FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimele 4 meciuri sunt decisive.

«123»
Virgil09.05.2006 07:33

Fiecare din ultimele 4 meciuri ale Stelei in acest campionat,este decisiv in lupta pentru castigarea titlului.

Al 5-lea,cel cu Bacaul,reprezinta asul din maneca.

Orice pas gresit poate costa imens Steaua,asa cum orice pas gresit al adversarelor va creste sansele Stelei.

Parca suntem blestemati.Anul trecut ni s-a intamplat aproape acelasi lucru.Sau poate ca nu suntem blestemati si asa e firesc sa se intample dupa ce ai mai jucat o jumatate de campionat in Europa,in paralel cu campionatul la zi.

Iata ultimele 4 meciuri ale Stelei :

Et. 27 CFR Cluj (acasa)

Et. 28 Sportul (deplasare)

Et. 29 Jiul (acasa)

Et. 30 FC Vaslui (deplasare)

Plus asul din maneca :

17 mai FCM Bacau (d) restanta

Toate sunt echipe de batut.Ne trebuie doar mobilizare exemplara,arbitri corecti si un dram de noroc.

E nevoie de un adevarat tur de forta.Cred ca suntem capabili sa invingem peste tot.Trebuie sa invingem !

Grinch09.05.2006 09:08

Da trebuie sa invingem ! Meciul cu CFR zic eu ca reprezinta meciul cheie in acest final . Sunt vitale cele 3 puncte in primul rand pentru un moral mai bun . Urmeaza restanta de la Bacau care ne propulseaza pe primul loc . Apoi avem meci cu Sportul , revelatia returului ; sa nu uitam insa ca tot stadion va fi ros-albastru . Meciul cu Jiul teoretic nu ar trebui sa ne puna probleme , repet doar teoretic . Si la Vaslui nu va fi usor pentru ca e posibil ca moldovenii sa nu fie retrogradati .

Vorba lui MM aseara la "Om la om" noi suporterii am putea decide acest campionat . FORZA Steaua !

I.N.Money09.05.2006 09:49

Este simplu,mai avem 5 meciuri,trebuie sa luam 15 puncte !

Orice pas gresit de acum poate sa fie fatal,sa nu uitam ca in meciurile directe cu rivalii stam extrem de prost.

roxifoxi09.05.2006 11:32

eu cred ca Steaua poate sa bata Sportul, chiar daca e asa numita "revelatie a campionatului" pt ca ei mai mult ataca decat se apara. cred ca e exact tactica pe care o place Oli. :mrgreen:

numai ca este necesar sa se mai calmeze baietii putin :) ...ce, noi nu suntem suparati, nervosi? cat despre CFR Cluj...astia parca au luat bataie de la Poli Iasi.

:twisted:

cannavaro09.05.2006 14:12

Daca batem pe CFR Cluj acasa suntem campioni zic eu

Vaslui e deja salvata de la retrogradare si nu va lupta foarte mult in meciul cu noi mai ales ca in tur le-am dat sau ne-au luat..cum vreti voi ... un punct foarte important

Bacaul nu are cum sa ne puna probleme!

Doar sportul ne poate pune probleme dar sa nu uitam ca ei joaca si cu rapid ...deci ei sunt daca vreti arbitri in lupta pentru titlul pe care chiar ei il pot castiga in cazul in care inving atat Steaua cat si rapid.

Meciul cu Jiul de acasa e ca si castigat...si suntem CAMPIONI :D:D

KroNos^09.05.2006 14:30

Daca o sa castigam cu CFR si cu Sportul luam campionatul. Daca NU castigam cu ele nu o sa mai avem nici o sansa.

BandiT10.05.2006 06:08

vorbim discutii.....

ar trebui sa facem ca Razvan de la rapid: sa luam fiecare meci pe rand , si sa dam tot ce putem pe teren ca sa castigam cele 3 puncte...

atat...

urmeaza meciul cu clujul: sa ne mobilizam sa incurajam eficient echipa si sa luam cele 3 puncte.

dupa aia mai vedem...

bafta.

Virgil10.05.2006 06:10

Scurt si la obiect.Esti cumva in criza de timp ? :lol:

sorin_77710.05.2006 06:41

Nu vorbim de asul din maneca, cum nici cei de la Rapid nu vb. despre meciul lor cu Gloria :wink: ... Iese din schema...

Vorbim de:

Et. 27 CFR Cluj (acasa)

Cel mai greu meci dupa parerea mea: Clujenii vin stimulati si noi decimati... ne intalnim pe dreptunghiul verde (cum spune Piti) si poate iesi orice. "Daca batem CFR-ul luam campionatul!" a spuis MM... Are mare dreptate acum.

Al doilea meci ca nivel de dificulate care trebuie trecut. Dar va fi mai usor decat ne asteptam. Batem cel putin la 2 goluiri diferenta...DACA trecem de CFR...

Et. 29 Jiul (acasa)

Este meciul cu Bacaul dar de data asta vazut acasa... :)... Ce va mai tipa Dinu Vama si Razvanel inaintea lui... Degeaba... :lol: :lol: :lol: Trebuie sa invingem mai itai CFR-ul..

Lui Rednic nu-i mai prieste Rapidul, dar daca sanse ar mai avea Dinamo va fi greu... Cred ca stiti ce vreau sa zic: Rednic nu va trage pentru Razvan...Niciodata...

Batem CFR si in ultima etapa mergem sa vedem manastirile din N-ul Moldovei... :wink:

Sau sa trecem Prutul ca sa il luam pe Cocis, tot e el aproape... :lol:

iancu dragosh10.05.2006 06:55

Bacaul a luat doar un punct in tot returul asa ca nici nu se pune problema sa nu batem jucand corect. cel mai important lucru pe care il doresc de la acest sfarsit de campionat este sa batem foarte greu, chiar si chinui pe Jiul Petrosani. Eventual sa fie un meci asemanator celui cu Pandurii. dac batem lejer vreau neaparat ca Rapidulsa castige si mai lejer decat noi in ultima etapa in fata minerilor. am mai spus-o, prefer un titlu pierdut decat o imagine stricata. Nu vreau sa se inteleaga ca imi este frica ca Steaua va apela la aranjamente pentru ca sunt convins ca nu o va face. Cee a cevreau este sa nu ramana loc de nici o speculatie

Virgil10.05.2006 07:00

Atata timp cat pe lume exista Rapidul si pricinosi ca Razvan Lucescu,Marian Rada,Daniel Nicolae,Vasile Maftei si toata galeria rapidului,vor exista si speculatii,refulari,complexe,frustrari,limbaj obscen,amenintari,fapte antisociale si tot ce e mai rau.

Sunt dusmanii nostri de m.o.a.r.t.e.

sorin_77710.05.2006 07:01

Si eu prefer un titlu' curat in dauna unuia patat... dar nu vreau sa pierdem pentru ca rapid sau Dinamo ne-au furat si noi am stat si ne-am uitat...

Dj10.05.2006 09:24

mai tineti minte acum 2,3 ani cand luau cainii titlul si Steaua mereu era considerata campioana morala ... si echipa cu cel mai frumos fotbal prestat?

nu vreau sa inceapa iar acele comentarii

vreau titlul prin orice mijloace :x

redandblue10.05.2006 09:44

sa vina titlul in Ghencea pt ca la anul sa putem juca in UCL...

Sexystelista10.05.2006 10:04

Stiti ce-i mai nasol??Ca Steaua, Dinamo, Rapid se bat prin orice mijloace sa castige titlul, si vine tiptil din spate Sportul (fac un comentariu poate care iar va intarata multa lume: Un Sportul motivat, fara presiuni, care joaca cu daruire si care dupa parerea mea este cea mai spectaculoasa echipa in clipa de fata), care tace si face...

Daca noi nu o sa castigam meciul cu Clujul, ne cam luam adio de la titlul de anul asta.Ce aiurea...Trebuia sa fie cel mai frumos an al Stelei de ceva timp, iar odata cu eliminarea din semifinale se poate transforma intr-un an dezamagitor. Daca nu luam titlul o sa avem impresia ca am luptat degeaba in Europa.

Virgil10.05.2006 10:10

O sa castigam meciul cu Clujul.Spulbera-ti indoielile si priveste cu incredere inainte.Steaua este Steaua. :wink:

Sexystelista10.05.2006 10:20
O sa castigam meciul cu Clujul.Spulbera-ti indoielile si priveste cu incredere inainte.Steaua este Steaua. :wink:

Fara sa fiu rauvoitoare dar asa am zis si cu Gloria...si uite ce s-a intamplat.Acum cu Steaua nimic nu mai este sigur...

Gaby10.05.2006 10:30

Meciul cu Bistrita s-a pierdut pentru ca arbitrul ne-a furat. Totusi, acea infrangere a avut darul sa provoace un scandal care, sper, a facut uitata patania din Anglia. Meciul cu Clujul va fi un meci care pe care, pentru ca ardelenii vor veni sa invinga. Daca apararea noastra va functiona bine si Olaroiu va avea curaj sa riste mult mai devreme decat a facut-o pana acum, vom invinge.

Oricum, o victorie cu Clujul ne va da sanse mari de tot sa castigam, pentru ca (parerea mea) pe Sportul ii vom spulbera, oricum.

Virgil10.05.2006 10:35

Nimic mai adevarat.

I.N.Money10.05.2006 11:45

Intr-adevar meciul cu CFR-ul este cel mai greu,cu Sportul este un meci mult mai usor deoarece pentru ei incepe presiunea,niciodata acesti pusti nu au trecut prin asa ceva.

In mod logic in acest final de campionat echipa care are mai multa experienta si stie sa gestioneze tensiunea din jurul lotului o sa devina campioana!

Acea echipa trebuie sa fie Steaua...

sorin_77711.05.2006 06:48

Momentan Steaua a aratat ca nu prea stie sa gestioneze tensiunea din jurul lotului... Aceeasi scadere in joc am avut-o si anul trecut...

Parerea mea este ca daca castigam cu CFR si in deplasare la Bacau mergem in regie cu alt moral si vom vedea un joc debordant la Steaua...

Meciul cu CFR este TOTUL sau NIMIC>... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ionutdal12.05.2006 00:54

Clujul nu mai este ce a fost , eu cred ca Steaua bate cel putin la 2 goluri diferenta , chiar si cu absentele noastre . Totusi in Romania singurul adversar al Stelei este rapidm_ie si arbitrii .

danmlx12.05.2006 06:32
Fiecare din ultimele 4 meciuri ale Stelei in acest campionat,este decisiv in lupta pentru castigarea titlului.

Al 5-lea,cel cu Bacaul,reprezinta asul din maneca.

Orice pas gresit poate costa imens Steaua,asa cum orice pas gresit al adversarelor va creste sansele Stelei.

Parca suntem blestemati.Anul trecut ni s-a intamplat aproape acelasi lucru.Sau poate ca nu suntem blestemati si asa e firesc sa se intample dupa ce ai mai jucat o jumatate de campionat in Europa,in paralel cu campionatul la zi.

Iata ultimele 4 meciuri ale Stelei :

Et. 27 CFR Cluj (acasa)

Et. 29 Jiul (acasa)  

Plus asul din maneca :

17 mai FCM Bacau (d) restanta

Toate sunt echipe de batut.Ne trebuie doar mobilizare exemplara,arbitri corecti si un dram de noroc.

E nevoie de un adevarat tur de forta.Cred ca suntem capabili sa invingem peste tot.Trebuie sa invingem !

Este greu dar nu imposibil. De ce ;

1. clujul daca bate pe Steaua si pe rapid se poate bate pentru un loc in UEFA.

2. Sportul deja trage la titlu dar si la UEFA

3. Jiul nu cred ca mai trage la ceva

4.Vasluiul daca nu si-a asigurat ramanera in divizia A o sa fie foarte greu (vezi 2-2 din tur)

5. Bacaul trebuie sa recupereze punctele barem.

Asa ca nu-i UEFA cum este Divizia A .

Bodanel12.05.2006 06:44

Eu zic ca daca batem pe Cluj o sa batem tot pana la sfarsit. Da, toata lumea vrea sa bata pe Steaua, dar una e sa vrei si alta e sa poti. Cred ca cu toate ca la Gloria a fost ce a fost eu cred ca tocmai meciul ala impreuna cu cel de duminica cu clujul vor strange echipa si o vor motiva. Mai vedem duminica dupa meci. Dar anul' trecut am avut dreptate. Am castigat titlul. La fel va fi si anul' asta

antonika12.05.2006 11:12

clujul nu mai e 'Forza' din tur... plus nu mai joaca nici munti care era jucatoru nr. 1

«123»