FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimele 4 meciuri sunt decisive.

«123»
andrei_8712.05.2006 12:20

Totul depinde de noi!

forever_STEAUA12.05.2006 12:29

@andrei_87

Asa ti s-a parut si in meciul cu bistritenii?

Totul depinde de noi dor in cazul in care toate meciurile se vor juca cinstit, fara arbitraje ostile...

KroNos^12.05.2006 13:00
Totul depinde de noi dor in cazul in care toate meciurile se vor juca cinstit, fara arbitraje ostile...

Tot o datzi cu arbitru ca din cauza lui am mancat bataie la Bistritza. E un arbitru care NU are ce cauta in Divizia A pentru greselile din meciul cu Gloria si cele facut in alte meciuri, dar:

- Ca NU la eliminat pe Radoi prin minutul 50 a fost bine? DA

- Ca NU la eliminat pe Iacob la prima faza a fost bine? DA. Greselile astea sunt bune? De astea de ce NU vorbitzi? Deci arbitrul a gresit si in favoarea noastra, dar voua NU va convine.

- A avut vreo vina arbitrul ca Steaua a dat 2 bare in loc sa dea gol? NU

- A avut vreo vina arbitrul ca Steaua NU a reusit sa insrie impotriva unei echipe care dupa ce a insris NU a mai atacat tot meciul? NU.

Meciul Bistritza-Steaua e la fel ca Danemarca-Romania 2-2. Si acolo s-a vorbit ca arbitrul ne-a furat. Unde ne-a furat? Cand la 2-1 am mai avut 5 ocazii imense de gol din care in 2 jucatorii au fost singuri cu portarul danez. A fost de vina arbitrul atunci ca Cernat a tras peste poarta cand a fost singur cu portarul? NUUUU. Daca s-ar fi facut 3-1 nu ar mai fi zis nimeni nimic ca am luat gol in minutul 93 la o greseala de marcaj a lui Radoi.

Recunosc ca Serea nu a dat un penalty, care NU-l date-au 8 arbitrii din 10, si ca tusierul a anulat 1 gol, dar asta nu scuza lipsa de eficacitate a echipei din ultimul timp. Daca spunem intotdeauna ca Steaua NU a castigat din cauza arbitrilor inseamna ca ne mintzim singuri. Steaua la fel ca orice echipa mare NU trebuie sa se milogeasca la un penalty.

Daca Steaua ar fi insris la 1 din cele 2 ocazii in care a fost bara acum nu s-ar mai fi discutat ca ne-a furat arbitrul.

Virgil12.05.2006 13:15

@ KroNos^

Esti sigur ca tii cu Steaua ? Daca da,deschide ochii maari mari.

Lui Serea i s-au imputat oficial doua penalty-uri neacordate si golul anulat.Am fi castigat cu 3 - 1.Am fi fost pe primul loc cu 52 de puncte !

forever_STEAUA12.05.2006 13:29

@KroNos^

Stai putin...

Recunosti ca am fost furati la meciul cu Gloria?

Am avut ocazii de a inscrie?

A jucat Steaua mai bine decat in meciul cu Poli Iasi pe care l-a castigat cu 1-0 din penalty?

Pai chiar serica a zis ca ar fi dat penalty-ul daca ar fi "vazut"...

Sa acceptam ca jucatorii adversi sa loveasca jucatorii nostri fara motiv, si apoi sa se treaca cu vederea (vezi Albut) ?

O echipa mare nu cerseste penalty-urile, dar acestea fac parte din regulile jocului ...

Daca l-ar fi eliminat pe Iacob la faza cu Albut atunci trebuia sa ii dea galben si acestuia, si deci implicit penalty...

Oricum aici nu e vorba de un penalty neacordat, sau de un ofsaid inexistent. E vorba de arbitraj ostil.

KroNos^12.05.2006 13:51
@ KroNos^

Esti sigur ca tii cu Steaua ? Daca da,deschide ochii maari mari.

NU , tzin cu Jiul!!! Cum sa nu tzin cu Steaua cand scriu pe acest forum. Daca as fi tzinut cu alta echipa crezi ca m-ar fi interesat sa scriu pe forumul Stelei atata timp. Si daca critic jocul slab al echipei inseamna ca nu sunt stelist? Daca asa consideri potzi sa imi spui si foarte bine NU o sa scriu pe acest forum.

- Dar voi putetzi fi obiectivi si sa recunoastetzi ca de cand a venit Olaroiu Steaua are din ce in ce mai putzine ocazii de gol pe meci?

- Sunt arbitrii de vina ca de la 15 ocazii cate avea Steaua in toamna s-a ajuns acum la 3-4 ocazii pe meci?

- Daca nu ai multe ocazii cum vrei sa castigi? Sau mai exact, cum vrei sa inscrii 4 goluri cand ai doar 3 ocazii?

- Si pana acum Steaua a fost dezavantajata de multe ori dar nu se vedeau asa mult greselile pentru ca Steaua inscria cu toata opozitzia arbitrilor.

Dupa meciul Steaua-Natzional 2-0, din 2004, arbitrul s-a retras din activitate ca nu a dat Stelei 3 penaltyuri. Ala a fost furt pe fatza si tot am castigat. La Bistritza a gresit in ambele partzi, Serea, NU cum a gresit Corpodean la Dinamo-Astra intr-o singura parte.

forever_STEAUA12.05.2006 14:02

@KroNos^

Dac ai fi mai atent ai vedea ca majoritatea au observat ca Steaua nu mai joaca la fel de bine ca pe vremea lui Protasov sau chiar a lui Zenga... Arbitrul nu a gresit la fel de ambele parti... Nu a oprit-o pe Gloria dintr-o faza iminenta de gol, nu i-a refuzat penalty ... Stii de ce nu i-a eliminat pe Radoi si pe Iacob cand ar fi trebuit? De frica! Si pe undeva s-a gandit ca astfel va fi acoperit...

Apropo, la criticat toti ne pricepem, stam mai prost la capitolul ironii... :twisted:

Virgil12.05.2006 15:32

@ KroNos^

Intrebarea a fost pur retorica.Am dedus ca tii cu Steaua,nu-ti face ganduri.Pe nestelisti ii simt si cu calculatorul inchis. :wink:

spre_2412.05.2006 17:55

in 1 rand ! daka ati vazut portaru la impins pe Iacob si a cazut Iacob si apoi la lovit pe portar ! CINE E DE VINA?

daka era arbitru bun castigam cu vro 3-1 ;) sau mai mult ! fara exagerari !

_yang13.05.2006 17:34

Oricum luam titlul Stati linistiti

Kristy_Cj13.05.2006 18:40

Totul depinde de jucatori,ar trebui sa se mobilizeze si sa castige tot pana la sfarsit pentru ca se poate

Si daca ma aude Gigi:"Da-l naibii odata pe Olaroiu afara,ca ne termina"

vlad7513.05.2006 19:38

a furat-o Dinamo de la Vaslui.Mie unul mi-a placut V asluiu anul asta pentru ca nu a stat capra.Se vede diferenta dintre Porumboiu si Padureanu.Sa nu mai faca securistu' si utecistu' pe virginele ca nu le sade bine.La rapid merge de minune vorba cu "nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase".

P.S> ne vedem maine pe stadion...si sper sa incurajeze toti spectatorii echipa noastra!

Gaby15.05.2006 10:42

Primul (si poate cel mai greu) din cele 4 decisive a trecut.

Urmeaza "asul din maneca", dupa care ne ducem sa "linistim" Regia... :wink:

Virgil15.05.2006 11:19

Meciul cu cei din Regie va fi care pe care.Cine va castiga va merge mai departe.

Daca invingem,Sportul iese din cursa.Si daca iese din cursa cred ca va da meciul Rapidului in Giulesti.

Daca nu cumva vor vrea sa mearga in Cupa UEFA.

Gaby15.05.2006 11:28
Sportul iese din cursa.Si daca iese din cursa cred ca va da meciul Rapidului in Giulesti.

Daca nu cumva vor vrea sa mearga in Cupa UEFA.

Voi fi pe langa subiect, dar sper sa nu se supere nimeni. Dar tot veni vorba de Sportul si Cupa UEFA.

Daca Sportul sau National vor ajunge in locul lui Dinamo sau al Rapidului (sa nu v-aud zicand ceva de Steaua :twisted: ) in Cupa UEFA va fi rau, pentru ca ambele sunt echipe complexate si care niciodata nu au prins sezoane bune unul dupa altul. Imi doresc ca tot Steaua, Rapid si Dinamo sa fie cele trei reprezentante ale noastre in cupe si la anul.

Bogdan4Steaua15.05.2006 11:46

Cu Rapid ai dreptate. Insa in cazul lui Dinamo sunt foarte sceptic. Sa nu uitam ca le pleaca vreo 8-9 jucatori si practic in cateva saptamani nu vor putea inchega o echipa care sa faca fata in Europa. As prefera o echipa mai inchegata precum Farul sau CFR Cluj. Nu exclud nici varianta Sportul Studentesc, dar asta numai in cazul in care nu vor suferi pierderi masive de jucatori.

Ayrton15.05.2006 12:03
Cu Rapid ai dreptate. Insa in cazul lui Dinamo sunt foarte sceptic.(...) As prefera o echipa mai inchegata precum Farul sau CFR Cluj.

Dintre Dinamo, Sportul, National si CFR, ultima pare a fi cea care ar putea avea ceva succes in Cupa UEFA! Celelalte vor pierde multi jucatori si chiar daca Dinamo are un coeficient bun, vor face fata doar daca investitiile vor fi consistente si corecte ! Pacat ca CFR nu are mari sanse de a prinde Cupa UEFA!

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:14

La ce agitatie e acum la Dinamo, nu cred sa faca achizitii de marca. Si oricum, chiar daca ar aduce jucatori buni, nu poti forma o echipa competitiva cu relatii de joc sudate in doar cateva saptamani.

I.N.Money15.05.2006 14:24

Aceasta lupta pentru cupele europene sar putea complica daca National castiga cupa.

Cu siguranta acest lucru ar pune si mai multa presiune pe cele sa zic 4 candidate la titlu,desi una a cam luat-o pe "aratura" :?

sorin_77715.05.2006 14:44

Meciul din regie va fi intradevar un meci de care pe care si NOUA ne convine asta... Cred ca la pauza Steaua va avea 2 goluri avans dar vom castiga doar la unul diferenta... si cu ceva emotii pe final, dar nu mari...

forever_STEAUA15.05.2006 14:54

De acord cu Sorin. Meciul cu Sportul va fi mai usor decat pare la prima vedere. Steaua nu a avut probleme mari cu echipe care joaca fotbal. Mie sincer imi este mai frica de meciul cu Vaslui decat de cel din Regie. Dar presimt ca la meciul din ultima etapa Steaua va juca din postura de detinatoare a titlului din sezonul 2005-2006. Doamne ajuta!

spre_2415.05.2006 19:30
Fiecare din ultimele 4 meciuri ale Stelei in acest campionat,este decisiv in lupta pentru castigarea titlului.

Al 5-lea,cel cu Bacaul,reprezinta asul din maneca.

Orice pas gresit poate costa imens Steaua,asa cum orice pas gresit al adversarelor va creste sansele Stelei.

Parca suntem blestemati.Anul trecut ni s-a intamplat aproape acelasi lucru.Sau poate ca nu suntem blestemati si asa e firesc sa se intample dupa ce ai mai jucat o jumatate de campionat in Europa,in paralel cu campionatul la zi.

Iata ultimele 4 meciuri ale Stelei :

Et. 27 CFR Cluj (acasa)

Et. 28 Sportul (deplasare)  

Et. 29 Jiul (acasa)  

Et. 30 FC Vaslui (deplasare)

Plus asul din maneca :

17 mai FCM Bacau (d) restanta

Toate sunt echipe de batut.Ne trebuie doar mobilizare exemplara,arbitri corecti si un dram de noroc.

E nevoie de un adevarat tur de forta.Cred ca suntem capabili sa invingem peste tot.Trebuie sa invingem !

ai gresit ceva:d nu sunt toate meciuri usoare..mai ales in stearea in care suntem acum...dar trebuie sa castigam cu bacaul si cu inca o echipa la scor bun si sigur castigam...si cu sportul e cam greutz..

Virgil15.05.2006 19:36

Nici nu am spus ca sunt usoare.Am spus ca sunt echipe de batut.

Primul exemplu deja il avem : victoria in fata CFR-ului.

:wink:

spre_2415.05.2006 19:47

aaa...da scz.. dar trebuie sa castigam la scoruri mari pana la sportu si sa fim cat mai suguri pe noi si Dica sa le dea lu sportu vro 2 goluri..

Gaby16.05.2006 03:25
Meciul din regie va fi intradevar un meci de care pe care si NOUA ne convine asta... Cred ca la pauza Steaua va avea 2  goluri avans dar vom castiga doar la unul diferenta... si cu ceva emotii pe final, dar nu mari...

Ar fi foarte frumos, Sorin, dar eu nu-mi amintesc vreun meci al Stelei cu Olaroiu pe banca in care sa conducem cu 2 goluri la pauza (scuze daca gresesc).

Cred ca in acest final de campionat caracterul jucatorilor il salveaza pe Olaroiu, iar caracterul se vede in faptul ca jucam mai bine in a doua repriza, cand ne urcam pe adversar. De aceea, cred ca mai degraba in a doua repriza vom fi peste Sportul, nu in prima.

«123»