asa da, se intelege ![]()
asa da, se intelege ![]()
@korynna
N-avem noi norocul asta :sad2:
becaliii vinde Steaua!
DAAAAAAAAAA!!!!
Eu zic ca se poate, mai ales cu criza asta al carei apogeu va fi in primvara.Se stie ca ciobanul nu are bani lichizi, marea parte a averii sale fiind in terenuri...al caror pret scade drastic.Apoi Steaua ii aduce numai amenzi de platit, nu o sa vrea sa mai cumpere jucatori, nici sa umble la butoane sau cu valize.Pe de alta parte e si aiurea ca nu se stie cine are puterea sa cumpere.Poate mai multe persoane sa se asocieze.
De ar da Domnu sa plece nenorocitul asta....
Tare mi-e frica de faptul ca, pana sa vanda clubul, va vinde tot ce poate din club. Dar, chiar si asta nu ar fi o mare problema daca ar pleca oierul
De-ar da Domnul. Sa plece sanatos si sa castige la loto.
tot imi vin in minte vorbele lui, repetate de multe ori, chiar obsesiv .. "de la Steaua nu plec niciodata, o las la nepoti si tot la Becali ramane"
Exista doi factori importanti.
1. E vital ca ilustrul creditor sa obtina un punctaj infim la alegeri. In acest fel, va realiza ca jucaria electorala numita Steaua Bucuresti nu il ajuta. Bannere pe aceasta tema la meciul cu Unirea plus lipsa spectatorilor ar fi excelenta. Si nu in ultimul rand, mesajul clar: NU VOTATI PNG!
2. Trebuie sa existe un cumparator dispus sa ofere suma ceruta de Becali.
Inlaturarea lui Becali face cat un campionat castigat.
Recunoaste ca a fost lovit rau de criza financiara
Becali mai are in cont doar 2.000.000 Euro
Restul il cititi in cancan ![]()
"Am discutat cu cei de la Cluj și rãmâne acum ca și cele douã cluburi sã se înțeleagã. ªtiu de interesul lor, m-au dorit încã de când eram la Steaua. Rãmâne de vãzut dacã voi pleca de la Catania sub formã de împrumut sau definitiv", a spus Nicolae Dicã, care a fost completat de cãtre impresarul sãu, Victor Becali: "Catania este dispusã sã-l vândã pe Dicã. Nicolae și-a dat acordul sã evolueze pentru CFR în cazul în care Catania se va înțelege cu cei de la Cluj". (gsp.ro)
Un papagal.
Ce sa faca, si Dica? Daca nu mai are loc la noi...
Si se pare ca in cele din urma Romania tot la Steaua apeleaza ca sa salveze sezonul european.
Daca batem pe Fiorentina ne putem califica in primavara europeana.
Clujenii se pare ca nu au mancat chiar atat de mult rahat.
Cat timp i-au lasat adversarii, au jucat.In momentul in care adversarii si-au dat seama ca nu e bine sa dormi pe o ureche, li s-a taiat si lor.
Acum toata lumea moare de ciuda ca Steaua e singura care mai are sanse de calificare.
Sper sa batem pe Fiorentina, dar pt noi, nu pt Romania.
Eu zic ca sunt de batut.
Hai Steaua!
Totusi sa nu ne amagim. Steaua are aceasta sansa in fata CFR-ului in nici un caz pentru ca ar fi demonstrat mai multe in Liga, sezonul asta, ci din noroc pur.
Hai sa nu ne hazarda, mie personal , care am urmarit ceva meciuri sezonu asta din Il Calcio , nu dau nici o sansa echipei noastre. Sa nu ne amagim singuri si sa traim iar cu impresia ca putem sa castigam UCL. Chiar nu are rost. Daca vom bate Fiorentina v-a fi un bulan extraordinar si atat.Chiar nu avem fata de UCL.
Noi avem un punct, clujenii 4. Ca pe hartie mai avem sanse la locul 3 asta e din cauza altor rezultate din grupe, nu al meritelor noastra. Nu mai ganditi ca Argaseala...
Si se pare ca in cele din urma Romania tot la Steaua apeleaza ca sa salveze sezonul european.Daca batem pe Fiorentina ne putem califica in primavara europeana.
Clujenii se pare ca nu au mancat chiar atat de mult rahat.
Cat timp i-au lasat adversarii, au jucat.In momentul in care adversarii si-au dat seama ca nu e bine sa dormi pe o ureche, li s-a taiat si lor.
Acum toata lumea moare de ciuda ca Steaua e singura care mai are sanse de calificare.
Sper sa batem pe Fiorentina, dar pt noi, nu pt Romania.
Eu zic ca sunt de batut.
Hai Steaua!
Ce sa mai salveze sezonul european? Ne-am facut de ras, intr-o maniera mai categorica decat CFR. Macar aia au jucat fotbal, si-au facut suporterii sa spere. Au luat 7, dar au dat 4. Au batut Roma, au facut egal cu Chelsea. Au murit frumos. Am vazut combinatii, driblinguri...
Noi ce am facut? Golaveraj 3-11, 1 punct in 5 meciuri si un singur meci mai rasarit: cel cu Fiorentina. Am ajuns sa ma uit resemnat la meciurile Stelei in Liga, fara sa imi pun problema invingatorului. Este trist...
Sincer, nu cred ca avem sanse cu italienii...
nu mai visati, nu pleaca ciobanu nici mort.
Ce sa mai salveze sezonul european? Ne-am facut de ras, intr-o maniera mai categorica decat CFR. Macar aia au jucat fotbal, si-au facut suporterii sa spere. Au luat 7, dar au dat 4. Au batut Roma, au facut egal cu Chelsea. Au murit frumos. Am vazut combinatii, driblinguri...
Noi ce am facut? Golaveraj 3-11, 1 punct in 5 meciuri si un singur meci mai rasarit: cel cu Fiorentina. Am ajuns sa ma uit resemnat la meciurile Stelei in Liga, fara sa imi pun problema invingatorului. Este trist...
Sincer, nu cred ca avem sanse cu italienii...
Eu zic ca putem spala rusinea sezonului european cu Fiorentina.Ii vad sub Steaua.Serios.
Doar ghinionul ne-a impiedicat sa castigam la Florenta.Putem sa ii rupem.
O sa salvam astfel sezonul european, o sa ii dam m**e lui mutulica si o sa le dam si peste bot la toti rahatii care si-au pus toate sperantele in cefere.
Chiar ca ar fi tare sa ne calificam noi in primavara UEFA in timp ce franarii nu se vor califica. Ar muri de ciuda toti frustratii!
Dar, sincer vorbind, nimic din ultimele 13 meciuri nu imi da increderea ca vom fi in stare sa castigam cu Fiorentina
Eu zic ca putem spala rusinea sezonului european cu Fiorentina.Ii vad sub Steaua.Serios.Doar ghinionul ne-a impiedicat sa castigam la Florenta.Putem sa ii rupem.
O sa salvam astfel sezonul european, o sa ii dam m**e lui mutulica si o sa le dam si peste bot la toti rahatii care si-au pus toate sperantele in cefere.
Tu ai vazut meciul cu Bayern - Fiorentina? Daca nu, uite-te la el si revino cu impresiile Fiorentina sub Steaua.
Zapata, ales cel mai bun portar în etapa a cincea a Ligii!
Portarul columbian al FC Steaua, Robinson Zapata, a fost ales cel mai bun goalkeeper în echipa acestei sãptãmâni de Liga Campionilor, într-un top Eurosport.
"Este adevãrat cã echipa românã a pãrãsit competiția dupã ce Bayern a învins-o confortabil cu 3-0, dar înfrângerea se putea transforma într-o mare umilințã dacã nu erau paradele portarului columbian", a fost motivul alegerii lui Zapata drept portarul etapei a cincea a Ligii Campionilor.
Echipa etapei aleasa de Eurosport:
Robinson Zapata - Javi Venta, Garrgher, Chiellini, Siropoulos - Lisandro Lopez, Gerrard, Fabregas, Ribery - Messi, Anelka
Bravo Rufay!
p.s.
Teser, nu ma intereseaza ce a facut Fiorentina cu Bayern.Nici un meci nu seamana cu altul.
Noi i-am dominat la ei acasa.De ce sa nu o facem si in Ghencea?
Ce sa faca, si Dica? Daca nu mai are loc la noi...
Orice altceva decat ce vrea sa faca, nu se mai suferea in ultimul timp la noi si nu mai avea chef de fotbal pentru ca era prea bun pentru Liga I, s-a dus sa frece banca la o echipa de mana a 10-a din Italia ca apoi sa se intoarca...unde? La CFR? Un jucator asa de bun ca el nu are alte oferte de la alte echipe din afara? Real Madrid, Milan, ce pazesc? Tii minte cat de disperat era sa plece? Tii minte ca nu mai vroia sa joace nimic? Nu spun ca nu a facut nimic pentru noi si uit lucrul asta dar tin minte si alte lucruri, nu numai pe cele bune.
El e singurul vinovat, daca depunea un plus de efort pentru Steaua si nu era indolent, prindea un transfer mai bun, prindea echipa afara si nu mai era nevoie sa se intoarca cu coada intre picioare la rivali. Un lucru il spun, Dica il va inlocui pe Trica, dar nu ii garanteaza nimeni locul in echipa, mare lucru sa nu frece banca si la franari.