FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1515516517518519689»
razvan2825.09.2010 12:09

:))

Am cont pe youtube dar nu mai stiu cum se faceau slideuri cu movie maker ca as fi facut un filmulet cu Gigi :naughty:

red&blue_boy25.09.2010 16:18
ai dreptate ca e cel mai buna daca mai erau inca 9 jucatori asa ca brandan ( nu aceiasi pozitie :D :DD:) atunci aveam echipa

Jiji a zis asta dupa meciul de la Craiova...

Da,e bun Brandan,dar nu exagerat de bun... :D

bogdinho'25.09.2010 18:12
Jiji a zis asta dupa meciul de la Craiova...

Da,e bun Brandan,dar nu exagerat de bun... :D

Mai lasati-l pe Brandan sa respire ,"jijiotilor" , nu il mai ridicati atat in slavi , ca nu a facut nimic ca sa confirme asta . Latovlevici e cu mult peste el , e tanar are 23 de ani , spre deosebire de 27 cat are Brandan si nu in ultimul rand e roman ! Brandan e valoros , insa nu ca sa ii ia locul lui Latovlevici , terminati-va cu Brandan al vostru ! :no: !

adistnsc25.09.2010 18:59

Galamaz accidentat si lent de multe ori, Ricardo supraponderal, Apostol reclama ca nu e 100% in plenitudinea fortelor, Brandan joaca dezlanat, Onofras este transparent in joc asa cum ii este si fata, Bilasco ineficient si individualist, tare mi-e ca este o alta teapa cu acesti jucatori care au venit la Steaua ca titulari de drept.

pcsbb25.09.2010 19:23

Nu cred ca vreunul dintre cei care au venit de la Urziceni sunt mai slabi decat ce aveam noi: Banel (poate cel mai slab jucator din istoria Stelei), Surdu (cel mai modest atacant din ultimii 25-26 :ike: de ani de la Steaua), Emeghara, care nu mai e nici jumatate din jucatorul pe care-l stiam, fundasii centrali care sunt lenti si mototoli, Bonfim modest, la inchidere n-avem nimic, Anghelov, vorba unuia nu valoreaza mai mult decat o shaorma, iar Bicfalvi inca nu are destula experienta si maturitate, Tanase catastrofa. Parerea mea ca singurii fotbalisti pe care-i aveam erau Radut (cu potential) si B. Stancu.

Dintre urzicati, Ricardo si Apostol de 2 ani incoace fac cel mai bun cuplu de mijlocasi centrali din Liga 1, Brandan are calitate, Onofras e plafonat, atata poate, Galamaz a fost cam cel mai sigur fundas din campionat, Marinescu trebuie mai mult jucat inca mai poate creste, iar Bilasco nu joaca bine decat pe sistemul croit de Dan Petrescu special pentru el.

Oau parca l-am citat pe Vochin. :))

razvan2826.09.2010 10:40

Vochinee :))

Marinescu a semnat cu Steaua pana la urma ? :blink:

red&blue_boy26.09.2010 11:24
Marinescu a semnat cu Steaua pana la urma ? :blink:

Da...

pcsbb26.09.2010 12:25

Da , Marinescu a venit, dar n-are loc de cateva valori, in special Banel, Surdu si Tanase. De cand a venit a frecat banca, fara vreo sansa ca Mister Ilie sa-l bage, iar domnul "Iedi" nu vad sa-l bage prea curand. :happy:

razvan2826.09.2010 17:57

Jedi Iordanescu :))

danielutzu26.09.2010 18:09

Sunt din Iasi , si mie cam rusine de cum joaca echipa .... Ar trebui sa se duca un grup de Suporteri sa-i ameninte oleaca , sa-i certe , poate asa se apuca si ei de fotbal , Tanase nu mai leaga 2 pase .... Stancu nu mai joaca nimic... Surdu ( mie imi place foarte mult de el ) dar cand are ocazii rateaza cam mult...

sile-jardel26.09.2010 18:18

eu n-o sa inteleg niciodata de unde tactica asta cu doi mijlocasi la inchidere la Steaua???pai au aia 1-0 si tu tii doi mijlocasi defensivi pe teren in loc sa bagi unul mai ofensiv,sa dai gol???pai pe marinescu ala de ce l-ai mai luat daca nu intra niciodata?szekely de ce n-a avut loc azi in echipa?mai slabi decit Nicolita,surdu,brandan,apostol sau bilasco nu puteau fi.

era sa-l uit pe bicfaldi.ce cauta asta la Steaua e o mare enigma pt mine

Astristul26.09.2010 18:30
Sunt din Iasi , si mie cam rusine de cum joaca echipa .... Ar trebui sa se duca un grup de Suporteri sa-i ameninte oleaca , sa-i certe , poate asa se apuca si ei de fotbal , Tanase nu mai leaga 2 pase .... Stancu nu mai joaca nimic... Surdu ( mie imi place foarte mult de el ) dar cand are ocazii rateaza cam mult...

Ce grup? Ce amenintari? Ce jucatori? Sa plece Jiji si cu asta BASTA, dupa cum ii place marelui bOier sa zica!

Alexandru H.26.09.2010 18:34
eu n-o sa inteleg niciodata de unde tactica asta cu doi mijlocasi la inchidere la Steaua???pai au aia 1-0 si tu tii doi mijlocasi defensivi pe teren in loc sa bagi unul mai ofensiv,sa dai gol???pai pe marinescu ala de ce l-ai mai luat daca nu intra niciodata?szekely de ce n-a avut loc azi in echipa?mai slabi decit Nicolita,surdu,brandan,apostol sau bilasco nu puteau fi.

era sa-l uit pe bicfaldi.ce cauta asta la Steaua e o mare enigma pt mine

Da, 4-2-3-1 e o tactica tembela, nimeni nu o foloseste in lume... :stupid:

Te rog eu mult, nu te fa antrenor...

danielutzu26.09.2010 18:35

Singura solutie sa plece e moartea ..... si nu credca o sa vina asa de usor.

Copos a zis ca vinde clubul de 2 ori si nimic ... Nici Ciobanu nu pleaca.

sile-jardel26.09.2010 18:45

dupa cum anticipam Lacatus ESTE NOUL ANTRENOR!!!rusine Lacatus

banelinho_1626.09.2010 18:47

Lacatus noul antrenor..e clar luam titlul 24 :steag_cruce_invers:

radusteaua2326.09.2010 18:49

ciobanu incerca o aplanare a razboiului care sta sa incepa .....suporteri sunt la capatul rabdari , de cate ori sa mai scapi ciobane....

Astristul26.09.2010 18:51
dupa cum anticipam Lacatus ESTE NOUL ANTRENOR!!!rusine Lacatus

Nu mai scapam de boul asta de Jiji in veci! :|

radusteaua2326.09.2010 18:54

aasa este astristul

*Alecs*26.09.2010 18:54

Haideti sa facem un compromis, sa venim 45000 de suporteri pe Ghencea si sa incurajam echipa! :) )

MoWeed26.09.2010 18:58

De ce? De ce multi din oamenii care au facut Steaua ce este astazi aleg sa contribuie la distrugerea a tot ceea ce au creeat?

De ce Lacatus alege sa lucreze a 3-a data cu acest imbecil din loja stiind de ce este capabil acest individ?

pytycrys26.09.2010 19:00

Buna intrebare, nici eu nu inteleg de ce.

gio_stgloria26.09.2010 19:00
Lacatus noul antrenor..e clar luam titlul 24 :steag_cruce_invers:

Ba nesimtitule iesi de pe forumu asta mai repede.

Asta a intrat aici sa bage raca. Nu cred ca e atat de prost , doar se preface.

f234567k26.09.2010 19:09

Sa ii fie rusine! A spus atatea luni la rand ca nu o sa se mai intoarca prea curand in Romania din cauza fetitei pe care vrea sa o dea la scoala in Spania si mai stiu eu ce motive personale. Se intoarce in locul unde a fost umilit de atatea ori in istoria recenta. Preferam sa il vad la o echipa din provincie cum ne pune bete in roate in meciul direct.

razvan2826.09.2010 19:12

Acum am aflat si eu ca Laca e noul antrenor al Stelei...chiar ma bucur , a revenit o legenda adevarata inapoi la club.Indiferent ce se va intampla ar trebui ca lui Lacatus sa i se dea credit si sa antreneze cat mai mult !

«1515516517518519689»