FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1415416417418419689»
Astristul15.12.2009 09:42

Si eu sper acelasi lucru. Daca s-ar intoarce ar fi ca un traznet asupra noastra. :(

Jucatorii lui dinam0 oferiti Stelei:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-cine-vreau.htm

Iar a luat-o ciobanul pe aratura ...

razvan2816.12.2009 19:49

Gigi te vrem aici

sdc10790.th.jpg

Astristul17.12.2009 10:03

Neșu crede că Steaua nu va fi motivată cu Twente!

Nu vrea să mai audă de Steaua: "Nu mai vorbesc cu nimeni din Ghencea! În Olanda sunt respectat"

Românii au pierdut pe toate fronturile războiul cu olandezii! CFR a fost invinsă in două rânduri de PSV, iar Steaua nu a reușit decât un egal acasă la liderul din Olanda. Neșu are de ce să se felicite că joacă intr-un campionat ce pare, cel puțin pentru moment, peste Liga lui Mitică. Fostul stelist spune că nu mai ține legătura cu nimeni din Ghencea. Neșu nu regretă divorțul de Steaua, deși a jucat șapte ani pentru roș-albaștri!

"Teoretic, Steaua poate invinge pe oricine pe teren propriu, numai că acum lucrurile stau altfel. Nu știu ce motivație mai au băieții, știindu-se deja eliminați din competiție. În plus, Twente e liderul neînvins din campionatul Olandei și are de ce să tragă la București, pentru a nu depinde de rezultatul celuilalt meci din grupă (n.r. - Fenerbahce - Sheriff)", a declarat fundașul lui FC Utrecht, pentru Libertatea.

A uitat de Steaua!

"Nu mai vorbesc cu nimeni care e la Steaua in prezent. Cei care erau prietenii mei in Ghencea au plecat de acolo. Nu mai sunt prea interesat de ce se intâmplă la fostul meu club. Mă simt nemaipomenit in Olanda, pentru că aici ești respectat ca fotbalist, nu e ca in alte părți", a mai declarat Neșu.

Sursa: ProSport

red&blue_boy17.12.2009 10:13

Pai dupa ce si-a batut joc Gigi de el,l-a fentat si la bani,normal ca nu mai vrea Nesu sa auda de Steaua.Desi,pacat ca nu mai tine legatura nici barem cu jucatori,fosti colegi...

AG17.12.2009 12:45

da bine face omul ..

Astristul17.12.2009 17:32

Transferul lui Sburlea a picat:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...ult-cu-fete.htm

Nu e treaba mea de ce nu l-a luat, cica ar fi auzit ca umbla mult cu fete. De acum o sa aducem jucatori care umbla cu baieti, ca sa ii fie pe plac lui Gigi.

A spus Dinu Gheorghe! :))

red&blue_boy17.12.2009 23:06

Tipic pentru Becali...

dragos_ghinea18.12.2009 12:39

Liverpool - Unirea Urziceni.

Cormoranii se intorc in Ghencea.

David18.12.2009 15:36

Dupa multi ani de seceta, Steaua da in acest sezon golgeterul turului de campionat. Grecul Kapetanos l-a convins cu 9 goluri pe Fecali ca isi merita salariul de 1 miliard de lei vechi in continuare.

TOP 10 MARCATORI Liga I

1. Kapetanos 9 GOLURI

2. Ovidiu Herea 8

3. Gigel Bucur 8

4. Florin Costea 8

5. Mugurel Buga 6

6. Dorin Goga 6

7. Alexandru Ionita 6

8. Liviu Ganea 6

9. Wesley Lopes 6

10. Janos Szekely 5

Golgeterul Stelei a afirmat ca se simte bine in Ghencea si vrea sa continue. "Sunt mai bine decat anul trecut. Nu ma gandesc sa plec. Am un contract complex care se poate innoi sau rezilia la fiecare sase luni. Nu am nicio problema, am incredere in fortele mele. Dorinta mea este sa continui la Steaua", a comentat el.

prosport.

radusteaua2318.12.2009 17:52

Gigi Becali anunta noi masuri... vechi... in Ghencea. Peluza Sud va fi inchisa din retur, iar intrarea la Peluza Nord se va face sub rasputerea Ligii Suporterilor. Gigi Becali despre tragerea Unirii: "Tot Steaua a adus echipele mari ale lumii"

Stadionul Ghencea se va transforma in "Potcoava" din retur, daca ceea ce Gigi Becali promite acum se va indeplini.

Peluza Sud va fi inchisa permanent, asta ca cei care au contestat conducerea in acest sezon sa fie indepartati.

Becali mai anunta ca numai la tribuna a doua mai sunt mici probleme: "Se strang 100 acolo si contesta", spune seful Stelei. Cei 100 ar reprezenta practic 50% din suporterii Stelei prezenti la meciul cu Twente din Ghencea.

Motivul invocat de seful Stelei pentru aceste masuri? "Eu zic ca puteam fi mai sus daca nu aveam probleme cu suporterii."

MASURILE ANUNTATE DE Gigi Becali:

- Peluza Sud se inchide;

- Accesul la Peluza Nord se va face doar sub controlul Ligii Suporterilor.

"Peluza Sud va fi inchisa iar la Peluza Nord intrarea se va face cu acordul Ligii Suporterilor. Numai acolo se va intra fara buletin si va garanta Liga Suporterilor pentru ei. Ei trebuie sa ii legitimeze si sa ii elimine pe cei care fac scandal si pe cei care nu lasa intrecerea sportiva sa se desfasoare normal. Cine nu se comporta civilizat nu mai intra pe stadion. Daca incurajam violenta, nu vom ajunge nicaieri.", a spus Gigi Becali.

"TOT Steaua A ADUS ECHIPELE MARI IN Romania"

Seful Stelei a comentat si tragerea la sorti a Unirii in Europa League si spune ca, desi Urizceniul lui Dan Petrescu a picat cu Liverpool, tot Steaua a adus cele mai mari echipe din lume in Romania.

"Cele mai mari echipe din lume Steaua le-a adus. Nu ma intereseaza pe mine cu cine a picat Unirea

Mijlocasul polonez, Rafal Grzelak, a declarat, la plecarea in vacanta, ca ultima jumatate de an nu a fost prea buna pentru el din cauza ca nu a jucat prea mult si a avut probleme cu finantatorul, Gigi Becali.

Intrebat cum a fost anul pentru el, Grzelak a raspuns:

"Nu prea bun, ultima jumatate de an nu prea buna. Putea fi mai buna daca jucam mai mult si nu aveam asa multe probleme cu Gigi Becali. Eu nici nu am vorbit cu Gigi Becali, doar citesc ce spune despre mine sau imi spun colegii. Dar stiu ca asta e un lucru normal pentru clubul asta. Lumea vede ce face el, nu cred ca e nevoie sa mai zic si eu", a spus Grzelak.

Mijlocasul polonez Rafal Grzelak a fost imprumutat in vara de la formatia din Grecia, Skoda Xanthi. El a evoluat pentru Steaua in cinci meciuri in Liga I, in sase partide in preliminariile pentru Liga Europa si intr-o intalnire din Cupa Romaniei.

Vlad Bogdan18.12.2009 18:04

Asta ca inchide peluza nu aici trebuia postata, ci la Gluma Zilei.

andra170618.12.2009 18:06

deocamdata asta e... Steaua nu este a suporterilor

Atunci cand va fi il veti pune voi pe cioban sa stea intr-o cabina de telefon pe post de loja.

Asta e realitatea .. omul vede Steaua ca pe o afacere , e afacerea lui nu i-o poti lua , si vad ca protestele nu duc la nimic ba mai rau echipa cade psihic iar ciobanul se inraieste mai tare.

Nu vad o solutie de scapare

radusteaua2318.12.2009 18:10

nici oprirea protestelor nu este o solutie mergem pana la capat orice ar fi

David18.12.2009 19:17
deocamdata asta e... Steaua nu este a suporterilor

Atunci cand va fi il veti pune voi pe cioban sa stea intr-o cabina de telefon pe post de loja.

Asta e realitatea .. omul vede Steaua ca pe o afacere , e afacerea lui nu i-o poti lua , si vad ca protestele nu duc la nimic ba mai rau echipa cade psihic iar ciobanul se inraieste mai tare.

Nu vad o solutie de scapare

Ar fi ideea cu lunetistul.

andra170618.12.2009 20:10

asta chiar poate sa fie pe bune de ce nu ..

chiar nu gasim unu cu scule ? :)) dau si eu 20 euro

inmultit cu 2000 ar da cam 40000 de euro

cred ca si cu 20000 ti-l face praf un pro.

sa sunam in rusia ? pe firu' rosu ? :))

Fan FC Steaua18.12.2009 20:47

Protestul are efect. Dincolo de aparente ciobanul e afectat. Si nu numai psihic, ci si financiar.

Ce daca va cadea echipa, deocamdata nu e echipa noastra, e echipa patronului si nu ar trebui sa ne pese decat de urma neagra lasata in caietul de istorie.

Eu, si nu cred ca doar eu, sper si speram ca aceasta echipa Fc Steaua sa se prabuseasca si din cenusa sa renasca iar Steaua noastra, a suporterilor, Steaua romanilor.

Cand aceasta echipa se va prabusi, nu va mai avea niciun interes sa tina echipa acest diavol, si in final o sa vrea sa scape de ea.

E o logica simpla: Echipa nu merge - Banii nu vin / Banii nu vin - Nu mai e interes / Nu mai e interes - Vinde echipa.

Si-a ales jucaria gresita cu care sa se joace, pe cea mai mare si frumoasa, si cea mai iubita.

La fel cum a crescut in imagine si financiar, asa se va si prabusi.

Puscaria il va manca pe sechestrator. Se va duce la prietenii lui dupa gratii si va ajunge in 2 ani un necunoscut.

Ne vom aduce aminte de cuvantul "hahalere" dar nu si de cine il spunea pe la TV....

KERATOCONUS18.12.2009 20:59

Sunt Fan FC Steaua :yes: , nu Fan Fc Steaua. :nono:

razvan2819.12.2009 00:50

Macar de ar fi cum zici tu Fan FC Steaua.Sa plece odata sa ne lase ca prea multa pl ne-am bagat in el si ne vom baga in continuare pana va pleca

AG19.12.2009 09:07

ok, sa zicem k inchide ciobi peluza,nu sterge si lista cu cei interzisi ?? :D

KuzMaN19.12.2009 09:47
ok, sa zicem k inchide ciobi peluza,nu sterge si lista cu cei interzisi ?? :D

Iti dai seama ca nu, dar la cat de idiot este orice e probabil. 

Guardian19.12.2009 12:21

Eu nu mai sunt de acord cu protestele pentru ca facem rau echipei . Imi e dor de vremurile in care toata lumea canta si rezultatele veneau de la sine.

UN LUCRU E CLAR , Gigi NU POATE FI INDEPARTAT DIN Ghencea .

Si daca tot suntem pe primul loc , nici macar acum nu vreti sa sustinem echipa?

Maye19.12.2009 12:25

Cine te opreste sa mergi la meciuri si sa sustii echipa?

Iti interzice cineva?

Du-te si canta pentru echipa ca nu te opreste nimeni.

Guardian19.12.2009 12:34

Pai merg, dar nu am cum numai cu 100 de persoane

Maye19.12.2009 12:38

Du-te si canta si daca vor mai fi unii care gandesc ca tine , vor canta si ei.

Vad ca tu chiar nu pricepi ca nu se mai poate cu ciobanul in loja.

Amageste-te in continuare.

MoWeed19.12.2009 12:42
Eu nu mai sunt de acord cu protestele pentru ca facem rau echipei . Imi e dor de vremurile in care toata lumea canta si rezultatele veneau de la sine.

UN LUCRU E CLAR , Gigi NU POATE FI INDEPARTAT DIN Ghencea .

Si daca tot suntem pe primul loc , nici macar acum nu vreti sa sustinem echipa?

Adica proteste fac rau echipei, nu amatorismul celor care se ocupa de transferuri, nu scandalurile din jurul echipei, nu faptul ca acel dobitoc de la loja se ia mereu de cate un jucator, nu faptul ca jucatori de toata jena ca Banel si Dayro sunt mereu laudati in timp ce Szekely sau Kapetanos au fost criticati pe nederept.

Sustinand echipa, am legitima si sustine ceea ce face Gigi la Steaua.

Nu te opreste nimeni sa sustii echipa

«1415416417418419689»