transfer de iarna : Gigi la Urziceni , bucsaru la Steaua ![]()
transfer de iarna : Gigi la Urziceni , bucsaru la Steaua ![]()
ce sa faca bucsaru la Steaua ?? nu are bani sa tna echipa .. poate doar sa mai aduca langa el un investitor , dar oricum e mai bine cu el decat cu ciobi
Jurnalu lu Tănase
Deci hai Steaua! m-am intors de la Kraiova unde ne trebuiau 3 puncte și pe șefu nu l-au costat prea mult, fiindcă Mititelul e-n foame. Doar că incepe să bate la ochi că marcăm in estra-timp. D-aia Capetanos mai face schimb de minute cu Șzekely. Adversarii era pesimiști, dar nu de la eșecee, ci au auzit că vine Pitzurcă. Mă intreb cum aș fi io, dacă mi-ar intra Satana in vestiar, ptiu să scuip in sân! Nu al meu, al bombei mele sexy!
Problema e că mia esplodat bomba in conturi. Dupe meci am fost, tradițional, la un restaurant de lux cu manele, care mi l-a recomandat Tamaș. Am inceput cu o cola, dar fiindcă era prea puțină la o sticlă de vin, m-a luat valul și am exagerat cu cola. Chiar mi s-a făcut rău la un moment dat, dar nu de la suc, ci fiindcă am amețit dansând pe boxă dezbrăcat. Gagica mă tot trăgea jos, de m-a epuizat. Ciudat, cum pune mâna pe mine, cum mă epuizează. Are dreptate șefu, e ezact ce i se-ntâmplă lui cu Argăseală.
Nu mai pun cola in gură in viața mea. Bine, nici no să-mi mai permit. Mi-a venit nota 20 de milioane de lei și 30.000 de euro. Cu tot cu amenda de la șefu, care m-a făcut vagabond. Sunt revoltat, io nus vagabond, nu-mi părăsesc bomba sexy. Așa cum face el cu toate bombele lui de antrenori. Oricum, ii mulțumesc lu patronu că mi-a făcut un bine. Iulia a zis că mă consolează ea la iarnă de toți banii pierduți.
Iar de beutură nam grijă. Mă țin dupe șefu prin cazinouri și ce nu bea el, nu duc io la ureche. Fiindcă vinul roșu e medicament curat, mă tot indeamnă bomba mea sexy. Cică intărește fitilu!
articol scris de Mihai Găinușă
Sursa: ProSport
Misto articol !!!
P.Marin: "Sunt realist, nu va fi pace intre patron și suporteri!"
Om cu capul pe umeri.
Guie Migi merge vineri la Fisc: ANAF ii cere cateva milioane de euro TVA pe tranzactii imobiliare, patronul Stelei spune ca n-are nici o datorie.
ANAF i-a trimis lui Guie Migi o decizie de impunere prin care este notificat ca trebuie sa isi plateasca datoriile fata de stat rezultate din tranzactiile imobiliare, spun surse apropiate patronului Stelei. Guie Migi va fi audiat de inspectorii ANAF, vineri dimineata, fapt confirmat de catre finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti. "M-au chemat la ANAF ca sa clarificam situatia, sa facem verificari. Eu o sa le explic ca nu am vandut decat un teren de 2 milioane de euro la McDonalds. In rest nu am nici o datorie. Deci, ma duc maine la ei si clarificam", a declarat Guie Migi.
Romania Libera a publicat in octombrie un material in care relata ca Guie Migi ar datora statului 29,5 milioane de euro. Potrivit publicatiei, Guie Migi face parte dintr-o lista mai extinsa de politicieni care au datorii la stat printre care si Dan Voiculescu, Marian Oprisan sau Gabriel Oprea. Guie Migi spune insa ca nu are nici o datorie la stat. "Deci nu am nici o datorie. Aia cu milioanele de euro, eu cred ca tu esti bagabont. Nu e adevarat nimic. N-am vandut decat un teren de 2 milioane.", a mai declarat finantatorul Stelei.
Ar fi de vis sa fie nevoit sa vanda Steaua pentru a face rost de bani de impozite
Boloni a laudat dupa meci prestatia suporterilor belgieni, care si-au incurajat echipa tot timpul, si a declarat ca golul calificarii a fost marcat nu de portar, ci de public. "Am vrut să multumesc astfel spectatorilor nostri, sunt extraordinari, rar mai intalnesti asemenea oameni. I-as compara cu fanii Stelei de pe vremea cand jucam in Cupa Campionilor. Te iau si te imping spre victorie.
prosport.ro
Da,frumoase aprecierile lui Boloni...Dar atunci nu era nici cocalarul de Jiji la echipa...
Clubul din Ghencea pare a se fi decis deja asupra tinerilor jucători pe care este dipus să ii imprumute din iarnă. Este vorba de fundașii Ninu (23 de ani) și Tudose (22 de ani) și de mijlocașii Alex Iacob (20 de ani) și Ochiroșii (20 de ani).
Cea mai posibilă destinație a acestora este Internațional Pitești, adversara Stelei de duminică. Echipa din Curtea de Argeș e pregătită acum de Ștefan Stoica, fostul secund al roș-albaștrilor in mandatul lui Protasov.
gsp.ro
Deci Jiji pregateste "terenul" pentru meciul cu International...
Clubul din Ghencea pare a se fi decis deja asupra tinerilor jucători pe care este dipus să ii imprumute din iarnă. Este vorba de fundașii Ninu (23 de ani) și Tudose (22 de ani) și de mijlocașii Alex Iacob (20 de ani) și Ochiroșii (20 de ani).
Cea mai posibilă destinație a acestora este Internațional Pitești, adversara Stelei de duminică. Echipa din Curtea de Argeș e pregătită acum de Ștefan Stoica, fostul secund al roș-albaștrilor in mandatul lui Protasov.
gsp.ro
Sa vina la Astra! ![]()
Sa vina la Astra!![]()
Astra e Dinamo 3!!! ![]()
E clar ce se intampla... Becali isi cumpara loc in europa pentru bani. Asta inseamna meciuri aranjate, valize, jucatori imprumutati la diferite echipe, platirea arbitrilor... oare de ce castiga Steaua mereu in ultimele minute la un gol diferenta? Ca sa nu mai aiba timp si aia sa inscrie ! Si victoria e sigura.
Becali joaca la risc ! Joaca totul sau nimic. Daca continua sa fie boicotat, planurile lui esueaza. D-aia interzice atat de multi suporteri si ia masuri drastice. Vrea sa-i mearga planul. Daca nu ii iese, o sa fie obligat sa vanda Steaua.
PS: Si o stire
Becali are probleme: Fisc-ul il someaza sa plateasca 30 mil de euro!
Suma reprezinta TVA-ul aferent tranzactiilor imobiliare efectuate de Gigi Becali
Becali a declarat pentru HotNews ca se va prezenta la sediul ANAF pentru a lamuri situatia acestei datorii. Patronul Stelei sustine ca nu poate fi vorba de aceasta suma, din moment ce el a efectuat o singura tranzactie de 2 milioane de euro in ultima perioada, pentru care a platit TVA-ul.
"M-au chemat la ANAF ca sa clarificam situatia, sa facem verificari. Eu o sa le explic ca nu am vandut decat un teren de 2 milioane de euro la McDonalds. In rest, nu am nicio datorie", a declarat Becali pentru HotNews.
Sper sa-i manance astia toti banii ciobanului !!! Daca ramane fara bani, ramane fara tot ! Fara slugi, fara "badigarzi", fara pupincuristi, fara becalioti..etc... mi-ar placea sa-si vanda si "maibahu" sau sa il fure hotii si sa nu-l mai poata recupera !!!
Vinde, Pleaca, Morii!!!
eu nu inteleg cum poate sa fie parlamentar uropean cu un asemenea cazier.
chiar inainte de alegeri a stat 2 saptamani in arest. procesul nu s-a terminat, plus ca mai are o multime de dosare pe la DNA.
A iesit europarlamentar pentru ca multi romani sunt PROSTI si l-au votat pentru ca a fost arestat si i s-a facut o nedreptate!
Vai vai cat de ingeras e acest cioban. La cate nedreptati a facut el altora ...
L-au votat aia la care le-au facut case...case facute din banii abonatilor de la Steaua si din ce s-a mai cumparat de la magazin , primit din drepturi TV si alte chestii.Fecali a iesit pe plus cu cel putin 10 milioane in fiecare din ultimele 3-4 sezoane.
a declarat Lita Dumitru la sptfm."Gigi a vrut cu tot dinadinsul sa il schimbe pe Iordanescu de la echipa nationala. M-a rugat sa ma duc la televiziune si sa spun ca eu si Iordanescu am blatuit meciuri. Eu am facut blat la cinci meciuri in toata viata mea, cu un prieten, dar atunci am facut pe prietenie. In doua dintre acestea cinci a fost si el cu mine.
S-a insistat cu telefoane, mi-au promis bani, dar eu am refuzat. Giovani mi-a spus ca trebuie, ca sunt niste interese, sa il schimbe pe Iordanescu. Gigi a fost foarte suparat pe mine. S-a impacat cu Giovani. Ei sunt poate suparati ca spun lucrurilor pe nume.
Eu spun ca neamurile lui Gigi Becali il sfatuiesc prost. Nu sunt xenofob si nu vreau sa se spuna despre mine ca am ura de rasa, dar el nu este bine sfatuit"
L-au votat aia la care le-au facut case...
Da, corect! Uitasem de aia. Aia daca l-au votat nu l-au votat pentru ca sunt prosti, ci ca sa-i rasplateasca in vreun fel "bunatatea" bOierului!
Vinde, Pleaca, Morii!!!
unde ai citit asta?
Lazialii, ca steliștii! Protest impotriva patronului: "Eliberați Lazio!"
http://boomsport.prosport.ro/serie-a/lazia...i-lazio-5175441
Sursa: BoomSport
De inteles si lazialii,sufera mult pentru echipa lor,pentru lipsa rezultatelor.Si Lotito nu i-a facut drogati,vagabonzi sau huligani...
L-au votat aia la care le-au facut case...case facute din banii abonatilor de la Steaua si din ce s-a mai cumparat de la magazin , primit din drepturi TV si alte chestii.
Pe mine nu m-ar deranja.
fcsteaua.ro Estimated Worth $17512.7 USD ![]()
Pe un site de aflat valoarea siteurilor.