FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1459460461462463689»
Ronnie14.05.2010 14:22

Ma lasi... Nicaieri in lumea asta o echipa de fotbal care se respecta nu ar lasa un jucator important la nationala cand ea are meci oficial. Daca Steaua nu ar avea meci si Kapetanos nu s-ar prezenta la nationala, atunci da, ar fi suspendat.

Gandeste-te ca Messi ar fi luat de Maradona la nationala cand Barcelona ar avea finala UEFA Champions League.

MoWeed14.05.2010 15:18

E cel mai bun lucru pentru kapetenos. Tu ce crezi ca prefera jucatorul: sa joace intr-un meci fara miza in campionat(ce ti-e locul 3, ce ti-e locul 5, tot in Europa League mergi) sau sa participe cu nationala Greciei la turneul final? Pentru ca daca refuza convocarea, in nici un caz nu mai avea vreo sansa sa mearga la nationala.

Adriane, chestia asta este valabila numai in cazul in care este chemat la un meci stabilit in functie de calendarul competitional. In fiecare an se stabilesc niste date pentru meciurile nationalelor. Daca jucatorii sunt chemati in afara datelor respective si refuza, nu pot fi suspendati...

1on14.05.2010 15:46
Ma lasi... Nicaieri in lumea asta o echipa de fotbal care se respecta nu ar lasa un jucator important la nationala cand ea are meci oficial. Daca Steaua nu ar avea meci si Kapetanos nu s-ar prezenta la nationala, atunci da, ar fi suspendat.

Gandeste-te ca Messi ar fi luat de Maradona la nationala cand Barcelona ar avea finala UEFA Champions League.

Da' nu-i problema echipei nationale daca in tara in care e clubul campionatul tine pana la inceputul Cupei Mondiale.

Ronnie14.05.2010 16:20

@MoWeed

Daca Steaua castiga locul 3 castiga vreo 500k in plus fata de locul 5 (sau undeva pe-acolo) din drepturile TV. Cu banii astia ii platesti salariul lui Kapetanos pe 2, poate chiar 3 ani. Bine, personal, ma doare undeva de locul pe care terminam. Zic doar ca exemplu, ce ar face o conducere competenta.

@1on

Kapetanos a fost chemat pentru meciuri amicale, nu oficiale. Daca Mondialul se suprapunea cu meciuri din Liga 1, evident, jucatorul ar fi trebuit sa se prezinte la echipa nationala.

danimarcu14.05.2010 16:35

Final de drum pentru Basarab Panduru la Steaua. Pandi a decis să inceteze colaborarea cu gruparea din Ghencea, după mai putin de un an.

În conditiile in care Piturcă sau alt antrenor va sosi din vară la clubul roș-albastru, fostul mijlocaș sustine că nu ar fi fost corect să ramana in masura in care fiecare tehnician doreste să se bazeze pe un staff in care să creadă 100%.

Panduru dovedeste incă o dată caracter si spune că atata timp cat echipa sa, din care facea parte Mihai Stoichiță, nu va mai continua să apere culorile Stelei, e ilogic el să continue.

"Eu am spus că vreau să intrerupem colaborarea. E mai bine in acest moment. Nu voi mai continua la Steaua din sezonul viitor. Mi se pare că asa e corect să se intample, chiar dacă e vorba de o despartire. Nu e vorba de probleme financiare. De fiecare dată cand am luat decizii, au fost decizii bune. Chiar dacă imi pare rau sau nu, nu-mi voi schimba decizia. E deja luata

Pentru respectul pentru toti oamenii din Ghencea, voi ramane pană la finalul sezonului. Raman si pentru relatia specială pe care o am cu Mihai Stoichiță si imi voi asuma alaturi de el rezultatele Stelei, chiar dacă unii m-au bagat in aceeasi oală cu el. Putin pot fi bagati in aceeasi oală cu Stoichiță, e putin loc acolo.", a spus Pandi la gsptv.

Panduru regretă că fanii nu au reusit să treacă peste conflictul cuGigi si au contribuit, intr-o oarecare masura la atmosfera tensionată de la club. "Dacă spectatorii erau alaturi de noi, am fi putut face mult mai multe in acest sezon."

Decizia nu are nicio legatură cu Piturca actualul oficial explicand că nu ar mai fi ramas la gruparea sa de suflet indiferent de cine va ocupa banca tehnică: "Nu contează cine vine antrenor, nu e important ce post mi s-ar propune; indiferent cine m-ar alege, eu am luat hotararea că nu voi mai face parte din stafful Stelei in urmatorul an."

-prostport

Fan FC Steaua14.05.2010 17:19

Iar reactia lui Becali a fost: Pa, tata! La revedere!

Elvis14.05.2010 18:10

Adrian Porumboiu, azi la Telesport :

Pe vremea mea d.inamo era raul din fotbalul romanesc .

Aveau un intreg mecanism diabolic, era o dinamoviada : victoria, corvinul, moreni, ploiesti, Craiova (?) ...

Ghete peste ghete, rezultate aranjate, "corp de balet" ...

d.inamo scotea dosare, Steaua vroia doar meciuri corect arbitrate, Steaua avea o echipa foarte buna .

TOATA stima pentru Valentin Ceausescu cu care n-am schimbat doua cuvinte .

l.ucescu este frustrat de Steaua .

Cand arbitram Steaua - d.inamo, eram insotit, "intamplator", mereu, de comandantul politiei judetene .

Steaua avea o echipa foarte buna, d.inamo facea magariile cat casa .

etc .

:bananadance:

La un meci Steaua - FC Olt, l-am eliminat pe Lacatus in min 7 . :punk:

Ce scandal mi-a facut, m-a amenintat in toate felurile, s-a asezat pe banca de rezerve ...

:naughty:

*Alecs*14.05.2010 21:45
@MoWeed

Daca Steaua castiga locul 3 castiga vreo 500k in plus fata de locul 5 (sau undeva pe-acolo) din drepturile TV. Cu banii astia ii platesti salariul lui Kapetanos pe 2, poate chiar 3 ani. Bine, personal, ma doare undeva de locul pe care terminam. Zic doar ca exemplu, ce ar face o conducere competenta.

@1on

Kapetanos a fost chemat pentru meciuri amicale, nu oficiale. Daca Mondialul se suprapunea cu meciuri din Liga 1, evident, jucatorul ar fi trebuit sa se prezinte la echipa nationala.

Conducerea Stelei cred ca e mai interesata de locul 6, decat de locul 3. Locul 6 = mai multe tururi preliminare in Europa League = mai multi bani din drepturi TV + bilete.

Si nu sunt chiar meciuri amicale, ci meciuri din stagiul pregatitor, in urma caruia Kapetanos poate fi convocat pentru Cupa Mondiala.

razvan2814.05.2010 22:33

Pentru becaliot orice sursa de bani e importanta...daca ar putea cred ca ar cere taxa si pe wc de la stadion

David15.05.2010 19:07

<<Solutia surpriza a lui Becali: Pedrazzini, la Steaua? "E baiat cuminte">>

:D:))

OOooo Da!

razvan2815.05.2010 23:34

Baiat cuminte ? Adica sclav...

red&blue_boy16.05.2010 07:52

Asta e ultima tampenie debitata de Jiji...

SuperstaR1816.05.2010 08:35

Kapetanos a ratat sansa de a deveni golgheter, el fiind depășit in clasament de varful lui Dinamo Andrei Cristea. Pentru partida de maine, contra Universității grecul era suspendat, din cauza cartonasului galben primit la Vaslui, iar in ultima etapă acesta nu avea cum să evolueze, deoarece lotul Greciei se va reuni saptamana viitoare, pentru a pregati Mondialul african.

Vestile proaste nu se opresc aici pentru cel mai curtat jucator din Ghencea. Kapetanos s-a accidentat si ultimele două zile nu s-a antrenat cu echipa. Medicul trupei din Ghencea ne-a confirmat că atacantul elen are dureri la glezna dar este de parere că accidentarea nu ii va pune sub nicio formă in pericol prezenta la CM. Kape nu vrea să forteze, pentru a nu risca inutil, asa că a preferat să se antreneze separat, executand doar cateva alergari usoare.

Sursa: prosport

:| eh na!

Eu cred ca ar cam trebui deja sa ne luam un calduros "Adio" de la Kape. Ca atat asteapta ciobanul, sa il vanda pe 3-4 milioane ca pe Thereau. Grecul are si avantajul ca e in lotul pentru campionatul mondial.

Va pleca si ultimul jucator profesionist de la club (poate exagerez, ca mai sunt Zapata, Petre Marin si altii care respecta clubul asta si profesia de fotbalist)

razvan2816.05.2010 08:55

Daca pleaca Kapetanos deja prevad "derbyuri" cu Otelul , Gaz Metan si Gloria Bistrita :))

axl17.05.2010 16:52
Maye17.05.2010 20:47

Becali a avut cea mai tare reactie in momentul in care si-a pus ochelarii fară de care nu poti vedea imaginile 3D: si-a aruncat ochelarii si a spus : "Ă'sta-i Diavolul!" :))

Ce n-ar da sa isi vada oile 3D :rolleyes:

MoWeed17.05.2010 21:29

Le vede el in toate pozitiile si ipostazele

Astristul18.05.2010 14:41

Becali vrea sa mute Steaua la Buzau!

Gigi Becali a anuntat, marti, ca Steaua ar putea evolua din sezonul urmator la Buzau, deoarece MAPn are pretentii prea ridicate de ordin financiar. Pentru a evolua in Ghencea, Steaua ar trebui sa plateasca lunar cate 65.000 de euro, de patru ori mai mult decat toate celelalte ehipa din Liga 1 la un loc.

Steaua a primit licenta in urma cu o saptamana, insa reprezentantii MAPn au trimis o sesizare catre FRF prin care sustineau ca echipa din Ghencea are datorii.

Chiar daca oficialii Stelei au platit chiria de 25.000 de euro pe luna in avans, cei de la MAPn au sustinut ca Gigi Becali nu a platit impozitul de 40.000 de euro lunar pentru baza de pregatire.

"Toate echipele din Liga 1 platesc cate 1.000 de euro lunar. Mie imi cer 65.000 de euro, doar nu sunt nebun sa dau atatia bani. Ce o sa fac? O sa mut Steaua din Ghencea. O sa vad unde jucam, probabil la Buzau", a spus Gigi Becali la gsptv.

Ros-albastrii au disputat la Buzau si meciul cu Astra din acest sezon, iar suporterii locali au fost alaturi de echipa.

Sursa: Onlinesport

Nu pot sa zic decat ... DĂ' DOAMNE! :)

Adrian18.05.2010 14:51

Ghencea o sa fie din nou curata.

Fan FC Steaua18.05.2010 14:58

Mi-ati luat-o inainte! Va dati seama cat ma bucur de tare? Sa dea Dumnezeu sa fie Steaua libera de toti machedonii spurcati care si-au batut joc de noi si de istoria noastra!

Deja i-au crescut la 300.000/an, si acum vor sa creasca la 780.000/an ! "Pai ne-a Gigi loa 7 jucatori pe banyy aia shy ii platea si o luna dă zile" HAHA

Stanici18.05.2010 15:05

Mie imi place la Buzau.

Fan FC Steaua18.05.2010 15:27

Hay ne-a Gigi nu fy tryst, tziam iti dedi-c o melodie care e mijto mantz-elegi? Dac-a nu m-ai poti s-a asculti imnu ciampians lig, ascul-ta asta k e foarte myjto si ne face tari pe to-ti. http://www.youtube.com/watch?v=k1wdwTs67_E Noul imn ciampians lig pe ka-re il vei ascult-a de acum incolosha.

Merge-m peste tot s-a incurajam ecipa ciar si la buzau k acolo va iubim cel may mult pe bune. Astea-ptane!

1on18.05.2010 15:27

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa, nu? :P

Una peste alta, eu nu prea cred c-o sa faca asa.

Fan FC Steaua18.05.2010 16:55

Partea1:

Ciobanul isi face planuri: Il voi trimite la UEFA pe sclavul meu Argaseala sa vada ce se intampla daca voi fuziona cu Unirea, daca voi juca in Liga sau nu.

Deci vrea sa fuzioneze cu Unirea sa-si bata joc si acolo, si sa joace pe terenul unirii.

Partea2:

Machedonul imputit ameninta in direct: Daca partidul asta nou nu ma lasa in pace promit ca 0.26 vor obtine la alegeri, vor vedea ei ce se intampla daca se pun cu mine. Eu sunt europarlamentar, Oprea e ministru azi, maine nu mai e....

PS: Daca il "iubiti" pe Becali, ii puteti adresa mesaje in mod indirect prin fetele lui care citesc, posteaza si il informeaza pe machedon despre toate articolele si comentariile.

pe sport ro, posteaza SIMO sau SIMONA, numai commenturi de genul "va zis naaaa", "Gigi stieeeeeee" sau "aisss huooo" de obicei cu litere capitale si fara virgula.

pe prosport si/sau gsp, cealalta fata, cu numele MONI sau MONICA, commenturi asemanatoare.

Distractie placuta!

PS2: Becali: "Gabi Oprea si o fostă glorie stelistă vor să imi ia stadionul"

Ne tot intreba mustata bisnitarul si grupul lui de emo, "unde ne sunt generalii, sa ne scape de Becali". Sunt aici, puscariasule!

red&blue_boy18.05.2010 19:19
Mie imi place la Buzau.

Si lui Jiji...Ca are multe oi acolo...

«1459460461462463689»