CSKA nu a vandut ca baga Abramovici bani acolo
CSKA nu a vandut ca baga Abramovici bani acolo
@***alex***
Scuze dar dupa ce Steaua a fost eliminata ma mai uitat doar la supercupa , serviciu nu mai ma lasat,si atunci am auzit ca au un lot de 18 persoane CSKA!Scuze daca ma insel!
Hey, fiti seriosi! A spus-o MM la misto sau e scoasa din context! E imposibil asa ceva! Va dati seama ca daca oferea cineva 5 milioane pe banelinho toata presa vuia si se semnau actele pe loc, dar 20..
Nici nu se pune problema sa fie adevarata oferta!
@winner_007
Da,de Shevchenko era vorba..
@I.N.Money
era logic ?Te gandeai ce jucator e la Milan din ucraina si pac!
Da dar l-a Shevcenkoa fost total diferit.In primul rand Dynamo Kiev a juns in semifinala Champions League era golgeterul competitie plus ca atunci erau altii banii in fotbal dak Betis facuse cel mai tare transfer din toate timpurile la ora aceea cu Denilson si se spargeau banii in prostie.
Am vazut si eu stirea pe TV,nu stiu cat e de adevarat,dar,aveti idee cat a platit Arsenal pe Reyes cand l-au adus de la Sevilla?Va spun eu,20 mil euro!
Luati-o asa... ce nu are Banel fata de celelalte extreme care au costat 20 de mil? :roll:
De stirea asta cu Banel ofertat de vreun club cu 20 de mil n-am auzit nimic. :? De aceea ma abtin sa mai comentez stirea. ![]()
Banel nu valoreaza inca 20 de milioane, si plus ca aceasta oferta e imaginara. Imposibil sa ofere cineva asa de mult pentru el in momentul de fata...
Probabil ca au uitat sa puna stirea de 1 aprilie si si-au adus aminte acum de ea.
Aporpo, nu stiu daca ati fost atenti dar a zis dupa aia ca a venit pentru Radpi o oferta de 100 de milioane. Si Gigi Becali e nehotarat daca sa accepte banii sau sa-l ceara si pe Ronaldinho la schimb.
Banel are valoare dar nu a ajuns un nume asa cunoscut in Europa sa fie ofertat cu 20 de mil! Totusi e vorba de Europa de Est si mai ales, Romania! :evil:
Si chiar daca ar oferi cineva 50 de mil pe bune pe el, Gigi n-ar lua banii ca el nu e mercenar ca Borcea.
Banel e un jucator foarte important pt Steaua care ne da sperante pt anul viitor in Champions League si conducerea Stelei stie asta!
Nu cred sa fi oferit 20 mil. MM e constient ca cu 20 mil ar fi luat alt jucator la fel de bun si mai ieftin si iar fi ramas si banipt niste prime super pt finala si accederea in CL si ar fi ramas bani si pt la anul'
Nu exista jucator mai bun decat Banel,oricat ai cauta.Banel e unic si unica echipa care i se potriveste este Steaua.E cat se poate de clar.
ai dreptate!pt mine este fara pret,de cand a venit el echipa a prins mai multa viata!sper sa nu il dea nici pe 20 mil $ nici pe mai mult!!!Nu exista jucator mai bun decat Banel,oricat ai cauta.Banel e unic si unica echipa care i se potriveste este Steaua.E cat se poate de clar.
Din cate stiu eu footballul e o afacere si sigur o sa se vanda ceva dupa finala... ![]()
Te inseli.Fara indoiala.Atat noi cat si Gigi,dorim sa fim bine reprezentati in grupele Ligii Campionilor.Pentru ca acolo fiecare meci castigat iti aduce multi bani si o crestere exponentiala a valorii jucatorilor.Nu mai spun de cotarea Stelei in Europa.
Nu cred ca se vand din jucatori la vara... stiti ce zice Gigi despre jucatorii Stelei... mai intai sa joace 2-3 ani la Steaua si dupa aia sa plece la o mare echipa din Europa pe o suma mare.
(si nu-i tine ca pe niste sclavi sau daca nu coopereaza ii trimite la echipa a doua ca multe echipe din Europa ci le mareste salariile si le creeaza conditii!) Visul Stelei e Champions League iar cu lotul actual pare foarte aproape! Si repet, conducerea Stelei STIE asta. ![]()
Bine fratilor,ma-ti convins! ![]()