@ winner_007nu mai da nimeni 20 mil pe hasselbaink si nici macar pe Mutu,poate doar pe Chivu...
Melku la nivelul europei acest pret , 2o de mil , nu este mare! cand treci de 40 mai zic , dar 20 de mil nu e foarte mare pentru europe!
@ winner_007nu mai da nimeni 20 mil pe hasselbaink si nici macar pe Mutu,poate doar pe Chivu...
Melku la nivelul europei acest pret , 2o de mil , nu este mare! cand treci de 40 mai zic , dar 20 de mil nu e foarte mare pentru europe!
@winner_007
mai nu este un pret mic,in afara de Real Madrid si Chelsea nimeni nu isi permite sa arunce banii pe geam, nici macar Ajax care a fost mentionata mai sus, Ajax nu face transferuri scumpe...cumpara jucatori ieftin si ii vinde scump..
Tu ai vazut ca au arat ceva la Real?? Uite-te in ce hal joaca echipa aia,iar acesti jucatori au costat enorm impreuna...
Da eu vazut ca la primul lui sezon Sergio Ramos este titular la Real si l-a scos din primul 11 pe Ivan Helguera, o legenda a echipei, nu numai aici dar si la nationala, ca Robinho a fost titular mai mereu, scotandu-i din echipa pe Raul, o alta legenda, si pe Ronaldo.La preturile care s-au platit doar Julio Baptista nu a confirmat!
@Melku
Pai daca sa zis la TV exista macaar un strop de adevar!
Pe Hasselbaink se zvoneste ca Atletico Madrid a dat peste 20 de mil cand l-a cumparat de la Leeds in 2000 parca.
@I.N.Money
Multumesc I.N.Money asta vroiam sa demonstrez.Adica daca pe Hasselbaink sau dat 20 de mil , pe Banel dc sa nu se dea 2o?
@ winner_007
cu siguranta MM a avut dreptate cand a spus ca din decembrie cota jucatorilor a crescut cu jumatate, asta clar si fara dubiu, dar oferta de 20 de milioane de euro pentru Banel...nu prea cred...culmea pentru ca totusi ar merita, joaquin evaluat la 24 milioane de euro a fost palid pe langa Banel...dar ala e in spania...
aaa Pentru ca Hasselbaink este atacant si Nicolita extrema? Daca il compari pe Nicolita cu alt jucator transferat pe sume mari, compara-l cu un jucator ce joaca pe acelasi post!
Pai poate s-au dat pe hasselbaink 20 de milioane in 2000 dar ce jucator era pe vremea aia,ideea era ca acum nu mai da nimeni pe el 20 de milioane ![]()
Ce sa mai zicem de Woodgate pe care real a dat o caruta de bani si singurele performantze ale lui a fost un auto gol si o accidentare la primul meci dupa ce a fost cumparat ![]()
cam scump.Dar oricum nu vreau sa plece
Oricum daca suma este reala cred ca Gigi ar trebui sa-i mareasca salariul!
@***alex***"
Sa zicem ca au dat partial randament,dar in nici un caz nu merita sumele pe care le-au primit Sevilla si Santos parca pentru ei!
Sa fim seriosi mah cine da 20 de mil de euro [e un jucator care abia aku s-a mai auzit ceva de el.Si daca ar sa fie Ajax aia care vor sa-l ia nu dau aia 20 de mil ca nu au de unde, iar o echipa care isi permita nu da 20 de mil de euro pe Banel. Eu cred ca e o inventie de a lu Meme/
Si daca ar fi inventat.Care ar fi motivul?
Timisoara cred ca-si musca pumnii de ciuda ca li l-am suflat de sub nas.
Dar ce ar fi fost azi Banel daca ar fi ramas la Timisoara ? Un anonim.
@Virgil
Daca ar fi ramas la Timisoara ar suporta crizele lui Hagi , de genul"NOic creem fotbalul si voi il distrugeti"
Are valoare Banel de banii astia! Am vazut si eu stirea pe Pro TV, dar Gigi nu cred ca o sa il vanda pe Jardel.
Ce club mare se risca sa dea 20 de milioane de euro :!: pe un jucator din Europa de Est care desi a ajuns in semifinalele Cupei UEFA nu este cunoscut de marea majoritate a fanilor echipei respective in loc sa ia niste jucatori tineri exemplu : Rodrigo Taddei, Simao Sabrosa, Jeferson Farfan, Salomon Kalou, Rafael Van der Vaart, DaMarcus Beasley, Juan Pablo Sorin( retineti toti sunt EXTREME, nu mai comprati extremele cu atacantii sau fundasii :!: preturile sunt diferite in functie de valoare ). Acesti jucatori ar aduce si un plus financiar din vanzarea de tricouri si sunt jucatori buni la niste echipe mediocre din Europa.Da :!: Nicolita are valoare de cluburi mari, dar nimeni nu o sa dea pe el 20 de milioane :!: Poate maxim 10 :!: Ce jucator de la CSKA Moscova a plecat dupa ce anul trecut au luat UEFA???
@***alex***
Cam toti deaia nu aveau decat 18 jucatori in lot la supercupa! :lol:
Nu a plecat nici unu din primul 11 de la CSKA,dar in 1999,Milan s-a riscat si a cumparat un atacant din Europa de Est,mai precis din Ucraina cu 26 de mil de dolari !
@I.N.Money
Si cum Cska a avut un lot asa mic , de doar 18 jucatori, doamne si mai zicem ca noi avem un lot mic
Mah voi nu va dati seama ce inseamna 20 de milioane de euro.Credeti ca Gigi dak vene cineva si ii punea 20 DE MILIOANE DE EURO pe masa nu il dadea.Pai de sa nu uitam ca dupa turu cu Betis a zis ca nu po stie decat sa alerge.NU o sa plece niciun jucator din Romania pe suma asta prea curand.Nu s-au inghesuit sa dea pe Radoi bani multi daramite pe Nicolita.Sa nu uitam ca aproape aceeasi suma a dat-o Chelsea pe Robben si aia arunca cu banii in populatie.
@I.N.Money
Cumva acel jucator era schevcenko?
@***alex***
Cam toti deaia nu aveau decat 18 jucatori in lot la supercupa! :lol:
Se pare ca nu esti bine informat si acum mai sunt in echipa Wagner Love, Daniel Carvalho si multi altii... dar oricum nu ii stii.