FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1545546547548549689»
Adrian15.02.2011 15:55

Bogdan

Pai, chiar asta e ideea de forum, sa discuti argumentat cu alti oameni tot felul de subiecte. Si nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu tine.

Din pacate, generatiile mai tinere nu inteleg ce e aia discutie in contradictoriu, dezbatere. Si nici nu cred ca pot sa participe la asa ceva, in mare datorita faptului ca au o cultura generala destul de slabuta. De aia se ajunge asa repede la injuraturi.

bogdinho'15.02.2011 16:42

Hagi la CUPA MONDIALA a explodat si s-a facut remarcat inteligentilor :) Credeti voi ca mai isi primea supranumele de " Rege " daca nu ar fi fost de-a dreptul sclipitor la Mondial ?

@ Bogdane :

Cum spui tu ca Hagi a explodat la 16-17 ani la Farul , asa pot spune si eu ca Matei a explodat la aceeasi varsta si tot la Farul , doar nu il lua Steaua degeaba !?!?!? Ce mare jucator e Matei ?

Hagi a dovedit in timp ca e fotbalist , iar apogeul l-a atins dupa varsta de 29 de ani...

edit :

Asa ca nu mai incercati sa mi va urcati in cap , sunteti impreuna si gasiti tot felul de stupizenii ca sa ma faceti pe mine vinovat...

Ronnie15.02.2011 16:53

penibilinho, vezi ca Hagi la 17 ani era la echipa nationala, la 21 juca la cea mai buna echipa a Europei si la 25 semna cu Real Madrid. Si tu il compari cu Cosmin Matei?

Si ai dreptate, suntem tot forumul impotriva ta. Nu suportam arogantii prosti.

bogdinho'15.02.2011 17:29

Oricum era altceva pe vremea aia , dar Hagi si-a atins apogeul dupa 29 de ani , clar :)

Adrian15.02.2011 18:17
Hagi la CUPA MONDIALA a explodat si s-a facut remarcat inteligentilor smile.gif Credeti voi ca mai isi primea supranumele de " Rege " daca nu ar fi fost de-a dreptul sclipitor la Mondial ?

Dragul meu bocdinho, daca lumea iti zice ca esti prost, de ce nu incerci macar sa te documentezi inainte sa sari cu raspunsul.

Hai sa iti spun ceva.

La primul meci pentru Steaua, in 87, Hagi castiga de unul singur Supercupa Europei.

In 89, Hagi juca cu Steaua in finala CCE pierduta cu Milan.

In 90, "neexplodatul"Hagi(dupa cum zici tu) s-a transferat la o echipa necunoscuta pe nume Real Madrid.

Cand a ajuns la Real, Hagi i-a dat pe aia peste cap cu goluri de la mijlocul terenului. Inca nu explodase.

A facut greseala de a-l urma pe mucescu la Brescia Si asa au urmat 2 sezoane mai slabe, pana in 94, cand a facut un turneu superb la mondial si l-a luat Barca.

Vreo 90 de goluri pentru Steaua, performante in Europa, transfer la o super echipa - Astea sunt nimicuri, explodatule?

Tu faci greseala de a cita ce scriu ziaristii de rahat din Romania. Ca astia toti spun ca Hagi si-a atins apogeul cand a ajuns la Galata. Bullshit!

Hagi era in acel moment in regres. Incepuse sa aibe probleme la genunchi si a si terminat-o pana la urma. Turcia era in acel moment un campionat foarte slab. Hagi s-a impus pentru ca el era zeu iar ceilalti nu erau. E atat de simplu. I-a invatat pe turci fotbal.

Dar ar fi facut la fel si in Romania sau Ucraina sau alt campionat mai slab.

De fapt, nici nu cred ca tu l-ai vazut pe Hagi jucand vreodata.

Eu ti-am mai zis, dar nu vrei sa intelegi. Argumenteaza prostiile pe care le debitezi si incerca sa aduci argumente corecte. Studiaza inainte sa vorbesti!

Sau iti place sa te faci de rahat?

red&blue_boy15.02.2011 19:17
Hagi la ce varsta a explodat ? :) Parca tot la 29 de ani sau ma insel ?

Hai ma,cum sa spui asta?...N-ai auzit de Hagi pana cand a ajuns la turci?...Cred ca nici un dinamovist n-ar spune asta...Daca spuneai c-a explodat barem in '87,la Monte Carlo, mai era cum era...

Marica a fost dat afara de Stuttgart, pe motiv ca nu se mai intelegea cu nimeni din echipa. ne-a ciobane, vezi ca e liber de contract asta, si e si dinam0vist. indeplineste toate cerintele lu` mata-le. da` vezi ca o sa fie greu cu lovelele. incearca cu niste branza.

Sa vina Marica!!!Jiji, MM, pe el! Ce cuplu ar face cu BurdujanTorres !!! Siguuur am lua titlul !!! :D

Le reseau pansant15.02.2011 20:34
Sa vina Marica!!!Jiji, MM, pe el! Ce cuplu ar face cu BurdujanTorres !!! Siguuur am lua titlul !!!

ia te uita aici si la asta, tu dupa ce lume vii fratioare? pai cu marica luam cupa mondiala a cluburilor, asta dupa ce in finala invingem de 2 ori Barcelona, umilim Milanul, iar cu Chelsea facem instructie toate cele 3 reprize ale meciului inclusiv la penaltiuri.

Bogdanel

se cunoaste ca nu ai nici cultura fotbalistica si nici buletin.

In primul rand Hagi a debutat la nationala la 18 ani si 6 luni, in '84, intr-o echipa care tocmai venise de la CE din Franta, acea echipa reusise o mare performanta anume se calificase la un turneu final dupa 14 ani de pauza.

Doi la mana, la sportul a fost golgheterul echipei 2 ani, iar intr-un an a fost si cel mai bun marcator din divizia a, 34 de goluri (parca), echipa Sportului din acel an terminand campionatul pe locul 3. Dupa asta, a ajuns la Steaua unde a jucat aproape in toate meciurile posibile pana la transferul la Real Mardid, transfer care a fost cel mai scump din Romania si unul dintre cele mai scumpe ale acelui an in Europa.

La Steaua a inscris, in peste 20 de partide cel putin 2 goluri, ajungand cu echipa intr-o semifinala si finala de CCE, de asemenea a fost inca o data golgheter al campionatului national si de alte 2 ori pe podium. La echipa nationala contribuie decisiv la calificarea istorica la CM din italia '90 unde deja era lider si capitan, la Real Mardid a fost numai titular si a fost si capitan. Inainte de CM deja devine unul dintre cei mai selectionati fotbalisti romani si cel mai prolific marcator in activitate.

Revenind la comparatia dintre atacanti

se vede ca nu ai prins si alte timpuri cand nu reclamele la cola si telefoane faceau mari fotbalistii,

prin anii '90 au fost atacanti mult mai tehnici/rapizi/modesti/prolifici decat Drogba.

enumar: nemtii-Klinsmann, Birhoff, Ziege,

fotbalisti care faceau spectacol meci de meci, pentru tin spun mai multi: Delpiero, Ravanelli, Vieri, Inzaghi, Batistuta, Klinsmann, Birhoff, West, Ochocha (un nigerian nu stiu daca am scris bine), Suker (prietenul nostru), Mijatovici, Baggio, Romariao, Bebeto, Zanneti, Mendieta, Zamorano, Berkamp (si toata legiunea olandeza a Barcelonei 98) si nu in ultimul rand Raul.

Toti acestia au fost mult peste Drogba si inca ceva, ei jucau la echipe fara 50 de vedete pe teren.

PS: cine isi mai aminteste de cuplul Delpiero Inzaghi, ce trupa fantastica a avut Juve din 95 pana in 99.

PS2: dar de Zola ce mai stiti, hai remeber ca era si el teribil ca jucator.

MoWeed15.02.2011 20:53

Nu credeam sa apuc sa vad pe site-ul asta o tampenie asa de mare ca cea spusa mai sus.

Hagi a explodat la 29 de ani :))))

red&blue_boy15.02.2011 21:17
ia te uita aici si la asta, tu dupa ce lume vii fratioare? pai cu marica luam cupa mondiala a cluburilor, asta dupa ce in finala invingem de 2 ori Barcelona, umilim Milanul, iar cu Chelsea facem instructie toate cele 3 reprize ale meciului inclusiv la penaltiuri.

N-am vrut sa sar calul,ma multumeam si doar cu titlul! :) As vrea,daca se poate,ca in loc de Chelsea sa batem pe Manchester United,da mai bine,la cum joaca Chelsea acum... :D

Adrian15.02.2011 21:36

LRP

Da, da, ai dreptate.

Cuplul Del Piero - Inzaghi a fost cel mai bun cuplu de atacanti pe care i-am vazut eu sa joace impreuna la o echipa de club. Acest cuplu plus cuplul Henry-Trezeguet(care au facut la nationala performante, desi au jucat impreuna si la Monaco) au fost CLAR cele mai bune din ultimii 20 de ani.

Cedarea lui Inzaghi la Milan ramane una dintre enigmele fotbalului, mutare pe care nu o inteleg. La fel ca cedarea lui Zidane la Real(atunci era in forma maxima). Cred ca au avut probleme la cap conducatorii lui Juve atunci. :))

MoWeed15.02.2011 21:37

Adriane, au facut si ei un ban. Daca titlurile erau deja asigurate de "eminenta cenusie" Moggi...

Adrian15.02.2011 21:45

Da, probabil ca de aia. Totusi, ce echipa avea Juventus la sfarsitul anilor 90....pfffffff

Era Angelio Peruzzi, unul dintre cei mai buni portari pe care i-am vazut eu, desi nu a aparat la nationala Italiei la fel de mult cum ar fi meritat(Atunci mai era un Toldo, un Paglicua, a venit un Buffon mai tarziu...)

Ferrara, Pessotto, Montero si Mark Iuliano - fundasi

Di Livio, Zidane, Deschamps, Conte, Davids, Tacchinardi - mijlocasi

Del Piero, Inzaghi, Boksic, Henry, Vieri, Ravanelli si Vialli sau Baggio - atacanti

Plus Lippi, care atunci era mai Mourinho decat Mourinho.

Astia erau in anii 90 mai vedete ca vedetele de azi.

red&blue_boy15.02.2011 21:45
Revenind la comparatia dintre atacanti

se vede ca nu ai prins si alte timpuri cand nu reclamele la cola si telefoane faceau mari fotbalistii,

prin anii '90 au fost atacanti mult mai tehnici/rapizi/modesti/prolifici decat Drogba.

enumar: nemtii-Klinsmann, Birhoff, Ziege,

fotbalisti care faceau spectacol meci de meci, pentru tin spun mai multi: Delpiero, Ravanelli, Vieri, Inzaghi, Batistuta, Klinsmann, Birhoff, West, Ochocha (un nigerian nu stiu daca am scris bine), Suker (prietenul nostru), Mijatovici, Baggio, Romariao, Bebeto, Zanneti, Mendieta, Zamorano, Berkamp (si toata legiunea olandeza a Barcelonei 98) si nu in ultimul rand Raul.

Toti acestia au fost mult peste Drogba si inca ceva, ei jucau la echipe fara 50 de vedete pe teren.

PS: cine isi mai aminteste de cuplul Delpiero Inzaghi, ce trupa fantastica a avut Juve din 95 pana in 99.

PS2: dar de Zola ce mai stiti, hai remeber ca era si el teribil ca jucator.

Ziege n-a fost atacant,era fundas stanga.Poate ai vrut sa zici de Zickler,ce-a jucat pe la Bayern.

Mai sunt cativa enumerati de tine,jucatori fenomenali,dar care n-au jucat in atac.Totusi,nu inteleg de ce l-ai bagat acolo si pe West,daca te-ai referit la fundasul nigerian,care dupa mine a fost un jucator obisnuit.Sau poate pentru ca i-a dat peste nas lui Il Luce cand a antrenat asta pe Inter?! :)

Zola,super jucator,mi-a placut in special in perioada Chelsea!

Le reseau pansant15.02.2011 21:52
Cuplul Del Piero - Inzaghi a fost cel mai bun cuplu de atacanti pe care i-am vazut eu sa joace impreuna la o echipa de club. Acest cuplu plus cuplul Henry-Trezeguet(care au facut la nationala performante, desi au jucat impreuna si la Monaco) au fost CLAR cele mai bune din ultimii 20 de ani.

In anii '90 au fost foarte multe cupluri de jucatori buni la echipe, eu cred ca acea perioada ramane una dintre cele mai frumoase din istoria fotbalului cam din 90 pana in 2001/2.

Prima data pentru ca jucatori f buni din tarile comuniste s-au transferat la echipe puternice fara sa fie totusi o implozie de straini in echipe, erau cativa, nu toata echipa. In al doilea rand, fotbalul inca nu era atat de comercial, atat de televizat, nu existau cretinismele cu trimite, suna, urmareste, voteaza.

Crearea CL in 92 a facut ca multe echipe puternice sa joace in cupele europene acest lucru intarind campionatele respective, numai ca explozia mijloacelor media, internetul ziare, TV a facut ca fotbalul sa se stinga, plus ca dupa '97/98 se intampla 3 mari lucruri in fotbalul european:

1-infuzia de jucatori brazilieni si africani

2-stingerea scolii olandeze de fotbal, si partial iugoslave

3-"globalizarea" echipelor atat prin jucatori dar mai ales prin publicitate lucru care a omorat fotbalul in urmatorul deceneniu.

PS: cand s-a infiintat Acasa TV in primii 2 ani duminica difuza doar sport, transimteau meciuri din Anglia, Franta, Italia si Germania, retrospective, interviuri si povesti cu nea Vanea, era superb iubeam pur si simplu acasa TV, il pusesem primul post pe televizor.

mai isi aminteste careva ?

Lari15.02.2011 22:04
Marica a fost dat afara de Stuttgart, pe motiv ca nu se mai intelegea cu nimeni din echipa. ne-a ciobane, vezi ca e liber de contract asta, si e si dinam0vist. indeplineste toate cerintele lu` mata-le. da` vezi ca o sa fie greu cu lovelele. incearca cu niste branza.

Sa nu razi, dar mi-a zis careva ca omu' cica era stelist infocat inainte sa intre-n Groapa. Bine... cat de stelist poate fi careva de bani gata, asa cum a fost Marica, dar asta e o alta discutie.

Adrian15.02.2011 22:10

Pai da, au fost multe cupluri atunci, dar majoritatea erau la nationale. Bebeto-Romario(urmat de Rivaldo-Ronaldo) a fost primul mare cuplu de care imi aduc aminte, pe care l-am vazut live, dupa Gullit - Van Basten.

In anii 90, asa cum a zis si LRP, echipele nationale erau mult mai iubite si atrageau mai multi oameni ca echipele de club, pentru ca erau Dream Team-uri. Ma gandesc doar la Yugoslavia, Bulgaria, Romania, din partea asta a lumii. Erau echipe foarte puternice, nu ca azi.

Cand juca Yugoslavia cu Bulgaria te uitai, nu ca azi, ca dai pe nu mai stiu care cu nu mai stiu care.

Echipele de club, atunci, nu erau asa pline de vedete. Cel putin jucatorii respectivi nu erau vazuti ca vedete. Dar poate pentru ca atunci era si vremea cand rasareau superjucatorii care aveau sa marcheze inceputul anilor 2000.

Tin minte ce echipa avea Ajax in 94:

Van Der Sar - atunci un tanar inca necunoscut, un fel de Stekelenburg :))

Bogarde,Frank De Boer,Reiziger, Rijkard - fundasi

Ronald De Boer, Davids, Seedorf - mijlocasi

Kanu, Kluivert, Overmars, Litmanen - atacanti

DREAM TEAM!

Pai cu o echipa din asta castigi usor un CL.

Nu e de mirare ca au si castigat :))

Ronnie16.02.2011 05:28

Nu-l uitati pe Morientes! Eu am crescut cu Raul-Morientes. Aveam si tricouri albe pe care-mi pictam numele lor.

red&blue_boy16.02.2011 05:40

Sau pe Shevchenko ...

Un cuplu puternic,de care nu cred ca s-a pomenit,a fost cel de la Manchester,Andy Cole-Dwight Yorke . Ce meciuri au facut impreuna !!!

LE : ca tot vorbeam de cei mai cei atacanti,Raul a devenit aseara cel mai bun marcator din cupele europene.

Clasamentul marcatorilor in Liga Campionilor (din 1993, incepand cu faza grupelor):

1. Raul (Schalke 04) 69 goluri

2. Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV) 56

3. Thierry Henry (Red Bulls New York) 50

4. Andrei Șevcenko (Dinamo Kiev) 48

5. Filippo Inzaghi (AC Milan) 46

6. Alessandro Del Piero (Juventus) 42

Clasamentul golgheterilor in principala competitie europeană (Cupa Campionilor Europeni si Liga Campionilor, faze preliminare incluse):

1. Raul (Schalke 04) 69 goluri

2. Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV) 60

3. Andrei Șevcenko (Dinamo Kiev) 57

4. Thierry Henry (Red Bulls New York) 51

5. Filippo Inzaghi (AC Milan) 50

6. Alfredo Di Stefano (*) 49

7. Eusebio (*) 47

8. Alessandro Del Piero (Juventus) 44

Clasamentul golgheterilor in competitiile europene:

1. Raul (Schalke 04) 71 goluri

2 . Filippo Inzaghi (AC Milan) 70

3. Andrei Șevcenko (Dinamo Kiev) 64

4. Gerd Müller (*) 62

. Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV) 62

6. Thierry Henry (Red Bulls New York) 59

. Henrik Larsson (*) 59

8. Eusebio (*) 54

. Alessandro Del Piero (Juventus) 54

10. Alfredo Di Stefano (*) 50

Jucatorii al caror nume este urmat de semnul (*) nu mai sunt in activitate.

prostsport.ro

Bogdan16.02.2011 07:56

Ce vremuri :(

Si vine unul ca bogdinho si spune ca maimuta de drogba e cel mai bun atacant dupa parerea lui.

Le reseau pansant16.02.2011 08:05
Ziege n-a fost atacant,era fundas stanga.Poate ai vrut sa zici de Zickler,ce-a jucat pe la Bayern.

Mai sunt cativa enumerati de tine,jucatori fenomenali,dar care n-au jucat in atac.Totusi,nu inteleg de ce l-ai bagat acolo si pe West,daca te-ai referit la fundasul nigerian,care dupa mine a fost un jucator obisnuit.Sau poate pentru ca i-a dat peste nas lui Il Luce cand a antrenat asta pe Inter?!

Ziege a fost mijlocas mai spre atacant, un fel de Dica, el a fost in echipa lui Bayern din 90 pana in 97 cand a si castigat 3 campionate.

Despre jucatorii neatacanti ma refeream la jucatori care au marcat des si care erau practic atacul acelei echipe.

Scuze pt West, da era un fundas l-am confundat cu un jucator din trinidat tobago Yorke pe vremea mea juca la aston villa si pe urma la united, ma rog negrii sunt amandoi se aseamana da-i in ma-sa.

Editare

am citit si eu acum pe wiki despre el, intradevar e fundas dar mie mi-a ramas in minte ca atacant nu stiu de ce, si acum am impresia asta. Scuzele mele pentru eroare de sunt peste 10 ani de cand nu am mai pus mana pe istoria fotbalului.

vine unul ca bogdinho si spune ca maimuta de drogba e cel mai bun atacant dupa parerea lui.

eu pe fotbalistii din 80 si 90 ii vad ca pe niste sportivi si oameni extraordinari si in viata sunt oameni respectabili, seriosi si cumpatati.

Cand il vad pe drogba ala cu paru ca sorcova cu tatuaje, inele si cercele imi vine sa fug, cautati poze cu jucatorii acelor ani sa vedenti cum sunt.

http://de.wikipedia.org/wiki/Ballon_d%E2%80%99Or

mie imi lasa o impresie foarte buna acesti oameni, semn ca pe langa sportivi deosebiti sunt si mari caractere.

Adrian16.02.2011 08:15

LRP

Si eu stiam ca Ziege era fundas de banda. Te referi la Christian Ziege? Ca ala sigur era fundas de banda.

p.s.

Cred ca Van Nistelrooy e cel mai bun marcator dintre toti cei enumerati mai sus.

Omul e absolut fantastic, o masina de goluri.

Chiar daca nu e pe primul loc, ganditi-va ca Van Nistelrooy joaca in copetitii europene doar de prin 1999-2000, cand a ajuns la PSV. Iar Raul e cu Realul in CL de prin 95.

Chiar acum am cautat o statistica.

Raul, 139 meciuri in europa, 70 de goluri.

Van Nistelrooy, 88 meciuri, 62 goluri.

Alex88pl16.02.2011 08:56
Sa nu razi, dar mi-a zis careva ca omu' cica era stelist infocat inainte sa intre-n Groapa. Bine... cat de stelist poate fi careva de bani gata, asa cum a fost Marica, dar asta e o alta discutie.

sa stii ca nu rad. o auzisem si pe aia cum ca pe feisbuc are la echipe favorite(sau ceva de genu) pe Steaua. poate a fost si baiatul aspirant la PN candva.

@Adrian

Conform statisticii ai dreptate. Olandezul este o masina de dat goluri. Dar eu personal il prefer pe Raul fara discutie. El cand s-a maturizat a devenit si un lider in teren. Pe langa faptul ca dadea goluri avea si capacitatea sa traga echipa dupa el. Cu toate ca Realul in perioada buna de la sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000 nu prea avea nevoie sa intoarca un rezultat. Mie personal mi se pare mai bun Raul.

Judy16.02.2011 08:56

La amicalul Poli - ACU Arad, disputat ieri la Jimbolia, au asistat si aproximativ 50 de membri ai galeriei timisorene. Înainte de meci, acestia l-au invitat de mai multe ori pe Sorin Ghionea să scandeze impotriva Stelei, insă fundasul nu a raspuns, starnind nemultumirea fanilor. :)

bogdinho'16.02.2011 09:26
Ce vremuri :(

Si vine unul ca bogdinho si spune ca maimuta de drogba e cel mai bun atacant dupa parerea lui.

Si ce ma ? E parerea mea , care-i problema ? :finger:

Adrian16.02.2011 09:31

Problema e ca esti prost.

Rog un moderator sa il sanctioneze pe baietas. Vad ca e pus pe harta. Pe un topic il injura pe Ronnie, pe altul pe Bogdan.

Cred ca 30 de zile de ban l-ar potoli.

«1545546547548549689»