FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antena1 - nu mai suport

«123»
Mirel_Radoi25.04.2006 11:10

Astia de la Antena 1 nu puteau sa de-a si eu meciu cu boro terbuia sa de-a pe realitatea.

Virgil25.04.2006 11:14

Mai baieti,cred ca am facut din tantar armasar.Lasati-i in plata Domnului si sa ne vedem de ale noastre.Ne-am spus oful si ei sunt deja la curent cu ce am scris noi aici.

Cred ca ar fi cazul sa discutam probleme serioase.

Madeleine ce zici ? :wink:

Madeleine25.04.2006 11:32
Cred ca ar fi cazul sa discutam probleme serioase.

Madeleine ce zici ?

Inca asa tampiti n-am mai vazut - tocmai am citit stirea cu Balan si Cristocea care chipurile dorm la stadion. 8O Io una habar n-am ce-au vrut sa spuna cu asta: ca sunt alungati de-acasa, ca sunt homeleshi, ca sunt neam prost? Si ma rog frumos, daca ar fi asa, pe cine intereseaza? Dorm pe banii lui Voiculescu? Halal stire, n-am ce spune, moa, bomba de presa, nu alta... Frumos cadou pentru Steaua inainte de returul semifinalei Cupei UEFA.

Io una daca as fi in locul lui Olaroiu i-as da afara pe milogi de la conferintele de presa. "Toata lumea ramane, da' oamenii lui Voiculescu sa pofteasca afara".

codrutaandreea25.04.2006 11:44

Antena 1 este un post care prefera sa atace o echipa care este admirata de toata tara.Este problema ei si nu cred ca se poate face ceva sa o schimbam. Nu merita sa ne batem capul. Cand o sa castige Cupa UEFA nu o sa mai aiba ce sa le faca.

korynna25.04.2006 11:47

mie mi se pare o problema destul de serioasa!e vb de imaginea Stelei si este o jignire pentru noi toti nu numai pt echipa!!!ar trebui luate masuri! :evil: :evil:

bijoux_bz25.04.2006 11:50

si mie mi se pare o problema serioasa pt ca stirile astea nu le citim doar noi ci si cei care nu stiu ce inseamna Steaua si unii chiar ii cred pe nesimtiti. pacat ca nu se ia nimeni de iei la modu serios

Virgil25.04.2006 11:59
...Io una daca as fi in locul lui Olaroiu i-as da afara pe milogi de la conferintele de presa. "Toata lumea ramane, da' oamenii lui Voiculescu sa pofteasca afara".

Tati dar tu esti dura rau de tot.Ai fin stare sa-l musti pe Voiculescu daca l-ai vedea.Cred ca lui Gigi i-ar place.

Sexystelista25.04.2006 12:02

Stiti care este problema noastra?Ca bagam in seama toti prostii!!!si ca sa citez un om important voi spune:"Voiculescule, ma, esti o mare hahalera!!"

Virgil25.04.2006 12:04

De acord.Un punct de vedere vrednic de apreciere.

Madeleine25.04.2006 12:04
Tati dar tu esti dura rau de tot.Ai fin stare sa-l musti pe Voiculescu daca l-ai vedea.Cred ca lui Gigi i-ar place.

As vrea sa-l vada pe Voiculescu cum primeste cateva in cap direct cu Cupa UEFA, am vazut ca e cam solida. Bine, si el are capul cam tare :twisted:

Putin imi pasa de Gigi, din partea mea sa-l balacareasca non-stop cum le vine la gura, e o problema intre el si Antena. Dar ma doare sa vad cum jucatorii stelisti sunt prezentati ca niste prosti si homeleshi (asta-i chiar culmea!), inainte de cel mai important meci din viata lor (de pana acum).

Vladinho25.04.2006 12:32

Banel avea un simplu lapsus.....la cata oboseala ii apasa aia conta

Dar astia fac atata tam-tam pe chestia asta

Cel mai bine e sa facem bannere pe stadion anti A1 :D

Mih25.04.2006 15:00

Buna idee vladinho. :twisted: :twisted: :twisted:

Cu vreo 3-4 etape inainte de finalul sezonului cu 23-ul castigat si Cupa UEFA pe masa ;), plictisiti ca trebuie sa asteptam atata timp supercupa, ne amintim ca trebuie sa ii taxam pe ratatii astia si le facem anti-publicitate. :D :twisted:

Mih25.04.2006 15:04

Uitati o propunere pt un baner :

fii antena si taci/ ca te calca Steaua in draci! :D:D

Madeleine25.04.2006 16:04

Antena nu fi trista, anul urmator/Poate transmiti si tu din Liga Campionilor :wink:

Virgil25.04.2006 16:18

Slabe,slabe.Lasati-i pe baietii care se pricep. 8)

poisonsnakebite200225.04.2006 16:23

singura solutie e ca cei de la alte televiziuni(tvr si Pro TV) sa incerce sa cumpere drepturile de televizare la meciurile Stelei.fiti siguri ca nimeni nu apleaca urechea la ce zicem noi pe forumurile antenei.

DTP-Ludacris25.04.2006 16:26

ma gandesc..dar dak postez ceva nasol sa nu radeti pls :lol:

Mih25.04.2006 16:36

Eu tocmai am zis ceva care sa radeti, nu o propunere pt un banner adevarat. :) As vrea sa vad meciurile Stelei din UEFA pe Pro TV, acolo sunt mai profesionisti comentatorii.. mi-a placut mult transmisia Hereenven- Steaua.

***alex***25.04.2006 16:38

Antena Unu' = CIAO DARWIN!

Oamenii din Antena Unu' = Hahalere!

Sexystelista25.04.2006 16:51
Slabe,slabe.Lasati-i pe baietii care se pricep. 8)

Te-ncumeti?

si apropos suntem si fete pe-aici... :wink:

Madeleine25.04.2006 16:52

Apropo, tocmai mi-am adus aminte de umflata aia de la Ciao Darwin (ca tot pomenea cineva) care se lafaia semi-nuda pe gsp inainte de sferturi in culorile Rapidului. Va zic sincer, cand am vazut un munte de celulita si sunculite in alb-visiniu, am fost sigura 100% ca se califica Steaua - era o ofensa adusa bunului-simt (si ochilor nu mai vorbesc, io aproape am orbit) :lol: :lol: :lol:

bijoux_bz25.04.2006 17:49

bagati-va si voi pe forum la a1 sa protestati. poate o sa ne bage si ei in seama.

bijoux_bz25.04.2006 17:56

cei de la galati au protestat misto contra lor cu bannere la Jiul: http://www.antena1.ro/new/_ph/viewtopic.php?t=3351

titanforever25.04.2006 18:14
Credeti ca daca faceti un topic amarat la ei pe forum se sperie ii doare pe ei in p. ar trebui sa ne strangem vreo 100 de insi in fata sediului sa stea putin cu kktu la fund

parerea mea este k putem apela la cei de la trust-ul pro(Pro TV,pro sport,libertatea)sa ne ajute printr-un protest oficial facut de utilizatorii acestui site si nunumai,chiar toti stelistii.ceva trebuie sa se poata face pentru k pur si simplu vor sa strice atmosfera de la lot.au mai facut si site cica pt suporterii Stelei,pisamas pe site-ul lor k nu am intrat si nici nu voi intra niciodata.

daca nu mai accesam site-ul lor nu o sa le pese pt ca oricum este un site anti Steaua.

"[...] si tu si toti muncitorii de acolo cu Dan voiculescu in frunte"bine le-a zis

Editat. Moderatorii

antonika25.04.2006 18:21

pana la urma tot la vorba lui Gigi ajungem:

'[...] tu cu Dan Voiculescu si toata Antena 1".... :lol: :lol: :lol:

Editat. Moderatorii

«123»