Daca s-a vandut meciul cu Dinamo, care sunt jucatorii care au vandut meciul? Nu am spus niciodata ca Uhrin a vandut meciul. Am spus ca Uhrin trebuie sa aduca 6 puncte din 9 si ca in caz contrar ma despart de el" a spus Iancu la Sport.ro
"Un blat cu Dinamo nu se poate dovedi. Am pus presiune pe Uhrin in interesul echipei. Am trecut bine de acel meci si am luat 5 din 9 puncte" povesteste patronul lui Poli.
"Sa vina consiliul local ca actionar la club si sa ma dea afara. Se va pune si problame retragerii. Depinde de ce se vor hotari autoritatile. Dupa tot ce s-a scris pe la stadion si la cum m-au acuzat cred ca deranjez pe multi" a fost declaratia lui Iancu.
1. Cum poti sa faci 5 puncte din 9 posibile cand pierzi un meci?
2.Blatul cu dinam0 s-a dovedit.
3.Iancu e becalii al lor.
"In iarna nu va pleca nimeni de la Poli. Nici la Dinamo si nici in alta parte. Milhazes ar putea sa plece. In rest toata lumea ramane" a spus Iancu.
Vor pleca doar la dinam0.
Asta actioneaza la fel cum faceau si cainii acum cativa ani.
"nu va pleca nimeni de la dinam0 in aceasta vara" si pleca jumate din echipa.
"nu va pleca nimeni de la dinam0 in aceasta iarna"si pleca cealalta jumatate.
la jabba e un pic mai complexa situatia.
"nu va pleca nimeni de la echipa nici la dinam0, nici la Steaua, nici la rrapeed, nici la cefere...doar la dinam0" pt ca jabba merge pe rationamentul :" eu sunt independent, nu fac blaturi, nu ascult de nimeni...nici chiar de mine"
"Nu se pune problema de blat cu Dinamo! Nu are Dinamo bani sa cumpere un meci cu Timisoara. Dusan Uhrin poate antrena fara probleme pe Dinamo, Steaua, Rapid sau CFR Cluj" spune si fostul tehnician al lui Poli Timisoara, Ion Ionescu.
Anul trecut dinam0 nu avea bani nici ca sa il cumpere pe Torje.
Si de fapt de ce se pune asa mare accent pe bani.
Oare prietenia lui Jabba cu p0rcea nu e destul?