FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo Bucuresti - STEAUA: 1-2 (0-2)

«1234»
blindius11.08.2013 21:12
Popa nu are nimic in afara de viteza. Absolut nimic. Nu are tehnica, nu poate sa centreze (nici macar in primul om, ca Banelinho), nu are dribling, cand are mingea joaca numai si numai cu capul in pamant... Este perfect paralel cu fotbalul profesionist. Banel, in echipa asta, era superstar si se transfera la Liverpool pe 15 milioane.

Eh, asta cu 15 milioane e o remarca de creditor. Popa a tras ceva sa ajunga in prima echipa, este acolo strict pe munca sa, nefiind febletea expresa a patronului absent din motive penale. A prins un meci slab, tu ai o parere, eu am alta, voi ceda eu.

Un egal cu dinamovistii ar fi insemnat un fel de umilinta sportiva ca la acel 2-4 de pe Ghencea.

Daca Stoica Mihai le-a aratat sase degete oficialilor dinamovisti nu mi se pare o chestiune atat de grava. In fond, personajul are alte gauri negre, cum ar fi o amenda pentru tulburarea linistii publice si vatamare corporala, plus ce se mai asteapta de la Transferuri.

In entuziasmul unor astfel de partide e greu sa te controlezi, mai cu seama cu un caracter ca al managerului, care nu a fost nicicand un exemplu de urmat.

Reghecampf trebuie sa vorbeasca urgent cu jucatorii despre atitudinea din teren. Nu vad Legia ca fiind un adversar pe masura unei echipe ca Steaua, atunci cand joaca serios.

Jucatorii s-ar putea sa aiba uneori o atitudine nepotrivita daca echipa este stabilita preferential. De ce nu ar fi Adi Popa egoist, care a muncit enorm pentru rezultatele recente, cand "Printul" vine ca titular, DEJA, cu salariu MAI MARE.

Marius11.08.2013 21:17
Eh, asta cu 15 milioane e o remarca de creditor. Popa a tras ceva sa ajunga in prima echipa, este acolo strict pe munca sa, nefiind febletea expresa a patronului absent din motive penale. A prins un meci slab, tu ai o parere, eu am alta, voi ceda eu.

Aia cu 15 milioane e o ironie. Trista, ce-i drept. Popa este impresariat de o anumita doamna, care, absolut intamplator, este maritata cu un anumit domn. Mai multe n-are rost sa spunem, intram pe un teren periculos.

De popa spun ca e antitalent de mai bine de un an, meciul din seara asta doar mi-a confirmat parerea. Tot respectul pentru el, ca om, dar vorba clasicului dinu, terenul de fotbal nu e santier.

Alexandru H.11.08.2013 21:23
Aia cu 15 milioane e o ironie. Trista, ce-i drept. Popa este impresariat de o anumita doamna, care, absolut intamplator, este maritata cu un anumit domn. Mai multe n-are rost sa spunem, intram pe un teren periculos.

De popa spun ca e antitalent de mai bine de un an, meciul din seara asta doar mi-a confirmat parerea. Tot respectul pentru el, ca om, dar vorba clasicului dinu, terenul de fotbal nu e santier.

Varful lui Nicolita a fost peste varful lui Popa. Din pacate, multi stelisti au uitat asta...

Adrian11.08.2013 21:26
cristea2.jpgCe mesaj avea printul daca dadea gol:

Jenant!

Oricum, baiatul asta va contribui enorm la indepartarea lui Gigi BecaIi de la Steaua. El va fi impus titular, ii va tine pe banca pe niste tineri valorosi si va ajuta la scaderea valorii echipei. Daca se intampla ca Steaua sa nu intre in CL, ciobanul e ca si plecat.

Din pacate nu prea am incredere in Legia. Traim si vedem.

blindius11.08.2013 21:30

La faza cu impresariatul nu te contrazic, mai ales daca este vorba despre doamna aceea cu parul valvoi. Doar ca, spre deosebire de altii, Adi Popa chiar mi s-a parut un jucator care nu s-a folosit de relatii si alte avantaje, in afara de cele sportive, pentru a fi titular.

Revenind la meci, cred ca jucatorul partidei e Lato, chiar daca a ratat un penalty. Gol senzational si assist pentru Collins Fai.

Bourceanu, strict parerea mea, astazi nu a fost la fel de incisiv ca in alte dati, nu a mai.motivat echipa din teren. Mi-e sa nu fie si el dezamagit de ceva!

optarul11.08.2013 21:32

"Încă o dovadă că Nikolic este un mare jucator: are aproape doi metri."

Cesc.11.08.2013 21:37
"Încă o dovadă că Nikolic este un mare jucator: are aproape doi metri."

Kamikaze :D

Saramago11.08.2013 22:37

Cele sase victorii consecutive ale Stelei:

1. Brasov - finala Cupei Romaniei, editia 2010-2011: 2-1 (Dica, Barboianu - aut.: Torje) [Antrenor Cosmin Olaroiu (Gabriel Caramarin in acte)] ;

2. Stefan cel Mare - campionat, editia 2011-2012: 3-1 (Rusescu -2, M.Costea; M.Niculae pen.) [Antrenor Ilie Stan];

3. Arena Nationala - campionat, editia 2011-2012: 3-2 (Rusescu pen., Iliev -2; Curtean, Tucudean) [Antrenor Mihai Stoichita];

4. Arena Nationala - campionat, editia 2012-2013: 3-1 (Rusescu -2, primul pen., Szukala; Alexe) [Antrenor Laurentiu Reghecampf];

5. Arena Nationala - campionat, editia 2012-2013: 2-0 (Boubacar - aut., Tanase) [Antrenor Laurentiu Reghecampf];

6. Arena Nationala - campionat, editia 2013-2014: 2-1 (Latovlevici, Fai - aut: D.Rotariu) [Antrenor Laurentiu Reghecampf];

P.S.: Nu bag mana in foc ca la returul din sezonul 2012-2013 Boubacar a fost autorul autogolului dinamovist.

Nimerod11.08.2013 22:40

Szekely ala de la Timisoara e cu 10 clase peste Nikolic.

GambiT11.08.2013 23:16

De Popa spun ca e antitalent de mai bine de un an, meciul din seara asta doar mi-a confirmat parerea. Tot respectul pentru el, ca om, dar vorba clasicului Dinu, terenul de fotbal nu e santier.

Premisa 1: Adi POPA e impresariat de sotia antrenorului echipei.

Premisa 2: Adi POPA are primele evolutii mai slabe la 1 AN dupa transfer.

Concluzie: Adi POPA e antitalent si terenul periculos la care se refera Marius e logica.

Revenind la ceea ce vroiam de fapt sa discut, dupa meciul din returul campionatului trecut dintre cainii cu solzi si Steaua, un user a scris un articol foarte curajos si onest.

In acel articol, user-ul respectiv (imi cer scuze ca nu imi aduc aminte numele lui si titlul articolului) spunea ca pentru el, rezultatul, tinand cont de desfasurarea jocului, e ca o infrangere. Echipa trebuia sa profite de superioritatea valorica si sa ii umileasca pe dinamovisti asa cum au facut si ei cand au avut ocazia.

Avand in vedere cat de critici sau ironici sunt unii membrii ai site-ulu, de fiecare data cand au ocazia, cu patronul, managerul, antenorul si unii jucatori, am fost foarte surprins sa citesc multe comentarii dezaprobatoare sau jignitoare ca raspuns la acel articol. Acum, cand am cautat articolul in arhiva, bineinteles ca nu l-am mai gasit.

Au trebuit sa treaca cateva luni bune ca sa ajungeti la aceeasi concluzie, desi lucrurile erau evidente de atunci.

gio_stgloria12.08.2013 08:31
Popa nu are nimic in afara de viteza. Absolut nimic. Nu are tehnica, nu poate sa centreze (nici macar in primul om, ca Banelinho), nu are dribling, cand are mingea joaca numai si numai cu capul in pamant... Este perfect paralel cu fotbalul profesionist. Banel, in echipa asta, era superstar si se transfera la Liverpool pe 15 milioane.

Asta e o atitudine tip Dumitru Dragomir. Hai sa spunem gogomanii ca sa parem smecheri. Cine stie ,poate pana la urma se adeveste. Ma scuzi. :)

Voi ati vazul Legia jucand? Nu exagerati ca nu vorbim decat de o echipa cel mult la nivelul Pandurilor...cel mult!

Legia e un grup puternic, o echipa ce joaca agresiv dar stau rau la capitolul creatie. Sunt putin peste Molde, cu mentiunea ca primesc mai greu gol. Daca mijlocasii nu dau gol va fi nasol pe aia din atac nu-i vad in stare.

Alexandru H.12.08.2013 09:08

Domnul Mihai Stoica ar fi trebuit sa faca dupa partida ceea ce ar fi facut un om cu capul pe umeri: sa condamne interventia dinamovistilor din peluza, sa condamne gesturile huliganice, sa se intereseze de situatia stelistilor (daca exista victime) si chiar sa faca o plangere. Dar ar fi fost prea elegant pentru domnul Mihai Stoica: de ce sa nu te comporti ca un antropoid, sa faci scandal de doi lei si astfel sa faci uitat gestul suporterilor dinamovisti? Omul asta chiar nu intelege ce inseamna a fi oficial al unei echipe de fotbal cu pretentii, ca trebuie sa-ti asumi niste comportamente elegante, indiferent de situatia in care te afli (ai batut sau ai pierdut).

Reactia lui Reghe mi se pare si ea de prost gust: puteam sa-i batem cu 10-0. Da, si ei puteau sa ne egaleze din acea lovitura libera. Mi-a placut reactia lui dupa meciul cu Tbilisi, a fost critic cu echipa, a recunoscut ca nu e multumit de joc, de atitudine... chiar nu poti sa te declari triumfator dupa o partida in care Nikolici e paralel cu mingea sau Popa cu fotbalul. Am ajuns usor la poarta, dinamovistii reprezinta o echipa destul de slaba, dar ai nevoie sa tratezi ocaziile ca si cum castigarea campionatului ar depinde de sutul sau pasa ta. Ma intereseaza oricum dubla cu Legia mai mult decat acest meci... nu vreau sa intram acolo in postura asta aroganta, de castigatori inainte de termen...

Situatia cu atacantii mi se pare destul de proasta. Nu pentru ca nu dau goluri (o echipa ca Steaua nu isi permite fotbalisti care iti garanteaza goluri, aia ajung in Occident... e o treaba de noroc, sistem si moral) ci pentru ca nu se implica in joc. Obsesia asta cu atacantul mare si dominant trebuie sa inceteze: la Drogba functiona pentru ca omul chiar isi domina adversarul direct si mai stia si niste fotbal... Baietii astia din fata nu stiu sa joace la offside, nu au viteza, nu isi lasa in spate adversarul, nu castiga dueluri aeriene si, cel mai grav, nu participa la constructie. Nu poti sa traiesti vesnic din gloria unui gol inscris acum o luna, ratand ocazii uriase pentru ca nu te pricepi sa sutezi in minge sau ai luat cea mai stupida decizie. Asta nu tine de noroc, tine de valoarea ta de fotbalist. Unde gasim un atacant suficient de tehnic si rapid, care sa fie de valoarea Stelei?

Marius12.08.2013 09:59
Asta e o atitudine tip Dumitru Dragomir. Hai sa spunem gogomanii ca sa parem smecheri. Cine stie ,poate pana la urma se adeveste. Ma scuzi. :)

Poti s-o iei cum vrei, nu-i problema. Ideal era sa contrazici "gogomaniile", sa demonstrezi ca popa poate face un stop al unui balon trimis de la peste 10 metri, sa arati ca joaca mai tot timpul cu capul sus, cautand solutii sa deschida jocul, sa exemplifici cateva tipuri de dribling pe care le stapaneste... Chestii d-astea banale.

Dar na, zici "gogomanii" si gata, Adi popa superstar :)

Alexandru H.12.08.2013 10:10
Poti s-o iei cum vrei, nu-i problema. Ideal era sa contrazici "gogomaniile", sa demonstrezi ca popa poate face un stop al unui balon trimis de la peste 10 metri, sa arati ca joaca mai tot timpul cu capul sus, cautand solutii sa deschida jocul, sa exemplifici cateva tipuri de dribling pe care le stapaneste... Chestii d-astea banale.

Dar na, zici "gogomanii" si gata, Adi popa superstar :)

Eu pe Popa nu l-am vazut ca fiind nu stiu ce fotbalist genial. Am gandit ca vom avea doua flancuri diferite ca rol: zona lui Tanase e aia de dribling, un-doiuri pe cand cea a lui Popa e de viteza, centrari, contraatac rapid. Omul trebuia sa faca niste lucruri simple: viteza, centrari curate, presiune pe adversarul direct. Problema e atunci cand descoperi ca Popa e incapabil sa treaca de primul om, sa centreze fara a fi contrat, sa citeasca meciul si sa aleaga solutia buna macar de vreo 2, 3 ori pe meci.

Ca sa nu mai vorbesc ca in meciul de ieri presiunea a fost pe flancul stang al Stelei, aia a fost zona cea mai atacata de dinamovisti. Pai in conditiile alea, Popa trebuia sa faca ravagii pe contraatac... mai ales ca adversarul lui direct primise cartonasul galben deci era la un pas de a fi eliminat. Iar partea cea mai proasta e ca nu avem solutie pe partea aia, cu Chipciu accidentat.

DanielT12.08.2013 14:19

Unde pot gasi si eu meciul intreg ?

Ivanski12.08.2013 14:43

Lasand vrajeala, Dinamo promite mult pe viitor. Au niste jucatori tineri talentati. Daca mai aduc cativa jucatori eu zic ca in 1-2 ani ataca titlul. Mai este si marele avantaj al propriei pepiniere de jucatori.

van der Vaart13.08.2013 14:38
Unde pot gasi si eu meciul intreg ?

uite aici un link cu meciul:

http://www.youtube.com/watch?v=V1sL9gqUP6s

SteauaToronto13.08.2013 16:37
Lasand vrajeala, Dinamo promite mult pe viitor. Au niste jucatori tineri talentati. Daca mai aduc cativa jucatori eu zic ca in 1-2 ani ataca titlul. Mai este si marele avantaj al propriei pepiniere de jucatori.

e 1 aprilie azi ? :))))))))))) ....

DanielT13.08.2013 20:57
uite aici un link cu meciul:

http://www.youtube.com/watch?v=V1sL9gqUP6s

Mersi frumos !

«1234»