FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1416417418419420689»
Roby9119.12.2009 13:44

Conducerea administrativă a Stelei a hotărât să-l aducă din nou in Ghencea pe Țiți Dumitriu, de această dată cu statut oficial.

Mai precis, primul antrenor al roș-albaștrilor care a calificat echipa de trei ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor va fi instalat in funcția de director tehnic la Steaua II, urmând a se ocupa și de monitorizarea grupelor de copii și juniori.

"Este adevărat că voi lucra din nou la Steaua. Consider că mă pot achita bine de sarcinile care mi se vor atribui și cred că voi avea o colaborare bună cu Leo Strizu. De asemenea, eu voi sta pe bancă la meciurile echipei a doua a clubului. Sper că experiența mea să-l poată ajuta bine pe tehnicianul Stelei II", ne-a spus Dumitriu.

Gigi: "Nu am scos nimic din academie"

Țiți Dumitriu a fost numit de Gigi ****** in această funcție, la insistența lui Mihai Stoichiță. În plus, finanțatorul stelist căuta de mult un om care să se priceapă la fotbal și care să monitorizeze atent juniorii cu vârste cuprinse intre 15 și 18 ani, aflați in curtea Stelei și susceptibili de a fi promovați la echipa mare. "Am băgat milioane in Academie și nu am scos nimic. Nu se poate așa ceva!", a tunat Gigi ******, zilele trecute, la angajații săi. Pe fondul acestui neajuns a venit ideea cu Țiți.

Dacă Stoichiță, omul care a câștigat trofee cu Steaua, se sfătuiește cu Țiți, atunci eu de ce nu aș face acest lucru?

Leo Strizu, antrenor Steaua II

prosport.ro

bodanelu19.12.2009 14:26

deci babuinul a bagat bani anul trecut si vroia deja profit :))

1on19.12.2009 16:43

Mai bine ar fi să dărâme peluza de tot. Să nu mai aibă nicio grijă.

MoWeed19.12.2009 16:47

Si sa faca un staul in locul ei

1on19.12.2009 16:58

Oricum mare parte din stadion e un staul.

crx19.12.2009 19:47
Pai merg, dar nu am cum numai cu 100 de persoane

daca ai fost la meciul cu Twente, inseamna ca l-ai vazut pe acel suporter care era singur in Peluza Nord si il contesta pe cioban, a cantat aproape o repriza intreaga, fiind aplaudat de aproape tot stadionul pana si cei de la bgs l-au aplaudat.

asa ca nu vad ce te retine sa vii la meci si sa susti echipa.

TOT RESPECTUL FATA DE ACEL SUPORTER

David19.12.2009 20:21
Oricum mare parte din stadion e un staul.

Inca o dovada ca un lucru este definit de modul in care este folosit.Odata era un stadion.Acum un staul unde oile se inchina la idolul lor,Becali.

Maye21.12.2009 13:45

Homosexualii nu sunt bine vazuti in vestiarul Stelei.

Dayro Moreno: "Poate colegilor mei nu le place modul meu de a fi, dar așa sînt eu"
MoWeed21.12.2009 13:46

Probabil ca era prea dornic sa primeasca limbi in ureche de la Pippi

dragos_ghinea21.12.2009 18:17

Gîlcă antrenor principal in Primera Division, la Almeria. A fost promovat de la echipa a doua unde a avut rezultate bune. Obiectivul lui este salvarea echipei de la retrogradare.

red&blue_boy21.12.2009 20:21

Galca antrenor principal?La Almeria?Poate doar provizoriu...Oricum,interesant si ciudat in acelasi timp...

Astristul21.12.2009 21:57
Protestul are efect. Dincolo de aparente ciobanul e afectat. Si nu numai psihic, ci si financiar.

Ce daca va cadea echipa, deocamdata nu e echipa noastra, e echipa patronului si nu ar trebui sa ne pese decat de urma neagra lasata in caietul de istorie.

Eu, si nu cred ca doar eu, sper si speram ca aceasta echipa Fc Steaua sa se prabuseasca si din cenusa sa renasca iar Steaua noastra, a suporterilor, Steaua romanilor.

Cand aceasta echipa se va prabusi, nu va mai avea niciun interes sa tina echipa acest diavol, si in final o sa vrea sa scape de ea.

E o logica simpla: Echipa nu merge - Banii nu vin / Banii nu vin - Nu mai e interes / Nu mai e interes - Vinde echipa.

Si-a ales jucaria gresita cu care sa se joace, pe cea mai mare si frumoasa, si cea mai iubita.

La fel cum a crescut in imagine si financiar, asa se va si prabusi.

Puscaria il va manca pe sechestrator. Se va duce la prietenii lui dupa gratii si va ajunge in 2 ani un necunoscut.

Ne vom aduce aminte de cuvantul "hahalere" dar nu si de cine il spunea pe la TV....

Foarte bine punctat! ;)

Sper intr-un final fericit in toata povestea asta ... cat mai repede! :)

Maye22.12.2009 10:18

In viziunea ciobanoidului , pe Ochirosii il cheama Ochii Rosii.

Bravo mai imbecilule , tre sa ii dai bietului jucator mielul.

Adrian22.12.2009 10:25
Afacerile Arcom s-au prabusit in era Becali.

Compania de constructii Arcom, controlata de omul de afaceri George Becali, si-a redus puternic activitatea anul acesta, din cauza lipsei de contracte noi, iar cifra de afaceri a scazut de patru ori, sub 10 mil. euro, in timp ce numarul de angajati a ajuns la 77 de persoane, de sase ori mai putin ca in 2008.

Compania a fost preluata anul trecut de catre George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, si de atunci Arcom nu a mai castigat contracte importante pe piata constructiilor si s-a focusat doar pe proiectele imobiliare ale omului de afaceri.

Insa din cauza crizei, Becali a oprit dezvoltarea proiectelor imobiliare si Arcom a fost la un pas sa intre in insolventa.

"Compania va construi doar proiecte pentru George Becali si vom avea un nou inceput din 2010. Anul acesta am facut curatenie si am redus numarul de angajati la minimum, mai mult de atat nu putem sa reducem daca vrem sa avem de unde sa crestem", a declarat pentru ZF unul dintre membrii Consiliului de Administratie al Arcom, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Conducerea Arcom vrea sa se reorienteze catre pietele externe, cum ar fi in Emiratele Arabe Unite sau Irak.

Sursa: Ziarul Financiar

dayra22.12.2009 10:28
Bravo mai imbecilule , tre sa ii dai bietului jucator mielul.

Vorba asta cu datul mielului cand "botezi" pe cineva s-a potrivit perfect la jijel.Are de unde, ca doar e cioban. :)

Maye22.12.2009 10:38

Dayra , fie vorba intre noi , mai bine i-ar suge mielul decat sa il dea :D

@Adi

A mai pus un "I" taranul , ca a auzit ca asa e in trend la staul.

dayra22.12.2009 10:47
Dayra , fie vorba intre noi , mai bine i-ar suge mielul decat sa il dea :D

Pai Jiji nici **** nu merita :D

Maye22.12.2009 10:55

Ba merita.O **** cu lame de barbierit :D

dayra22.12.2009 11:18
Ba merita.O **** cu lame de barbierit :D

=)))Adevarat

Daniel-Ionut22.12.2009 17:42

Presedintele Federatiei Ungare de Fotbal si-a dat demisia pentru a da sansa schimbarii... Mircea Sandu, nici mort nu pleaca de la federatie.

David22.12.2009 17:45

Pai altfel nu-i bun de nimic.

Astristul22.12.2009 19:26
Presedintele Federatiei Ungare de Fotbal si-a dat demisia pentru a da sansa schimbarii... Mircea Sandu, nici mort nu pleaca de la federatie.

Sandu ca Sandu, dar eu pe jegul ala de Mitica il vreau plecat de la LPF. Pai asta a aranjat la campionate de stie inca din prima etapa clasamentul final al campionatului. Nu degeaba nu pleaca de la LPF pentru ca fura, fura si iarasi fura. A saracit fotbalul romanesc de nu mai stie de el. A ajuns sa se mandreasca (daca va vine sa credeti) daca ajunge un club romanesc sus si in Romania nu exista ... infrastructura. Pai de ce nu exista? Pentru ca banii pentru asa ceva sunt furati de .... el si oamenii lui!

cristy.steaua2122.12.2009 20:09

Stelistii iti ureaza Sarbatori fericite.

Video-ul de pe site-ul oficial. (pentru download)

Daniel-Ionut23.12.2009 09:55

Razvan Rat, pe lista de achizitii a lui Real Madrid! :blink:

Ronnie23.12.2009 10:55

E vrajeala. Nu are cum sa se duca Rat la Real pentru ca romanii nu vand asa de bine la imagine (tricouri, publicitate).

«1416417418419420689»