FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1256257258259260689»
Adrian24.11.2008 14:43

Gata bah!

De acum nu mai zic nimic rau de astia 3 :))

Se vede ca sunt stelisti adevarati, da-i dracu'...:))

c.ronaldo1724.11.2008 14:52

A aparut si video pe prosport. Baietii par destul de high si deloc beti. Nu prea poti la o betie sanatoasa sa mergi asa bine si sa utilizezi calculatorul. :)

cristian01424.11.2008 14:54
@Cristian014

Ce retarzi. Am ras cu lacrimi.

Te rog ai respect pentru stelisti. :)

Marius24.11.2008 14:57

E video si aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry307829

Ce dracu, faceti trafic prosportului?

MoWeed24.11.2008 14:59

Pulhac e ala strong. El, spurcatul pana la moarte:))

Catalyn0724.11.2008 15:05

pana si javrele ma.... :))) respect =)))) NOT

cristian01424.11.2008 15:06

"Ropotan este petrecãreț, dar de calitate, Pulhac cred cã are problema cu capul, trebuie sã-l operãm de la genunchi pânã la cap. Dacã au ajuns sã asculte manele... Nu trebuie sã facem acum atâta caz, sancțiunile au fost date pentru un comportament total aiurea pentru un sportiv. Așa e când nu știu sãracii pe cine bagã în casã, e crizã monidialã și a vrut fata care a filmat sã scoatã un ban. Torje e vai de capul lui, el pierde timpul, când vine de la Timișoara în regatul manelelor, se pierde.", a declarat Cornel Dinu la gsptv.

:))

steaua_gloria24.11.2008 17:07

Ceea ce se intampla cu torje e trist. Multa lume il vedea ca pe un posibil viitor star al nationalei, dar e departe de asa ceva. Daca inca mai era sub cumanda lui Hagi nu facea asa. Asta-i rasa lor caineasca.

clausblaus24.11.2008 17:09

De asta nu este bine sa ii bagi pe toti in aceeasi....cusca!Se mai probeaza inca o data,daca mai era nevoie,ca STELISTII sunt peste tot.

(uneori deghizati in caini) :steag_cruce_invers:

Bodanel24.11.2008 17:34

bai nici nu le mai merge forumul la potai. cred ca isi plang in pumni acum.

Adrian24.11.2008 17:34
Ceea ce se intampla cu torje e trist. Multa lume il vedea ca pe un posibil viitor star al nationalei, dar e departe de asa ceva. Daca inca mai era sub cumanda lui Hagi nu facea asa. Asta-i rasa lor caineasca.

Viitor mare star?

Torje nu are cum sa fie un viitor mare star.Niciodata nu ar fi putut sa ajunga asa ceva.In cel mai bun caz o sa fie florentin Petre 2.

Asa cum nici Elton nu va ajunge un mare star, nici Torje nu va face nimic.Daca era intr-adevar bun il luau strainii de mult.Insa acum e la dinam0.Ceea ce era de demonstrat.

E foarte greu sa faci performanta in ziua de azi in fotbal cant ai sub 170 inaltime.

p.s.

Nu mi-o lua in nume de rau insa culoarea ros-alba a pozei tale cu Cristiano Ronaldo ma irita foarte tare.

mountytoma24.11.2008 18:11
A aparut si video pe prosport. Baietii par destul de high si deloc beti. Nu prea poti la o betie sanatoasa sa mergi asa bine si sa utilizezi calculatorul. :)

tocmai asta e, la cat sunt de prosti, cand sunt treji nu se descuca cu calculatorul, cand sunt beti uite ca le iese :-)

steaua_gloria24.11.2008 18:18

@ Adrian

O sa incerc sa schimb semnatura :). Totusi eu cred ca se completeaza rosul de la semnatura cu Ronaldo cu albastru de la stelist.ro :D

CoRsSo24.11.2008 21:31

Bravo baieti! Stiam eu ca sunteti pur-stelisti!

Lari24.11.2008 21:43

Mijlocasul stelist Juan Toja a parasit mai devreme antrenamentul din aceasta seara al ros-albastrilor. Sedinta de pregatire a inceput la ora 21:30, iar Toja a iesit dupa circa 20 minute. Columbianul, care era anuntat titular in meciul cu Bayern, a acuzat o contractura puternica la piciorul stang, motiv pentru care a solicitat inteventia echipei medicale. Explicatia este ca Toja a suferit o accidentare in meciul amical de acum 4 zile, dintre echipa nationala a tarii sale si Nigeria (1-0), care acum a recidivat.

Adrian25.11.2008 00:09
Fostul antrenor al Stelei, Marius Lãcãtuș, a fost internat luni searã la Spitalul Militar, în urma unor probleme la inimã, susține Cancan.

Sîmbãtã searã, Lãcãtuș a fost la botezul bãiețelului lui Laurentiu Reghecampf și a doua zi, pe fond de obosealã, "Fiara" s-a simțit din ce în ce mai rãu.

Insanatosire grabnica Laca!

@ Adrian

O sa incerc sa schimb semnatura :). Totusi eu cred ca se completeaza rosul de la semnatura cu Ronaldo cu albastru de la stelist.ro :D

Faci ma ce faci si tot pe alb rosu dai :))

Barcelona nu iti place? :))

weeezer25.11.2008 07:02

De Toja citisem in alta parte ca ar fi intrerupt antrenamentul din cauza unei mingi puternice incasate in stomac, car i-ar fi taiat respiratia. Cate ziare, atatea pareri.

Adrian25.11.2008 14:13
Zeci de suporteri ai Stelei au ajuns deja la stadionul pe care se va disputa diseara partida dintre Bayern si echipa lui Gigi Becali. Acestia au asupra lor torte si ameninta ca vor face scandal in timpul partidei in tribuna pentru a incerca suspendarea Stelei din Cupele Europene. Acestia au dezvaluit planul spunind ca vor sa se razbune astfel pe Gigi Becali pentru bataia incasata in timpul partidei cu Poli Timisoara, atunci cind firma de paza condusa de Catalin Zmarandescu a intrat in forta in galeria ros-albastrilor.- gaozeta

!!!

Nu cred ca e adevarat.

Kekea25.11.2008 14:45

Probabil doar o sa le aprinda si sa faca atmosfera.Nu cred ca le arunca.

Dj25.11.2008 15:24

eu unu as fi deacord cu asa ceva daca asta ar duce la disparitia oierilor de la echipa.

oricat de rau mi`ar parea, tot nu ar acoperi fericirea ca au plecat pungasii astia din Ghencea.

Catalyn0725.11.2008 15:46

@ Dj

ne suspenda UEFA pe o perioada de uitam si harta Europei....asa ca nu stiu cat de bine ar fi sa faca suporterii scandal, si sincer nu cred ca o sa plece oieru de la echipa prea curand..

Dj25.11.2008 15:49

e posibil sa luam o amenda, in caz de...ca nu suntem recidivisti..

sa vedem ce`o fi..

pana la urma ei au dreptul sa se razbune cum vor, pentru ca ei si`au luat bataie.nu tu sau eu...

Lari25.11.2008 16:48

Un articol interesant al lui Nicolae Manolescu din EvZ.

Un stelist din tatã-n fiu (cã tot se poartã dinastiile) mi-a spus cu sãptãmâni în urmã, când am vãzut ultima oarã meciul din Liga noastrã de fotbal: "Steaua va câștiga primul meci abia dupã alegeri".

Nu l-am crezut, deși argumentul lui era inatacabil: "Noi, steliștii, ne rugãm lui Dumnezeu sã nu intre Becali în parlament. ªi, cum tot capitalul lui electoral e legat de victoriile Stelei, tragem cu dinții de egaluri. N-avem noi chiar inima aia sã-i urãm sã piardã". Las la o parte invocarea lui Dumnezeu, care e în cel mai pur spirit becalian, și-l întreb pe stelist: "Dar de ce-i vreți omului rãul?" Îmi rãspunde: "Din cauza rãului pe care ni-l face el". Când avea loc discuția, Steaua tocmai se afla în pragul unor meciuri decisive și dese. Mai trece ceva timp și, dupã șapte eșecuri și semieșecuri, pleacã Lãcã, vine Dorinel. Ei, îmi zic în sinea mea, acum mãcar de ochii lumii o sã câștige și amãrâții ãștia un meci, fie și pe la Buzãu, unde echipei locale îi e strict interzis sã câștige. Uitam și de egaluri, și cã Lãcã era iubit de steliști, cãrora nu le mai rãmânea decât sã se rãzbune. Așa cã au mai urmat cinci meciuri nulissime.

În condițiile în care toate echipele din ligã pun umãrul pentru Steaua, mare trebuie sã fie becalofobia pentru ca vedetele din Ghencea s-o ținã tot din nulã-n nulã. Cum, adicã, pun umãrul? Așteptați sã vã explic. Ca nu cumva sã piardã Steaua din urmã plutonul, cu egalurile ei egale între ele, toate celelalte pierd. Nu vi se pare suspect? Dinamo la Brașov, CFR la Târgu-Jiu. Mai prudentã, și ca sã nu-i iasã vorbe, Rapid se mulțumește cu un egal în Giulești. ªi, ca sã nu se considere blaturi, punctele sunt date pierdute pe bune. Dinamo se duce sub Tâmpa cu crampoane de primãvarã. Brașovenii le oferã un stadion numai bun de hochei pe zãpadã. Un sport nou-nouț, pentru care Rednic nu era pregãtit sufletește. CFR cu alibiul lui: noi avem un început de campionat prost; nici antrenorii nu ne lasã sã suflãm la trompetã ca anul trecut. Așa cã nimeni nu bagã de seamã cine face cu adevãrat cãrțile Stelei: le face cooperativa formatã din Dinamo, Rapid, CFR, Poli (altruistã cum o știm, a renunțat la șase puncte), din care a fost exclusã Bistrița pentru cã, dirijatã de un lord, nu s-a prins niciodatã la aranjamente.

Rugãciunea steliștilor e pe cale sã se înfãptuiascã. Vorba lui Dorinel, Steaua e-n blocaj. Fanii scandeazã numele patronului, dar nu cu divinã iubire, ci cu diavoleascã furie. Apoi dezerteazã de pe stadion și-i anunțã pe jucãtori cã-i pot gãsi la televizor. E doar începutul: mâine o sã-i anunțe cã pot fi gãsiți numai pe computer. On-line, cum s-ar zice. La fotbal virtual, galerie virtualã. Sã așteptãm cu rãbdare ziua de 30 noiembrie, Ignatul, cum l-au botezat moșii noștri, fani ai oinei naționale. Odatã tãiat porcul, blocajul va înceta. ªi Steaua va câștiga. Vom cânta cu toții o lunã mai târziu: "Steaua sus rãsare/o echipã mare" ș.a.m.d. Iartã-mi, Doamne, blasfemia, dar, spre deosebire de stelistul de la care pleacã însemnãrile mele, nu suport egalurile.

Dj25.11.2008 17:02

Steaua ajutata sa ramana acolo sus, desi nu joaca mai nimic?

imposibil de crezut asa ceva.cam fantezist articolul.

Lari25.11.2008 17:19

A fost o metafora, un mod de a scoate in evidenta altceva.

«1256257258259260689»