Marti, 1 octombrie 2013, Steaua va fi gazda in meciul pe care-l va juca impotriva galonatei echipe engleze Chelsea.
Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand de la ora 21:45, si va fi transmisa de Digi Sport 1.
In jocul anterior, cu Schalke, Steaua a jucat fara sens, ca si cum in partea opusa ei nu ar fi existat poarta. Astfel imi explic faptul ca P. Kapetanos si Piovaccari au fost lasati printre fundasii germani, fara a fi sustinuti. Desigur, Reghe a facut un joc de asteptare, gandindu-se probabil sa obtina un meci egal.
Daca in fata unei echipe mai slabe decat Chelsea a jucat asa, e drept in fata unor tribune cu peste 60.000 de nemti, cum va juca fata in fata cu Chelsea?
Chelsea, se pare ca nu e nici ea in cea mai buna perioada a sa, plecarea lui Benitez si venirea lui Mourinho, dereglandu-i forta ofensiva si intrerupandu-i sirul rezultatelor bune. Incluzand aici si esecul cu Basel, Chelsea nu a mai castigat de 3 meciuri.
Prevad niste tribune full pe fostul 23 August, un meci incrancenat, cu ambele echipe dornice sa semneze prima victorie in grupa E.
Personal, imi doresc un arbitru la fel de bun ca turcul ala simpatic care ne-a arbitrat pe Veltins Arena. Dupa parerea mea, a fost parfum.
As vrea sa cred ca Steaua va fi calaul lui Chelsea in acest meci, dar gandindu-ma la imensa gafa a apararii noastre la primul gol al lui Schalke, urmata de o cadere psihica (poate si fizica) in corpore a jucatorilor, ma abtin.
Steaua nu e favorita chiar daca va juca in 12. Al doispelea jucator fiind publicul, care e in mare forma de fiecare data.
Bucuresti, Steaua Bucuresti!