FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1454455456457458689»
Daniel-Ionut14.04.2010 17:35

Eu sunt de parere ca MM ar fi sarit imediat la gatul lui Gigi daca era ceva necurat... la cat s'au certat in ultima vreme... sau tine prea mult la Steaua, si nu vrea sa faca dezvaluiri dubioase.

red&blue_boy14.04.2010 19:15
Eu sunt de parere ca MM ar fi sarit imediat la gatul lui Gigi daca era ceva necurat... la cat s'au certat in ultima vreme... sau tine prea mult la Steaua, si nu vrea sa faca dezvaluiri dubioase.

Da...Asa m-am gandit si eu....Dar daca e implicat si el in lucruri ilegale referitoare la Steaua,ce pot fi descoperite ulterior?Normal acum sa isi vada interesul lui....Cine stie...

mihaicc15.04.2010 17:34

prin marginalizarea cazului Majearu acest site si AISS au demonstrat inca o data,daca mai era nevoie,ca nu au nimic in comun cu clubul Steaua Bucuresti.nu stiam de ce,de cate ori sunt prin zona ,imi miroase a caine.

Daniel-Ionut15.04.2010 17:42
nu stiam de ce,de cate ori sunt prin zona ,imi miroase a caine.

Cred ca trebuie sa te operezi de polipi daca ai probleme cu mirosul.

Adrian15.04.2010 17:49

Marginalizarea cui, cand,unde?

Bai baiatule, tu ai probleme cu capul. Ia uita-te pe prima pagina.

Ai si postat in acel articol de pe prima pagina.Acum vii si zici ca e marginalizat. Pai, ce ar trebui sa faca site-ul asta?Sa puna peste tot acel articol?De ce nu te duci bah sa spui lu' Basescu ca sunt marginalizati oamenii care au facut ceva pentru tara asta?Du-te si spune-i lui, sa le dea oamenilor alora(nu numai lui Majearu) niste pensii decente(daca nu nesimtite) ca sa nu se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta. Bine ca ai venit si ai atacat din nou AISS si site-ul asta pentru un lucru care chiar nu poate fi controlat. De parca noi decidem cine primeste bani in tara asta.

Esti penibil!

prin marginalizarea cazului Majearu acest site si AISS au demonstrat inca o data,daca mai era nevoie,ca nu au nimic in comun cu clubul Steaua Bucuresti.nu stiam de ce,de cate ori sunt prin zona ,imi miroase a caine.
Joga Bonito15.04.2010 17:56

http://www.antena1.ro/showbiz/gossip/Dan-b...ier-104040.html

Frumos gestul. Daca ar face la fel fiecare parlamentar, deputat, ministru, secretar de stat, primar, consilier local/judetean, etc... tara asta si oamenii ei ar trai decent.

mihaicc15.04.2010 17:58

daca voi il vedeti in prima pagina e ok,eu unul nu-l vad.poate pentru voi e alt site

mihaicc15.04.2010 18:20

@Adrian

la basescu sa se duca cine l-a votat,eu nu-l consider presedintele meu.cum am spus aseara,pentru Majearu am putea sa deschidem un cont pe numele lui,ca sa nu se iste discutii,unde sa depuna bani toti cei care doresc sa o faca.daca cineva are o alta idee mai buna sa o spuna si ii rog pe cei de la AISS sa o promoveze.in sfarsit au ocazia sa se faca utili cu ceva

poate rupi si tu un leu din aia 5 pe care ii primesti de la tati ca sa iesi cu pritenii din jurul blocului la un cico

Bogdan15.04.2010 19:48

@Mihai si de ce nu faci tu asta? te retine ceva? de ce vi cu ideei de genul: sa faca cei de la AISS? sau cauti un nou motiv sa dai in noi?

daca iti miroase a caine, ce cauti aici? du-te nene la stelistii tai, intelegeti cum vreti voi stelismul. Capisci?

razvan2815.04.2010 21:05

Ma io nu zic ca AISS e obligata sa stranga bani ca sa il ajutam pe Majearu dar asa ar fi frumos totusi.E una din legendele din 86 , face parte din echipa care a castigat cel mai important trofeu pentru noi.

Daca AISS nu o va face ar putea deschide un grup anume un cont la o banca unde sa se stranga bani pentru Majearu.

mihaicc15.04.2010 21:17

sunt momente cand trebuie sa actionam impreuna pentru a face un lucru bun. eu nu am facut decat sa va rog sa luati atitutine in acest caz pentru ca in acest moment sunteti cea mai cunoscuta asociatie a suporterilor stelisti si ,daca vreti,chiar puteti face ceva.este atat de simplu.daca ne uitam istoria nu insemnam nimic,fara istorie ar ramane doar Becali si altii ca el sau ca .....VA ROG ....eu nu sunt important,sunt doar o oaie proasta daca asa vreti voi

Tz3pI15.04.2010 21:21

@mihaicc Articolul este tot pe site: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/13445/

AISS a realizat multe proiecte importante pana acum. Iti recomand sa citesti aici. Tu in afara sa aduci acuze nefondate, ce ai facut? Toti astia care denigrati AISS-ul nu aveti idee ce inseamna o asociatie, cum se propun proiectele, cand si ce anume se realizeaza in cadrul ei. E usor de vorbit din afara. Nu poti sa bati din palme si sa realizezi anumite lucruri.

mihaicc15.04.2010 21:33

ce e atat de greu sa vorbiti cu Majearu si sa deschideti un amarat de cont?nu e momentul acum sa vorbim despre proiectele AISS-ului.un om care a adus glorie clubului pe care il iubim MOARE DE FOAME,si voi va incurcati in proceduri?si la voi se moare din cauza birocratiei?incredibil

daca vreti sun eu maine la gazeta sa vb cu cei care au scris articolul sa aflu datele de contact al lui Majearu

Adrian15.04.2010 23:28

mihaicc

Pe langa ca esti un ipocrit, mai esti cu capul prin nori. Pana sa apara articolul cu Majearu, cine era cu protestul, era de porc. Acum trebuie toti sa dea bani pentru Majearu. Da' de ce? Eu nu inteleg de ce.

In primul rand, de ce acum? Pana acum nu se stia ce greu o duc unii din fostii campioni?(ca nu numai de campionii din fotbal trebuie sa vorbim)

Ba se stia. Se stia ca fosti mari sportivi traiesc in mizerie si se sting intr-o saracie lucie. Treaba asta se stia foarte clar. Acum vrea lumea sa se actioneze. Pana acum de ce nu s-a dorit?

Pentru ca nu v-a interesat. Asa cum nu v-ar interesa nici daca s-ar deschide respectivul cont. Cine ar dona? Cei care sunt in AISS? Cat sa doneze acesti oameni?

Voi, ipocritii, nu va puteti aduna pentru un mars impotriva ciobanului, un mars pasnic, dar vreti sa creada lumea ca sunteti oricand dispusi sa dati sume mari pentru legende?

Probabil voi credeti ca sunteti inconjurati de prosti si de creduli. Nu e asa.

Faceti fratilor cereri, mergeti la televiziuni, spuneti-le despre acesti sportivi care au adus cinste tarii si care acum se chinuie. Cereti-le jegurilor care ne conduc sa ii bage si pe ei in seama si sa le dea o pensie mai maricica, una cu care sa poata macar sa traiasca, sa ii scuteasca de taxe, sa ii ajute cu ceva. Si aici nu ma refer doar la sportivi. Ma refer la toti oamenii de valoare care au facut ceva pentru tara si pentru popor: un pictor, un scriitor, poate un regizor, etc.

mihaicc15.04.2010 23:41

este o mare greseala ca am fost indiferenti pana acum,dar acum ca ne-a fost semnalat acest caz cum trebuie sa procedam?sa ramanem indiferenti in continuare?sa-l ignoram pe Majearu?pana sa faca statul ceva putem sa ne miscam noi mai repede.asta daca vrem.eu nu am zis sa doneze doar membrii AISS ci toti suporteri care sunt dispusi sa o faca.

parerile mele anterioare cu privire la protest le mentin,eu mereu am sustinut un protest pasnic, dar nu vad ce legatura are asta cu cazul Majearu

Adrian15.04.2010 23:58

Cum adica nu vezi legatura? Pai, daca lumea nu a venit la un protest pasnic, cum sa te astepti sa dea bani pentru un om pe care majoritatea pun pariu ca nici nu il cunosc. Ia du-te si intreaba printre baietii astia care zic ca Steaua trebuie incurajata sa ia titlul si ca e bine cu becalii, sa vezi daca stie cineva de Majearu.

Da' tu stai cu capul in nori si crezi ca lumea o sa doneze.

Cine sa dea bani? Studenti? Copii? Cine?

Unii nu au bani sa manance dar vrei sa doneze?

De ce nu te duci sa le spui sa doneze lui mustata, bijnitarilor care vand bilete la suprapret si celor din Liga Suporterilor Stelisti? Astia au bani. Au bani multi din moment ce isi permit sa cumpere o groaza de bilete si sa faca nu mai stiu ce. Nu astia erau stelistii adevarati? Acum a deveni AISS reprezentat al stelistilor adevarati?

Pana acum o saptamana, domnul mihaicc isi batea joc de AISS si de acest site peste tot pe unde putea sa o faca. Acum se pare ca interesul poarta fesul.

Imi place cum dumnealui se face ca nu stia de situatia grea a lui Majearu desi, in fiecare an, de 7 mai, e prezentat cel putin un articol despre eroii de la Sevilla si ce fac ei in ziua de azi.

E interesant ca toti cer AISS sa faca ceva dar nimeni nu e dispus sa ajute AISS.

mihaicc16.04.2010 00:43

pustiule e tarziu si se vede ca nu ai mintea limpede.eu cred ca in loc sa bei un suc ai baut o vodca ieftina cu prietenii aseara.sa ai grija sa nu te miroase mami cand vine sa-ti zica noapte buna.

eu am venit cu o propunere daca sunteti de acord bine daca nu ......

Adrian16.04.2010 00:48

Pai da. Toti sunteti plini de propuneri. Dar cand vine vorba ca acele propuneri sa se transforme in actiuni, atunci unde sunteti?

Dar stati linistiti. E destul ca faceti propuneri. Ce naiba?! Doar drumul spre Rai e pavat cu intentii bune...NOT!

mihaicc16.04.2010 01:03

maine am sa fac un cont pe numele lui Majearu si o sa-l pun pe site.pustiule, la cata minte ai parca vad ca tu o sa fi primul donator.AISS este singura care poate face acest demers credibil.

Bogdan16.04.2010 04:48

aha. Deci am inteles. Contul pentru Majaru e credibil daca e facut de AISS. Dar protestul nu, ca suntem vanduti si vrem raul Stelei.

Plm, eu ce sa mai inteleg?

Mihai, daca poti face ceva, FA! Nu mai astepta de la altii! Nu mai venii cu propuneri sa faca altii cand poti face tu!

Fane16.04.2010 06:25
pustiule e tarziu si se vede ca nu ai mintea limpede.eu cred ca in loc sa bei un suc ai baut o vodca ieftina cu prietenii aseara.sa ai grija sa nu te miroase mami cand vine sa-ti zica noapte buna.

eu am venit cu o propunere daca sunteti de acord bine daca nu ......

Incearca sa o lasi mai moale cu ironiile astea ieftine.

aklik16.04.2010 06:54
maine am sa fac un cont pe numele lui Majearu si o sa-l pun pe site.pustiule, la cata minte ai parca vad ca tu o sa fi primul donator.AISS este singura care poate face acest demers credibil.

pai la ce atitudine ai "pustiule" sigur nu poti fi credibil! daca vrei sa il faci fal draq in mod serios si civilizat, ai o propunere, pune-o in aplicare fara sa debitezi tampenii "pustiule" si poate lumea te va lua in serios.

Adrian16.04.2010 07:11

Dintr-o discutie privata, am aflat ca domnul mihaicc e un om foarte realizat. Sincer, nu vad nevoia infiintarii unui cont pentru Majearu din moment ce domnul mihaicc are fondurile necesare pentru a-l ajuta singur pe acest fost mare fotbalist si nu doar pe el.

Faceti o fapta foarte frumoasa domnule mihaicc. Nu o sa va uitam.

mihaicc16.04.2010 11:34

puteti sa ma injurati cat vreti pe mine,nu sunt decat o oaie proasta si atat,totusi,sper ca peste cateva zile cineva de la AISS va avea ideea sa faca ceva pentru Majearu.acest lucru ar fi benefic atat pentru imaginea asociatiei cat si pentru o fosta glorie a Stelei.

Adrian16.04.2010 11:40

Fereasca Dumnezeu sa faceti voi ceva. Totul trebuie facut doar de AISS. AISS in sus, AISS in jos. Dar cand vine vorba de a fi alaturi de AISS, nu neaparat de a te inscrie, doar de a sustine, asta nu se mai poate.

puteti sa ma injurati cat vreti pe mine,nu sunt decat o oaie proasta si atat,totusi,sper ca peste cateva zile cineva de la AISS va avea ideea sa faca ceva pentru Majearu.acest lucru ar fi benefic atat pentru imaginea asociatiei cat si pentru o fosta glorie a Stelei.
«1454455456457458689»