Din pacate am avut dreptate n-avem ce cauta in Champions League. Din moment ce cazi asa psihic dupa ce incasezi un gol norocos dai dovada ca nu ai ce cauta in aceasta competitie.
Hai sa o mai lasam pe aia cu mentalitatea si cu caderea psihica. E deja un sablon fara acoperire la Steaua.
- 2013, in retur optimi EL la Chelsea, in min 34 era 1-0 pentru Chelsea si Steaua a egalat in min 45!
- 2012, in grupa EL, in tur la Stuttgart, Steaua a revenit de la 1-0. A egalat si a condus cu la 2-1.
- 2011, in grupa EL returul la Schalke, Steaua a revenit de la 1-0 si a egalat relativ repede.
Tot Steaua asta! Tot cu Schalke! Ce ai uitat? Vorbesti de parca azi ne-am parasutat in Europa. 
Chelsea ca a luat-o cu 2-1 acasa de la Basel nu are ce cauta in CL? Dortmund ca a luat-o cu 2-0 de la Napoli la fel? Ajax ca a luat 4-0 de la Barca n-are fata de CL? Barca ca a luat 7-0(tur-retur) de la Bayern nu are ce cauta in CL? C'mon!
In grupele EL/CL sunt meciuri de 1x2. Nu poti domina ca pe Dinamo, Sageata ...
Mai ales dupa pauza, Steaua a intrat foarte bine, a ratat deschiderea scorului, dar a venit, din nimic, acel gol stupid in min 67. Apoi a fortat egalarea si a riscat, dar in min. 73 l-a scos accidentat pe Tatu, dupa cateva minute de joc ... Imediat s-a accidentat si Popa ...
A fost prinsa pe contraatac si ... la 2-0 in min 77, cu un om in minus(din min 78 Popa facea figuratie, accidentat), jocul era deja inchis ... A incercat golul de "onoare", dar au ramas descoperiti iar ... Nu mai conta. Pierdusera deja 3 puncte.
Evident, Radut, Rapa si ceilalti care nu au jucat ar fi fost decisivi ca Messi si Reghe un novice ca nu a gandit ca noi. Always! 
Steaua nu s-a facut de rusine! Steaua NU A STAT CU FUNDUL IN POARTA!
NE-AM BATUT SINGURI. Se vede si din ciferele partidei, dar in fotbal e si shit happens!
Prefer sa luam bataie ca azi, decat un 0-0/0-1 asediati ca la Plevna! Cum a facut puncte CFR-ul cu Braga, Galata si Man U.