FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1260261262263264689»
STARforce03.12.2008 17:10

"FC Steaua va disputa vineri, 5 decembrie, incepand cu ora 14:00, o partida amicala de pregatire in compania Lotului A al reprezentativei Romaniei. Meciul va avea loc in cadrul Complexului Sportiv Steaua, detaliile cu privire la acesta urmand sa fie facute publice in timp util...."

Guardian03.12.2008 17:34

plecarea lui Bãnel e o pierdere .. dar veti vedea asta abia dupã ce pleacã !

RaMs3s03.12.2008 18:19

DACA pleaca...

Bogdan4Steaua03.12.2008 19:22

Sincer vorbind, valoarea de piata a lui Banel se ridica la 700-800.000 euro.

Daca rusii platesc 5 milioane, jos palaria...

redondo03.12.2008 19:27

Pe 5 milioane...ar fi cea mai buna afacere facuta vreodata de Steaua.

DelPiero1003.12.2008 21:26
Sincer vorbind, valoarea de piata a lui Banel se ridica la 700-800.000 euro.

Daca rusii platesc 5 milioane, jos palaria...

Ar incalca toate legile crizei economice daca Banel pleaca pe suma asta.Insa eu cred ca este o noua mare gogoasa servita de presa noastra...

Adrian03.12.2008 21:57

La noi criza economica se desfasoara mai greu.Vine mai greu dar o sa si treaca mai greu.

O sa fie urat.Momentan Romanii nu arata ca sunt afectati de aceasta criza.Nu stiu despre restul tarilor din aceasta zona dar, daca Romania e asa, nu vad de ce Rusia sau Ucraina nu ar fi la fel.

Suma de 5 milioane mi se pare normala pt Nicolita.E un jucator tanar, cu experienta la nivel continental si international, a participat la europeanul din vara si se afla si intr-o forma foarte buna.

Un jucator ca Nicolita e greu de gasit.E genul de jucator care iti tine de unul singur un flanc.

Desi multi nu il plac, adevarul e ca un jucator ca Nicolita poate face diferenta intr-un meci important.

Avem nevoie de oameni care sa fuga in minutul 90 la fel ca in minutul 1 indiferent ca va place sau nu.

Melku03.12.2008 23:47

"Trebuie sã mã bag eu în foc ca sã plece Rãdoi. Trebuie sã mã sacrific eu, familia, copiii. Trebuie sã mã implic, sã fac mult mai multe decât am fãcut pânã acum. Nu mi-e fricã de Rãdoi, cât îmi e de Dicã. Dicã are talent cu carul, dar nu are nimic în cap. Catania nu îi dã drumul lui Dicã decât pe 1,7 milioane, cât au dat pe el. Eu îl rog pe el sã se antreneze. El stã numai în interviuri. E un neprofesionist. Toatã ziua stã la telefon cu Rãzvan Lucescu și cu cei de la CFR.", a spus Giovanni (prosport.ro)

Du-te Dica, du-te, du-te in....

MoWeed04.12.2008 06:47

Am mai fumat de-astea cu transferuri de 5 milioane de Euro.

Si daca stam sa ne gandim ca Sapunel de la Rapid a plecat pentru peste 5 milioane de euro sau Moti pentru 5,5 parca ar merita 5 milioane si Banel.

Bodanel04.12.2008 06:58

Nici mie nu imi place de Banel dar eu zic ca este peste clabuc si peste moti care da emotii.

redondo04.12.2008 10:52
Nici mie nu imi place de Banel dar eu zic ca este peste clabuc si peste moti care da emotii.

Sunt posturi diferite.Dar eu nu cred ca Banel e de Steaua.Sigur munceste omul....dar daca e faza fixa in ultimele minute si ne trebuie gol,centrarea lui Banel se opreste in primul baraj.El totul face doar din instinct,dar tehnic e egal cu 0...el si cu Lovin.Steaua nu va creste niciodata pe faza ofensiva cu astfel de jucatori.

Melku04.12.2008 10:58

"Fundașul dreapta trebuie dublat, pentru cã Adrian scoate ușor un jucãtor din joc. Ogãraru și Nicolițã sunt buni, dar Bãnel vine prea mult în spate și nu mai dã randament în ofensivã." - Emeric Ienei (prosport.ro)

Tehnic e egal cu zero dar Banel a bagat-o in poarte cu Galata, Dayro nu a reusit cu Urziceni dintr-o ocazie mai clara.

redondo04.12.2008 11:13
"Fundașul dreapta trebuie dublat, pentru cã Adrian scoate ușor un jucãtor din joc. Ogãraru și Nicolițã sunt buni, dar Bãnel vine prea mult în spate și nu mai dã randament în ofensivã." - Emeric Ienei (prosport.ro)

Tehnic e egal cu zero dar Banel a bagat-o in poarte cu Galata, Dayro nu a reusit cu Urziceni dintr-o ocazie mai clara.

Dayro are prea multe figuri in cap...a tras la misto.Daca era 0-0 trebuia dat afara pentru asa ceva.Asa si Victoras a dat 10 goluri in Europa dar stiam toti ca nu e de Steaua.Si au mai fost si altii. El nu da randament in ofensiva pentru ca nu are tehnica deloc, n-are legatura cu venitul in spate.Dar Jenei e un gentleman si nu poate ataca dur pe nimeni.

axl04.12.2008 11:14

Pana la urma ramane o chestie de pus in balanta, si asta-i treaba lui Dorinel.

Melku04.12.2008 13:29

Eu raman la parerea ca Banel ne-a calificat anul asta in CL, datorita golurilor sale cu Galatasaray (tur-retur) plus meciul foarte bun pe care l-a facut in returul din Ghencea cand l-a anihilat total pe Arda Turan. Nu spun ca e mare valoare sau ca are tehnica dar il apreciez mult mai mult decat pe unul care are tehnica dar nu face nimic cu ea.

strezahuzum04.12.2008 14:04
Am mai fumat de-astea cu transferuri de 5 milioane de Euro.

Si daca stam sa ne gandim ca Sapunel de la Rapid a plecat pentru peste 5 milioane de euro sau Moti pentru 5,5 parca ar merita 5 milioane si Banel.

Fals. Sapunel a plecat pe mai putin. Iar Moti, marele fundas NU a fost transferat ci doar imprumutat pe vreo 500.000. Daca Siena ar fi vrut sa-l transfere definitiv ar fi trebuit sa plateasca vreo 5 milioane. Dar nu vor - militianul retardat nu a prea prins echipa si se va intoarce chelalaind a jale in groapa de gunoi.

Adrian04.12.2008 19:28
Daca s-a vandut meciul cu Dinamo, care sunt jucatorii care au vandut meciul? Nu am spus niciodata ca Uhrin a vandut meciul. Am spus ca Uhrin trebuie sa aduca 6 puncte din 9 si ca in caz contrar ma despart de el" a spus Iancu la Sport.ro

"Un blat cu Dinamo nu se poate dovedi. Am pus presiune pe Uhrin in interesul echipei. Am trecut bine de acel meci si am luat 5 din 9 puncte" povesteste patronul lui Poli.

"Sa vina consiliul local ca actionar la club si sa ma dea afara. Se va pune si problame retragerii. Depinde de ce se vor hotari autoritatile. Dupa tot ce s-a scris pe la stadion si la cum m-au acuzat cred ca deranjez pe multi" a fost declaratia lui Iancu.

1. Cum poti sa faci 5 puncte din 9 posibile cand pierzi un meci?

2.Blatul cu dinam0 s-a dovedit.

3.Iancu e becalii al lor.

"In iarna nu va pleca nimeni de la Poli. Nici la Dinamo si nici in alta parte. Milhazes ar putea sa plece. In rest toata lumea ramane" a spus Iancu.

Vor pleca doar la dinam0.

Asta actioneaza la fel cum faceau si cainii acum cativa ani.

"nu va pleca nimeni de la dinam0 in aceasta vara" si pleca jumate din echipa.

"nu va pleca nimeni de la dinam0 in aceasta iarna"si pleca cealalta jumatate.

la jabba e un pic mai complexa situatia.

"nu va pleca nimeni de la echipa nici la dinam0, nici la Steaua, nici la rrapeed, nici la cefere...doar la dinam0" pt ca jabba merge pe rationamentul :" eu sunt independent, nu fac blaturi, nu ascult de nimeni...nici chiar de mine"

"Nu se pune problema de blat cu Dinamo! Nu are Dinamo bani sa cumpere un meci cu Timisoara. Dusan Uhrin poate antrena fara probleme pe Dinamo, Steaua, Rapid sau CFR Cluj" spune si fostul tehnician al lui Poli Timisoara, Ion Ionescu.

Anul trecut dinam0 nu avea bani nici ca sa il cumpere pe Torje.

Si de fapt de ce se pune asa mare accent pe bani.

Oare prietenia lui Jabba cu p0rcea nu e destul?

raul stelistu04.12.2008 20:20

Pe baza coeficientului UEFA din ultimii cinci ani, formatia din Ghencea ocupa locul 26 in clasamentul cluburilor europene.

Rapid se afla pe pozitia 47, Dinamo pe locul 74, iar campioana CFR este pe locul 113.

Pe primele trei pozitii se afla Liverpool, AC Milan, respectiv FC Barcelona, informeaza Gazeta Sporturilor

mountytoma04.12.2008 21:35

asta da stire. cu alte cuvinte, Steaua ar trebui sa nu joace vreo douazeci de ani in cupele europene pentru a fi depasita de Dinamo sau CFR, si vreo zece ca sa fie egalata de rapid :-)

redondo04.12.2008 22:10
asta da stire. cu alte cuvinte, Steaua ar trebui sa nu joace vreo douazeci de ani in cupele europene pentru a fi depasita de Dinamo sau CFR, si vreo zece ca sa fie egalata de rapid :-)

Pai se iau numai ultimii 5 ani...deci daca in 2-3 ani nu ne mentinem nivelul vom cobori si noi.

mountytoma05.12.2008 07:30

atunci sa zicem in felul urmator: se vor compara punctele castigate de Steaua in cinci ani cu punctele castigate de Dinamo in 25 de ani!

fredysteaua05.12.2008 14:42

dupa cum vedem cu totii :x statisticile fac diferenta..degeaba vorbesc cainii ca ei daca erau daca faceau...una e Liga I alta e Liga Campionilor

atat am avut de spus.

respect!

RaMs3s07.12.2008 10:26

ce vrei ma....sunt gelosi si ei :laugh:

se7en07.12.2008 15:47

se pare ca ciobanul ar da acum 1.5mil pe Pepe dupa ce s-a zgarcit in vara.

zoloz200507.12.2008 18:27

nici el nu stie ..ba transfera, ba nu transfera..o sa il aduca pe pepe doar daca reuseste sa mai vand jucatori pe multi bani : Goian, Radoi...sa vezi iarna asta profit pe capul lui, doar e criza..

«1260261262263264689»