FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antena1 - nu mai suport

«123»
Madeleine25.04.2006 18:42
daca nu mai accesam site-ul lor nu o sa le pese pt ca oricum este un site anti Steaua.

"[...] si tu si toti muncitorii de acolo cu Dan voiculescu in frunte"bine le-a zis

Adevarul este ca oricat l-as detesta pe Jiji - si nu-mi plac multe din fazele lui - asta e sentimentul pe care il am eu acum: "Voiculescu, securistu' dracu', [...] big time cu toti subalternii tai de cacao angajati pe pile, speriati si incompetenti, [...]".

Frate... Daca are de reglat conturi cu Jiji nu-mi pasa, sa le regleze. Daca e prieten cu Tariceanu si Copos - si el conservator - sa-i sustina pana in panzele albe, nu-mi pasa. Sa faca ce vor in famiglia lor mafiota Voiculescu - Copos - Tariceanu - Patriciu, ca sa mor io daca dau doi bani pe ei. E trustul lor, postul lor de televiziune, sa faca ce vor si sa se spele pe cap cu el.

Dar nu accept sa manjeasca si sa denigreze cea mai frumoasa performanta a fotbalului romanesc din ultimul deceniu. Este inacceptabil ca pt un conflict cu Jiji si Basescu sa-i ia peste picior pe Nicolita si Cristocea, care sunt nevinovati, sa puna accent pe conflictul dintre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si conducere chiar acum, inainte de returul cu Boro, sa-i prezinte pe suporterii Stelei ca pe niste tarani, cum au facut inainte de meciul cu Rapid. Pentru ca isi bat joc si de noi, milioane de suporteri ai Stelei din toata tara, care ne sustinem curat echipa, care asteptam cu atata bucurie calificarea, care nu avem nici o legatura cu reglarile lor de conturi mafiote. Duca-se dracu', sa se si impuste daca vor, dar sa ne lase neatinsa iubirea dezinteresata pt echipa noastra si jucatorii ei.

Editat. Limbaj pe alocuri obscen. Moderatorii

antonika25.04.2006 19:32

tre sa ne [...] pe el, si sa nu ne mai uitam la a1

Editat. Moderatorii

Motanu D25.04.2006 19:44

Inteleg ca e frustrant dar chiar trebuie sa-i injurati pe Voiculescu & co. Nu merita osteneala.

Aveti grija ca moderatorii acestui site nu stau prea mult timp online. Dar cand sunt online iau masuri ! :!: :!: :!:

estephany26.04.2006 08:47

mi-am descarcat nervii,in mod civilizat,pe forumul lor.

nu-l simpatitez pe Jiji dar este nedrept ca din cauza unor conflicte personale imaginea celei mai bune echipe de fotbal din Romania(ever,e mai tare si decat natioanala)sa fie patat in halul asta.si daca a uitat Banel cu ce echipa joaca Steaua joi ce?ei au memorii de elefant si n-au uitata nimik niciodata?sa se impuste cu totii.

DTP-Ludacris26.04.2006 13:51

nu e nimeni pe aici care sa se priceapa la HACK ? :lol: :oops:

ne bateam putin joc de site-ul lor... :lol:

Motanu D26.04.2006 14:21
nu e nimeni pe aici care sa se priceapa la HACK ?  :lol:  :oops:  

Ar fi pierdere de timp. Iar daca forumul lor e facut tot cu phpBB cu siguranta gasesti pe aici vreo 2 copii care se descurca ! :twisted: :twisted: :twisted:

spre_2426.04.2006 15:36

hehe io nu ma mai uit la a1 ! si in al2lea rand varmio e cu HACK-ul :D ! si sa vedem cat timp mai au forum :twisted: :twisted: :twisted:

Mirel_Radoi26.04.2006 16:54

am auzit si eu injuraturile lui Jiji catre antena1.Mama frate!!!Cum ati putut sa bagati asa ceva pe site? :lol: :roll:

antonika26.04.2006 19:35
am auzit si eu injuraturile lui Jiji catre antena1.Mama  frate!!!Cum ati putut sa bagati asa ceva pe site? :lol:  :roll:

ceare, nai mai auzit injuaraturi? e patronu echipei si tre sal bagam si noi in seama din ani in pasti :lol: :lol:

cannavaro26.04.2006 21:54
hehe io nu ma mai uit la a1 ! si in al2lea rand varmio e cu HACK-ul :D ! si sa vedem cat timp mai au forum  :twisted:  :twisted:  :twisted:

o sa-si faca altul daca raman fara asta! :lol: :lol: :lol: :lol:

spre_2426.04.2006 21:55

no prblem ! mai dam odata :twisted: :twisted: :twisted: pana vor lauda Steaua Si stadionul va ajunge la noi :D/ :)

Bogdan4Steaua27.04.2006 00:15

Am observat o schimbare a atitudinii fata de Steaua in articolele aparute azi(Joi). Sa vedem daca s-au indreptat.

antonika27.04.2006 08:30
Am observat o schimbare a atitudinii fata de Steaua in articolele aparute azi(Joi). Sa vedem daca s-au indreptat.

sper spre bine... dar o data ce sunt asa de victoriosi, toti incep sa ne urasca... se numeste gelozie... 8) 8) 8)

Ionutdal27.04.2006 11:08
Antena 1  cotterill_emo.gif

Bine spus , scur si la obiect .

PS: nu ma uit pe ant 1 de 2 ani , si gazeta nu am mai cumparat de mai mult timp . Pt relaxare ascultati melodia 50 Cent cu Gigi Becali dedicata lui Voiculescu .

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 09:40

:evil: >>>NISTE DISTRUSI......dupa care urmeaza vorbele de duh ale lui Gigi!!>>>> :twisted:

DTP-Ludacris29.04.2006 16:18

PS: nu ma uit pe ant 1 de 2 ani , si gazeta nu am mai cumparat de mai mult timp . Pt relaxare ascultati melodia 50 Cent cu Gigi Becali dedicata lui Voiculescu .

Doar una ? Gigi mai are putin si scoate si album ...are remixuri cu Eminem ,Ludacris ,Parazitii , DMX ..etc :lol: :lol: :lol:

Vladinho29.04.2006 16:36

Doar una ? Gigi mai are putin si scoate si album ...are remixuri cu Eminem ,Ludacris ,Parazitii , DMX ..etc :lol: :lol: :lol:

Hahahahahah

Bine Gigi :D

«123»