FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1462463464465466689»
Daniel-Ionut31.05.2010 10:44

Suceava ar putea reveni mai repede decat s-ar fi crezut in peisajul fotbalistic al esalonului secund din Romania. Omul de afaceri Ion Alexandrescu a anuntat azi că intentionează să aducă formatia Steaua II la Suceava.

După spusele sale, discutiile cu finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, sunt foarte avansate. Alexandrescu spune că Steaua II iși va schimba numele in FC Zimbrul Suceava si va activa in Liga a II-a.

"Acum sunt la Bucuresti. Am discutat deja cu Gigi Becali si e de acord. Acum trebuie să vad dacă si autoritățile locale de la Suceava iși doresc intr-adevar să avem din nou echipa Nu am nevoie de nici un leu din banul public. Vreau doar să-mi fie concesionat Stadionul Areni pentru 49 de ani", a declarat Alexandrescu, care a mai precizat că in cazul in care mutarea va reusi, la Suceava vor ajunge si 4-5 jucatori din actulul lotul al gruparii Steaua II.

În zilele urmatoare, omul de afaceri sucevean va purta discutii cu reprezentanti ai autorităților locale pentru a analiza posibilitățile in care ar putea să-i fie concesionat stadionul Areni.

Astristul31.05.2010 10:56

Saptamana trecuta vorbeau de Gloria Buzau ca ii ia locul Stelei II, acum de Suceava. Zici ca au scos locul la licitatie. Care da mai mult, castiga! :)

1on01.06.2010 11:24
cristi cosor01.06.2010 14:27

Bumbescu:

"Trebuie stat de vorbă cu suporterii. Nu e normală atitudinea asta. Ei trebuie să ajute echipa. Piturcă poate aplana acest conflict. Publicul trebuie să fie aproape de echipa Chiar dacă au ceva impotriva lui Gigi, suporterii trebuie să ajute echipa. Echipa a avut totusi un parcurs destul de bun, dacă nu erau aceste neintelegeri poate altul era locul ocupat de Steaua la finalul campionatului"

"Cred că prin implicarea lui Gigi Becali, un om de fotbal pe care orice echipă si l-ar dori ca finantator, se va face o treabă bună la Steaua"

Sursa:Mediafax

Usor-usor cred ca invatam si noi ceva pretios in aceste vremuri tulburi:performantele sportive si calitatile umane sunt aspecte total diferite atunci cand discutam de fostele glorii.Poate ca nici nu trebuie neaparat luat in calcul reconstructia clubului,poate ca in general,un post trebuie ocupat de un profesionist si atat.

clausblaus01.06.2010 14:34

Probabil ca Bumbescu a trait pe o alta planeta si s-a intors de cateva zile,de unde sa stie el,cu adevarat,cine este Becali si ce ii poate pielea?

Astristul01.06.2010 15:42

Ba stie, dar ideea ca poate ajunge la Steaua il face sa incline intr-o anumita parte.

clausblaus01.06.2010 16:20

@Astristul

Da ai dreptate,dar in cazul asta iar ajungem la dicutii gen-mandrie,respect,coloana vertebrala...etc.

E foame mare!

razvan2801.06.2010 19:44

E criza baieti ce sa facem ??

David01.06.2010 19:49

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala incearcă să impiedice numirea lui Piti ca antrenor, de teamă că-și va pierde influenta in club. Fostul arbitru-asistent vine zilele viitoare din concediu si e decis să-l convingă pe patron să continue colaborarea cu Stoichiță, sustine GSP.

Probabila venire a lui Victor Piturcă in conducerea Stelei ii dă peste cap pe oamenii din club, carora le e teamă că fostul selectioner va miza exclusiv pe colaboratorii agreati de el. Vizat se simte inclusiv Valeriu Argaseala

Presedintele banuieste că-și va pierde complet puterea de decizie o dată cu numirea lui Piturca ex-selectionerul fiind cunoscut ca o persoană care nu se rezumă doar la atributiile de antrenor, ci vrea să hotarască personal tot ce tine de echipa

În plus, Piti si-a contactat deja oamenii de incredere pe care intentionează să-i aducă in club, atit in functii tehnice, cit si administrative. Acesta e un alt motiv de ingrijorare pentru Argaseala

Cum contraatacă presedintele in exercitiu al roș-albastrilor? Le-a transmis mai multor persoane din Ghencea să stea linistite: "Piturcă n-o să vină niciodată si nici n-ar fi normal să accepte să preia echipa acum! Adică a criticat jucatorii, i-a zis lui Gigi că s-ar face de ris cu lotul asta si, brusc, a inceput să capete incredere in aceiasi jucatori?!".

Argaseală revine din concediu zilele viitoare si, pe lingă discutii privind extinderea contractelor unor fotbalisti, ca fratii Karamian si Jelev, va incerca si să-l influenteze pe patron, asa incit acesta să renunte la ideea de a-l mai aduce pe Piti.

Astristul02.06.2010 08:51

Puterea de decizie???? :)) Care putere? Aia cand ii da voie ciobanul sa bea apa plata? :D

Kellerman02.06.2010 09:27

Ce ma amuza pe mine e faptul ca toata lumea il vede pe Piturca antrenor dar ghici ce? semnatura si raspunsul lui Piti nu prea vin =)). Cand a fost intrebat boierul cacareaza ieri sau acu 2 zile daca mai vine Piturca a spus "da ce e atata graba? Piturca vine...". Am o presimtire ca si-o ia tare in bot ciobanu'.

David02.06.2010 11:57

Iar Argaseala isi va bea linistit apa plata.

razvan2802.06.2010 12:06

In orice moment Piturca poate primi o oferta din Franta sau Belgia de exemplu si nu va mai semna deloc.Pana nu vedem semnatura pe contract si Piti prezentat oficial nu e bine sa credem nimic.

y-jam02.06.2010 12:13

@David, nu stiu de ce, dar am impresia ca articolul citat de tine, este unul la comanda, ca suporterii sa zica "da frate, macar Piturca il da afara pe Argaseala si scapam de el. pai in conditiile astea si eu il sustin pe Piturca. hai cu Piturca la Steauaaaa". cat timp ciobanul este bagat in seama de presa, nu mai am pic de incredere in ceea ce ei scriu, deoarece presa sportiva se adreseaza unui public cu inteligenta de la mediu in jos, care foarte usor poate fi manipulat. tot ce putem spera, este ca Piturca sa nu vina cat timp va mai fi cioby.

Nu cedam, Steaua o aparam!!!

David02.06.2010 12:22

Eu insistam pe alta idee.Ce mizerie de om e Argaseala!

clausblaus02.06.2010 15:26

Are un profesor doctor docent in probleme de mizerii si perversitati.

Si daca Piturca l-ar da afara si pe cioban as fi mai mult decat incantat de revenirea lui la Steaua.

Visuri taica,visuri!

kla200502.06.2010 16:30

Eu unu' nu-s incantat deloc de Piturca. Ati uitat cum a plecat?

Echipa nu mai juca nimic, nu era nici un fel de conceptie de joc...nimic.

Si daca vine, minuni nu poate face ca nu e cine stie ce antrenor: fundu'n poarta si contra-atacuri.

Protasov a facut din Steaua o echipa puternica, cu greu trecea cineva de mijlocul terenului si foarte greu se marca in poarta Stelei...ce vremuri.

pytycrys02.06.2010 16:40

Si a fost dat de cioban afara ca nu il asculta.

Touche.

red&blue_boy02.06.2010 18:22

Normal,asta ar fi ideea de baza din articolul ala...

Nici eu nu-s prea incantat cum juca Steaua cu Piturca,dar poate l-ar pune cat de cat la punct pe cioban,i-ar mai inchide gura...Oricum,nici eu nu-s prea sigur ca vine,de ce tot amana atat,iar ciobanul spunea ca pe 1 iunie Steaua va avea antrenor...Bine,n-a specificat si anul! :D

kla200503.06.2010 09:04

Parca vad ca o sa faca cu Piturca la fel cum a facut cu Hagi

Ii face echipa si il da afara pt ca Jiji e cel mai mare antrenor din lume :thumbdown:

din cate am vazut eu, transferurile facute de Hagi au rezistat destul de bine, a avut ochi omul.

In ceea ce-l priveste pe Piturca si el are un ochi foarte bun in a aduce jucatori, a-i motiva, etc, in schimb e prea ... "tafnos"

insista in conceptii invechite de joc, iar dupa parerea mea ne trebuie un antrenor strain care sa vina cu alte idei, sa ne aduca in secolul XXI

Astristul03.06.2010 09:20

Si daca vine, minuni nu poate face ca nu e cine stie ce antrenor: fundu'n poarta si contra-atacuri.

Protasov a facut din Steaua o echipa puternica, cu greu trecea cineva de mijlocul terenului si foarte greu se marca in poarta Stelei...ce vremuri.

Indiferent ce spune X sau Y, Piturca e ANTRENOR si a demonstrat-o!

Protasov o sa vina ca antrenor la Steaua cand o s-o cumperi tu de la cioban! ;)

Ce ma amuza pe mine e faptul ca toata lumea il vede pe Piturca antrenor dar ghici ce? semnatura si raspunsul lui Piti nu prea vin =)). Cand a fost intrebat boierul cacareaza ieri sau acu 2 zile daca mai vine Piturca a spus "da ce e atata graba? Piturca vine...". Am o presimtire ca si-o ia tare in bot ciobanu'.

Sper sa ai gura aurita! :)

Astristul03.06.2010 09:43

Jelev face scandal: "Nu sunt carpa Stelei"!

Pus pe liber de Steaua, bulgarul Jivko Jelev se considera nedreptatit si ii critica pe sefii din Ghencea pentru decizia pe care au luat-o.

"Mi-as fi dorit sa raman aici, mai ales ca nu cred ca am jucat chiar rau. Asta este, viata merge inainte. Totusi, mi-a lasat un gust amar modul in care m-au tratat oamenii de la club. Nu mai sunt sanse sa raman. Si daca s-ar razgandi si si-ar dori sa ma pastreze, n-as mai ramane eu. Am caracter si tupeu! Nu sunt carpa lor. Nu ma mai vor, sanatate si la revedere!", a spus Jelev pentru Adevarul.

Fotbalistul bulgar a continuat criticile, sustinand ca nu stie cine se afla in spatele deciziei pe care ros-albastrii au luat-o in urma cu doua zile.

"Am lipsit o singura partida, nu am gafat, am dat tot ce aveam mai bun. Nici macar nu stiu cine a luat decizia. Poate Gigi, poate Argaseala, poate Piturca", a adaugat Jelev.

Sursa: OnlineSport

Ronnie03.06.2010 11:25

Nu vine Piturca, imi pariez postul de moderator...

Daniel-Ionut03.06.2010 15:53
Nu vine Piturca, imi pariez postul de moderator...

Am facut printul.

Nici eu nu prea cred ca vine, dar nu se stie niciodata.

Fane03.06.2010 15:56
Am facut printul.

Nici eu nu prea cred ca vine, dar nu se stie niciodata.

De`abia astepti nebunule :D

«1462463464465466689»