meme va avea acelasi rol in club, este un conducator extraordinar".sursa

p.s dle Mustata, mie imi place Martinovici! Va rog sa-l impuneti permanent in primul 11, sa aiba si publicul feminin cu ce sa-si clateasca ochii, daca fotbal nu vedem.

"Am vorbit cu mai multi oameni din galerie. Mi-au spus ca au o rugaminte la mine, ca nu ma obliga dar ei vor ca Tatarusanu sa fie capitan de echipa. Mi-au zis ca, daca ii respect, acesta trebuie sa poarte banderola. Am fost de acord si i-am comunicat si lui Cirtu. Tatarusanu va fi capitan de acum inainte", a anuntat Becali.

santajul asta emotional l-au invatat de la MM? :)

pytycrys10.03.2011 18:37

Daca trebuie o mana de fier sa-l puna pe Mache in plm..

red&blue_boy10.03.2011 18:47

Azi-maine il vedem pe Mustata pe banca langa MM...

Kagawa10.03.2011 20:27
Comentariu pe sport.ro

:AISS:Facem un apel public catre toti suporterii adevarati ai Stelei.Veniti la stadion sa semnati o petitie catre ONU,am descoperit un paragraf in care ONU daca strangem 3000 de semnaturi se autosesiseaza fiindca George Becali e europarlamentar si nu poate sa se implice sportiv.

A..****..nu are actiuni.

Ar fi super !

Le reseau pansant10.03.2011 21:05
Daca trebuie o mana de fier sa-l puna pe Mache in plm..

haaaa genial, si eu il vreau pe mache mana forte a clubului nostru

Marius11.03.2011 09:27

dezastru in japonia ba

pcsbb11.03.2011 10:50

National Arena 11.03.2011:

344427hdgdtt.jpg

344430rk6942.jpg

344447pozamare.jpg

vlad11.03.2011 11:02

Tare mi-e teama ca daca Arena National va fi predata la termen ,calitatea lucrarilor executate va fi precara. Termenul ramas este prea scurt si cu siguanta acest lucru va afecta calitatea si siguranta lucrarilor. Constructia nu este realizata cu roboti ci tot cu muncitori necalificati. S-au tocat foarte multi bani la aceste lucrarii,vor fi semnate receptiile pe ochi frumosi cu acceptul dirigintilor de santier . La sumele mari vehiculate in jurul acestui proiect, inevitabil ca o gramada de trantori sa nu vina la borcanul cu miere.

National Arena 11.03.2011:
razvan2811.03.2011 11:06
Azi-maine il vedem pe Mustata pe banca langa MM...

Consilier pe probleme cu suporterii sau ce ?

Le reseau pansant11.03.2011 11:21
Termenul ramas este prea scurt si cu siguanta acest lucru va afecta calitatea si siguranta lucrarilor. Constructia nu este realizata cu roboti ci tot cu muncitori necalificati. S-au tocat foarte multi bani la aceste lucrarii,vor fi semnate receptiile pe ochi frumosi cu acceptul dirigintilor de santier

la bani aproape ca ajungem la costul Allianz Arena care a fost cel mai scump stadion de la CM din Germania, iar Arena noastra nu se compara la niciun domeniul cu lucrarea germanilor, asta ca sa nu mai spun ca locurile de parcare vor fi pana intr-o mie iar zona din imediata apropiere un dezastru general.

Lucrarile se vor termina romaneste, lasa ba ca nu mai asteptam sa se usuce dam peste ca merge si asa, si cu imdemnuri "haideti ca ne cearta dom presedinte," "se supara dom' oprescu", si asa ne batem joc in stilul nostru de ceva ce trebuia sa fie o bijuterie.

dee11.03.2011 11:22
Tare mi-e teama ca daca Arena National va fi predata la termen ,calitatea lucrarilor executate va fi precara.

subscriu. Daca pozele sunt recente, atunci e clar ca nu pot finaliza lucrarile la termn, adica luna mai. La ce suma imensa s-a investit ma asteptam la ceva spectaculos, nu la o arhitectura atat de ... functionalista. Sper ca in realitate arata mai bine decat in poze, iar anvelopanta exterioara nu va accentua impresia de ieftin si industrial.

poza: Commerzbank Arena din Frankfurt, modelul de inspiratie pentru National Arena. Personal ma deranjeaza ca au ales solutia facila- o copie, in loc sa studieze problema si sa propuna ceva original, cu care sa ne mandrim. E ca si cum as da 6000E pe o poseta Louis Vuitton (imitatie), in loc sa-mi cumpar una originala, la acelasi pret sau chiar mai mic. Un non-sens.

4015_commerzbank_arena.jpg

pcsbb11.03.2011 11:32

Pe ghesepe in articolul respectiv scrie ca termenul de predare, va fi respectat. Pare incredibil dar asa ni se spune. :gathering:

pcsbb13.03.2011 08:32

Guardian a facut un rezumat al sezonului pentru Steaua in 3 paragrafe. Ei nu au ratat nici declaratiile de la numirile antrenorilor din Ghencea in acest sezon:

"August 2010. Piturca demisioneaza dupa 59 de zile, atacandu-l pe Ciobanul ca 'nu poate sa taca din gura'. Becali spune ca noul antrenor Ilie Dumitrescu 'este un om mai bun pentru ca face treaba asta fara bani'. Dumitrescu spune: 'banii nu ma intereseaza, vreau respect'

Septembrie 2010: Dumitrescu demisioneaza, Becali il numeste pe Marius Lacatus ca o 'ultima solutie pentru Steaua'. Lacatus reactioneaza: "Nu puteam refuza, asta este visul meu"

Martie 2011: Lacatus demisioneaza, Becali spune: "Eu decid echipa, nu va fi democratie". Il aduce pe Cartu ca al 5-lea antrenorul al sezonului: "Am 3 luni la dispozitie, sa vedem ce va fi"

Stryker13.03.2011 14:12

@ dee

o fi la moda Louis Vuitton, dar comparatia cu poseta e un pic cam deplasata ... sa ajunga Stadionul National sa semene cu Commerzbank Arena din Frankfurt si tot ar fi o mare realizare

vlad13.03.2011 17:23
Personal ma deranjeaza ca au ales solutia facila- o copie, in loc sa studieze problema si sa propuna ceva original, cu care sa ne mandrim. E ca si cum as da 6000E pe o poseta Louis Vuitton (imitatie), in loc sa-mi cumpar una originala, la acelasi pret sau chiar mai mic. Un non-sens.

Esti de acord ca la suma vehiculata pentru acest proiect (in jur de 200-230 de milioane de euro) orice birou de arhitecura din lume s-ar fi batut pentru acest proiect daca s-ar fi alocat 1 milion de euro doar pentru faza de proiectare? Si se putea sa avem ceva original, nu neaparat de anvergura "Cuibului de pasare" din Beijing.

Pesemne ca daca as avea proiectul in fata as face un deviz aproape de costurile reale.

Ma amuza cand vad la ce costuri a ajuns aceasta cotineata, citind din presa cam ce cantitati de materiale s-au folosit. Cu toate utilajele,transporturile,materialele si manopera nu se ajungea la 200 de milioane. Si inca nu s-a terminat . Se vor mai suplimenta cheltuielile ulterior. Sa tina minte toti romanii ca la o lucrare de asemenea marime 40-50% se pierd in afara constructiei propriu-zise.

gio_stgloria13.03.2011 23:44

Banii se pierd prin buzunarele altora , nu pentru constructia stadionului. Sunt sigur ca in facturi sunt trecute materiale la suprapret.

MoWeed14.03.2011 07:44

Poate au renuntat la acoperis, de ce sunteti rai? Sunt de acord ca este aproape imposibil sa termine stadionul, in cazul in care il fac corect.

Tare mi-e frica sa nu se intample ceva grav la primul meci. S-au intamplat destule tragedii pe stadioane.

Personal, eu consider ca varianta cu scaune de culori diferite e oribila.

vlad14.03.2011 08:00

Cand Bute si-a pus frunza Elenei pe spate am stiut sigur ca meciurile lui vor fi televizate!

M-am gandit ca o vor face 2 televiziuni: TVR si B1TV.

Urmatorul meci al lui Bute va fi pe 19 martie in direct la B1tv!

Cata propaganda fac unii pentru a-si atinge scopurile meschine. Poate o sa vedem si un adversar mai tare pentru Bute in viitor.

Adrian14.03.2011 09:11
bogdinho'

@Adriane :

Gata , eu vreau sa incetam cu acuzele si cu mistocareala de pe forum.

Pana la urma nu face bine site-ului si forumu-ului.

Asta iti propun eu,daca se poate !

Numai bine...

He's back, big as life and twice as ugly :))

Eu il propun pe bogdinho pentru postul de presedinte al site-ului!

Bogdinho for president!!! :))

Auzi ca pentru binele site-ului :))

bogdinho'14.03.2011 09:13

Ok , eu nu mai comentez nimic legat de tine :)

Tu ai o parere si ti-o respect , la fel cu ar trebui sa mi-o respecti si tu pe a mea !

axl14.03.2011 09:17

Ratane, cand trimiti mesaje legate de mame nu meriti respectul nimanui.

Te asteptam la cotitura.

dee14.03.2011 09:19

Mie mi se pare ingenioasa solutia cu scaunele, iti da asa o animatie cromatica si un sentiment de dinamism, insa nu se potriveste cu imaginea rigida a exteriorului. La Cluj au ales o solutie asemanatoare, insa o cromatica neutra: gri metalizat inchis spre baza, urmand ca tonalitatea sa se deschida pe masura ce randurile urca. Probabil ca ne vom da seama de efect abia la finalizarea lucrarilor, asa, in teorie ( 3dmax, cinema4D) totul e frumos.

Poate au renuntat la acoperis, de ce sunteti rai? Sunt de acord ca este aproape imposibil sa termine stadionul, in cazul in care il fac corect.

Tare mi-e frica sa nu se intample ceva grav la primul meci. S-au intamplat destule tragedii pe stadioane.

Personal, eu consider ca varianta cu scaune de culori diferite e oribila.

bogdinho'14.03.2011 09:20
Ratane, cand trimiti mesaje legate de mame nu meriti respectul nimanui.

Te asteptam la cotitura.

Ok.

red&blue_boy14.03.2011 09:27

De la Jiji citire - Andrei Ionescu nu mai are voie sa se antreneze in Ghencea,cu Steaua!Am inteles ca i s-a scos si poza de pe site-ul clubului.

bogdinho'14.03.2011 10:11

Bine ii face lui Ciobi , scoate banii de la el moca :)) bravo Andrei.

Edit :

Gigi Ciobi Becali in "Dosarul Valiza": "Domnule presedinte, am citit pe mimica dumneavoastră că ati inteles că premierea nu e mită"

Asta chiar e fantastica :))

«1552553554555556689»