FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimele 4 meciuri sunt decisive.

«123»
KroNos^16.05.2006 06:42
jucam mai bine in a doua repriza, cand ne urcam pe adversar.

Ai perfecta dreptate. Pana acum cateva meciuri jucam bine doar in prima repriza, iar in a 2 aproape ca nu mai jucam nimic cu cateva exceptzii:Sevilla si Galatzi. Dar mai nou nu mai dam gol decat in repriza a 2(Poli Iasi, Farul, Pandurii, Cluj). Daca in prima repriza jucatorii incearca sa joace ce vrea Olaroiu dupa pauza chiar daca NU respecta ce le-a zis Oli se ambitzioneaza si ataca tot timpul. In meciul cu CFR la 1-0 mi-a placut ca CFR nu a avut decat faza cu penaltyul, iar in rest n-au fost lasatzi sa atace. Asa e bine sa joace, nu sa lasa initziativa adversarului cum le-a impus de multe ori Olaroiu: Boro, Rapid(retur UEFA), Timisoara(meciuri in care Steaua in repriza a 2 n-a mai atacat deloc desi putea, dovada fiind la Boro unde la 4-2 am mai avut 2 ocazii in minutele de prelungiri).

Meciul cu CFR a fost un exemplu pentru Olaroiu din partea jucatorilor ca NU trebuie sa te retragi cand esti in avantaj. Dar Oli nu a intzles bine ce vor jucatorii si la bagat pe Petre Marin in locul lui Oprita(desi Oprita nu trebuia sa joace deloc la cat de slab e). Marin oricum trebuia sa fie titular pentru ca Nesu in ultimul timp NU mai joaca nimic, face numai gafe(atat la Steaua cat si la natzionala).

In repriza a 2 Olaroiu NU a introdus nici un atacant in teren. De ce oare NU la inlocuit pe Oprita cu Cristea sau cu Litzu NU stiu. Parca Olaroiu a vrut sa conserve rezultatul de 1-0.

Incep sa cred ca jucatorii si-au pierdut increderea in Olaroiu, daca au avut vreodata incredere in el, si or sa joace ofensiv toate meciurile indiferent daca Olaroiu o sa bage 3 fundasi.

Olaroiu trebuie sa intzeleaga ca cea mai buna aparare este atacul.

Ayrton16.05.2006 12:22

@Kronos'

Cred ca exagerezi, nu cred ca jucatorii au vrut altceva decat Olaroiu! El l-a schimbat pe Oprita cu Marin pentru ca se accidentase, iar Nesu acuza probleme musculare! Daca il introducea pe Cristea, risca sa ramana cu flancul stang descoperit!

Cred ca meciul cu Boro a fost o lectie, atat pentru jucatori cat si pentru Olaroiu - toti au gresit in acel meci!

«123»