Popa nu are nimic in afara de viteza. Absolut nimic. Nu are tehnica, nu poate sa centreze (nici macar in primul om, ca Banelinho), nu are dribling, cand are mingea joaca numai si numai cu capul in pamant... Este perfect paralel cu fotbalul profesionist. Banel, in echipa asta, era superstar si se transfera la Liverpool pe 15 milioane.
Eh, asta cu 15 milioane e o remarca de creditor. Popa a tras ceva sa ajunga in prima echipa, este acolo strict pe munca sa, nefiind febletea expresa a patronului absent din motive penale. A prins un meci slab, tu ai o parere, eu am alta, voi ceda eu.
Un egal cu dinamovistii ar fi insemnat un fel de umilinta sportiva ca la acel 2-4 de pe Ghencea.
Daca Stoica Mihai le-a aratat sase degete oficialilor dinamovisti nu mi se pare o chestiune atat de grava. In fond, personajul are alte gauri negre, cum ar fi o amenda pentru tulburarea linistii publice si vatamare corporala, plus ce se mai asteapta de la Transferuri.
In entuziasmul unor astfel de partide e greu sa te controlezi, mai cu seama cu un caracter ca al managerului, care nu a fost nicicand un exemplu de urmat.
Reghecampf trebuie sa vorbeasca urgent cu jucatorii despre atitudinea din teren. Nu vad Legia ca fiind un adversar pe masura unei echipe ca Steaua, atunci cand joaca serios.
Jucatorii s-ar putea sa aiba uneori o atitudine nepotrivita daca echipa este stabilita preferential. De ce nu ar fi Adi Popa egoist, care a muncit enorm pentru rezultatele recente, cand "Printul" vine ca titular, DEJA, cu salariu MAI MARE.