pai la Petre Marin ii dau astia un sut in cur in loc sa-i dacameci de retragere...
pai la Petre Marin ii dau astia un sut in cur in loc sa-i dacameci de retragere...
Daca a ajuns si Petre Marin jucator emblematic la Steaua, care sa merite si meci de retragere...
Nu zic ca e jucator emblematic dar din actualul lot e cel mai vechi jucator...in comparatie cu alti mari jucatori ai Stelei , Belodedici , Lacatus , Boloni , Bumbescu , Duckadam , Tudorel Stoica nu ar merita nimic , am vrut doar sa spun ca din actualul lot e singurul mai vechi.Din ultimii ani doar de Radoi poate sa zicem ca ar merita un meci de retragere...
Nu stiu dacă e bun locul in care să postez acest videoclip, dar, dat fiind faptul că urmează cel mai important turneu fotbalistic al lumii in acel loc, e bine să se observe de ce nu merge lumea la campionat si, mai important, de ce e bine să te obstinezi in rezistență si să stii Adevarul. Acum sunt si argumente!
http://www.youtube.com/watch?v=ByeB1Iqgysg...player_embedded
Unii nu pot trece peste diferendele incheiate de decenii sau, in alte locuri, de secole si continuă să facă ceea ce ei infierează spumegand! Se pare că ceea ce se trambitează la TV e cam departe de adevar...
Uitati-vă si veti intelege de ce sunt ascunse statisticile criminalității, adică de ce in Europa, Sua, Australia minoritățile sunt majoritare la crime. Aici e zestrea lor!
P.S: Mă lupt cu morile de vant cand e vorba de diacritice. Sper să puteti remedia problema:)
In Africa de Sud criminalitatea e mare datorita saraciei...o sa fie multi oameni omorati de-alungul Cupei Mondiale.Nu putea fi decizie mai proasta decat asta , din partea FIFA.
In Africa de Sud criminalitatea e mare datorita saraciei...o sa fie multi oameni omorati de-alungul Cupei Mondiale.Nu putea fi decizie mai proasta decat asta , din partea FIFA.
nu stiu daca o sa se intample asta, dar orcium futuri si jafuri sunt convins ca vor fi multe, multi vor veni special pt asta. Pe de alta parte, o astfel de competitie mai inseamna si altceva gen turism, publicitate, istorioare din tara respectiva etc ori in africa nu prea ai ce sa vezi cred ca o sa fie de-o banalitate infioratoare editia asta.
Scenariu soc: "Facem noua Steaua!"
Gigi Becali poate avea probleme mai mari decat gasirea unui antrenor capabil să preia fraiele Stelei. Conform celor declarate pentru ProSport de Jean Pavel, fostul lider al galeriei roș-albastre, se lucrează de ceva timp cu oameni importanti pentru a crea o nouă echipă care să joace in Ghencea.
În urmă cu un an, Jean Pavel spunea tot in ProSport că vrea să aducă la aceeasi masă foste glorii - Anghel Iordanescu, Gică Hagi, Adrian Ilie etc - pentru a gasi o solutie de a-l inlatura de la conducerea Stelei pe Gigi Becali.
Palmaresul ar fi la MApN
Ideea inființării unei noi societăți a incoltit, se pare, după ce fostul lider al fanilor din Ghencea a aflat că palmaresul nu este la Gigi Becali. "Am aflat nu de foarte mult timp că nu Becali detine palmaresul Stelei. Din contra el este la MApN, dar Becali a platit, practic, să se poată folosi de el. În acest moment, oricine poate verifica acest lucru, pentru că sunt informatii de interes national", explică Pavel.
Noua Steaua, pe Ghencea, din 2011
Pe un ton intrigant, Jean explică in continuare proiectul la care se lucrează in secret de cateva luni: "Acum ne blindam cu acte, pentru că nu trebuie să fim vulnerabili. Vom crea o nouă societate, cu care vrem să preluam si palmaresul. Vom juca in Ghencea, evident". În legatură cu oficializarea acestui plan, Pavel a fost scurt: "Momentan se lucreaza probabil va mai dura cateva luni. Sper ca in 2011 să fim inscrisi in campionat".
50 de euro actiunea
Bineinteles, coroborată cu scandalul legat de plecarea actualei Steaua din Ghencea, această strategie ridică multe semne de intrebare. Unul dintre ele: cine e in spatele ei? "Momentan nu pot spune, o să vedeti la momentul potrivit. Sunt mai multi stelisti cu bani, oameni importanti", explică Jean. Organizarea noii societăți va fi una moderna se pare: "Fiecare suporter va putea achizitiona actiuni la pretul de 50 de euro bucata. Va fi un consiliu de administratie care va alege un conducator. El se va ocupa exclusiv de soarta echipei".
Cine e Jean Pavel
Jean Pavel a fost liderul galeriei din Ghencea timp de zece ani si se bucură incă de popularitate in randul suporterilor. El i s-a opus lui Gigi Becali in momentul in care latifundiarul a dorit să preia echipa. Pavel este si un personaj cu relatii sus puse printre generalii Ministerului Apararii, pe vremea cand Steaua apartinea MApN el fiind singurul suporter care facea deplasarile in avionul echipei.
Sursa: iubitorii nr1 ai ciobanului (trustul mediapro, mai exact pro/sport)
Ce credeti despre asta?
Daca face o noua echipa si nu poate lua culorile ros-albastre, macar sa le faca negru-albastru ca la academia lui Hagi. Oare cum se va numi noua echipa? FC Bucuresti?
Dar nah, sursa e prosport. Deci probabilitatea ca acest articol sa fie adevarat e de sub 10%.
Nu stiu ce sa zic,nu cred ca e adevarat,ca e posibil...Nu cred ca palmaresul e la MApN...
@ Fan FCS: Mi s-a parut foarte interesant articolul, asta pana am ajuns sa citesc sursa ...
Una e sa fie real si alta e sa fie o inventie a presei dornica de raiting, si cum noi abia asta asteptam (sa ne recuperam clubul intr-o forma sau alta), au speculat la maximum.
El i s-a opus lui Gigi Becali in momentul in care latifundiarul a dorit să preia echipa.
![]()
![]()
![]()
![]()
eu nu cred o boaba din articolul ala.
Jean are prostul obicei sa vorbeasca mult si sa faca putin, plus ca sursa lasa de dorit.
Nu e locul potrivit pentru o astfel de postare, dar in fine....
Astazi s-a stins din viata Jean Constantin...
Odihneasca-se in pace
S-a mai stins o STEA de la Malul Marii,CONSTANTA te plange
!!!Dumnezeu SA-L IERTE.RIP JEAN Constantin !!! CONSTANTA mereu TE VA IUBI !!!
Dumnezeu sa-l odihneasca ! Mare actor !!!
Odihneasca-se in pace !
Steaua II se va retrage din Liga secunda iar Gloria Buzau urmează să-i ia locul si jucatorii
Primit cu bratele deschide la Buzau, după scandalul cu MApN, pentru Gigi Becali a venit si momentul revansei. Salvată de la retrogradare, Steaua II ii va ceda locul Gloriei Buzau, care in proportie de 99% va face din nou cunostință cu Liga a III-a.
Cum prin buzunarele patronului stelist a inceput să bată vantul destul de serios, după incheierea returului, finantatorul doreste să retragă din campionat Steaua II. Pentru a rasplati bunatatea oficialilor din Buzau, care i-au pus la dispozitie stadionul, Gigi Becali s-a gandit să le ofere o mană de ajutor. Aproape retrogradati in Liga a III-a, buzoienii vor prelua locul stelistilor lui Leo Strizo, care sunt matematic salvati.
Amintiri neplacute cu Bunică
Desi vor avea nevoie de bani de transferuri pentru a putea ramane in esalonul secund, Gigi Becali le va pune buzoienilor la dispozitie aproape tot lotul pe care il are acum Leo Strizu. Financiar, echipa va fi sustinută si de primaria din localitate. Astfel, Gloria Buzau va redeveni "Steluta", asa cum a fost poreclită echipa buzoiană in sezonul 2008-2009, cand, culmea, desi avea in componență mai multi jucatori imprumutati de Steaua si chiar primea un ajutor financiar de la Gigi Becali, această echipă a incurcat in meciurile directe formatia din Ghencea. Jucatorul Bunică a ramas de atunci in memoria stelistilor pentru că a dat un gol neasteptat in partida Gloria Buzau - Steaua, scor 1-1.
"Da, este adevarat! Vom trimite jucatorii de la Steaua II să joace la Buzau. Vom avea o nouă colaborare cu Gloria" (Gigi Becali, finantator Steaua)
ciobanul nu mai are bani sa tina nici Steaua II si fraierii pun botul ca vine Piturca si va avea milioane de euro pentru transferuri. ![]()
Gigi Becali este dator vandut!
Latifundiarul are de plată peste 4 milioane de euro si s-a trezit cu multe procese. Obisnuit să cheltuiască mereu atat cat e nevoie , Gigi Becali a fost lovit crunt de criza financiara iar efectele n-aveau cum să nu fie simtite si la Steaua.
Ce datorii are Gigi Becali
Learning About Coaching SRL 12.000 *
SC Dafora Turism 2.400
SC Delta Tehnicfrig SRL 2.650
Eurostil Trading SRL 5.300
prime calificare in grupele Ligii Europa 500.000
restante catre Cristiano Bergodi 120.000
restante catre Dorinel Munteanu 95.000
restante catre fosti jucatori 100.000
salarii jucatori & angajati Steaua 500.000
Willhelm Remco 150.000
restante MApN 66.780
restante ANAF 1.660.000
credit bancar 800.000
TOTAL 4.014.000
* sumele sunt exprimate in euro
Sursa:Adevarul
Inainte de orice comentarii legate de venirea noului antrenor,jucatori,megainvestitii si viitorul prealuminos ar trebui sa plecam de la realitate.din fericire cifrele confirma previziunile presei,vom fi o forta in viitorul campionat...comparativ cu echipele din divizia B.
Si uite asa s-au dus si juniorii nostri pe apa sambetei..."talentatii" nostri juniori
"talentatii" nostri juniori
Unii chiar sunt de perspectiva.
Sunt de perspectiva dar de 1 an cam asa s-au cam dus in jos...li s-au dus moralul cand au vazut ca indiferent de situatia de la echipa mare ei nu sunt bagati in seama.Daca eram un club serios ii promovam si noi pe Mustata , Matei , Rusu , Batfoi , Simion , Iacob sau Vaduva care sunt peste multi jucatori din lotul actual.
Unii chiar sunt de perspectiva.
Degeaba,la Steaua,in conditiile actuale,n-are cine sa-i promoveze...Si daca ar fi asa,la cata presiune ar pune pe ei ciobanul,ar avea sanse mici de reusita...
"Trec peste tot ce a fost, insă dacă se va intimpla să fiu injurat din nou, atunci ii vom interzice iarăși"
Batrane... "exprimarea libera e castigata-n revolutie, e dreptul nostru si e garantat de constitutie"
Mai bine ai pleca tu de la Steaua...Pentru ca de injurat meriti sa fi!
Nu prea vad cum ne-ar putea interzice la Buzau, daca nu ma insel, acolo nu mai iei bilet cu buletinul. ![]()
Pai nici nu va juca la Buzau.