FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatori "umflati"

«123»
Bogdan4Steaua15.05.2006 12:53

Sa imi dau si eu cu parerea:

Barcauan: a fost un atacant mediocru, mai apoi a devenit un fundas mediocru - nu stiu cum a ajuns la Sahtior....

Alexa: considerat de unii un fel de Mirel Radoi al celor de la Dinamo, acesta nu s-a remarcat decat prin faulturi dure. Diferenta dintre cei doi este mare...din toate punctele de vedere. A devenit alaturi de amicul lui Barcauan foarte iubit la Dinamo in ultimul timp.

Zicu: a ramas doar cu titulatura "noul Hagi"...este exemplul de jucator care confirma faptul ca nu este suficient sa ai talent...trebuie sa stii cum sa il folosesti

Claudiu Niculescu: stie sa bata lovituri libere. Si cam atat. Cei de la Dinamo il dau drept netransferabil de parca ar fi un super-atacant...se remarca printr-un joc static lipsit de imaginatie

Bratu: a fost considerat teapa anului la FC Nantes. Pacat de viteza jucatorului. Daca prinde mingea perpendicular pe poarta are mari sanse sa inscrie. Daca preia mingea in lateral si sprinteaza inspre careu, are toate sansele sa iasa cu minge cu tot in aut.

Florea: nu a impresionat niciodata. Mircea Lucescu l-a simtit la Sahtior(asa cum l-a simtit si pe Barcauan) si l-a trecut imediat pe banca de rezerve.

Gigel Bucur: poate una dintre cele mai proaste achizitii facute de Poli Timisoara. Atacantul adus cu 1 milion de Euro s-ar descurca destul de greu si in divizia B.

Plesan: dovedeste de la meci la meci ca suma platita pe el a fost exagerata. Felicitari impresarilor care au reusit sa coteze un jucator care a pus umarul la retrogradarea Universitatii la peste 1 milion de Euro.

Moti: jucator care se face remarcat in defenisva celor de la Dinamo pentru simplul fapt ca restul fundasilor sunt praf. In nici un caz nu merita milioanele de dolari la care este cotat.

De la noi i-am putea selecta eventual pe Carlos si pe Cristea. Totusi, Carlos mai are multe de aratat in campionat, iar Cristea a fost supraevaluat doar de Gigi Becali.

Jucatori de afara:

Antonio Cassano(Real Madrid)

J.Woodgate(Real Madrid)

S. Ramos(Real Madrid)

Gilardino(AC Milan)

Robert Huth(Chelsea)

Motanu D15.05.2006 13:03

Si totusi Ramos, chiar asa supraevaluat cum e, nu poate fi comparat cu ceilalti. Are ceva valoare si a fost util Realului !

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:26

Nu spun ca nu are valoare, dar nu merita banii pe care Real i-a platit pentru el. Este totusi un jucator cu potential, nu neg asta.

Melku15.05.2006 13:47

Zicu,Barcauan,Alexa,Cristea,Carlos,Vali Negru,Emil Dica, Vasilache,Badoi,Plesan,Alin Stoica.

Cassano, Gillardino, Beckham, Gravesen, Robinho, Flamini, Woodgate, Inzaghi (oricare din ei), Joaquin, Ibrahimovic etc.

***alex***15.05.2006 17:58

Sergio Ramos a meritat toti banii, l-a scos din echipa pe Ivan Helguera!

gone15.05.2006 18:18
Zicu,Barcauan,Alexa,Cristea,Carlos,Vali Negru,Emil Dica, Vasilache,Badoi,Plesan,Alin Stoica.

Cassano, Gillardino, Beckham, Gravesen, Robinho,  Flamini, Woodgate, Inzaghi (oricare din ei), Joaquin, Ibrahimovic etc.

Gilardino a dat 50 de goluri in 2 sezoane de Serie A iar Inzaghi e printre cei mai buni marcatori din CL. Cum sunt ei umflati?

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 18:28

:evil:>>>>Aia au si cu ce sa fie umflati ca au de ce,nu ca "vedetele" noastre,dupa ce ca sunt vai de ei mai sunt si cu nasul pe sus,sau au freze de freze,sau haine de firma pe care unii nici nu stiu sa le imbrace,asa ca nu comparati pe cei de dincolo cu amarati astia ai nostri,ca nu exista grad de comparatie intre ei!!>>>> :twisted:

Melku15.05.2006 19:32

@gone

Prin "umflati" eu inteleg ca sunt jucatori a caror valoare este exagerata in general de media nicidecum ca sunt jucatori prosti. :wink:

Alin_H15.05.2006 19:59

L-a scos din echipa pe Helguera .... Si ce? Ce mare fundas e si Helguera ala? O petarda de jucator.

Cu .... sa zicem 15 mil de euro, Real isi rezolva problemele devensive: Ogararu-Radoi-Goian. Plus Carlos. Pe ,,asta micu" poa' sa-l pastreze ca are intr-adevar valoare. Cu cei tre stelisti in lot, Realul chiar ar putea sa puna probleme Barcei.

gone16.05.2006 07:01
@gone

Prin "umflati" eu inteleg ca sunt jucatori a caror valoare este exagerata in general de media nicidecum ca sunt jucatori prosti.  :wink:

Si eu la fel. De asta ma mir ca ai zis de Gila si Pippo. Mai ales Pippo. Stiu ca nu e un jucator spectaculos, dar marcheaza. Si mult. Gilardino a avut 2 sezoane foarte bune la Parma si unu mai putin bun la Milan. Poate inca nu s-a obsnuit cu echipa.

***alex***16.05.2006 07:34

L-a scos din echipa pe Helguera .... Si ce? Ce mare fundas e si Helguera ala? O petarda de jucator.

:lol: In caz ca nu stii Helguera era titular de ani buni la Real, un fel de Raul ca vechime in lot, a fost si capitan daca nu ma insel, si acuma numai prinde nici banca de rezerve. Joaca din 1999 la Real, cu care a luat de doua ori Champions League.

axl2316.05.2006 08:04

foarte umflat imi pare ibrahimovici, care e un fel de zicu dupa parerea mea, mai umflat chiar decat Mutu, ca valoare imi pare ca se aseamana. si deloc umflat imi pare nedved, e extraordinar.

spre_2416.05.2006 08:25

zicu e cel mai umflat si apoi alexa...

Melku16.05.2006 11:23

@gone

Pai tocmai,Gillardino si Pippo Inzaghi sunt jucatori buni dar umflati de presa,Inzaghi in afara de oportunismul lui legendar nu ii gasesc calitati cat despre Gillardino si-a dat testul cel mare la ac Milan pe care momentan inca nu l-a luat,acelasi lucru pot sa spun si de Ibrahimovici care la Ajax era alt jucator si la juve e chifla.

alinush8916.05.2006 15:02

Pai cam asemanator este si Gigel bucur,care n-a facut nimic la Poli, de cand a venit de la sportul,unde daca nu ma insel a fost golgheterul campionatului,Sportul, respectiv parma sunt echipe mici in campionatele lor,si presiunea nu este asa de mare ca la Poli si Milan

I.N.Money16.05.2006 15:05

@Melku

Totusi Gilardino a marcat in acest sezon 15 goluri pentru Milan in campionat,adevarat este ca in UCL nu prea si-a aratat valoarea,mai ales in meciu cu Barca.

Melku16.05.2006 15:10

Exact,acel meci a fost un meci in care presiunea a fost maxima si Gillardino a reusit performanta sa rateze aproape din toate pozitiile.Repet, nu am spus ca este un jucator slab.

I.N.Money16.05.2006 15:12

A clacat,inca e un jucator tanar,are timp destul sa creasca..

gone16.05.2006 18:43

Corect. Toti de la Milan isi pun sperante in Gilardino. Spera sa fie noul Gianni Rivera.

radooku_steaua16.05.2006 20:00

Petre mi se pare umflat :D

Motanu D16.05.2006 20:02

Marin, Ovidiu sau Florentin? Care dintre ei ?

radooku_steaua16.05.2006 20:05

am uitat sa precizez... florentin :D si Ovidiu.... si un pic Marin... hai toti sa nu se supere niciunu :lol:

DTP-Ludacris16.05.2006 20:30

Florentin Petre umflat ? :roll:

In afara de scandalurile din ultima vreme nimeni nu a mai vb de Petre sau Dinamo,Pentru nu e mare jucator si nici de presa nu e umflat..il trateaza la adevarata lui "valoare" :lol:

radooku_steaua16.05.2006 20:33

l-am vazut eu in emisiunea om la om... si a cam suferit de el... si zicea ca el isi stie adevarata valoare... si ca poate sa joace la o echipa mare... si a intrat elias bucurel ala si cica nu pleaca Petre la o echipa slaba ca el e obisnuit cu performanta si are alte pretentii acum.... asa e baiat simpatic da ca fotbalist nu are nici fizic...comenta o data dinu un meci de-al rivalilor si il lauda pe Petre in draci... ca e inimos... ca a mancat banane cand era mic... si numai stiu ce... poate astia cu numele de Petre sunt predestinati sa fie umflati asa :) folositi activia pentru debalonare

axl2316.05.2006 20:53

nu fi rau, chiar daca Petre e in scadere vertiginoasa acum, a fost si ar putea sa mai fie inca un fotbalist foarte bun, a facut foarte multe pentru cei din groapa, chiar si in dauna noastra. dar nu-l vad deloc umflat de presa, si-l vad un om fair-play, stie sa-si respecte adversarul chiar daca mai are niste iesiri uneori, ceea ce nu e un capat de tara, e de inteles.

nu incerc sa-l laud, doar ii recunosc meritele.

«123»