FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1544545546547548689»
bogdinho'14.02.2011 18:09

Eu zic Henry-Drogba :)

pytycrys14.02.2011 18:33

Hei hei.. De Dennis Bergkamp nu stiti? :punk:

Alex88pl14.02.2011 18:34

astia cand au jucat la aceeasi echipa?

cuplu de atacanti in ultimii 20 de ani? Henry-bergkamp

Bogdan14.02.2011 18:36

Bogdihno mai taci. Ce atacant a fost drogba care a explodat la 29 de ani?

Pai Ronaldo la 18 ani facea furori la PSV.

Adrian14.02.2011 18:43

Si Bergkamp a fost mare.

Au fost multi. Gata cu generatia aia...

Pacat. Au fost mult mai spectaculosi ca astia de acum.

David14.02.2011 19:04

Ronaldinho> Ronaldo

red&blue_boy14.02.2011 19:10
De cand ma uit eu la fotbal, nu am vazut atacant mai bun ca Ronaldo. Asta chiar isi merita porecla. Mi se pare ca i se zicea "Fenomenul".

Niciodata nu o sa inteleg de ce i-a dat Barca drumul in 97.

Daca ar fi sa aleg eu cel mai bun cuplu de atacanti din ultimii 20 de ani, as alege cuplul Ronaldo - Van Nistelrooy. Cei mai buni!

Eu as alege Ronaldo - Shevchenko / Raul .

Cu adevarat "Il fenomeno" Ronaldo!Cand mai aud pe unii zicandu-i lui Mutu asa ma apuca rasul...Si eu cred ca de nu pleca de la Barcelona era si mai si,la Inter au inceput accidentarile.

Doamne ce curse facea,ce viteza si control al balonului avea!

Hei hei.. De Dennis Bergkamp nu stiti?

Super jucator,de o eleganta cu care controla balonul mai rara!

razvan2814.02.2011 20:40

Unul dintre cei mai mari jucatori ai ultimilor 20 de ani si un atacant incredibil.Din acest moment fotbalului i s-a mai dus din stralucire.

S-a retras Dennis Berghamp , Maldini , acum Ronaldo , urmeaza Henry , Del Piero sau Puyol...fotbalul isi pierde stralucirea , vine o noua generatie obsedata de bani cu Cristiano Cocalaro Ronaldo in frunte...

Adrian14.02.2011 22:54

Bah, nu mai ziceti de Cristiano Ronaldo ca e cocalar obsedat de bani, ca ala macar joaca fotbal. Cocalari obsedati de bani sunt restul, ratatii care se cred vedete desi nu stiu nici sa-si lege ghetele.

pcsbb15.02.2011 08:01

Drogba are aproape 40 de ani, stie cineva vreun atacant care sa joace asa bine la varsta asta? :happy:

SuperstaR1815.02.2011 09:02

In opinia mea, Drogba e pe o scara de la 1 la 10 cam la ... 5... fata de niste magicieni ca Bergkamp sau Ronaldo. Aia atacanti completi frate! Tot ce vroiai! Bateau lovituri libere, cornere, driblau, sutau, aveau viteza, joc de cap, tehnica ireprosabila, simtul golului si cate si mai cate! In plm, fotbalul asta modern acum implica semi-atacanti: ori pivoti care stau numai, dar numai in careu, ori atacanti care joaca mai retras (cu o inaltime de 1.75 maxim si care cad la prima rafala de vant).

Bine, exagerez. Dar din cauza ca mi-e dor de inceputul anilor 2000... alt fotbal, alte nebunii. Acum, it's all about the money, Ronaldo, freze date cu mult gel, turnee in America si Asia, bani, bani, bani, bani, e foame de bani! :greedy:

Maye15.02.2011 09:04

Tunsoarea lui Ronaldo din 2002 n-am sa o uit niciodata.

Cum n-am sa uit niciodata ce jucator a fost.

Sa traiesti, maestre al fotbalului!

bogdinho'15.02.2011 12:05

Ce-ai bai speriatule , e parerea mea si sincer Drogba este un mare atacant :)

astia cand au jucat la aceeasi echipa?

cuplu de atacanti in ultimii 20 de ani? Henry-bergkamp

Era vorba de cei mai buni atacanti din ultimii ani , nu daca au jucat impreuna vreodata...

Adrian15.02.2011 12:23

Bogdinho, am inteles ca tu esti foarte prost, dar hai sa iti explic o treaba. Doar pentru ca eu ti-am permis sa vorbesti cu mine cum poti(ca stiu ca doar atata poti) fara sa iei ban, nu inseamna ca regula asta se aplica si in cazul celorlalti oameni de pe site. Am observat ca in ultimele zile ai inceput sa cam sari calul, probabil datorita faptului ca am cerut sa iti fie scos ban-ul primit pentru injuraturile pe care mi le-ai adresat.

E greseala mea si mi-o asum.

Te sfatuiesc sincer sa te potolesti si iti amintesc ca, doar pentru ca ne faci sa radem, nu inseamna ca nu o sa fii banat permanent.

Asa ca las-o mai moale cu expresii gen "moldovene" sau "speriatule".

bogdinho'15.02.2011 12:31
Asa ca las-o mai moale cu expresii gen "moldovene" sau "speriatule".

"Idiot , pupincurist " sunt expresii pe care tu mi le adresezi mie si nu primesti nicio " pauza " , eu imi spun o parere si chiar daca nu atac pe nimeni , tot deranjeaza...

Nu e vina mea ca sunt asa de iubit aici :)

Adrian15.02.2011 12:34

Ce faci tu, prietene, se numeste trolling. Adica doar postezi fara rost, lucruri aiurea, pe care nu le argumentezi si le pui pe site doar pentru a fi bagat in seama, pentru a enerva. Pentru trolling se ia ban direct dar in ultimii ani regulamentul a fost mai ingaduitor.

Adu si niste argumente la ceea ce zici si vei vedea ca lumea nu te va mai lua la misto. Dar, cand tu zici azi ceva si maine te contrazici, ce vrei de la lume?!

navodarean15.02.2011 12:57

nu vreau sa stric atmosfera... , dar

bogdinho'15.02.2011 13:10
Adu si niste argumente la ceea ce zici si vei vedea ca lumea nu te va mai lua la misto. Dar, cand tu zici azi ceva si maine te contrazici, ce vrei de la lume?!

Adica ce vrei sa zici ? Sa fiu ca unul dintre " pupincuristii " tai si sa fac asa cum dictezi tu ? Eu nu pot sa fiu unul dintre ei ca sa fiu prieten cu tine , imi pare rau , dar nu pot :)

Si nu sunt eu cel care de cele mai multe ori incepe un conflict , dupa cum vezi mai sunt si provocat cand imi spun o parere...

Adrian15.02.2011 13:18

Alta perla marca bocdinho. Daca aduce argumente la ceea ce zice, e pupincurist. Superb!

Atunci continua ma sa vorbesti prostii, ca presimt ca in curand o sa ne parasesti, oricum.

bogdinho'15.02.2011 13:37

Repet draga Adriane , eu nu pot fi sclavul tau si sa spun doar ceea ce iti place tie , spui ca am " probleme cu capul " , dar tu cand spui ca " golul primit Joe Hart de ce nu poate sa se numeasca gafa " cine crezi tu kyokushinule care are probleme mai grave la creier ? Cred ca antrenamentele dure ti-au afectat sistemul de gandire al lucrurilor...

Si imi mentin parerea , Drogba mi se pare unul dintre cei mai buni atacanti din ultimul deceniu :)

Prietene , Hagi la ce varsta a explodat ? :) Parca tot la 29 de ani sau ma insel ?

Stai linistit ca nu conteaza varsta , asta cu varsta este o prostie a mentalitatii din Romania , de aceea jucatori care sunt trecuti de 30 de ani sunt considerati terminati...

Milan a castigat trofee importante in ultimii 10 ani datorita " batranilor " , asa ca nu mai baga faza cu varsta ca nu tine :)

Adrian15.02.2011 14:00

Ai, ce-mi place cand vorbeste bocdinho fara sa aduca argumente. Mai frumos ca asta e doar atunci cand vorbeste cu argumente inventate.

Bai, bocdinho, a aduce argumente in favoarea prostiilor pe care le debitezi e un lucru bun. Si nu te face sclavul nimanui. Daca tu nu intelegi asta, atunci du-te la parintii tai si roaga-i sa-ti explice.

In alta ordine de idei, doar pentru ca dai tu un citat dintr-o intrebare si eviti sa postezi si semnul de intrebare, nu inseamna ca eu vorbesc prostii. Inseamna doar ca tu esti rau intentionat.

Si in al n-lea rand, habar nu ai fotbal. Sa spui ca Hagi a explodat la 29 de ani e o prostie aproape la fel de mare ca tine(ca ziceai ca esti mare). Hagi nu a explodat la 29 de ani. Hagi a explodat mult mai repede, in timp ce juca in Romania, la Sportul. Atunci cand a ajuns golgeterul competitiei, inainte sa vina la Steaua.

Asta arata cat de mult fotbal stii tu. Sa spui de un om care a castigat supercupa europei si care a mai jucat o finala de cupa europeana, ajungand la Real Madrid, ca a explodat doar la 29 de ani, arata ca esti varza rau de tot.

Alex88pl15.02.2011 14:05

Hagi a explodat la 29 de ani? pe bune?

si vezi ca acolo scrie cuplu de atacanti. presupun ca stii ce inseamna

Ronnie15.02.2011 15:18

Hagi a explodat la 29 de ani?! :)))))))

PS: Drogba cel mai bun atacant?:)))))) Pai ce a castigat asta ma inafara de 2-3 campionate prin Anglia in toata cariera? :))))

Vai de capu' tau...

Bogdan15.02.2011 15:25

@bogdinho Adrian iti poate confirma ca noi doi am avut o gramada de discutii in contradictoriu pe vremea primului manadat a lui Lacatus la Steaua. Eu eram pro el contra. Dar fara jigniri sau alte cele. Discutat argumentat si pe fapte.

Ce faci tu acum se numeste trolling. Pacat ca nu te pot bana eu.

Te-am rugat sa-mi aduci argumente de ce e drogba unul dintre cei mai buni atacanti. Si de ce nu e Messi sau C. Ronaldo? Sau Ibrahimovici? eu nu-l consider un atacant bun pe un jucator de explodeaza la 29 de ani.

Legat de Hagi esti praf. Hagi de cand era la Farul explodase. Si avea 16 sau 17 ani. L-a luat sportul apoi Steaua (citeste un articol legat de faptul cum l-a luat Steaua pentru finala supercupei europei) in care a si dat gol.

Alex88pl15.02.2011 15:40

Marica a fost dat afara de Stuttgart, pe motiv ca nu se mai intelegea cu nimeni din echipa. ne-a ciobane, vezi ca e liber de contract asta, si e si dinam0vist. indeplineste toate cerintele lu` mata-le. da` vezi ca o sa fie greu cu lovelele. incearca cu niste branza.

«1544545546547548689»