FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1456457458459460689»
predatorpulse719.04.2010 06:02

De cand Becali este singur singurel in "managementul" Stelei urmatoarele lucruri s-au intamplat:

- 0 campionate

- 0 Cupe ale Romaniei

- din ce in ce mai praf in Europa,de la calificari in CL si 5 pc facute la iesiri in primele tururi in Europa(culminand cu magnifica dubla cu marea sheriff tiraspol)

- doborarea majoritatii recordurilor negative din istoria echipei,de la cele mai putin goluri marcate in tur,pana la umilinte cu rivalele,meciuri consecutive fara victorie pe Ghencea dupa revolutie,doua victorii consecutive ale javrelor pe Ghencea dupa 18 ani de zile etc.

- sezonul asta am luat cinci de la crapid(si mai puteam sa luam) si trebuia sincer sa luam cinci si de la pechinezi doar ca atunci ne-a mai scos rufay.

- jucatorii nu si-au mai luat salariile iar cei care au tupeul sa spuna asta sunt facuti terci(vezi plesan).

- a vandut putinii jucatori buni care au mai ramas pentru a face rost de bani pentru ca el nu e un afacerist,e un limbric cu multe terenuri pe care le-a luat fraierind oamenii necunoscatori din primii ani dupa revolutie. Daca ii dai o fabrica pe mana nu stie ca sa faca p-acolo,isi pune oamenii si acopera gaurile negre cu fondurile din imobiliare. Astfel a distrus axul central al echipei.

- plafonul salarial la Steaua este de 10.000 de coco de zici ca suntem vreo echipa de pe locurile 10(desi in mare lotul si jocul cam asta sugereaza)

- spurcarea blazonului Stelei de catre patron(nu mai detaliez pentru ca se stiu toate elucubratiile spuse de gibon)

- abuzurile impotriva suporterilor si incercare de dezbinare(din nou!) a peluzelor steliste.

- bravul nostru combatant jijel iar a plecat de pe stadion cand lucrurile nu au mers pe teren aratand ce fel de "comandant" este.

Apropo,intrebare pentru muistii din presa:

Cand il sunati ba pe geambazi? Ca doar ala e patronul Stelei,nu?

Ha ha,hai ca v-am mai facut o aroganta!!

blindica19.04.2010 08:08

Intrebare : Daca Sumudica ar ajunge antrenor la Steaua precum Andone la Rapid,ce reactii ar fi?

red&blue_boy19.04.2010 08:10

Nu stiu daca Sumudica ar fi o solutie pentru Steaua...

Juggernaut19.04.2010 09:30

Acum e ciobanul la sport.ro. Se roaga de suporteri sa fie aproape de echipa si promite ca de la vara se implica iar in echipa si ca sezonul viitor Steaua va lua campionatul. ACUM E MOMENTUL SA II DAM PESTE NAS! Sa ii demonstram ca nimeni nu il vrea la Steaua. Trebuie batut fierul cat e cald. Sunt sigur ca vor fi destui care vor pune botul la rahatul care iese pe gura gigelului dar trebuie sa se abtina si sa fim toti uniti impotriva jegului. Daca nici acum nu puteti sa intelegeti cine e de vina pentru situatia Stelei, va meritati soarta.

MoWeed19.04.2010 11:04

@*Alecs*

Pai de cand a plecat Stoica, singurele recorduri pe care le mai doboram sunt cele negative.

mq_messi19.04.2010 11:24

http://www.sport.ro/Liga-1/incredibil-un-j...ut-1500-de.html

asta s-a intamplat acum ceva ani , insa sunt sigur ca situatia nu s-a schimbat.

Daniel-Ionut19.04.2010 16:54

Suporterii stelisti au pierdut procesul privind accesul in stadion, Judecatoria sectorului 6 respingandu-le actiunea pentru că nu au timbrat-o, astfel că acestia nu vor participa la sezonul competitional 2009/2010.

În 15 aprilie, instanta a admis exceptia netimbrarii cererii, ceea ce implică plata unei taxe judiciare, judecatorul invocand-o din oficiu. Sentinta poate fi atacată cu apel in 15 zile de la comunicare, la Tribunalul Bucuresti.

Într-un alt proces, in martie, aceeasi instanță a suspendat interdictia impusă de clubul sportiv, pană la judecarea pe fond a problemei, adică a legalității interdictiei de a intra pe stadion a fanilor, dată de club.

Astfel, prin netimbrarea actiunii, suporterii au pierdut dreptul câștigat in instanta de a merge la meciuri.

Membrii Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) au decis să actioneze in instanță clubul Steaua după ce le-a fost interzis accesul la meciurile de pe teren propriu, chiar dacă erau posesori de abonamente. Alti suporteri, posesori de abonamente, care insă nu erau membrii ai AISS, au actionat in judecată si ei FC Steaua prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti.

Sursa: GSP.ro

*Alecs*19.04.2010 17:25

Purtatorul de cuvant al Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS), Marius Nicolau, a declarat că avocatul AISS nu a putut ajunge la termenul din 15 aprilie, dar că acesta a trimis prin fax dovada plății, insă ea nu a fost acceptată in instanță.

Nicolau a precizat că AISS va face apel in termenul legal de 15 zile, iar atunci va fi reprezentată la proces.

"Nu am pierdut procesul. Avocatul nu a putut ajunge in timp util la termenul de judecata a trimis prin fax dovada plății, dar nu a fost primită la judecatorie. Nu este o mare problema este doar o chestiune procedurala Pentru că nimeni nu a reprezentat AISS la proces, cei de la Judecatoria sectorului 6 au considerat că nu am platit sau că nu ne mai interesează", a spus Nicolau pentru Mediafax.

razvan2819.04.2010 17:58
http://www.sport.ro/Liga-1/incredibil-un-j...ut-1500-de.html

asta s-a intamplat acum ceva ani , insa sunt sigur ca situatia nu s-a schimbat.

Ce spune sport.ro e un mare adevar.In momentul de fata la Steaua nu prea sunt antrenori buni de juniori , poate doar 2-3.Chiar seful centrului de copii si juniori , Strizu ala e un mare idiot.Oricum eu nu inteleg cum poate cineva ca Leo Strizu care nu a facut NIMIC pentru Steaua sa fie seful centrului de copii si juniori , iar Mihai Majearu una din legendele echipei sa nu fie nici macar antrenor.E dureros dar asta se intampla acum la clubul nostru drag care din pacate nu mai exista...asta nu e Steaua !

Tin minte ca am fost si io acum 2 ani la Steaua cand s-au dat probe si intr-adevar nu erau prea multi care sa se remarce , cu exceptia portarului care nu era foarte inalt scotea toate mingile , a aparat extraordinar si totusi nu a fost luat.De mult timp nu cred ca se mai intra la juniorii Stelei pe propriile capacitati ci pe propriul buzunar al lui tati...

ytse jam21.04.2010 15:50
Mihai Stoichiță si jucatorii Petre Marin, Banel Nicoliță, Romeo Surdu, Juan Toja si Ciprian Tatarusanu au avut o intalnire, marti dimineață, cu o parte dintre fanii "roș-albastri", informează site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Întalnirea dintre cele două parti a avut loc la Stadionul Steaua, după antrenamentul sustinut de lotul antrenat de Mihai Stoichiță.

Sursa citată mentionează că discutia dintre cele două parti a fost pe un ton civilizat si a avut ca finalitate promisiunea suporterilor că ii vor sustine pe stelisti la partida de duminica cu FC Timisoara.

Aceasta stire a aparut ieri in mai toate publicatiile sportive, si stim deja cu totii despre ea. Voiam doar sa punctez incercarea de maniPULARE a celor ce din pacate conduc acest club. Asa cum spun si cei din prosport, aceasta stire a aparut prima si prima data pe site-ul oficial al clublui, si nu a fost relatata de vreun ziar sportiv, asa cum cred eu ca era normal. Personal nu cred ca a avut loc nici o intalnire a suporterilor cu jucatorii, iar in caz ca intr-adevar a fost cineva, sunt convins ca mai mult de 10 persoane din gasca celui ce reprezinta galeria nu au fost, si alea la cererea lui Argaseala.

Stirea de mai sus are menirea sa deruteze publicul, si mai ales suporterii.

MikStelista22.04.2010 08:08

"Am cerut oficial rejudecarea "Valizei"! Cerem retrogradarea Stelei! Mergem pană la FIFA si UEFA!"

Marian Iancu nu renunță la razboiul cu Steaua. Patronul Timisoarei spune că a depus astazi o cerere la Liga Profesionistă prin care cere rejudecarea cazului "Valiza". Iancu spune că va face o trimitere si la FIFA, iar dacă echipa din Ghencea va fi gasită vinovata va fi retrogradata

"Am depus o cerere oficială de redeschidere a cazului "Valiza". Avem un rechizitoriu si in cazul Stelei, dar el este suspendat la FRF. Am depus astazi o cerere la LPF pentru rejudecarea cazului "Valiza". FC Argeș a fost retrogradată tot pentru mita dar Steaua n-a fost judecată pe partea sportiva Vom depune o cerere si la FIFA. Dacă Steaua este vinovata va fi retrogradata Este un raspuns al nostru pentru interventia meschină pe care a avut-o Steaua, prin Gigi Becali, in judecarea cazului "Varga-Balan". Sunt echipe mult mai mari care au fost retrogradate, au promovat, iar acum sunt mult mai curate si au ajuns la fel de sus. Vom merge pană la capat. Steaua nu e cu nimic mai presus decat celelalte echipe din Liga I. Vom cere o comisie FIFA care să urmarească punerea in aplicare a regulamentelor, pentru că eu mă indoiesc că LPF va rejudeca "Valiza"", a spus Marian Iancu la sport.ro

prosport.ro

KuzMaN22.04.2010 08:24

Stoichiță nu vede altceva decit o victorie cu Timisoara: "Duminică inviem!"

Fan FC Steaua22.04.2010 08:25

Sa dea Dumnezeu sa se faca dreptate! Oricum ar fi, macar nu ramane nerezolvat cazul! Felicitari lui Iancu pentru ce a facut! Asa ar trebui sa faca toti din fotbal!

Daca retrogradam, sper ca becaliotii sa inteleaga ce "bine" face Becali la echipa. Dar e foarte putin probabil, pentru ca in cazul in care vom retrograda, ei vor crede ca e vina lui Iancu. De parca el ar fi dat valiza....

razvan2822.04.2010 10:52
Sa dea Dumnezeu sa se faca dreptate! Oricum ar fi, macar nu ramane nerezolvat cazul! Felicitari lui Iancu pentru ce a facut! Asa ar trebui sa faca toti din fotbal!

Daca retrogradam, sper ca becaliotii sa inteleaga ce "bine" face Becali la echipa. Dar e foarte putin probabil, pentru ca in cazul in care vom retrograda, ei vor crede ca e vina lui Iancu. De parca el ar fi dat valiza....

Si mie mi-ar conveni sa retrogradam , dar sa plece apoi tot clanul Becali de la Steaua dar mi-e frica sa nu se intample altceva...sa retrogradam si becaliotul tot sa nu plece :confused:

Fan FC Steaua22.04.2010 11:36

N-am zis ca-mi doresc neaparat sa retrogradam, ci am zis ca doresc sa se faca dreptate. Daca retrogradam pe baza vinovatiei lui Becali chiar nu-mi pare rau, ba chiar ma bucur! O echipa curata mai presus de orice!

David22.04.2010 16:37

Antrenorul Stelei a trecut de la tactică la mistică

Trebuie să reinviem acum, sintem crestini si cu asta, basta!. Ă'sta e argumentul lui Stoichiță cind vorbeste despre revenirea Stelei. E un argument disperat. Dacă antrenorul Stelei a vrut să ridice moralul echipei sau al fanilor, trebuia să aducă in discutie subiecte tactice, nu mistice. Să se rezume la ce poate face el, nu să surprindă cu Biblia pe post de fundaș central.

În ciuda noilor apropouri evlavioase, un lucru lipseste din declaratiile lui Stoichiță după derby-ul din Giulesti. Un detaliu esential pentru structura interioară a unui antrenor: o zvicnire de orgoliu, intentia macar schitată de a raspunde la esec cu o demisie de onoare. N-a existat nimic in genul asta. Stoichiță s-a absolvit fară să clipească de propriile greseli.

Doar după meciul cu Ceahlaul, s-a simtit tentat să plece. Dar m-au intors jucatorii din drum!. N-a mai pomenit nimic despre demisie nici după meciul cu Dinamo, cel mai prost de cind am venit la Steaua. În schimb, a retractat, punct cu punct, toate angajamentele luate cind a venit in Ghencea.

Întii a explicat de ce Steaua nu face spectacol: pentru că e presiunea prea mare. De fapt, la fel de mare ca acum un an, ca acum doi ani, trei ani, zece ani. Apoi a constatat că Steaua nu arată cum vreau eu, e imposibil să arate cum vreau eu. După ce ti-ai recunoscut neputinta, urmatorul pas e să pleci la o echipă pe care o poti stapini.

Stoichiță, in mod mistico-tainic, ramine. Cu ce ginduri? Cu ce obiective? Să intoarcă si celalalt obraz? Să ia titlul cu o echipă in care nu se recunoaste si care arată cum vrea oricine altcineva, in afară de el? Poate vrea să-și testeze rezistenta la critici. E si asta o performanță. Dar după 5-1 in Giulesti putem vorbi si despre o rezistență inversunată la realitate.

Comparat cu Apocalipsa, un 5-1 pare o poveste frumoasă si usor trista Dar Stoichiță ar trebui să compare jocul Stelei cu propriile planuri. Ar obtine distanta exactă de la cer la pamint. Steaua nu va disparea, a profetit tehnicianul roș-albastrilor. Și totusi, ceva din spiritul echipei moare ori se instraineaza cu fiecare umilință din teren si cu fiecare refuz laș al evidentei, de pe banca Stoichiță vorbeste despre spalarea rusinii, despre onoarea echipei. Delicat subiect, pentru cineva care ezită să-și apere propria demnitate.

Poate demisia lui n-ar folosi la nimic, poate nici un alt antrenor n-ar fi fost in stare de mai mult. Și in mod cert nu de la tehnicieni se trag problemele Stelei. Dar o tresarire de orgoliu ar fi contat, in economia jenantă a situatiei.

Maria Andries

MoWeed23.04.2010 15:08

Postarile off-topic au fost sterse

Arian23.04.2010 21:42

Intalnire cu suporterii pentru a doua oara in aceasta saptamana

Inainte de antrenamentul din aceasta seara o parte din suporterii de la Peluza Nord au venit la stadionul Ghencea si au discutat cu jucatorii.

Dupa ce au dezbatut cu fanii, stelistii si-au continuat programul normal de pregatire.

sursa: www.steauafc.com

:hump:

1on23.04.2010 22:21

Un caine dadea tarcoale unui pom.

După un timp s-a oprit.

I s-au terminat tarcoalele.

Elvis24.04.2010 18:05
kingkapone26.04.2010 16:12

am si io o intrebare...am scris la topicu asta ca nu stiam unde in alta parte...se mai face vreun mars de protest cum a fost anu trecut???gen mars de protest "62 - ne vrem clubul inapoi"

numa ca acum trebe cu 63'.. :steag_sah_mic:

datimi si mie un pm va rog

21908.gif

clausblaus26.04.2010 22:27

"Vreti sa plec acuma?...Daca imi propune-ti un alt loc,plec acum."

Super declaratie din partea super antrenorului Stoichita.

Deci asta este problema,ca nu are alt loc asigurat,nicidecum dragostea(asa zisa)pentru Steaua!

razvan2827.04.2010 16:52

Mie oricum nu mi s-a parut vreodata ca Stoichita ar avea mare dragoste pentru Steaua.De cat ori a antrenat in Ghencea a facut-o pentru bani.

red&blue_boy27.04.2010 19:05
De cat ori a antrenat in Ghencea a facut-o pentru bani.

Hmmm...Si eu care credeam ca a antrenat pentru Steaua,suporteri si sa faca performanta in Sampion Lig ! :))

danimarcu27.04.2010 19:43
Hmmm...Si eu care credeam ca a antrenat pentru Steaua,suporteri si sa faca performanta in Sampion Lig ! :))

Zdreanta asta ar semna maine cu Dinamo daca i s-ar propune!E cel mai mare jegos care a lucrat vreodata la Steaua.

Isi da niste aere de zici ca o descoperit el fotbalul,si el saracu' e depasit mereu de situatie. :puke:

«1456457458459460689»