Liderul galerie de la Peluza Nord, Gheorghe Mustață, a declarat că cel mai potrivit pentru postul de capitan este portarul Ciprian Tatarusanu.
"În vestiarul acela trebuie o mană de fier care să ia masuri, indiferent de valoarea jucatorului. Cine greseste trebuie trimis la echipa a doua sau exclus din lot. Jucatorii iubesc banii si trebuie să-și dea viata pe teren. Suntem suparati pe Tanase, el nu a inteles cum trebuie să se comporte capitanul Stelei. Noi l-am vedea capitan pe Tatarusanu", a spus Mustață la sport.ro.
Liderul fanilor si-a reconfirmat sustinerea față de managerul Mihai Stoica: "Noi, suporterii, de două zile, stam pe telefon cu Mihai Stoica. El si Duckadam sunt sigurii stelisti din club. Meme va avea acelasi rol in club, este un conducator extraordinar".sursa
p.s dle Mustata, mie imi place Martinovici! Va rog sa-l impuneti permanent in primul 11, sa aiba si publicul feminin cu ce sa-si clateasca ochii, daca fotbal nu vedem.
"Am vorbit cu mai multi oameni din galerie. Mi-au spus ca au o rugaminte la mine, ca nu ma obliga dar ei vor ca Tatarusanu sa fie capitan de echipa. Mi-au zis ca, daca ii respect, acesta trebuie sa poarte banderola. Am fost de acord si i-am comunicat si lui Cirtu. Tatarusanu va fi capitan de acum inainte", a anuntat Becali.
santajul asta emotional l-au invatat de la MM? ![]()