L-am votat pe Walter Zenga. Sincer, cu el pe banca, echipa mai pierdea, dar avea rezultate, si pe el il vedeai cum tot timpul traia, si respira ros-albastru, se agita pe banca, dadea indicatii aproape k nu statea jos un minut. Era cu Steaua 100% si pregatea baietii exceptional din punct de vedere fizic si tactic.
Asta nu inseamna insa ca nu am incredere si in stafful tehnic actual. Ca si Zenga, Oli este un antrenor tanar, de perspectiva, cu o gandire moderna asupra fotbalului, dar care din pacate nu stie (inca) sa gestioneze momentele grele din punct de vedere psihologic la nivelul echipei. Dar cred ca va deprinde si aceasta indemanare. El ne poate duce spre titlul 23 si grupele CL, si am incredere in el ca o va face.
Oleg Protasov mi-a placut ca antrenor, prin stilul de joc impus echipei (ofensiv, creativ, fantastic uneori) dar ce nu mi-a placut uneori a fost indiferenta lui, faptul ca era asa de distant de jucatori, nu se bucura la goluri (decat foarte rar), calmul lui suprem dandu-i un aer de "angajat", care pur si simplu isi face treaba cum stie el mai bine, pentru oricine ar lucra. Sunt sigur ca a iubit pe Steaua, dar plecarea lui de asta-iarna m-a convins ca nu a fost un stelist adevarat.
De Satana ce sa zic....4 ani zer0 trofee? parca asta era sloganul? Sincer, de el nu ma indoiesc ca este stelist 100%, insa cam atat. Pe mana sa, Steaua a cunoscut o seceta greu de suportat. Am fost alaturi de ei si in acei ani negri, desi mi se strangea inima un pic de fiecare data cand vedeam caini/gunoieri castigand titluri manjite de blat. Poate reuseste sa ne demonstreze valoarea sa de antrenor cu natzionala...desi cine stie?
CU Steaua PANA LA MOARTE!! FORZA Steaua!! SPRE 23!!