FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antena1 - nu mai suport

«123»
Madeleine24.04.2006 21:14

Sunt la primul meu post aici, ma scuzati ca dau buzna, m-am logat pentru ca ma sufoc de indignare si nu stiu cui sa ma adresez sau cum sa procedez:

Este STRIGATOR LA CER modul tendentios si insultator in care Antena1, trompeta lui Voiculescu, prezinta echipa Steaua si pe jucatorii acesteia.

Nu stiu daca ati vazut secventa din seara asta, repetata la fiecare jurnal de stiri, si pe A1 si pe A3, cu Nicolita luat pe nepusa masa, omul nu si-a amintit numele lui Boro, iat idiotii fac misto de el.

Si nu sunt la primul gest de felul asta. Este foarte limpede orientarea anti-stelista a unui intreg trust de presa.

Asta nu mai are de-a face cu jurnalistica sau cu prezentarea unei stiri: ESTE O CAMPANIE CONCERTATA IMPOTRIVA UNEI ECHIPE DE FOTBAL, iar "ziaristii" de doi bani vechi care procedeaza asa au abdicat de la principiile profesiei lor.:evil: :evil: :evil:

Intreb si io: se poate trimite un protest in numele suporterilor Stelei? Nu putem sa facem nimic?

Motanu D24.04.2006 21:17

Are rost ? E chiar necesar sa ne luptam cu morile de vant ?

Nu mai deschide telvizorul pe A1/A3. Cand da meciurile Stelei inchide sonorul si gata. Nu mai cumpara un anume ziar. Nu protestele ii afecteaza ci scaderea audientei !

Si nu te obosi nici sa le vizitezi site-urile.

Madeleine24.04.2006 21:24
Are rost ? E chiar necesar sa ne luptam cu morile de vant ?

Nu mai deschide telvizorul pe A1/A3. Cand da meciurile Stelei inchide sonorul si gata. Nu mai cumpara un anume ziar. Nu protestele ii afecteaza ci scaderea audientei !

Si nu te obosi nici sa le vizitezi site-urile.

Ceea ce am vazut eu in seara asta a pus capac la toate.

Audienta n-o sa le scada - pe A1 se uita milioane de oameni care n-au nici o legatura cu fotbalul, dar afla ca la Steaua joaca niste imbecili.

Poate un protest le-ar arata ca s-a observat ce se intampla si unii nu sunt dispusi sa tolereze ineptiile lor.

Triphat24.04.2006 21:27

Antena1 e total anti-Steaua. La meciu cu rapid nici macar n-a aratat suporterii stelisti, iar comentatorii se excitau de fiecare data cand rapid se apropria de poarta noastra..

Sa le fie de bine... demostreaza ca nu au pic de profesionism..

Motanu D24.04.2006 21:33
[

Audienta n-o sa le scada - pe A1 se uita milioane de oameni care n-au nici o legatura cu fotbalul, dar afla ca la Steaua joaca niste imbecili.

Gresit. Pe Antena 1 se uita milioane de imbecili. De ce ne-ar pasa de ei ?!

radical24.04.2006 21:36

Pro TV-ul este cel mai tare post cand vine vorba de transmisiuni fotbalistice...

Madeleine24.04.2006 21:41
Gresit. Pe Antena 1 se uita milioane de imbecili. De ce ne-ar pasa de ei ?!

Imbecili, neimbecili, se formeaza o imagine despre echipa in ochii lor, pt ca trustul are forta mediatica. Iar imaginea e falsa si nemeritata.

Motanu D24.04.2006 21:56

Altadata as fi fost mai vehement dar acuma nu-mi pasa ! Lasa-i sa urle, sa arunce minciuni in stanga si in dreapta. Nu-mi pasa. Nu vreau sa vad stelisti de ocazie si nici nu vreau publicitate gratuita Stelei. Cine iubeste Steaua o iubeste si fara sa-i pese de ineptiile respectivului trust. Cine nu ... e problema lui.

Apropo, nici nu ne mira ca A1 sustine pe fata Rapidul. Nici macar la televiziuni comerciale nu a castigat lupta. Looserii cu looserii !

Consoleaza-te ca dupa meciul de la Eindhoven vor canta in cor cate-o melodie de aia de jale, specifica suporterilor rapidisti si nu numai.

Virgil25.04.2006 06:25

Bravo Zama ! Asa e.

Referitor la Banel,nu e un capat de tara ca nu era concentrat la intrebarea pusa,ci era cu gandul la momentul in care va ridica UEFA Cup deasupra capului.

Daca imaginea nu ar fi fost repetata ostentativ,nu ar fi fost niciun fel de problema.

Ce-au vrut sa demonstreze cu asta ? Va spun eu ce.Ca sunt niste oameni de nimic care incearca sa faca haz pe seama unuia dintre cei mai buni jucatori ai Stelei.La urma urmei s-a vazut clar din interviurile luate pana in prezent ca Banel e un om inteligent,care stie sa vorbeasca frumos si civilizat.

Antena 1,sectia sport,RUSINE !

Prin ceea ce au facut,nu au insultat numai lipsa de atentie a lui Banel,ne-au facut si pe noi Stelistii sa nu ne simtim confortabil.

Inteleg,au ceva cu Gigi Becali,dar cu Banel,acest fotbalist care face cinste tarii,si cu noi,telespectatorii care le ridicam rating-ul ce au ?

Vorba ceea : "Pe mine m-ai omorat,dar cu calul ce-ai avut" ?

bijoux_bz25.04.2006 08:06

sunt de acord cu un protest impotriva lor. am observat zilele astea o stire care a aparut DOAR in gazeta si la TV doar pe antena 1 cum ca relatiile dintre Laca si Meme sunt reci si ca cei doi nu-si vorbesc si ca Meme l-a acuzat pe Laca pt ca nu-si face treaba k lumea. si sunt multe stiri de genu asta care apar doar pe a1 sau in gazeta. sunt niste ratati toti. ar trebui sa protestam pt ca dezinformeaza lumea intr-un mod nerusinos.

DTP-Ludacris25.04.2006 08:13

au si ei forum(a1)...poate ar trebuie sa deschida kreva un topic acolo sa le spuna cateva ...

bijoux_bz25.04.2006 08:16

gata ma bag acum pe forum la ei sa le zic vreo doua

DTP-Ludacris25.04.2006 08:28

am incercat si eu sami fac cont acolo dar nu merge !!!! "Accesul dumneavoastra in acest forum este blocat

Va rugam sa contactati webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informatii "

:cry:

bijoux_bz25.04.2006 08:30

merge. eu am intrat. si le-am scris deja cateva mesaje. trebuie sa le dai o adresa de mail si apoi sa intri pe adresa k iti trimit ei un link sa iti activezi contu

bijoux_bz25.04.2006 08:33

intrati si voi sa ma sustineti. am facut un topic acolo.

Virgil25.04.2006 08:34

Antena 1 cotterill_emo.gif

Bodanel25.04.2006 08:35

eu nu am vazut meciul cu rapidu la TV dar m-am uitat la inregistrare. puii mei eu sa fi fost in locul lor m-as fi simtit penibil.n-as fi iesit din casa o luna dar bunul simt nu il au toti mai ales cand vine vb de bani unii isi dau in petec.rusine lor. acu' ceva timp tot o blonda care era reporter(nu mai stiu la ce post) a incercat sa fac bascalie de Cristea intrebandu-l daca sunt poligloti(cand a venit Protasov antrenor) da i-a intors-o pustiul. o fi aceeasi?

bijoux_bz25.04.2006 08:39

cel mai bine e sa nu ii mai bagam in seama decat atunci cand trebuie sa-i injuram din cand in cand k sa mai sughite si mamele lor putin.

bijoux_bz25.04.2006 08:50

" Surse administrative au declarat ca fotbalistii Stelei, Daniel Balan si Vasilica Cristocea, obisnuiesc sa doarma la stadion noaptea (vezi foto mic). "Au conditii foarte bune in camere, este lux. Parca stau la hotel: televizoare, video, absolut tot ce doresc", a declarat sursa respectiva. " iata o stire pe gsp. parca saracii fotbalisti nu au TV acasa . nu credeam ca pot fi atat de nesimtiti . e prea de tot

Motanu D25.04.2006 09:30

Atunci sa faca cineva, eventual unul din adminsitratorii acestui site, o petitie catre trustul lui Voiculescu si noi cei de pe site sa o semnam. Altceva nu stiu ce am putea face. Sa le adresam injurii pe forum nu foloseste la nimic !

DTP-Ludacris25.04.2006 09:55

pai..yo nu ma refeream la injurii....dak puteam sa intru deschideam si postam ceva asemanator cu primul post (madeleine) dar putin modificat.. :evil:.

Poate isi vor da si ei seama k nu e bine .. :!:

Motanu D25.04.2006 10:02

Nici o sansa. Trebuie o actiune de masa nu din partea a doua-trei persoane. De aceea cred ca Site-ul si nu 2-3 useri ar trebui sa ia atitudine.

DTP-Ludacris25.04.2006 10:14

"Bănel Nicoliţă a uitat cu cine joacă în Cupa UEFA la ŞTIRILE SPORTIVE ALE ANTENEI 1!" ...pe www.gsp.ro

RUSINE ANTENA 1 SI GSP !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Meth0dMan25.04.2006 10:20

Credeti ca daca faceti un topic amarat la ei pe forum se sperie ii doare pe ei in p. ar trebui sa ne strangem vreo 100 de insi in fata sediului sa stea putin cu kktu la cur

bijoux_bz25.04.2006 10:34

am facut eu topic si nu am injurat. le-am zis doar k sunt subiectivi si ca dezinformeaza si sa le fie rusine.

«123»