De cand Becali este singur singurel in "managementul" Stelei urmatoarele lucruri s-au intamplat:
- 0 campionate
- 0 Cupe ale Romaniei
- din ce in ce mai praf in Europa,de la calificari in CL si 5 pc facute la iesiri in primele tururi in Europa(culminand cu magnifica dubla cu marea sheriff tiraspol)
- doborarea majoritatii recordurilor negative din istoria echipei,de la cele mai putin goluri marcate in tur,pana la umilinte cu rivalele,meciuri consecutive fara victorie pe Ghencea dupa revolutie,doua victorii consecutive ale javrelor pe Ghencea dupa 18 ani de zile etc.
- sezonul asta am luat cinci de la crapid(si mai puteam sa luam) si trebuia sincer sa luam cinci si de la pechinezi doar ca atunci ne-a mai scos rufay.
- jucatorii nu si-au mai luat salariile iar cei care au tupeul sa spuna asta sunt facuti terci(vezi plesan).
- a vandut putinii jucatori buni care au mai ramas pentru a face rost de bani pentru ca el nu e un afacerist,e un limbric cu multe terenuri pe care le-a luat fraierind oamenii necunoscatori din primii ani dupa revolutie. Daca ii dai o fabrica pe mana nu stie ca sa faca p-acolo,isi pune oamenii si acopera gaurile negre cu fondurile din imobiliare. Astfel a distrus axul central al echipei.
- plafonul salarial la Steaua este de 10.000 de coco de zici ca suntem vreo echipa de pe locurile 10(desi in mare lotul si jocul cam asta sugereaza)
- spurcarea blazonului Stelei de catre patron(nu mai detaliez pentru ca se stiu toate elucubratiile spuse de gibon)
- abuzurile impotriva suporterilor si incercare de dezbinare(din nou!) a peluzelor steliste.
- bravul nostru combatant jijel iar a plecat de pe stadion cand lucrurile nu au mers pe teren aratand ce fel de "comandant" este.
Apropo,intrebare pentru muistii din presa:
Cand il sunati ba pe geambazi? Ca doar ala e patronul Stelei,nu?
Ha ha,hai ca v-am mai facut o aroganta!!