Am injurat eu pe cineva kyokushinule ?
Cred ca ai halucinatii ![]()
Am injurat eu pe cineva kyokushinule ?
Cred ca ai halucinatii ![]()
Vrei o pauza de 30 de zile, nesimtitule?
@ Le reseau pansant :
Nu e nici o problema.Si eu mai confund cateodata.Ma gandeam eu ca poate nu te referi la West.Mie asta mi-a ramas in minte,cum mai spuneam,cand a vrut sa-l altoiasca pe Lucescu,cand a antrenat cateva luni pe Inter! ![]()
Mi-a placut si mie mult Yorke,si la Villa,si la United.Cand am jucat noi cu Villa in UEFA,era inca la ei.
Si Okocha,ce jucator a fost si asta!!!Mijatovic,Zamorano,si multi altii!...Ce vremuri,ma ia cu durere de cap cand vad ce e azi,cu fotbalul asta modern,mama lui !!!
Ziege eu asa retin ,ca juca fundas stanga,in unele cazuri si mijlocas stanga.Oricum,juca in banda.A mai fost parca si pe la Milan,Tottenham!Poate te referi la Zickler,sau ii confunzi.
@ Judy :
frumos gest din partea lui Ghionea.
Nu vreau ma nicio pauza , va rog sa nu ma mai provocati , atat , ignorati-ma , considerati ca sunt invizibil ![]()
Edit :
Din cate tin eu minte si Bostina a facut acelasi lucru cand juca la Dinamo , asta denota faptul ca sunt niste oameni educati , care au ramas cu amintiri placute din Ghencea si culmea , ambii au plecat din Galati...
RESPECT ![]()
pai daca tot respecti 2 oameni plecati din Galati, nu mai boldi ostentativ provincia istorica din care fac parte.
Si ce ma ? E parerea mea , care-i problema ?
problema e ca nu e fain sa ne injuri chiar si indirect si nici sa vii cu tonul asta de sus sa vorbesti cu noi, mai ales cand esti nou pe forum si orizontul tau fotbalistic cuprinde ultimii 5 an.
Ce e cu semnul ala? cui era adresat?
Ziege eu asa retin ,ca juca fundas stanga,in unele cazuri si mijlocas stanga.Oricum,juca in banda.A mai fost parca si pe la Milan,Tottenham!Poate te referi la Zickler,sau ii confunzi.
Despre Christian era vorba, doar ca deh cu timpul am uitat si aveam impresia ca a fost atacant, Zickler a fost atacant dar mai recent a fost la Bayer pana tarzior cam in 2003/4.
De Djorkaeff ce mai siti? hai repejor
problema e ca nu e fain sa ne injuri chiar si indirect si nici sa vii cu tonul asta de sus sa vorbesti cu noi, mai ales cand esti nou pe forum si orizontul tau fotbalistic cuprinde ultimii 5 an.
Daca ar vorbi si ceilalti cu aceeasi intelegere si normalitate cum o faci tu , fi sigur ca nu as mai riposta nici eu , insa ei nu fac decat sa ma provoace ![]()
Imi cer scuze fata de tine , stiu ca te-am atacat si pe tine , imi pare rau ![]()
Raman la pararea mea , Drogba este unul dintre cei mai valorosi strikeri din ultimul deceniu , iar Hagi si-a atins apogeul la varsta de 29 de ani si dupa ![]()
PS: cand s-a infiintat Acasa TV in primii 2 ani duminica difuza doar sport, transimteau meciuri din Anglia, Franta, Italia si Germania, retrospective, interviuri si povesti cu nea Vanea, era superb iubeam pur si simplu acasa TV, il pusesem primul post pe televizor.
Da da, transmiteau parca Serie A. Tin minte ca s-a transferat atunci Chivu la AS Roma si a marcat in primele meciuri 2 goluri superbe din lovituri libere. Unul dintre ele a fost in poarta lui Buffon parca.
LRP
Incep sa ma indragostesc de tine bah!
Yourri Djorkaeff era unul din preferatii mei. Era pe vremea cand nu intelegeam cum poate un mijlocas ofensiv/atacant sa poarte numarul 6. ![]()
Era foarte bun, foarte, foarte bun! Si cand juca la Inter cu Ronaldo...pffff.... mult timp am crezut ca aia era cea mai buna echipa din lume.
Ronaldo, Djorkaeff, Baggio, Zamorano, Tarbio West, Aaron Winter, tanarul Pirlo, Zanetti, bineinteles, Pagliuca, Bergomi(pe final de cariera), Silvestre si un jucator care mie mi-a placut mult dar de care poate nu ati auzit Benoit Cauet, un mijlocas foarte bun.
Si mie mi-a placut mult Djorkaeff!Pe langa tehnica,ce sut avea de la distanta!
Imi amintesc de Cauet,parca de la PSG a venit la Inter.Un fel de Cambiasso actual.
Avea Inter super trupa,dar nu formau o echipa adevarata,in tot anul aducea Moratti o gramada de jucatori,nu-i lasau sa se omogenizeze.
Dar de jucatorii din fosta Iugoslavie ce ziceti,nu v-au placut?Un Dejan Savicevic,Zvonimir Boban,Dragan Stojkovic,Robert Prosinecki !!!
Incep sa ma indragostesc de tine bah!
daca esti blonda cu ochi albastri 1.80, sani mari si studenta la matematica la Munchen poti sa o faci linistit.
A mai fost un atacant bunicel George Weah si asta era spectaculos.
Pe atunci cu greu vedeai marii jucatori, erau putine meciuri transmise, cam 1/2 saptamana din campionatele tari, iar rezumate internationale mai rar pe TVR, tin minte ca asteptam nu nerabdare eurogoluri pe eurosport era miercurea pe la 12 tinea pana la 1 jumate, in timpul ala nici nu respiram eram ochi si urechi.
Tot de la jumatatea anilor 90 a fost si Sammer alt jucator de mijloc bun, pacat ca s-a retras repede, sau Chapuisat.
Am acasa si acum albumele cu abtipilduri Pannini de la euro 96, CM98, divizia 94-96, si CL din 97 cand ajung acasa chiar o sa le revad, o sa postez aici niste poze sa avem ce sa comentam, sunt convins ca stiti acele albume poate aveti si voi.
red blue, cum de l-ai uitat pe Suker? era tare Boban si tot un sarb Mihailovici ce executant de lovituri libere era, era fenomenal tipul, la el lovitura libera de la 20m era gol sigur.
Ce mai ziceti de Pagliuca si Ilkner ?
He he, fosta Iugoslavie. Aia da... aveau aia niste jucatori...
Pfff...
Cei mai tari, parerea mea, au fost cei doi oameni de la Real, care au castigat CL in 98, Mijatovic si Suker.
Dar atunci mai erau si altii, foarte buni.
Alen Boksic, Prosinecki si Zvonimir Boban la croati. Kovacevici,Stoicovici, Savicevici, Mihaliovic, Milosevici, la sarbi.
p.s.
Bodo Illgner si Adreas Kopke erau 2 din portarii mei preferati.
@ Le reseau pansant :
Da,l-am omis pe Suker,mare atacant,oricum parca l-ai pomenit tu aseara.Mai sunt cativa buni,ca Boksic,Mihajlovic,Mijatovic, ii enumeram doar pe cei care mi-au placut mie foarte mult!
Suker a tras Croatia dupa el pe locul trei la CM '98!Imi amintesc ce gol i-a dat la Euro '96 lui Schmeichel!!!Alt portar mare!!!
Ce amintiri mi-ai mai trezit si cu Illgner,poate e portarul meu preferat,alaturi de Schmeichel si Casillas!
@ Adrian :
Apropo,prin insiruirea asta de jucatori,vedem ce echipa a avut si Real in anii '90,nu era un Real ca cel de-acum,galactic,marketing etc,pe care multi il blameaza...Noi am avut placerea sa vedem si alte vremuri,inainte de era galactica! ![]()
p.s. sa nu uitam si de Roberto Carlos sau Hierro !
Aoleu... pai ce echipa avea Realul in 98, cand au luat CL,
Illgner, Pannuci, Redondo, Hierro, Roberto Carlos, Sanchis, Karambeu, Seedorf, Mijatovic, Suker, Savio. Aia erau vedete in orice era, nu doar acum 13 ani.
Da Adrian,asa e,dar ei nu vindeau gel de par,chiloti,mai stiu eu ce,nu extaziau pustoaicele din Asia,cum e la moda astazi...
Doamne,Redondo,pentru mine ala e inchizatorul perfect !!!
Ce amintiri mi-ati trezit,imi dau lacrimile!Va multumesc baieti! ![]()
Sa nu uitam de Panduru , Belodedici sau Lacatus ![]()
Bocdinho
Tu nici nu i-ai vazut jucand si comentezi bai baiatule? Lasa-i pe cei mari sa discute si du-te tu si mai cauta cateva poze cu femei dezbracate pe net, ca sa faci biceps.
Red&Blue
In acele vremuri preferatii mei erau Ronaldo si Del Piero. De italian m-am indragostit dupa ce ne-a dat noua gol din lovitura libera. Era un pusti atunci, nimeni nu stia de el. Si vine si ne sparge pe noi. Si ce gol a dat... pffff...
Fotbalisti mah!
Bocdinho
Tu nici nu i-ai vazut jucand si comentezi bai baiatule? Lasa-i pe cei mari sa discute si du-te tu si mai cauta cateva poze cu femei dezbracate pe net, ca sa faci biceps.
Gay-ule , eu l-am vazut pe Lacatus jucand pentru Steaua chiar spre finalul carierei sale , tu nu cred ca ai participat la vreo actiune de pe Ghencea in toata cariera ta impresionanta ![]()
Mi se pare mie sau micutul prost al satului devine tot mai tupeist?
La ce actiuni de pe Ghencea ai participat tu, poponare? La cate deplasari te-ai bagat? Unde ai fost cel mai departe? Ai fost in afara tarii?
Du-te ba de aici si vorbeste cu prietenii tai, ca poate ei cred povestile pe care le bagi.
Tu l-ai vazut pe Lacatus jucand? Cand? Poate la Replay.
Tu nu vezi ca vorbesti doar din presa, din auzite?
"Hagi a atins apogeul la 29 de ani", "Drogba e cel mai bun atacant din ultimii 10 ani", etc., etc.
Calmeaza-te, ba, baiatule, ca te faci de ras. Desi nu cred ca mai e posibil sa te faci de ras mai mult.
Ai zis ca vrei sa fii ignorat dar vad ca te tot bagi in discutiile noastre. Pai cum vine asta?
Ti-am zis ca tu ai probleme cu capul.
Pentru acel "gay-ule" rog moderatorii sa ii aplice sanctiune baiatului, ca prea si-a luat nasul la purtare. Din momentul asta nu mai functioneaza regula cu "are voie sa ma jigneasca pe mine".
Adriane, stiu ca o sa te superi, dar penibilul iti va putea raspunde abia saptamana viitoare
A plecat in excursie cu clasa.
E mai bine asa. Ca poate, cu atata timp liber, o sa puna mana pe niste casete sau dvd-uri cu meciuri din anii 90, ca sa mai invete si el fotbal.
Poate, de niste imagini cu Hagi inainte sa faca 29 de ani, cine stie....
Da,da... bun George Weah. Parca ar fi vrut liberienii sa-l aleaga presedintele tarii.
Cred ca liberieni este corect. Daca gresesc,iertati-ma.
dar care e treaba cu ionita? ![]()
ionita e unul dintre preferatii lui bogdinho, alaturi de drogba. cei mai buni strikeri