Ceahlaul - Timisoara 1-1Gaseste domnul
Iancu ceva si pentru meciul asta sa mearga la TAS.
Boul Timisoarei se zbate pentru binele clubului si al echipei,pe cand BOUL Stelei...................................!
Ceahlaul - Timisoara 1-1Gaseste domnul
Iancu ceva si pentru meciul asta sa mearga la TAS.
Boul Timisoarei se zbate pentru binele clubului si al echipei,pe cand BOUL Stelei...................................!
...poarta fularul lui Dinamo ![]()
Ba,deci acuma serios,cand il impuscam?Am si glontul si luneta,nu prea am tinta dar ma perfectionez.
Fara vrajeala sau caterinca, dar in ultima vreme, Marian Iancu imi devine din ce in ce mai simpatic. Dupa ce l-a rezolvat pe Copos, acum omului i s-a pus pata pe Prunea si pe Dinamo. Daca ii arde si pe astia, e dat dracului de tot Nenea Iancu.
Care l-a mintit pe asta? ![]()
Gigi Becali a precizat ca o persoana i-a transmis ca cearta cu Dumitru Dragomir ii va aduce impacarea cu fanii stelisti. "Mi-a spus cineva ca daca ma cert cu Mitica, ma voi impaca cu toate galeriile din tara, deci si cu Peluza Sud. Daca vrea Dragomir sa ma injure, ii fac abonament. Chiar la Peluza Sud. De-abia il asteapta", a mai spus Becali.
Dar sa vina Dragomir la Peluza Sud!
incet incet se aduna toti in peluza voastra...urmeaza Sandu, Iancu si mititelu si sunteti in efectiv complet!
tineti minte vorba aia veche: "Nu mor caii cand vor cainii!"
Dar sa vina Dragomir la Peluza Sud!
@kla2005 99% din oamenii aia il vor mort pe Gigi, si pe Dragomir langa el.
incet incet se aduna toti in peluza voastra...urmeaza Sandu, Iancu si mititelu si sunteti in efectiv complet!
Las-o mai incet cu glume din astea,tampenii...Nu cred ca asa s-a pus problema...
tineti minte vorba aia veche: "Nu mor caii cand vor cainii!"
Vezi tu,pe noi nu ne intereseaza cand si ce anume vor cainii.
Ai gresit site'ul!![]()
Frumos!Deci Serghey Gorbunov ala e liber prin tara.Super.Sunt mandru ca traiesc intr-o Romanie dreapta si corecta!
Mai grav este ca se afla prin Brasov, banuiesc. ![]()
Poate iesiti la o bere candva.
Boul Timisoarei se zbate pentru binele clubului si al echipei
Stiu, dar prea muta toata Liga 1 la TAS.
Si? Foarte bine face! Sa bage Fc Steaua in B, ca acolo ii e locul! Fc Steaua nu are sut pe poarta in meciuri si e pe locul 2, oare de ce?
Sa dea Dumnezeu sa se faca dreptate, si Fc Steaua sa obtina ce merita! Excluderea din europa, B, si Becali declarat nongrata!
Sper sa renasca Steaua noastra.
Si apropo de ce a zis Iancu, ca daca vrem noi face reclamatie la TAS. Pai eu vreau, si cred ca si voi vreti sa se faca dreptate!
Si e foarte posibil daca echipele isi vor mentine aceeasi pozitie in clasament ca si in prezent. Echipa familiei Becali este pe locul 2, loc de Champions League, iar Timisoara in spatele ei. Deci daca "duce valiza" la tas, Timisoara va urca pe locul 2. Foarte posibil, si sa dea Dumnezeu sa se intample sa primeasca Becali si echipa familiei lui exact ce trebuie!
Desi ar fi o pata neagra pe istoria noastra , sincer as prefera ca Steaua sa retrogradeze dar sa stiu ca ciobanul asta jegos va pleca pentru totdeauna din Ghencea.
Stiu, dar prea muta toata Liga 1 la TAS.
Daniele,din punctul meu de vedere toata Liga 1 merita mutata la TAS!Patroni(?),presedinti,manageri,jucatori,toti(cu mici exceptii)ar trebui sa ajunga sa fie judecati in afara Romaniei,daca vrem dreptate in fotbalul romanesc.Toti sunt implicati in cacaturi,toti se ameninta,dar nimeni nu are coloana vertebrala sa dea pe goarna adevarul,pentru ca toti sunt mana in mana.Singurii care sufera ca prostii sunt suporterii,dar pe ei cine sa ii asculte?
Daniele,din punctul meu de vedere toata Liga 1 merita mutata la TAS!
Sau mai bine la Socola.
Sau mai bine la Socola.
Nu cred ca Iasiul ar fi bucuros de invazia analfabetilor prezenti in fotbalul romanesc!
O sa construim caramida cu caramica un ospiciu nou nout ![]()
Timisoara, legal, merita cele 3 puncte sau mai corect ar fi rejucarea fara cei 2 jucatori, ciobanul se baga pt ca nu-i convine dar va face si mai rau echipei
Dar cand noi am castigat cu PSG cu 3-0 pentru ca francezii au folosit un jucator fara drept de joc, ma indoiesc ca s-a scandalizat vreun stelist. Timisoara trebuie sa castige punctele alea, pentru ca Varga si Balan au fost transferati la vreo 2 saptamani dupa ce s-a incheiat perioada de transferuri, lucru care este si imoral si ilegal.
Legal Timisoara merita sa primeasca punctele alea insa din punct de vedere moral cred ca ar trebui sa se rejoace meciul fara Varga si Balan , oricum si cu punctele alea Timisoara nu cred ca mai poate emite pretentii la titlu, obiectivul lor cred ca a devenit locul 2, interesant este ce vor face cu ceferica, desi cred ca ala e un meci sigur de X2.
Steaua a fost preluată legal de Becali, nu va retrograda niciodată! Cine crede altceva, traieste in altă lume!
Mihai Stoica spune că venirea lui Becali in Ghencea s-a facut in litera legii
Marian Iancu amenință Steaua cu retrogradarea in urma ultimului razboi din Liga lui Mitica Iancu este de partea lui Dragomir, cel care il avertiza pe patronul din Ghencea că va dezvalui cum a preluat echipa din Ghencea. Mihai Stoica spune că tranzactia din 2003 a fost facută legal si ca cine crede că roș-albastrii vor retrograda, traieste in altă lume!
"Totul a fost perfect legal, eu eram director executiv. Am dus actele si am pus in practică hotararile luate de Adunarea Generală a Stelei. Într-o zi nelucratoare s-au inregistrat documentele, s-a mai intamplat, asta nu e vreo neregulă! Am mai luat cartea verde a unui jucator sambata", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.
"Îmi amintesc foarte bine cum a fost, Steaua a fost preluată legal de Gigi Becali, regulamentar, fară nici un dubiu. Nu există riscul să o piarda În 2003, totul s-a facut legal. Steaua nu va retrograda niciodata cine crede asta traieste in altă lume", a mai declarat fostul manager din Ghencea
Sursa: ProSport
Sincer imi pare rau sa aud lucrul asta, mai ales ca eu (si stiu ca nu sunt singurul) credeam ca acea preluare a fost facuta ilegal! ![]()
He he!
Acum, sa nu punem botul la tot ce zice MM. Ca si el era implicat atunci. Ar fi culmea sa zica: "vino lupe de ma manca!". Nu credeti?
Cel mai tare mi se pare asta.
Un nou autodenunt becalian. Se sesizeaza cineva?
Pai, ce? Tot ce zice MM Stoica e sfant? Poate se inseala... Sper.