daca nu mai accesam site-ul lor nu o sa le pese pt ca oricum este un site anti Steaua."[...] si tu si toti muncitorii de acolo cu Dan voiculescu in frunte"bine le-a zis
Adevarul este ca oricat l-as detesta pe Jiji - si nu-mi plac multe din fazele lui - asta e sentimentul pe care il am eu acum: "Voiculescu, securistu' dracu', [...] big time cu toti subalternii tai de cacao angajati pe pile, speriati si incompetenti, [...]".
Frate... Daca are de reglat conturi cu Jiji nu-mi pasa, sa le regleze. Daca e prieten cu Tariceanu si Copos - si el conservator - sa-i sustina pana in panzele albe, nu-mi pasa. Sa faca ce vor in famiglia lor mafiota Voiculescu - Copos - Tariceanu - Patriciu, ca sa mor io daca dau doi bani pe ei. E trustul lor, postul lor de televiziune, sa faca ce vor si sa se spele pe cap cu el.
Dar nu accept sa manjeasca si sa denigreze cea mai frumoasa performanta a fotbalului romanesc din ultimul deceniu. Este inacceptabil ca pt un conflict cu Jiji si Basescu sa-i ia peste picior pe Nicolita si Cristocea, care sunt nevinovati, sa puna accent pe conflictul dintre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si conducere chiar acum, inainte de returul cu Boro, sa-i prezinte pe suporterii Stelei ca pe niste tarani, cum au facut inainte de meciul cu Rapid. Pentru ca isi bat joc si de noi, milioane de suporteri ai Stelei din toata tara, care ne sustinem curat echipa, care asteptam cu atata bucurie calificarea, care nu avem nici o legatura cu reglarile lor de conturi mafiote. Duca-se dracu', sa se si impuste daca vor, dar sa ne lase neatinsa iubirea dezinteresata pt echipa noastra si jucatorii ei.
Editat. Limbaj pe alocuri obscen. Moderatorii