Bagami-as **** in ei de caini obositi nu sunt in stare sa bata Ceahlaul fara arbitrii si comenteaza de noi...club de rahat !
Bagami-as **** in ei de caini obositi nu sunt in stare sa bata Ceahlaul fara arbitrii si comenteaza de noi...club de rahat !
Varianta ca MM Stoica să se intoarcă in Ghencea a fost confirmată pentru siteul Gazetei, de la Strasbourg, de patronul Stelei, Gigi Becali.
Sunt curios ce va face Stoica,cu ceva vreme in urma spunea ca nici vorba sa mai lucreze vreodata cu Becali...
Varianta ca MM Stoica să se intoarcă in Ghencea a fost confirmată pentru siteul Gazetei, de la Strasbourg, de patronul Stelei, Gigi Becali.
Sa vedem ce are de spus si MM.Din cate il stim,nici nu s-ar pune problema de asa ceva,da mai sti....
MM nu o sa vina sigur.Odata ce a zis ca nu va mai lucra cu Becali , asa va ramane.Din ce am vazut e un om care nu prea isi schimba cuvantul.
MM nu o sa vina sigur.Odata ce a zis ca nu va mai lucra cu Becali , asa va ramane.Din ce am vazut e un om care nu prea isi schimba cuvantul.
Te bagi la un pariu ?
Te bagi la un pariu ?
Eu nu m-as baga! ![]()
Andone: "O sa rog conducerea sa dea jumate din bilete stelistilor, poate asa se umple si stadionul nostru"
Haha , genial. N-are tupeu, lor le e frica sa primeasca si 500 stelisti, d-apoi 5000.
Ciobanul a spus ca a cazut venirea lui MM Stoica,"ca nu-l vreau apropiatii"...
Te bagi la un pariu ?
Ma bag eu. Nu vine sigur.
No shit Sherlock ![]()
MM mereu a zis ca nu se va intoarce la Steaua cat timp e Becali aici .
Sunt curios ce va face Stoica,cu ceva vreme in urma spunea ca nici vorba sa mai lucreze vreodata cu Becali...
Daca e sa ne luam dupa motto-ul de pe blogul personal, inseamna ca ar accepta sa traiasca o viata in genunchi. ![]()
Andone: "O sa rog conducerea sa dea jumate din bilete stelistilor, poate asa se umple si stadionul nostru"
Aceasta declaratie face parte din categoria "umilinte"! ![]()
Ciobanul a spus ca a cazut venirea lui MM Stoica,"ca nu-l vreau apropiatii"...
Adica Teia, Virgil, Mache. D'astia ...
Sa-l mai adaug si pe Fane? ![]()
No shit Sherlock
MM mereu a zis ca nu se va intoarce la Steaua cat timp e Becali aici .
Asa si Zenga a spus ca el nu va antrena decat pe Steaua.
Meme a zis azi la FANATIK PROBABIL CEL MAI EXPLOZIV TALKSHOW DE PE PLANETA ca e prima oara de cand a plecat cand nu refuza Steaua din start si accepta sa stea la discutii. Au existat sanse sa se intoarca, dar pana la urma nu vine.
MM nu o sa mai vina... "Spurcatul" de la loja a avut o gura cu acelasi nume astazi , spre seara dat niste declaratii penibilie !
Adica Teia, Virgil, Mache. D'astia ...
Sa-l mai adaug si pe Fane?
Cum sa nu,mai ales de cand-i conduce si Rolls-ul ciobanului! ![]()
Hai ma,ce naiba,cu idiotul asta,labil psihic,nu poate lucra nimeni,in conditii normale.
Auzi la el: "era normal sa-si dea demisia(I.Dumitrescu),el are caracter,cand un stadion intreg iti cere demisia inseamna ca nu te mai vor si daca ai caracter pleci!"(aproximativ cuvintele lui)
Pai bine mai zdreanta plina de caracter,pe tine cine te vrea la Steaua,de cate ori ti s-a cerut sa pleci?
Greu de crezut ca MM-ul se intoarce la Steaua,asta daca nu cumva vrea sa mearga in genunchi,mai ales ca nu este dorit de catre apropiatii razboinicului oligofren in frunte cu sforarul Argaseala.
MM-ule nu stai bine acolo unde esti,nu stai bine in picioare,vrei sa te umpli de branza si sa te scalzi in zer?
Nu cred!!!
Hai ma,ce naiba,cu idiotul asta,labil psihic,nu poate lucra nimeni,in conditii normale.Auzi la el: "era normal sa-si dea demisia(I.Dumitrescu),el are caracter,cand un stadion intreg iti cere demisia inseamna ca nu te mai vor si daca ai caracter pleci!"(aproximativ cuvintele lui)
Pai bine mai zdreanta plina de caracter,pe tine cine te vrea la Steaua,de cate ori ti s-a cerut sa pleci?
Greu de crezut ca MM-ul se intoarce la Steaua,asta daca nu cumva vrea sa mearga in genunchi,mai ales ca nu este dorit de catre apropiatii razboinicului oligofren in frunte cu sforarul Argaseala.
MM-ule nu stai bine acolo unde esti,nu stai bine in picioare,vrei sa te umpli de branza si sa te scalzi in zer?
Nu cred!!!
100 % MM Stoica nu va veni la Steaua , atata vreme cat o maimuta licentioasa se afla la conducere ! E CLAR , nu mai discutati atat despre venirea lui ! Nici Dan Petrescu nu vine , sanse 0 ca cei 2 sa vina !
Urmeaza o perioada grea , cu meciuri dificile ! Nu cred ca Edi va rezista , oricum se compromite si acest sezon , tot din cauza ciobanului ! Chiar in aceasta perioada avem cele mai grele meciuri si foarte importante !
Nici sa nu vina,nici unul,sa ramana ciobanul cu "apropiatii" lui...
Nici sa nu vina,nici unul,sa ramana ciobanul cu "apropiatii" lui...
Nu vor veni !
100%
Nu stiu cum te numesti , insa mi te adresez cu Artistule : MM nu vine , am vorbit cu el in dimineata asta si a spus ca nu poate lucra cu Gigi ! ciao...
Vorbesc cat se poate de serios , nu glumesc , nu fac caterinca !
!
Sa speram ca asa va fi, dar simt ceva putred rau de tot la faza cu MM.
Oricat s-ar fi facut performanta si mai ales bani odata cu venirea lui MM , Becali si-a dat seama ca daca va veni MM el nu va mai putea sa vorbeasca asa de mult , nu va mai aparea la televizor si nu va putea sa isi salute admiratorii de pe Rolls Royce.Asadar samantari , cocalari , tarani sau prostavani , nu plangeti , MM nu va veni si voi va puteti vedea idolul zi de zi , ora de ora la TV.
Oricat s-ar fi facut performanta si mai ales bani odata cu venirea lui MM , Becali si-a dat seama ca daca va veni MM el nu va mai putea sa vorbeasca asa de mult , nu va mai aparea la televizor si nu va putea sa isi salute admiratorii de pe Rolls Royce.Asadar samantari , cocalari , tarani sau prostavani , nu plangeti , MM nu va veni si voi va puteti vedea idolul zi de zi , ora de ora la TV.
Foarte mare dreptate ai
, insa toata pleava asta isi va da intr-o buna zi seama de prostia care ii inconjoara , sper !
Intr-o zi , nu foarte curand.Desi el e prost , lumea din jurul lui ii spune ca e destept ca el sa zica apoi "stiu hahaleroo...mai ia 100 $ ca vad ca stii sa-ti respecti seful".Cam asa functioneaza.El e un om de nimic , un jegos , incojurat de sclavi fara curaj , deci tot oameni fara nimic sau rude (Argaseala , Teia Sponte , Virgil Becali , Mache).Rautatea si prostia lui Becali se poate vindeca doar prin terapia celor 4 scanduri , doar atunci va deveni el un om normal
Intr-o zi , nu foarte curand.Desi el e prost , lumea din jurul lui ii spune ca e destept ca el sa zica apoi "stiu hahaleroo...mai ia 100 $ ca vad ca stii sa-ti respecti seful".Cam asa functioneaza.El e un om de nimic , un jegos , incojurat de sclavi fara curaj , deci tot oameni fara nimic sau rude (Argaseala , Teia Sponte , Virgil Becali , Mache).Rautatea si prostia lui Becali se poate vindeca doar prin terapia celor 4 scanduri , doar atunci va deveni el un om normal
Asta cred si eu
, o sa ne fie greu , aceasta va fi un alt sezon ratat , urmeaza in luna interimatului lui Edi meciuri dificile , derby-ul cu Dinamo
Nu stiu cum ne vom prezenta...Ramane de vazut !
Nu vor veni !100%
Nu stiu cum te numesti , insa mi te adresez cu Artistule : MM nu vine , am vorbit cu el in dimineata asta si a spus ca nu poate lucra cu Gigi ! ciao...
Vorbesc cat se poate de serios , nu glumesc , nu fac caterinca !
!
Fiica lui ce mai face ?