declaratie a oierului "n am facut nimic la alegeri, o sa ma ocup mai atent de Steaua ca acum nu am ce face altceva"
nah belea.
declaratie a oierului "n am facut nimic la alegeri, o sa ma ocup mai atent de Steaua ca acum nu am ce face altceva"
nah belea.
Din pacate, acel "am sa ma ocup mai mult" nu inseamna sa bage bani in echipa, ci sa se bage peste antrenor, sa faca scandal si sa ruleze valize.
Sa stiti ca artroscopia nu e ceva complicat. In urma cu 3 saptamani am facut si eu una pentru o ruptura a meniscului extern care a dus la blocarea genunchiului. Medicul mi-a spus ca incepand cu a 2 zi pot face alergari usoare iar fotbal sa joc dupa o luna. EU cred ca as putea sa joc fotbal si maine dar nu ma risc. Ideea e ca daca eu m-am refacut in 3 saptamani Emeghara care are maseuri si toate alea la dispozitie la primavara ar trebui sa fie in cea mai buna forma.
Plesan si Emeghara si-au rupt picioarele la Steaua (sa nu uitam intrarea criminala a lui Semedo cu talpa pe piciorul lui Pleasan).
A câstigat Steaua ! e si asta o stire..
"Pe Mirel îl las sã plece dacã are ofertã bunã. Am spus cã nu mai pãstrez jucãtori cu salarii mari. De ce sã-i mai plãtesc eu salariul dacã are oferte? Îl aduc pe Tudose de la Buzãu și s-a rezolvat problema! Într-un an devine mai bun decât Rãdoi" a spus Becali (prosport.ro)
Un magar voievodul, asta merita Radoi pentru ca nu a fugit mancand pamantul cum au facut altii si a ramas fidel culorilor clubului atata timp. Incredibil, bine ca si-a primit portia aseara, a plecat Becali cu gura plina, dand pe dinafara chiar.
"Nu vreau sã fiu înțeles greșit, dar suporterii trebuie sã fie alãturi de echipã, mai ales în situațiile de crizã. Cred cã și ei au participat la cele 13 meciuri fãrã victorie.
Avem nevoie de susținerea lor la meciul cu Fiorentina pentru a merge în primãvara UEFA" a declarat Munteanu.
Bai marioneta, singura greseala a noastra e ca tot ne-am prezentat la execrabilele meciuri in loc sa stam la caldura acasa cand tu te-ai tot ambitionat cu Semedo si Lovin. Lacatus nu este mare antrenor dar Munteanu nu este nici pe jumatate cat Lacatus.
Inca un rahat marca gesepe:
Dupa cum se vede pe acest clasament, Steaua e pe 5.
Desi are aceleasi puncte si acelasi golaveraj ca si cefereul si are mai mult la adevar, Steaua e sub ceferisti in clasamentul gesepe.
Ca doar da mai bine la scandal daca zici Steaua e pe 5.
Nu ca ar fi mare diferenta intre locul 5 si 4 cand e vorba despre Steaua.
E doar ca sa vedeti cat de curve sunt unii.
P.S.
Pun pariu cu oricine ca acest clasament va ramane asa toata pauza de iarna.Nimeni nu il va corecta.
"E treaba patronilor dacã pleacã jucãtori pe bani mai puțini sau nu. Nu știu ce oferte are Rãdoi, dar dacã pleacã trebuie sã ne reorientãm și important este sã nu facem echipa sã sufere. Nu a fost bucuria prea mare dupã victoria cu Unirea pentru cã în scurt timp vine un meci foarte greu cu Fiorentina. Este posibil ca Alex Pițurcã sã vinã în Ghencea, dar vom vedea dupã meciul cu Fiorentina", a spus Dorinel Munteanu (prosport.ro)
Numai in Romania.
chiar vreau sã îl vãd la Steaua,nu este un jucãtor slab cum zic altii.
Inca un rahat marca gesepe:
P.S.
Pun pariu cu oricine ca acest clasament va ramane asa toata pauza de iarna.Nimeni nu il va corecta.
nu conteaza clasamentul asta. doar cel de dupa ultima etapa. cat de curve sunt gsp se vede clar cand comenteaza la TV, cand scriu articolele. fara Steaua, ar fi morti, ar manca de pe jos. asa se gudura pe langa Gigi, prostul nu-si da seama ce face si le da de mancare pe saturate!
GSP = Grupul Sugatorilor de P....
"A spus patronul Stelei ca i-a zis Dayro Moreno ca el nu imi pasa pentru ca nu am valoare. Asta este, daca asa a zis Dayro... Este parerea lui", a spus Dica la GSP TV.
Fostul decar din Ghencea i-a adresat reprosuri si lui Gigi Becali: "Patronul nu critica pe altcineva decat pe mine. Asta m-a durut, dar ma invatasem".
Impresarul Ioan Becali a vorbit la GSPTV desrpre situația lui Nicolae Dicã și a spus cã mijlocașul venit de la Steaua nu are șanse de a ajunge la Cluj pentru cã prețul cerut de Catania este mult prea mare, 1.7 milioane de euro, și clujenii nu sunt dispuți sã ofere atît.
"Azi am vorbit cu directorul general al Cataniei și cu Muerșan. Cei de la Catania mi-au spus cã nu-l lasã împrumut la Cluj. Dacã îl vor, clujenii trebuie sã de 1.7 milioane de euro. Mureșan a spus cã nu mai este interesat.
Dicã va rãmîne la Catania și își va încerca șansa în retur" a dezvãluit Ioan Becali (gsp.ro)
Dosar penal pentru un suporter al echipei CFR care a aprins o fumigenã pe stadion
Dar bataie de ce nu a luat?
Asta e discriminare!
Dusan Uhrin jr. a fost demis de Marian Iancu. Motivele reale nu sunt date publicitatii, insa se spune ca finantatorul banatean a fost teribil de suparat dupa ce a aflat ca Dusan a fost aseara pe Ghencea, vizionand meciul dintre echipa ros-albastra si Unirea Urziceni. "Voi spune candva si de ce", a declarat Iancu.
Unii (mai mult sau mai putin paranoici, insa tind sa nu exclud aceasta varianta) spun ca poate Uhrin era in tribunele stadionului Steaua pentru a o urmari pe viitoarea lui echipa... Se stie ca, desi teoretic n-ar mai avea dreptul de a antrena o alta echipa in Liga I in acest sezon, prin diverse inginerii de management (gen functia de "director tehnic"), acest lucru poate fi totusi realizabil.
Parca Jabba se chinuie sa nu castige nimic la Timisoara. Avea in sfarsit un antrenor bun si il da afara desi echipa sta destul de bine.
Uhrin demis?! Mare stupiditate din partea lui Iancu.A avut cred cel mai bun tur de campionat din istoria Timisoarei,si e demis...E ceva sa te pricepi si la fotbal.
L-a dat afara din alte motive, motive legate de caracterul lui Uhrin.
Unii oameni nu accepta sa isi bata altii joc de munca lor.(si aici nu ma refer la jabba)
Update: Iancu "M-as bucura ca Uhrin sa antreneze din vara pe Steaua". Opaaaa... coincidenta?
da ce vã mirati asa ?! parcã nu stiti cã in România performantele sunt premiate cu demisii , injurii s.a.m.d
Uhrin demis?! Mare stupiditate din partea lui Iancu.A avut cred cel mai bun tur de campionat din istoria Timisoarei,si e demis...E ceva sa te pricepi si la fotbal.
pai la istoria de cativa ani a fulgerului aek bragadiru nu era greu ca asta sa fie cel mai bun tur de campionat.
adevarata Poli Timisoara are alta istorie!
Zenit Sankt Petersburg, locul 5 în ultima ediție a campionatului Rusiei și deținãtoare a Cupei UEFA, este interesatã de mijlocașul stelist Bãnel Nicolițã, informeazã cotidianul moscovit Sport.
Conform sursei citate, Nicolițã ar costa aproximativ cinci milioane de euro, acesta fiind urmãrit de reprezentanți ai clubului Zenit la meciurile Stelei din Liga Campionilor.
Bãnel Nicolițã joacã la Steaua din 2005, când a venit de la FC Timișoara. (prosport.ro)
Doamne ajuta ! ![]()
Refuz sa cred aberatia asta. Imposibil ca orice echipa de pe lumea asta sa plateasca 5 milioane pentru atletu' Banel. Poate doar daca antrenorul, patronul si toti oficialii ar fi surzi, muti si orbi.
Mi-as dori super mult sa se transfere ca sa va dea cate o palma Banica
Nu e mare fotbalist dar isi face treaba, el nu rata cum a ratat Dayro cu Urziceni, el a dat cu Galata si s-a tinut tare, pe aia de la Urziceni ii executa. ![]()
5 milioane pe Banel ar fi cea mai buna afacere a Stelei de cativa ani incoace. eu unul as da bani numai sa-l ia cineva. ca om este jos palaria dar fotbalul nu a fost o alegere prea buna pentru el si pentru nervii nostri.
alta afacere buna, stirea cu titlul "Vâtcã la schimb cu Tãtãrușanul!", schimbul urmand sa se petreaca iarna asta.
Uhrin dat afara de la Timisoara. Oare de ce?
Am inteles ca Ochirosii s-a accidentat in amicalul de azi dintre Romania A si Romania U21 si a trebuit sa fie schimbat.
Stie careva care e starea lui?
pai la istoria de cativa ani a fulgerului aek bragadiru nu era greu ca asta sa fie cel mai bun tur de campionat.
adevarata Poli Timisoara are alta istorie!
Nici adevarata Timisoara nu cred ca a avut in istorie un astfel de tur de campionat.Fara depunctare era pe primul loc la egalitate cu Dinamo.