a venit sa fie umilit iar?
eu unu' ma bucur pentru Steaua, dar sunt bulversat din cauza ciobanului care numai pleaca odata ... daca am avea si noi un patron in taota firea lui... cum sunt cei din alte tari.. am fi o echipa... sper doar sa moara..
a venit sa fie umilit iar?
eu unu' ma bucur pentru Steaua, dar sunt bulversat din cauza ciobanului care numai pleaca odata ... daca am avea si noi un patron in taota firea lui... cum sunt cei din alte tari.. am fi o echipa... sper doar sa moara..
eu inca sper ca nu e adevarat..
Haideti sa facem un compromis, sa venim 45000 de suporteri pe Ghencea si sa incurajam echipa!)
Sa se mareasca stadionul si sigur vor veni! ![]()
Imi pare bine ca vine inapoi Marius Lacatus dar imi pare rau ca ciobanu inca mai traieste.
Si acuma urmeaza inca un compromis,nu?
Laca stie cel mai bine ceea ce inseamna Steaua cu adevarat si nu inteleg de ce se implica DIN NOU in bataia de joc care o face ciobanul la club de ani...
Acum am aflat si eu ca Laca e noul antrenor al Stelei...chiar ma bucur , a revenit o legenda adevarata inapoi la club.Indiferent ce se va intampla ar trebui ca lui Lacatus sa i se dea credit si sa antreneze cat mai mult !
si eu zic tot asa,dar uite ca sunt unii asa-zis "stelisti" care vorbesc numai tampenii!!!
Am fost aproape sigur ca pe Lacatus il va aduce ciobanul.Pacat,pacat ca se compromite Laca in halul asta,sunt curios ce-o sa spuna cand va avea de-a face iar cu Jiji,cand-l va face sa renunte iar...
Nu mai scapam de boul asta de Jiji in veci!![]()
Se pare ca asa e...La naiba...
Si acuma urmeaza inca un compromis,nu?
Laca stie cel mai bine ceea ce inseamna Steaua cu adevarat si nu inteleg de ce se implica DIN NOU in bataia de joc care o face ciobanul la club de ani...
Cate compromisuri sa facut? 1 acela cu Piturca.
Sper sa nu aiba parte de acceasi atmosfera ma refer la "demisia demisia" care i sa strigat lu' Ilie ....
si eu zic tot asa,dar uite ca sunt unii asa-zis "stelisti" care vorbesc numai tampenii!!!
Nu neaparat asa zisi stelisti , dar sunt oameni care se intreaba de ce Lacatus a revenit iar dupa ce a plecat de alte doua ori de la Steaua.Fata de Hagi , despre Lacatus nu se poate spune ca a fost umilit de oier , e cu totul alt context intre Hagi si Lacatus.
Cu totii speram ca oierul sa plece odata si sa lase clubul unui patron care doreste sa investeasca pentru a face performanta.Cati bani se baga la Lyon , Juventus , Manchester United , Manchester City mai ales si sunt cluburi la care nici nu stii cine e patron.La noi pentru un jucator de 800 de mii face oieru tam tam 3 zile la gsp si sport.ro , in Anglia , Franta , Italia sau Germania si cand iau aia un jucator de 5 milioane nu zic nimic...conferinta de presa , prezentare jucator si atat - fara patron la TV sa se laude cat de grozav e el si cat de important a fost ca reusit el sa il aduca pe Icsulescu .
^Primul compromis din cate imi aduc aminte a fost pentru Dorinel,pe urma a venit compromisul pentru Bergodi,iar ultimul compromis a fost pentru Piturca.
Si apropo...s-au facut mai multe compromisuri....ca sunt mai multe....mama ei de limba romana....
Compromisuri se fac de 3 ani. Cam asa sta treaba:
Noi protestam, vine un meci prost,pierdem, este dat afara antrenorul. Suporterii de rezultat se enerveaza si ei, atunci ciobanu' le baga pe gat o glorie, si o luam de la capat.
Lacatus nu va sta prea mult, cand va vedea ciobanul ca pierde contactul cu primul loc nu ii va mai da un sut in fund si-l va zbura din Ghencea ci ii va da cu 2 picioare in acelasi timp. ![]()
Dupa Hagi, a venit si timpul lui Laca sa plece plangand de la Steaua. ![]()
Compromisuri se fac de 3 ani. Cam asa sta treaba:Noi protestam, vine un meci prost,pierdem, este dat afara antrenorul. Suporterii de rezultat se enerveaza si ei, atunci ciobanu' le baga pe gat o glorie, si o luam de la capat.
Imi pare rau sa spun dar ... Dumitrescu a plecat din cauza suporterilor , o echipa are si momente bune si rele, si Rapid-ul a avut momente proaste cum .ar fi accel meci cu Dinamo egalul cu Craiova , dar nimeni nu a strigat demisia ... Sunt sigur ca daca Lacatus pierde meciul cu Dinamo ii se va cere demisia... Nu-l simpatizez pe Cioban , din contra mie scarba sa-l vad , a facut foarte multe greseli de prost ce e.
Echipa trebuie incurajata mai ales ca au fost adusi jucatori de la Unirea Urziceni jucatori transferati in vara ... nu se poate face o echipa in 4-5 etape... Uitativa la Otelu are echipa de 2-3 ani cu mici schimbari Gaz metan la fel.
Imi pare rau sa spun dar ... Dumitrescu a plecat din cauza suporterilor , o echipa are si momente bune si rele, si Rapid-ul a avut momente proaste cum .ar fi accel meci cu Dinamo egalul cu Craiova , dar nimeni nu a strigat demisia ... Sunt sigur ca daca Lacatus pierde meciul cu Dinamo ii se va cere demisia... Nu-l simpatizez pe Cioban , din contra mie scarba sa-l vad , a facut foarte multe greseli de prost ce e.
Echipa trebuie incurajata mai ales ca au fost adusi jucatori de la Unirea Urziceni jucatori transferati in vara ... nu se poate face o echipa in 4-5 etape... Uitativa la Otelu are echipa de 2-3 ani cu mici schimbari Gaz metan la fel.
ce gluma obosita,sa incurajam echipa ![]()
![]()
Cum a spus si colegul mai sus, asta e problema, stabilitate.
În 9 etape deja al 4-lea antrenor. Bataie de joc. Gigi in afară că e prost by default, e si mai prost că nu aduce un antrenor stabil si să-i dea voie să lucreze, jucatori buni sunt, ei doar trebuie ghidati, conditii sunt.. suporteri... cred că aici stam cel mai bine. Totul este in afară de antrenor.
Mă uit la situatia de la Vaslui, au adus un om necunoscut.. Lopez Caro.. primele meciuri le-a trintit.. logic, orice om are nevoie de adaptare, dar deja sunt la 1 punct de noi, si eu cred că locul 7 pt ei va fi istorie, se vor ridica.
Ce urasc in fotbalul Romanesc este rotatia de atrenori.. beaaak.. unde s-a mai vazut peste hotare ca antrenorii să se schimbe pe zi ce trece... ȘI CEL MAI RĂ'U.. că se schibă intre echipe.
Grigoraș parimise a fost la toate echipele din Liga I, mai putin cele mari..
Zenga a fost si el la multe..
Napoli a fost si el la mute..
Popa la fel..
Cirtu la fel...
Și tot asa mai departe.. E anormal.. Uitati-vă .. numai si*a dat demisia Ilie Dumitrescu.. care au fost urmatoarele nume pronuntate:
Hagi, Protasov, Olaroiu, Zenga .. fix aceeasi antrenori care au fost cindva in Ghencea.. SUX!!! dar asta e ![]()
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...danescu-7427267
Pentru chestia asta "Iedi" Iordanescu marita un dram de respect din partea noastra. ![]()
Da,doar sa fie adevarat...
Poate nu a vrut sa-l taxeze ![]()
Sa bagam niste revista presei:
"Ilie Dumitrescu e mincinos! Am spus doar ce mi-a zis Petrescu, nu e adevarat ce a declarat el. A zis că sintem seniori si că ne uitam unul in ochii celuilalt, acum vad că nu e asa.
Nu e adevarat că m-am bagat, nu am facut echipa nimanui! E senior din vrajeală! Să mă invăț minte să mai am de-a face cu oameni ca el", a spus Ciobanul la Contraatac, pe GSP TV.
"Jucatorii Stelei nu au o valoare atit de mare cum crede lumea, ramine de vazut dacă vor fi cei mai buni pentru echipă sau existau si alte variante. E un grup, dar nu o echipă! sunt convins că va fi si o echipă intr-un timp destul ce scurt.
Marius Lacatuș are entuziasm, e devotat clubului si este mai experimentat decit la precedentele mandate. A putut să analizeze ce a facut Piturcă bine si ce a facut Ilie bine, acum depinde de el să aranjeze totul asa cum crede de cuviință pentru a aduce performanță", a comentat Ienei la Contraatac, pe GSP TV.
Omul de afaceri spune ca a preferat sa preia CSMU Politehnica pentru ca la Dinamo, Rapid sau Petrolul nu i s-a permis sa detina controlul total.
"In acest an imi doresc promovarea, dar nu cu orice pret. Pentru o cladire serioasa, ne trebuie un fundament solid. Vom incerca sa recuperam deficitul datorat intirzierii cu care am plecat la drum. Nu exista un buget ferm, voi cheltui cit e nevoie pentru a promova. Daca nu vom reusi, vom promova sigur la anul. In patru-cinci ani Iasiul trebuie sa ajunga in primele cinci echipe din tara, obiectivul meu fiind cupele europene. Eu vreau sa fiu original in ceea ce fac, insa mi-au placut constructiile de la CFR Cluj si Urziceni, Ciobanul fiind, pentru mine, modelul negativ de patron in fotbal " a adaugat Negoita, care a preluat astazi functia de presedinte al asociatiei CSMU Politehnica.
"Injuriile impotriva incepuseră incă de la 1-0 cu Astra. La 1-1, eu credeam că publicul va incuraja echipa, să incercam să forțăm victoria. Din minutul 71, ei mi-au cerut demisia!
N-a fost vorba de un grup, toti mi-au cerut demisia, 5.000-6.000, cîți erau prezenti. M-a durut că mi-am vazut copiii plingind. Ei veniseră să mă sustina Dacă erau suporteri adevarati, cei prezenti ar fi sustinut echipa pină in prelungiri", a spus Ilie Dumitrescu la Fanatik Show, la DigiSport.
"Ciobanul fiind, pentru mine, modelul negativ de patron in fotbal."
Daca omu' asta a zis asta e foarte tare. Oare de ce simt ca Jiji va fi primul lui dusman din fotbal. ![]()
Marius Lacatus va avea parte de sprijinul galeriei Stelei.
"Galeria Stelei va sustine echipa, Marius Lacatus are o echipa, noi si el suntem dornici de performanta. Nu cred ca exista o alta solutie la acest moment, veti vedea joi seara cum va fi primit Marius Lacatus. Vor fi cel putin 15 sau 20 de mii de oameni in tribune, chiar daca pretul biletelor este un pic cam mare. Asteptam un punct de vedere al jucatorilor, care trebuie sa se daruiasca atunci cand imbraca tricoul Stelei. Asteptam rezultate, ne-am saturat de faza cu "reconstructia echipei. Acum o ora am discutat cu Lacatus despre revenirea sa la Steaua, am vorbit despre faptul ca jucatorii vor sa faca performanta, ei cerandu-si scuze pentru rezultatul de la Galati. Noi nu suntem impresionasi de asta, asteptam rezultate bune din partea lor, asa cum au fost in perioada 1994-1998", a declarat Gigi Mustata la Sport.ro
![]()
Il intrebase unu' din studio de protestat, si ii spunea ce scriu suporterii pe net. Si Mustata ceva gen "Nu ma intereseaza site-ul ala, nu stiu cine sunt aia", fara sa-i spuna cineva ceva de vreun site.
Atentiune,atentiune!!!Gigi trebuie exclus din fotbal!
"Copos e un nenorocit, un tigan de doi lei, care a facut in viata lui numai magarii. Dacă tinea la cineva in viata lui, facea si el un act de caritate. Dadea si el 13 lei la un camin de batrani. El n-are putere nici să conducă la el acolo. Azi il caut pe Taher si cumpar creanta de la el si il bag eu in executare pe Copos. Să vadă Copos cum se ineacă la mal.", a declarat Oierul la gsptv.
Iata ce spunea o stire aparuta dupa injuriile aduse de Gigi lui Porumboiu:
Comitetul de Urgență al FRF, din care fac parte Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, a hotarat ieri să penalizeze la sange iesirile necontrolate ale oamenilor de fotbal din Romania. Decizia vine ca urmare a recentei dispute sub orice limită dintre Ciobanul (foto) si Adrian Porumboiu.
Conducatorii din fotbalul autohton trebuie să fie mai atenti incepand de ieri. După ce ne-au obisnuit cu dispute verbale care uneori au degenerat intr-un limbaj suburban, sefii cluburilor din Romania au de ce să se teama Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au decis ieri să nu mai accepte derapajele oamenilor de fotbal si au ordonat Comisiilor LPF si FRF să fie mult mai drastice cand ii judecă pe cei in cauza Cei doi au amenintat că se poate ajunge chiar la excluderea din fotbal a patronilor care incalcă regulile.
Marian Iancu a fost cel mai vehement in ceea ce priveste proaspetele hotarari. "Ei să ne lase să ne facem singuri regulile. Administram societăți unde avem sute si mii de angajati, nu avem nevoie să ne invete ei ce să facem", a explicat bossul Timisoarei.
"Sunt de acord cu masura, dar nu se poate aplica. Nu vad cum ne-ar putea interzice accesul pe stadion, de exemplu"
Ciobanul, patron Steaua
"Îi vom pedepsi cu scoaterea din fotbal, interzicerea pe stadion si declararea autorilor drept «persona non grata»! Cine va gresi va fi ras din fotbal!"
Dumitru Dragomir, presedinte LPF
Cine stie daca mai e valabila chestia...
Pentru Gigi sigur nu e valabila...nu mai stiti la Vaslui ca a sarit gardul si nu a primit nicio sanctiune.
Steaua - Sportul Studentesc In optimile Cupei Romaniei !
Meciul se va juca in Ghencea ..