Suceava ar putea reveni mai repede decat s-ar fi crezut in peisajul fotbalistic al esalonului secund din Romania. Omul de afaceri Ion Alexandrescu a anuntat azi că intentionează să aducă formatia Steaua II la Suceava.
După spusele sale, discutiile cu finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, sunt foarte avansate. Alexandrescu spune că Steaua II iși va schimba numele in FC Zimbrul Suceava si va activa in Liga a II-a.
"Acum sunt la Bucuresti. Am discutat deja cu Gigi Becali si e de acord. Acum trebuie să vad dacă si autoritățile locale de la Suceava iși doresc intr-adevar să avem din nou echipa Nu am nevoie de nici un leu din banul public. Vreau doar să-mi fie concesionat Stadionul Areni pentru 49 de ani", a declarat Alexandrescu, care a mai precizat că in cazul in care mutarea va reusi, la Suceava vor ajunge si 4-5 jucatori din actulul lotul al gruparii Steaua II.
În zilele urmatoare, omul de afaceri sucevean va purta discutii cu reprezentanti ai autorităților locale pentru a analiza posibilitățile in care ar putea să-i fie concesionat stadionul Areni.