Sa imi dau si eu cu parerea:
Barcauan: a fost un atacant mediocru, mai apoi a devenit un fundas mediocru - nu stiu cum a ajuns la Sahtior....
Alexa: considerat de unii un fel de Mirel Radoi al celor de la Dinamo, acesta nu s-a remarcat decat prin faulturi dure. Diferenta dintre cei doi este mare...din toate punctele de vedere. A devenit alaturi de amicul lui Barcauan foarte iubit la Dinamo in ultimul timp.
Zicu: a ramas doar cu titulatura "noul Hagi"...este exemplul de jucator care confirma faptul ca nu este suficient sa ai talent...trebuie sa stii cum sa il folosesti
Claudiu Niculescu: stie sa bata lovituri libere. Si cam atat. Cei de la Dinamo il dau drept netransferabil de parca ar fi un super-atacant...se remarca printr-un joc static lipsit de imaginatie
Bratu: a fost considerat teapa anului la FC Nantes. Pacat de viteza jucatorului. Daca prinde mingea perpendicular pe poarta are mari sanse sa inscrie. Daca preia mingea in lateral si sprinteaza inspre careu, are toate sansele sa iasa cu minge cu tot in aut.
Florea: nu a impresionat niciodata. Mircea Lucescu l-a simtit la Sahtior(asa cum l-a simtit si pe Barcauan) si l-a trecut imediat pe banca de rezerve.
Gigel Bucur: poate una dintre cele mai proaste achizitii facute de Poli Timisoara. Atacantul adus cu 1 milion de Euro s-ar descurca destul de greu si in divizia B.
Plesan: dovedeste de la meci la meci ca suma platita pe el a fost exagerata. Felicitari impresarilor care au reusit sa coteze un jucator care a pus umarul la retrogradarea Universitatii la peste 1 milion de Euro.
Moti: jucator care se face remarcat in defenisva celor de la Dinamo pentru simplul fapt ca restul fundasilor sunt praf. In nici un caz nu merita milioanele de dolari la care este cotat.
De la noi i-am putea selecta eventual pe Carlos si pe Cristea. Totusi, Carlos mai are multe de aratat in campionat, iar Cristea a fost supraevaluat doar de Gigi Becali.
Jucatori de afara:
Antonio Cassano(Real Madrid)
J.Woodgate(Real Madrid)
S. Ramos(Real Madrid)
Gilardino(AC Milan)
Robert Huth(Chelsea)